fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most az Obscura 2 kapcsán is.

Obscura 2 képernyőfotók.

Az Obscura 2 egy professzionálisnak tekinthető kamera alkalmazás. Elődje is már elég nagy népszerűségnek örvendett a felhasználók között, ezt csak még újabb szintre emelte az új verzió.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Ha korábban még nem tettük meg, akkor az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók (Account) fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Átlépve a Discover fülre, görgessünk le egészen addig, míg meg nem látjuk az Obscura 2 letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

Az erre megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free kék csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Ekkor el is indul az app letöltése.

Az Obscura 2 ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2018. szeptember 15-ig van lehetőségünk, az app egyébként 1790Ft-ba kerül.

[appstore id=”1290342794″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Sajnos folyton hibára fut és jelzi, hogy próbáljam meg később.

  2. Nekem is ezt írja. :frowning:

  3. Szerintem már jó nekem müködik

  4. Sajna nekem sem műxik. Át se irányít az app store-ba, hanem a fent csatolt hibaüzenetet kapom én is.

  5. Mar 2 Napja próbálom egyfolytában de semmi

  6. Sajnálom pedig nekem működik

  7. Nekem is lejött pikk pakk, de kb egy perc után töröltem is. Nem tetszett. Ettől függetlenül köszi a tippet.

  8. Avatar for JEROME JEROME says:

    Sziasztok, nekem sem megy. Tegnap sem ment. A hiba ugyanaz mint az előttem szólóknak.

  9. Csak az apple store-t állítottad amerikaira?

  10. Sziasztok! Jelenleg elérhető!

  11. Igen. Mást nem kellett

    Ugyanitt jelezném az Adminnak, hogy ha lehet, akkor állítsàtok be, hogy ne legyen 20 karakter a limit válaszadásnál, mert most pl csak egy igennel szerettem volna válaszolni a kérdezőnek, mert úgy gondoltam, hogy az is elégséges. Köszi

  12. Avatar for JEROME JEROME says:

    Sziasztok, ma ipaddel probaltam azzal megkaptam a kodot, tehat tovabb jutottam mint az iphone-on. Aztan azt irta hogy ezt a kodot mar egy masik fiok bevaltotta.

  13. Az igenkevés :smiley: de változtatok rajta.

    Az első bejegyzés továbbra is maradt 20 karakter, a másodiktól már lehet három. Így akkor, aki már hozzászólt tud igennel is válaszolni. :slight_smile:

  14. Már nekem is engedte letölteni. :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for trigmegistos Avatar for rihekopo79 Avatar for JEROME Avatar for Szifon Avatar for Mezo Avatar for iphone_x Avatar for dokabalint Avatar for petyus33 Avatar for Fricy78 Avatar for betaproxima Avatar for robertgabor87 Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin