fbpx Skip to content

Az Anker név sokaknak ismerős lehet, hiszen több terméküket is teszteltük már. A Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó kis súlyával és a kiváló súlyelosztásával segít, hogy az egész lakást könnyedén tisztán tartsuk. A három beállítási móddal a porszívó akár 40 perces üzemidőre is képes, a 120 AW-os szívóerő és a HEPA szűrő pedig a legszennyezettebb területeket sem kíméli.

Az amerikai-shenzeni cég, melyet egy ex-Google szoftverfejlesztő alapított 2011-ben, főként számítógép és telefon kiegészítőket gyárt csúcsminőségben, de mégis elérhető árakon. Az Anker pár éve betört az okos otthoni kiegészítők piacára is a Eufy-val, és ahogy azt megszokhattuk, bármire is essen a választásunk, a minőségben nem kell kompromisszumokat kötnünk. Nézzük is, mit tud a Eufy HomeVac S11 Reach állóporszívó!

Könnyű kezelés, erős szívóerő

Ahogyan említettem is, a Eufy HomeVac S11 Reach állóporszívó vezeték nélküli, így alapjában véve már ez hatalmas szabadságot ad a takarítás során. Nagyon sok hasonló állóporszívót találunk a piacon, több árkategóriában, viszont ami nagyon meglepett, hogy az ára ellenére a Eufy-tól egy mennyire szép és stabil porszívót kapunk. A porszívó tetején kapott helyet a bekapcsológomb, amelyet kényelmesen nyomva tudunk tartani a takarítás során, mögötte pedig a motort találhatjuk, mely 120 AW-os szívóerőre is képes. A porszívó anyaghasználata és kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén elérjünk minden apró porszemet, akár a sarkokban és a bútorok között/alatt is. Annak ellenére, hogy ilyen könnyedén lehet vele manőverezni, a porszívó egy igazán tömör, jól felépített érzést ad.

Az alapcsomagban 3 különböző fejet kapunk, hogy minden felülethez és területhez ki tudjuk választani a számunkra megfelelőt. A kisebb, keskeny felületekhez a 2 az 1-ben keskeny szívófejjel tudunk hozzáférni, a szövet és kárpit anyagokat pedig a mini kefével tudjuk megszabadítani a kis porszemektől és az atkáktól. Sajnos nálunk az állatok miatt rengeteg a szőr a padlószőnyegen, viszont a Eufy S11 ezzel az akadállyal is sikeresen megbirkózott, sőt, a tartályban még a legapróbb porszemeket is látni lehetett, amelyeket más porszívókkal sosem sikerült 100%-osan eltávolítani. A porszívó tartályát egyszerűen, egy mozdulattal tudjuk üríteni és átöblíteni, majd újracsatlakoztatni.

A Eufy S11-hez jár egy falra szerelhető tartóállvány is, amit érdemes konnektor mellé helyezni, így kapunk egy töltőállomást is egyben. A töltőállomás úgy lett kialakítva, hogy a kiegészítő fejeket is tárolhassuk rajta, így mindig kényelmesen kéznél vannak, bármelyikre is legyen szükségünk.

Dual-Vortex technológia, a hatékony tisztítás érdekében

A Eufy HomeVac S11 Reach akkumulátorral működik, és ami nagyon tetszett benne, hogy három különböző szívóerő közül tudunk választani: alacsony, közepes vagy épp magas. Az alacsony üzemmóddal rendkívül hosszú, 40 perces használati időt kapunk, mellyel az egész lakást ki tudjuk takarítani. Közepes üzemmódban akár 25 percig is könnyedén porszívózhatunk, tökéletes a mindennapi szinten tartáshoz, hogy megszabaduljunk a morzsáktól és a portól. Ha viszont egy mély tisztításra lenne szükségünk, szimplán csak aktiváljuk a legmagasabb, Max módot, mely az olyan szennyeződéseket is elpusztítja, amikről nem is tudtuk, hogy léteznek, hiszen más porszívók nem voltak képesek ilyen szintű tisztításra. A Max móddal viszonylag rövid, 8 perces szintidőt kapunk, viszont 4 óra töltés után újra teljes erővel használhatjuk a porszívót.

A porszívó fejlett szűrőrendszere magába gyűjti az allergéneket és a Dual-Vortex technológiának köszönhetően nagyobb mértékben csökkenti a porzást és a levegőszennyezést is a lakásunkban. Az S11-ben egy fejlett, 5 szintes HEPA szűrőrendszert is találunk, mely nem csak óvja és maximalizálja a motor teljesítményét, de a lakásban található atkák kiszűrésében is hatalmas segítség. Természetesen ez a szűrőrendszer könnyedén tisztítható és cserélhető a porszívóban, hogy megőrizzük a megszokott teljesítményt a későbbiekben is.

Az otthonunkban a már említett padlószőnyeg mellett található még parketta és kő felület is, viszont a felsoroltak közül a HomeVac S11-nek egyik sem okozott különösebb gondot. A porszívó tisztítófején LED fények segítik a tökéletes takarítást, így nagyon kényelmes volt használni a lépcsőkön, a kisebb fejjel pedig az autóban is.

Konklúzió

Az S11 egy nagyon könnyen és kényelmesen használható porszívó, melyhez minden felülethez találunk egy kiegészítő fejet. A kis súlyának és a kiváló súlyelosztásának köszönhetően a szellőzőket és a nehezen elérhető helyeket is tisztán tudjuk tartani. Kiváló választás családok számára is, ugyanis az 5 szintes HEPA szűrő magába gyűjti a házban található allergéneket.

A Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó megvásárolható az Anker hivatalos magyarországi forgalmazójánál a MoonStore-nál és bónuszként még egy kupon kódot is kaptunk, ami egyfajta közös “karácsonyi ajándék” a cégtől és tőlünk! Ha rendelésnél beírjátok a SZIFON20 kupon kódot, akkor 20%-os kedvezményt kaptok!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for bolvar bolvar says:

    Azért nem erőltették meg magukat dizájnban, 1-1 dyson koppincs :smiley:
    De az ára a fele, jó lenne kipróbálni milyen a 2 real life.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for bolvar

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for bolvar bolvar says:

    Azért nem erőltették meg magukat dizájnban, 1-1 dyson koppincs :smiley:
    De az ára a fele, jó lenne kipróbálni milyen a 2 real life.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for bolvar