fbpx Skip to content

Már néhány hete tombol a nyár, és ahogy azt évről évre megszokhattuk, még szeptemberben csobbanhatunk Balatonban. Ezen kívül augusztusban kezdődnek a nagy családi nyaralások is, ahova érdemes magunkkal vinni egy-egy vízálló tokot, külső akkumulátort, kiegészítőt.

Ezekből válogattunk most nektek néhány terméket, amit előszeretettel használunk és szeretünk is a nyaralások során. Idén a sláger termékek a víz- és homokálló kis tasakok, tokok, kezdjük is ezzel a listát!

Ezek a kis “tasakok” ár/értékben az egyik legjobb megoldások arra, hogy a homokos parton biztonságban tudjuk az értékeinket, ne legyenek piszkosak, ha rámegy egy kis víz, akkor se menjen tönkre a pénztárca, telefon, vagy egyéb más dolog. Mivel manapság már AirTageket teszünk a kulcsunkra, pénztárcánkba, ha esetleg elhagynánk őket, megtaláljuk később is, vagy ha más megtalálja, akkor az AirTaget beolvasva simán felhívhat minket, hogy megtalálta az értékeinket.

Az egyik legnépszerűbb márka, a Spigen megannyi típust készítette erre a nyárra, van köztük övtáska, kis tasak, nagy hordtáska és még sok más. A márka legalább 5 féle különböző típust készített, hogy mindenki megtalálja számára megfelelő, elengedhetetlen kiegészítőt.

Az összes típust megtaláljátok az iKi Apple nyári kiegészítők kategóriájában. Ott tudtok olyat is választani, amiben egy ilyen övtáska és egy kis tasak van közel 7.000Ft-ért, tehát nem egy nagy összeg a védelemért!

Természetesen ha már vízállóság, akkor az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező vízálló tok a Tech-Protect Shellbox, mely újabb készülékek esetén MagSafe támogatással is rendelkezik, tehát otthonról már úgy indulhatunk el, hogy belerakjuk a tokba, rápattintjuk a kedvenc vezeték nélküli autós töltőnkre és már feltöltve érkezünk meg a partra. A MagSafe támogatás egy nagyon fontos szempont, és erről majd később is szó lesz még.

Ahogy a képen is látszik egy teljesen zárt, vízálló tokról beszélünk, ami vízbe mártható, ezt mi is teszteltük, megfelelő használat mellett tényleg megbízható, tehát ne extrém sportok közben próbáljunk vele fotózni, de kényelmesen használhatjuk a tengerparton, esetleg picit bemerítve a vízbe a telefont. A Tech-Protect Shellbox rendkívül jó árral rendelkezik, tehát nem is kérdés, hogy nálam a nyár legjobb kiegészítője címet simán megkapta!

Rendelkezik kis nyakba akasztó résszel is, és persze a töltőcsatlakozóknál kinyitható a tok, tehát tölthetjük kábel segítségével. Azonban itt jön képbe a MagSafe. Mivel támogatja a vezeték nélküli töltés mellett a MagSafe-et is a tok, kényelmesen rárakható egy külső akkumulátor, így ki sem kell venni a tokból a készüléket a töltéshez, egész nap biztonságban tudhatjuk a telefont. Rengeteg készülékhez elérhető, nézzétek meg őket.

Ha már töltés, akkor a külső akkumulátorokról se feledkezzünk meg, ezek közül az 5.000–10.000mAh-sat érdemes választani, előbbi egy, utóbbi pedig készüléktől függően akár két alkalommal tudja feltölteni a készüléket. A legnépszerűbb külső akkumulátorok a nyárra MagSafe-es típusok, melyek könnyűek, picik, és hordozhatóak, és vezeték nélkül töltik a telefonjainkat. Bárhol elférnek, és nem kell kábelt sem hurcibálni magunkkal.

Ezek közül szerintem a Baseus Mini az egyik legjobb választás, mivel több színben is elérhető, így egy feketét könnyen megtalálunk a tengerparton, egy fehéret meg mondjuk a fűben. Ezen kívül a csajos színek miatt ajándékba is megvásárolhatjuk őket, mert mint tudjuk, mindenhol kell egy fotó! 😉 Én egyébként a sárgát választottam, kompatibilis volt a vízálló tokommal, tehát egész nap tudtam használni és tölteni. Vezeték nélkül maximum 15W-tal tölthetjük a telefont, vezetékesen azonban 20W-ot is képes kipréselni magából, tehát van egy 1db USB-A csatlakozó is, amin keresztül tölthetünk kábelesen is egy készüléket, azonban egyértelműen a MagSafe-es rögzítés az, ami miatt érdemes ezt megvenni. Itt megtaláljátok az összes Baseus Mini terméket.

Végül, de nem utolsó a sorban a MagSafe szelfibotok is eléggé népszerűek lettek az utóbbi hónapokban, így érdemes ezekből is csemegézni. Itt találtunk olyat, ami egyszerű szelfibot, de olyan is létezik, ami rendelkezik gimballal vagyis stabilizátorral. Tehát simán készíthetünk vele komolyabb videókat is. Itt is a Spigen már a legnépszerűbb, de sok más márkával is találkozhatunk. Ezeket is az iKi nyári kategóriájában találjátok meg.

Remélem, tudtam adni néhány tippet, de olvassátok el az előző évben írt cikkünket is, mert abban találtok még néhány kiegészítőt, ami hasznos lehet utazáskor, nyaraláskor.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok