fbpx Skip to content

Megérkeztek a SzifonStore-ba is a Lightning kábelek. Eddig csak eredeti Apple kábeleket lehetett nálunk venni, azonban most megérkeztek az olcsóbb társaik is. Ugyan más boltokban már hónapok óta kapni hasonló kábeleket, mi úgy éreztük, érdemes kivárni az iOS 6.1-et és direkt olyan alternatív kábeleket vásárolni, amikben eredeti chip van, hogy az biztosan működjön a készülékkel. Tehát mostantól nálunk is vásárolhattok 100%-osan működő, olcsóbb Lightning kábeleket, de nem is akármilyeneket!

iPhone 5 Lightning – 2 méter

DSC_1456__

A hosszabb 2 méteres iPhone 5 kábel, mely kinézetben is funkcióban teljesen megegyezik az eredeti kábellel, azonban hosszúságra eléri a 2 métert. Az ára 4.900Ft, tehát még mindig jóval olcsóbb, mint az eredeti Apple termék. Aki hosszabb kábelre vágyik, annak mindenképp ajánlom!

iPhone 5 Lightning – Gumis

DSC_1308

iphone-5-charge-sync-lightning-connector-flat-cable-new-config-500x500

Amikor megláttam ezt a kábelt, rögtön beleszerettem, egyszerűen tökéletes. Egyszerű, gumírozott, tehát nem törik meg, és adott esetben úgy marad, ahogy összecsomagoltad. 1 méteres kicsi kiszerelésben érkeztek hozzánk többféle színben. Ezt a kábelt jószívvel ajánlom mindenkinek. Az ára 2.990Ft, ami megint csak olcsóbb az eredeti Apple kábelnél.

iPhone 5 Lightning – autós töltő

iKi_lightning_030

A második meglepetés az autós töltő kicsomagolása volt. Elsőre elég gagyinak tűnik, azonban megbízható, illetve jól látjátok, egy plusz lightning kábelt kapott beépítve. Tehát összesen 3 eszközt tudunk egyszerre tölteni, akár régi eszközeinket, illetve akár az új Lightning csatlakozós iPhone-unkat vagy iPadünket, és azt sem szabad elfelejteni, hogy az USB miatt nem csak iPhone vagy iPadet, hanem más termékeket is tölthetünk, ami USB-t használ. Az ára sem vág minket földhöz, csak 4.900Ft.

iPhone 5 Lightning – 30 tűs adapter

apple-lightning-30-pin-adapter-stock-1024-press_large_verge_medium_landscape

Átalakító is érkezett, többek között a szokásos 30 tűs adapter. Ez a régi töltőről Lightning-ra alakítja át a meglévő kábelünket, ára 3.990Ft. Természetesen MicroUSB átalakító is van, ugyanakkor ez fele annyiba kerül, mint az eredeti Apple termék.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment