fbpx Skip to content

Üdv mindenkinek!

Olyan játékot szeretnék bemutatni nektek ami személy szerint egyik kedvenc játékom laptopon és ps3-on. Ez a Call of Duty – World at War Zombies Szerintem az Activision nagyot alkotott ezzel a játékkal!

IMG_0052

Ma amikor nézegettem az appok listáját, akkor akadt meg a szemem ezen a játékon, nem fűztem hozzá sok reményt az irányítás és a játékélmény miatt, na meg az miatt is hogy 13.78MB a játék, de nagyot tévedtem!!!

Először is a programot elindítva látjuk a készítőket. Majd láthatjuk a már a ps3-on jól megszokott Zombies videót. Majd az “üdvözlőképernyő” fogad minket.

IMG_0056

Megérintve a kijelző bármely pontját a főmenüben találhatjuk magunkat.

Érdemes profilt csinálni mert akkor elmenti az eredményeket.

Amint elindítjuk a játékot, máris a Nacht der Untoten pályán találjuk magunkat és elkezdődik az aprítás. Mondanám hogy ez is egy amolyan aprítós játék, de ez azért több egy picivel. Ha nem jól vagy egyáltalán nem dolgozunk ki valamilyen taktikát akkor sok hullámot nem fogunk túlélni!

IMG_0067

Az elején csak egy pisztolyunk van, amint lelövünk 1-2 zombit, vehetünk fegyvereket a falról. Ha már elég pénz gyűjtöttünk, akkor mehetünk további szobákba és újabb fegyvereket vásárolva nagyobb eséllyel szállhatunk szembe a zombikkal. Ha már nem bírjuk egyedül akkor játszhatunk interneten másokkal! Bluetooth-on barátunkkal vagy wi-fi-n barátainkkal ugyanis wi-fi-n játszva maximum 4-en lehetünk a pályán, bluetooth-on pedig csak ketten.

IMG_0072

A készítők azt ígérik hogy jönnek még pályák hozzá.

Nekem nagyon tetszenek a hangok, meg a grafika is. Én nem pontozom a játékot mert elfogult vagyok és biztos hogy sokat adnék rá. Inkább döntse el mindenki maga.

Az alkalmazás megtalálható az appstore-ban 9.99$

Én szerintem megéri ezt a pénzt mert nem órákra hanem napokra köti le az embert ez a játék!

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Hali! Kellene nekem S.O.S-ben egy iPhone 3G: Nem Aktivált/nincs baseband update/Almalogós/ FW! A customfw oldal nem működik! :/

  2. @Jason:
    ezt a hsz.t mar lattuk az elozo postban is.

  3. @Zoltan: Ne ne mond!

  4. +d

  5. @Jason: nem értem mért kell neked ilyen fw amikor a blackra1n mindent megcsinál!

  6. Azért,mert szeretném a jelenlegi basebandet megtartani.

  7. Jo kis játék , jó. Kiss cikk 🙂

    OFF: valami tapasztalatotok van füllhallgató cserével kapcsolatban t-mobile garanciából? 3g[s] em van es ma reggel már csak a bal oldali része szól a fulesnek… A jobb oldali süket 🙁 viszont a voice controll mukodik a fulesen keresztul tokeletesen :S fogalmam sincs mi tortenhetett. Szerintetek kicserelik?

  8. Ja és másik 3gs fulessel ami a csoporttarsamé szól rendesen mind2 oldal szall 100% h a fulessel van a gond…

  9. En mar csak ezt az FPS-t fogom megvenni iphonra http://www.youtube.com/watch?v=AEUf6Cg1vwI ez a minimum kinezetre;) Megjelent viszont a “Rogue Planet”. Valaki tudja mikor lesz AssaSSins Creed 2 Discovery iphonos verzioja?

  10. Csé, szertintem egy kalap sz*r a játék, és 10$ sehol nem ér meg …
    Appulon fent van, probaljatok ki ha akarjatok, de en nem ajanlom.
    Boxon en is szeretem, csak már meguntam. -5

  11. Ezt lehet online is játszani elvileg de soha nem találok egy játékost se …:S

  12. @franek: ez igen! mikor jelenik meg?

  13. @franek: Na erre énis várok. A nova nagyon jónak ígérkezik csak jönne már. Ez a COD pár napig jó utánna sztem is megunható. De melyik játékkal nem így van??

  14. @bubu:
    OFF: Pont a múlthéten vittem be az enyémet, a szervízes nemis vitatkozott rögtön csere…csakhogy az Apple még azt se hagyja, hogy ehhez hozzányúljanak, szóval elküldik pestre (bevizsgáltatni?) és onnan küldik az újat, már egy hete erre várok.

    Nemtudom mit vizsgálnak be egy olyanon aminek a baloldala szétesik (bár azt megragasztottam), a gumivédő levállt, még a műanyag is jön fel.

    Inkább beruháztam egy Apple In Ear fülesre (12e). Nagyonjól szól, az egyetlen bajom vele, hogy mivel nekem 3g-m van a hangerőszabályozó nem működik. Ez hardveres? Ha nem akkor van valami javítás?

  15. PCn imadtam ezt a jatekot, ez viszont hasznalhatatlan. poxsek iranyitas, semmi(nulla) fps erzes, unalmas jatekmenet. ebben az allapotaban egy demonak talan elmenne, bar nem biztos, hogy ilyen tapasztalatok utan megvennem…ennyi penzert ez rablas vag atveres. legalabbis szvsz.

  16. 1gs ipod touchon akad. Irányítás nehézkes.


Add a Comment