fbpx Skip to content

Az iPhone-ok és Mac-ek töretlen sikere mellett a mai napig szépen csendben zajlik az Apple egyik legrégebbi termékének fejlesztése is, ami nem más, mint az iPod. Bár az iPhone 2007-es megjelenésekor az iPod funkció is beépítésre került, a mai napig vannak azonban olyan felhasználók, akik ragaszkodnak, vagy megelégszenek az iPodok nyújtotta funkcionalitással.

ipod_2015_colors

Az iPod szériákkal kapcsolatosan 2013 óta nem történt különösebb bejelentés, ám úgy tűnik, ez a csend most megtörni látszik. Az iTunes 12.2-es verziójának megjelenését követően szemfüles felhasználók felfedeztek néhány új készülékfotót az alkalmazás rendszerfájljai között, amelyeken az iPodok tündökölnek – jelenleg még nem forgalmazott színkombinációkban.

A képeken az összes jelenlegi generációból (iPod nano, shuffle, touch) találhatunk szürke, asztroszürke, piros, rózsaszín, tengerkék és arany színű példányokat. Az utóbbi három, tehát a rózsaszín, tengerkék és arany modellek jelenleg még nem elérhetők, az asztroszürke pedig kicsit sötétebb árnyalatúnak tűnik, de ezt a képek alapján nehéz biztosan megállapítani.

A megjelenéssel kapcsolatosan jelenleg nincsen információ, ám spekulációk már vannak. Az iPod touch képein a naptár egy keddi, 14-ei napot mutat, amiből az a következtetés, hogy az Apple július 14-én fogja lerántani a leplet az új színekről, vagyis mindössze két hét múlva.

Hogy ez valóban megtörténik-e majd, és a színek mellett történik-e egyéb külső és belső változtatás, előre természetesen nem tudjuk, hivatalos bejelentés pedig még nem érkezett bármilyen eseménnyel kapcsolatban. Mindenesetre izgalmasak az új színek, biztos rengeteg, a klasszikus iPodok iránt rajongó szívét megdobogtatják majd.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. A nanon el tudnám képzelni a watch körös home screenjét. Valamint ha megcsinálnák Apple Music kompatibilsra, normális audio vezérlővel, akkor talán ismét tudnának egy kis löketet adni az iPodoknak. Én tuti vennék egyet a Classicom mellé.

  2. @ef-dani: Főleg ha nem 65000 Ft-ba kerülne egy ipod nano.

  3. @Dörmögő Dömötör: ha jól szól, tudja az Apple Musicot és normális a felületet, akkor marhára nem érdekel az a része. A Classicért sem sajnáltam a 90k-t. Egyszer kell megvenni és jó évekig.

  4. Nem szól jól, rosszul szól!
    Mondjuk én “csak” 50k-ért vettem a touch 5-öt ami az IOS 8 gyorsaságával az egyik legrosszabb befektetésem volt…

  5. Nekem a 2007-es Classic a szint. Ahhoz kepest az iPhone 6 is otvar. Ha azt a vezerlot, vagy az utodjat tennek bele, hisz megis csak egy dedikalt zenelejatszo, az tokeletes lenne.


Add a Comment