fbpx Skip to content

Szeptember 19-én délelőtt a Yettel és a Telekom után végül a Vodafone is jelentkezett a díjmentes ajánlatával az ügyfelei számára az árvízhelyzet kapcsán.

Az ő ügyfeleik közül a havidíjas előfizetők 5GB mobilnetet aktiválhatnak, a feltöltőkártyás ügyfelek pedig korlátlan beszélgetést, amelyet három napig lehet felhasználni, utána pedig szeptember 23-án 12 óráig másodjára is aktiválható. Alább a Vodafone Facebook-oldalán közzétett közleménye olvasható erről.

Segítünk az árvízhelyzetben! A rendkívüli helyzetre való tekintettel ügyfeleinknek az alábbi segítséget ajánljuk:

  • Lakossági mobil előfizetéses csomagokkal rendelkező ügyfeleinknek 5 GB extra adatot biztosítunk 3 napra, melyet szeptember 23. 12:00-ig lehet aktiválni. Aktiváláshoz küldd el az SOS5GB SMS-kódot a 1270-es számra!
  • Feltöltőkártyás ügyfeleinknek korlátlan beszélgetést biztosítunk 3 napra. Aktiváláshoz küldd el az SOSHIVAS SMS-kódot a 1270-es számra!

Mindkét opció 3 nap elteltét követően ismételten aktiválható, amennyiben erre 09.23. 12:00-át megelőzően kerül sor. Így lakossági mobil előfizetéses ügyfeleink akár 10 GB díjmentes mobilinternetet vehetnek igénybe.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok