fbpx Skip to content

Bármerre járunk a városban már hetek óta, az az érzésünk, mintha itt lenne már a karácsony. A boltok kínálata, a plázák dekorációi és a kirakatokon hatalmas betűkkel kiírt kedvezmények mind-mind arra hívják fel a figyelmet, hogy kezdjünk el időben gondolkodni szeretteink ajándékain.

A karácsonyi ajándék-ajánló cikksorozatunknak még nem jött el az ideje, de az időben, ráadásul nem kevesebb, mint 20% kedvezménnyel való vásárlás ideje beköszöntött. Az akciónk egészen november 20. szombatig érvényes és nincs szükség semmiféle kuponkódra vagy egyéb huncutságra, az árak már a kedvezményes összeget mutatják. Egy kikötés van csak: *a gyári Apple termékekre nem vonatkozik a kedvezmény, de minden másra a webshopunkban igen.

Nézzünk is pár igazán említésre méltó kütyüt és kiegészítőt, amit akár magunknak, akár már előre gondolva a szeretteinknek most kedvezményes áron szerezhettek be. Az új AirPods eléggé jóra sikeredett, így nem lesz meglepő, ha sokaknak ez lesz majd a fa alatt, de valljuk be, ha csak simán a fehér tokjában hordjuk a zsebünkben mindenfelé, akkor elég hamar karcos lesz a tok és amúgy is nehezen tudjuk hova tenni, ilyenkor jól jöhet a Spigen Rugged Armor tokja, aminek a karabinerével fel is tudjuk akasztani kedvenc fülesünket.

Szintén sláger-gyanús ajándék lehet az AirTag is, hiszen elég hasznos kis kütyü és nem is olyan drága, de ehhez is érdemes beszerezni valamiféle tartót, amivel rögzíthetjük a táskánkon vagy kulcscsomónkon, aki viszont sokallja az Apple gyári tartóinak az árát, azoknak nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a Spigen Valentinus bőr tokjait.

Apple Watch szíjból szeretünk sosem lehet elég, hiszen olyan könnyen lehet cserélni, így a hangulatunkhoz, az outfitünkhöz vagy épp a napi rutinunkhoz is könnyen találhatunk passzoló darabot, de mi most kifejezetten a Tech-Protect Thin Milanese fém szíját ajánljuk a hölgyeknek.

Egyre több eszközt használunk a mindennapjaink során, amelyek mindegyikét töltenünk is kell naponta, ami sok ide-oda tekergő kábelt eredményez a lakásban, de ezt mind fel tudjuk számolni a Tech-Protect 3-az-1-ben töltőjével, amin külön helye van az AirPods-nak, az Apple Watch-nak és a MagSafe segítségével még a telefonunkat is könnyedén a töltőre tudjuk helyezni.

A kütyüjeinket érdemes védeni valamit tokkal, hiszen a saját bénaságunkon túl számos külső behatás érheti őket, amelyek komoly anyagi kárt okozhatnak és egyszerűen jobb befektetés egy jó tok, mint mondjuk egy kijelzőcsere. Akik már váltottak az iPhone 13-as szériára, azoknak meleg szívvel tudjuk ajánlani a Decoded bőrtokjait, amelyek egyszerű eleganciát kölcsönöznek a telefonnak, akik pedig a legújabb, belépő iPad mellett tették le a voksukat, azoknak a Tech-Protect Solid 360-as tokját javasoljuk, ami aztán biztosan minden ütéstől megvédi elöl és hátul is az iPadet és még az Apple Pencilnek is van helye, és akkor a forgatható hátsó fogantyúról nem is beszéltünk.

Szerezzétek be időben a karácsonyi ajándékokat és csapjatok most le 20% kedvezménnyel (az Apple termékeket leszámítva) a teljes kínálatunkra egészen szombatig.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for hrace hrace says:

    Marmint minden termekre KIVETEL az eredeti apple termekekre. Egesz jo a cikk cime clickbaitnek de amugy meg olyan szinten vezeti felre az embert mint a vak buszsofor reszegen.

  2. Értem mit mondasz, de egy Apple terméken 1-5%-os haszon van. Lehetetlen beakciózni őket, nem szoktál ilyesmit látni. A cikk címében pedig nem fér ki ez a kitétel. Ettől függetlenül nem kötelező vásárolni. :slight_smile:

  3. Avatar for aw123 aw123 says:

    Nem fer ki :slight_smile:

  4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    technikailag beírható elég hosszú szöveg is, de például egy Google keresésnél a találatok között már nem fogja végig kiírni a címet, hanem … lesz X karakter után.

  5. Avatar for hrace hrace says:

    Nem a vasarlasrol beszeltem, csak arrol, hogy felrevezeto ami ki lett irva. Altalaban ezt ugy oldjak meg, hogy kiraknak egy *ot aztan valahova odakommentelik kesobb hogy az mit is jelentett.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for aw123 Avatar for Szifon Avatar for hrace Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin