fbpx Skip to content

Alan Moore műve több mint képregény, s éppen ezért adott volt hogy megfilmesítik a többi népszerű képregény filmadaptációjának mintájára. Március 5-én lesz a film világ- illetve hazai premierje, minek kapcsán egy iPhone programmal is kedveskednek nekünk Warnerék.

Márciustól már elérhető a stuff az AppStoreból, azonban félő hogy a képregény stílusától igencsak eltérő játékot fognak alkotni.. Eszméletlen 3D környezetet ígérnek a készítők és online multiplayer csihipuhit csak az a gond, hogy a mű éppen nem a tipikus szuperhősös harcokra épít. A lényege a kibontakozó történet, rengeteg háttérinformáció s nem az agyatlan akció.

Azonban ha a képregénytől elvonatkoztatunk (amit 3 kötetben immáron magyarul is be lehet szerezni a Cartaphilus kiadónak hála), akkor egy dinamikus világban játszódó szórakoztató verekedős programmal tölthetjük majd el szabadidőnket. A lényeg a multiplayeren lesz, hiszen kedvedre cseveghetsz a többi játékossal miközben utcai csatározások hadát vívod meg.

Jöjjön hát a marketingszöveg:

– gazdagon felépített és valós 3D környezet, amelyben akár 1000 játékos is résztvehet egyszerre
– egyedi avatar-, skill- és szuperhősruha készítése
– online harcolhatsz a gépi ellenfelekkel
– csevegj a többi játékossal a játékon belüli chatnek köszönhetően
– folytonos és egyedülálló játékmenet
– 5 a sztoriból ismerős hatalmas helyszín, úgyismint: Downtown, Red Light District, Cemetery, Financial District, City Park

S a végére jöjjön egy a játékot bemutató videó, amiben a játék készítőivel, a Last Legion Games-sel készült interjút is megnézhetitek az MMO Report riporterének jóvoltából:

[ Watchmen – Justice is Coming ]

Forrás: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3120
A játék hivatalos oldala: http://www.watchmenjusticeiscoming.com/

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. HUUUHHHH én non vároma gémet na és a filmet is:) [SENKISE TORRENTEZZE N:D]

  2. Sziasztok.ez nem ide való dolog,de a Bluetooth-al mi a helyzet.azt mondták “legyünk résen”,hogy már hamarosan……meddig igérgetik még?.előállhatnának már egy mindenki számára elérhető,és használható progival…;) De nem?!

  3. A játékot tuti kipróbálom majd, viszont a film a trailerek alapján nem igen fogott meg. Egyik-másik kosztüm/maszk kifejezetten hülyén néz ki benne, a sztori szo-szo, egyedül a látványvilág, és a spec effektek érdekelnének.
    @szabeeeee: Hát légy résen 🙂 Engem személy szerint csak az A2DP érdekelne, de azt ez az app se fogja megoldani, mivel hardveresen nem tudja a szifon. A fájlküldés nélkül meg elvoltam eddig is (megoldottam emailben vagy mmsben)

  4. iNigga:Hát résen leszek! Csak már idegesit a dolog!:) A filmnek ma láttam a bemutatóját….hát nekem se jött be….olyan batman-es,és én azt alapból nem szeretem….de ki tudja.Majd meglátjuk!;)

  5. @iNigga:
    Hardveresen nem tudja a szifon???
    Nekem volt már egy-két A2DP képes telefonom, és azokat is ezzel a mostani Supertooth (bluetooth-os) kihangosítómmal használtam az autóban.
    Namármost azoknak a saját beállított csengőhangját is kirakta a kihangosítóra, nem pedig csak a kihangosító alap csörgése szólt, míg a telefonon a zene.
    Mostanában sajnos egyre többször vacakol az iPhonom, nem tudom fogadni a bejövő hívásokat a kihangosítóval, és annyira lefagy a telefon, hogy amíg a másik fél nem bontja a hívást, addig nem tudok semmit sem csinálni!!!
    Ami a lényeg ebből, hogy eközben a kihangosítón keresztül hallom a telefon beállított csengőhangját/zenéjét!!!
    Tehát olyan, mint ha tudná, csak elő kellene belőle csalogatni…
    Igaz nem vagyok egy nagy műszaki zseni, de erre a következtetésre jutottam.
    Egyébként mire használnád még a A2DP képességét, ha lenne?

  6. @Puhi: A sztereó bluetooth füleseket nem támogatja, mivel hardveresen csak a mono átvitelre képes. Magyarul egyfüles headsettel megy, de sztereóhoz már adapter kell, amit az aljára dugva használhatsz..

  7. @iNigga:
    Értem…

  8. MEGJELENT! HÁBORÚ!!!!!!!!

  9. Nem tudom kinek hogy megy, de nálam, mikor belépek, és elkezdi mutatni a várost, egyszer csak kilép. Újra indítottam, és megint csak kilép, de nem pont ugyan akkor, mint az előbb, hanem kb 2 másodperccel később. Vagyis nem mindig pont abban a pillanatban.
    Nektek rendesen működik?

  10. én nem tudok csinálni nevet és jelszót! Azt irja ki a crietnél hogy failed!

  11. Nekem megy és nemsokára egy tesztet is kanyaríntok róla 😉

  12. Néha nekem is kilép. Amúgy szerintem annyira nem nagy szám. Kicsit monoton.

  13. kicsit monoton, a bunyó rész meg nem is tudom, nekem érthetetlen így elsőre meg rohadtul furcsa 1 game, aki tud vmi segítséget hogy mit hogyan kell csinálni a játékban majd legyen szíves postolni 🙂

  14. amúgy éppenséggel most harcoltam valaki olyan ellen akinek 1 darab ütéssel sikerült engem kinyírnia 😀 tippem nincs hogy mit csinálok rosszul 😀

  15. Aki letöltötte már át tudná küldeni a [email protected] email címre? mert már mindenhonnan letörölték 🙁 Köszi!


Add a Comment