fbpx Skip to content

Ming-Chi Kuo, a TF International Securities elemzője ismételten kiadott egy befektetői jelentést, amiben a 2019-es iPhone családról ír.

A jelentésből kiderül, hogy az Apple kétirányú vezeték nélküli töltésen dolgozik, ami lehetővé tenné, hogy más eszközöket is feltölts iPhone 11-eddel.

Kuo: Arra számítunk, hogy a 2019-es iPhone modellek támogatni fogják a kétirányú vezeték nélküli töltést. Igaz, hogy nem az iPhone az első olyan prémium okostelefon, amiben kétirányú vezeték nélküli töltés lesz, de ez az új funkció kényelmesebbé tehetné a felhasználók számára az AirPods töltését, valamint jobb és integráltabb felhasználói élményt nyújtana iPhone és AirPods közt.

A Samsung Galaxy S10 talán a legjobb alany az összehasonlításra: ez idén februárban jelent meg és van benne kétirányú vezeték nélküli töltés, amit a koreai gyártó “Wireless PowerShare”-nek hív.

Az S10 képes így akár egy iPhone feltöltésére is, de azért valószínűbb, hogy a felhasználók többsége inkább a Galaxy Buds vezeték nélküli füles töltésére használja majd a funkciót.

Ehhez hasonlóan az iPhone 11-nél is a kétirányú töltés inkább az AirPods 2-nél jöhet jól, már ha a vezeték nélküli töltőtokos változatot választottad.

Kuo úgy véli, hogy a Compeq fogja gyártani az Apple-nek az akkumulátor cellákat és az STMicro pedig a kétirányú vezeték nélküli töltés vezérlőjét.

Ennél azonban érdekesebb az elemző azon gondolata, miszerint az Apple növelné az akkumulátorkapacitást is a 2019-es iPhone-okban, hogy a kétirányú töltés igazán hasznos legyen: az iPhone XS utódja 20-25%-kal, az iPhone XS Max utódja 10-15%-kal, az iPhone XR utódja pedig 0-5%-kal nagyobb kapacitású akkumulátort kapna.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Hát nem tudom, azért ezeknek az indukciós tekercseknek elég magas az áramfelvétele.
    Kiváncsi vagyok mennyi idő alatt fogyasztja el a telefon aksiját, ha azzal töltöm az órát…

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for tzolesz