fbpx Skip to content

Megjelent a Facebook app 4.1-es frissítése, ami többek között sebességjavulást és jobb teljesítmény ígér. Egyúttal kissé megváltozott a felső menüsor középső 3 ikonjának viselkedése is, így a Friend Requests, a Messages és a Notifications már egy előugró fülben jelennek meg.

Ebben a verzióban elérhetővé vált a Timeline is mindenkinek (már legalábbis a mobilos verziója), akinek már aktív a rendes oldalon is. Ez a funkció egyelőre csak iPhone és iPod felhasználóknak érhető el, de hamarosan jön az iPad-es változat is. Ezek mellett javítottak még a képek kezelésén, mely jobb hozzászólási lehetőséget, értékelést és megtekintést ígér.

A frissítés letölthető – ha már telepítve van – az App Store-on belül az Update menüpontban, vagy ezen a linken. Valószínűsíthető, hogy az iPad-es Timeline miatt egy újabb frissítés is hamarosan érkezni fog.

 

Forrás: macportal.hu

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. A sebesseg tenyleg rengeteget javult i4-en, az uj megoldasok ledig szinten gyorsabbak es szebbek…vegre valami erdemleges valtozas!

  2. valóban jobb lett, kíváncsi vagyok a push működik-e már:D (már csak a smart city lenne végre már használható sebességű…)

  3. A sebesség valóban ég és föld az előző verzióhoz képest, valamint rengeteg mindent javítottak DE nem találom hol lehet offline módra váltani a chatben. Aki rájön szóljon, remélem csak én néztem el valamit, különben ez így gáz…

  4. Csak nekem csinál olyat már jó pár frissítés óta a Facebook alkalmazás, hogy elkezd homokórázni és teljesen megfagy addig az alkalmazás?
    Ameddig be nem fejezi a töltést, addig nem reagál semmire.
    Illetve most az új frissítés random helyeken az alkalmazásban teljesen megfagy. Ki kell lépni és újra elindítani, hogy működjön.


Add a Comment