fbpx Skip to content

A TypeFastR egy vadiúj iPhone-os billentyűzetkiosztás, amivel már gyorsan és könnyedén, valamint kevesebb hibával tudunk “gépelni” telefonunkon. S hogy miért annyira jó ez az app? Mert a számítógéphez használt angol billentyűzet billentyűkiosztását varázsolja telefonunkra.

A kiosztáson felül még a beépítettnél nagyobb billentyűket is kapunk a remek pixelfelhasználásnak köszönhetően, amivel még könnyedebb lesz a szövegbevitel. A programot az öreg BigBoss-nak köszönhetjük, akinek repojából (http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/) még 20 napig ingyen lehet beszerezni az appot, ami utána már 3.99 dollárt kóstál hivatalos regisztráció címén.

Olvasd el a hozzászólásokat is

52 Comments

  1. Elég mókás ez a billentyűzet 🙂

  2. én ilyenen biztos nem tudnék írni. :S W és a Q miért került egymás alá? :S

  3. de kurva logikusak vagytok, talán ha feltünt volna a gyakrabban használt betük nagyobbak, a ritkábbak kicsit, az E gyakori ezrté a Q kiszorult a legsarokra.
    mellesleg nekem nem megy a progi :((

  4. Iszonyú jó ötlet kipróbálom csak kár h már megzsoktam az iphoneos billentyűt 😀

  5. Nekem nem működik. Nem tudom használmi sehol se.

  6. ezt nemértem: “Mert a számítógéphez használt billentyűnk billentyűzetkiosztását varázsolja telefonunkra.”

    az enyém magyar, qwertz. ez meg messze nincs sem qwertz, sem a qwerty… a gyakran használt billentyűk angolra még igazak is, de magyar szöveg esetén kb hajtépés, majd masszív uninstall, és a jóédes emlegetése.

  7. Nekem abszolút nem jelenik meg! Másnál is van ez a gond?

  8. @jadeye: Javítva és thx 🙂

  9. igazad van jadeye ! Nálam uninstal! 🙂

  10. valaki nemtalálkozott még véletlen olyan sms-programmal vagy a fenti programhoz hasonló moddal, amivel a régi numerikus billentyűzet nyomogatásával lehet bevinni a betűket? csak mert pl vezetés közben sztem sokkal előnyösebb lenne a nagyobb bill.-k miatt.

  11. @nkAAA: Írtál róla egy cikket, úgy, hogy azt se tudod miért ilyen a billentyűzet kiosztása?

    Napközben láttam ezt xsellize-on. A kiosztást egymillió twitter üzenet elemzése után csinálták meg, a gyakran használt betűket kiemelve. Természetesen ez angol nyelvre igaz. Magyar nyelven történő gépelésnél meg valszeg ahogy @jadeye: mondja, hajtépés, uninstall.

  12. És hogyan lehet bekapcsolni??? Elárulhatná valaki!

  13. @iNigga: gyorsba fordítottam le róla a hírt és ez kimaradt a számításból – sry, my bad 🙂

  14. újra kell indítani a telót és működik.. amúgy szar. angol szöveg esetén is

  15. Na az a kuva’ Zé ne legyen már alul !!!!!!

  16. akinek nem megy, az úgy is megpróbálta, hogy mondjuk volt bekapcsolt angol billentyűzete is? mert kizárólag magyar billentyűzetnél talán nem kell csodálkozni, ha nem jelenik meg… esetleg nézzünk még szét az ikeyex magasságában is.

    ja meg… 20 nap trial, és aztán vedd meg $3.99-ért… hogyismondják? hajrámagyarok? ha sokat gépeltek angolul, akkor esetleg. de amúgy nem sokat érsz vele.

  17. t-balu: cydiaból MultiTap kell neked!
    Hát ez a bill felosztás nemigazán jön be nekem! 🙂
    És egy kérdés: eddig mondjuk az o betűnél úgy jöttek fel az ékezetes betűk h: o ó ö ő (balrafele) de most az ó ö felcserélődött és már megnéztem a telón a keyboard fájlt és ott jó sorrendben van! Valaki vmi tipp? Köszi!

    Üdv

  18. @nkAAA: Ez nem igazság. Mi miért nem szerkeszthetjük utólag a hozzászólásainkat? Néha pedig jól jönne 🙂

  19. különben meg pusztuljon meg a bigboss repo a ….. reklámjaival együtt. azért ahoz is vastag bőr kell valakinek a képére, hogy benyomjon egyetlen “more info” oldalba KÉT akkora reklámot, hogy 10 scrollozásból minimum 8szor azért se lehessen eltalálni úgy, hogy ne a sz.r reklámra kattints, hanem scrollozzon…

  20. *** aHHoz…

  21. nem hiszem el. be van állítva az angol billentyűzet,a magyar kikapcsolva. megvolt a restart is ( már 3x). viszont még mindíg nem akar működni. valakinek hasonló tapasztalat? vgy valami extra beállítás?

  22. @wlado: A billentyűzeten nyomj rá az “123 földgömb” gombra, és előjön 🙂

  23. @wlado: nos, én angolul is használom a telefont full, szóval a lokalizáció miatti dolgokat passz, de lehet, hogy az zavar be. esetleg nézd meg, hogy mi van, ha átállítod magyarról angolra a felület nyelvét. meg nézelődj az ikeyex billentyűzeteknél is, bár ilyenkor telepítés után alapból be kéne legyen kapcsolva…

  24. @iNigga: dehogy jön.nem jön semmi

  25. Valaki inkább azt mondja meg legyen szíves, hogy hogyan lehet kikapcsolni az automatikus javítást, hogy gépelés közben ne ajánljon fel baromságokat! v2.2.1, nem jailbreaket.

  26. @jadeye:
    @wlado: Én teljes magyar lokalizációval használom a szifonom, a telepítés után restart volt, aztán egyedül az angol billentyűzetet kapcsoltam be a beállításoknál. Noteszben próbáltam, előjött a gyári kiosztás, aztán a fentebb említett gombra nyomva megjelent ez a kiosztás. De lehet, hogy csak szerencsém volt 🙂

  27. @mimimi:Settings——–>General—–>Keyboard——->Auto-correction

  28. @mimimi: Settings/General/Keyboard/Autocorrection

  29. szifon.com mentsetek le h tovabbra is ingyenes maradjon, aztan csinaljatok belole qwertz-t es magyaroknak megfeleloen nagyobbra a sokat hasznalt betuket:P
    koszi:)

  30. RKG: melyik source-rol tolheto le? Mert nem talalom. Multitap-ot keresem.

  31. Samgar: SOS iPhone repo

  32. “S hogy miért annyira jó ez az app? Mert a számítógéphez használt angol billentyű billentyűzetkiosztását varázsolja telefonunkra.”

    Nem azért a húsz fillérért, de alapjáraton az igazi angol billentyűzetkiosztást rakja ki a teló, ezt nem tudom mért kellett külön jóhírként bemondani 😀

  33. és amúgy is, nem “a billentyű billentyűzetkiosztását…”, hanem “billentyűzet billentyűkiosztását…” 😀 nem kötözködök, de ez számomra egy vicces cikk 😀

  34. @iBenito:
    leborulok!

  35. @RKG: Köszi szépen:) nagyon jól működik. régi álmom vált valóra 😀

  36. valahigy nekem nem jon be ez a billentyuzet. az eredetin is lehet gyrsan irni, foleg majd a 3.0-s firwaren, ahol elerheto lesz a landscape mod az sms/email-nel is.

  37. @iBenito: igaz ami igaz, de én nem látok ilyet 😉

  38. Most komolyan egy 5 soros kis szöveget nagyon rövid idő alatt letudtam vele írni.. 🙂

  39. Engem az erdekelne, h miert nincs meg egy full magyar iKeyExes keyboard?? En sajnos nem ertek hozza, de vki igazan csinalhatna egyet

  40. A 3.0ban már úgyis elfordul a kijelzőn a bill., attól meg úgyse gyorsabb 🙂
    Nekem amúgy tök jó a mostani is, ha esetleg látom a hibát nem engedem fel a betűt, hanem tovább csúsztatom a megfelelőre.

  41. @RKG: nekem nem müködik eza sos iphone repo

  42. ez nagyon szar. nem értem minek mert az alap az nagyon jó. ez meg.. tök fölösleges az összes billentyűváltoztatás..

  43. ez nagyon sz@r. nem értem minek mert az alap az nagyon jó. ez meg.. tök fölösleges az összes billentyűváltoztatás..

  44. jadeye hol tart a 3.0 beta3 test?:)

  45. off: nkAAA nem kell mindent feltölteni. már minden cikk a tied..

  46. @kiszi: hidd el hogy ha minden hírt kiraknánk, ami nap mint nap napvilágot lát akkor 10x ennyi lenne. Éppen ezért csak azokat válogatjuk ki, amik tényleg érdekesebbek – s ez nem arról szól hogy ki mennyit tol ki..

  47. @kiszi: most teszem fel. cikk kb holnap, de az is lehet, hogy még ma késő este.

  48. @jadeye:

    most nézem a testet. nagyon jó lett. KÖSZ

    valami tipp h mikor jön ki a végleges mert most jó a 2.2.1 de már jó lenne lassan egy stabil 3.0. jah és test-ben olvastam h gyorsabb stabilabb (ami az elején van) szóval gyorsabb mint a beta1-2 vagy gyorsabb mint a 2.2?

  49. Sziasztok,

    Olyan problémába futottam az iTypefastr -el mint annak idején a Clippy-vel, vagyis bekavar a Skype-nak valahogy, és a loginnál kifagy tőle.
    Megoldás: Uninstall iTypefastr

    E.


Add a Comment