iSTYLE: vásárolj Apple termékeket Pay-jel!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

TG-vel, az iSTYLE online regionális managerével beszéltem egy problémáról, mikor csak úgy egy mondatban megemlítette, hogy az iSTYLE webshopjában már lehet Apple Pay-jel is fizetni. Ezzel végeredményben a hazai weboldalak közül az elsők között vannak, és valóban működik a funkció, nem is akárhogy.

Apple Pay ISTYLE

Korábban vásároltam már Apple Pay-jel az Apple.com-on, főleg az iPhone rajtoknál. Ott minden másodperc számít, például az iPhone X rajtjánál csupán néhány másodperc volt az első készülékek megvásárlása az Apple Pay-nek köszönhetően, mikor már vissza fordultam, hogy kéne még egy, már több hetes várakozás lett. Az Apple Pay-jel való fizetés nem csak kényelmes, de sokszor hasznos is lehet egy-egy termék rajtjánál!

Persze a kényelmesség is egy fontos szempont, ha előre beállítunk mindent, akkor könnyedén kiválaszthatjuk a szállítási címet, email címünket, telefonszámunkat, és az arcunkkal vagy éppen az ujjlenyomatunkkal már fizethetünk is!

iSTYLE Apple Pay

Jól látszik, hogy akár regisztráció nélkül is, kényelmesen, az Apple Pay logóra kattintva fizethetünk. Előre kitölthetjük az adatokat, de fizetéskor akár új szállítási, vagy számlázási címet is megadhatunk, vagy ha nem akarjuk kiszállíttatni, akkor személyest átvételt is választhatunk. Mindezt akár 1 perc alatt, gyorsan, könnyedén! Remélem, hamarosan több weboldal, webshop is integrálja majd az Apple Pay-t, ezzel könnyebbé téve a fizetést.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!