fbpx Skip to content

Újabb, szerintünk teljesen felesleges Facebook alkalmazás jelent meg az App Store-ban. Korábban már írtunk arról, hogy most már külön appal férhetünk hozzá a Facebook oldalainkhoz, ha kezelünk ilyen oldalakat. A mostanit pedig úgy is hívhatnánk: Facebook Instagram app. Sokan gondolják úgy, hogy a Facebooknak talán a fő alkalmazást kéne végre ráncbaszednie, és nem külön appokra szétszedni az egyes funkciókat, de úgy tűnik, a cukorsüveghegyen túl ezt másképp érzik.

Bizony! Azontúl, hogy külön nézegethetjük a saját, illetve ismerősök Facebookra posztolt képeit, mi magunk is készíthetünk képet az alkalmazással, majd pedig azt “instagramosíthatjuk” 🙂

Ezért biztos nem fogom külön elindítani az alkalmazást, hogy így fotózzak a Facebookra. Azonban bizonyos esetekben hasznos lehet külön a képeket nézni, és elfér az iPhone-on is az app. Egyébként jelenleg még csak az amerikai Store-ban érhető el.

Ti mit gondoltok erről? 

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Haha, ez csak US Store-osoknak elérhető.

  2. Baromság. Nem tudták megvenni az Instagrammot így csináltak egyet.

  3. Nem tudták megvenni az Instagrammot így csináltak egyet. Szánalom.

  4. Valóban nem túl hasznos app, bár a camera rollból tud egyszerre több fotót feltölteni, ami nem rossz (bár jobban örülnék ha az appok funkcióit egy appban integrálnák)
    A felhasználói felület viszont egyszerűen gyönyörű!

  5. Hát igen.. Én se hinném, hogy fogom használni, de az UI és az animációk nagyon ott vannak.

  6. attól függetlenül, hogy a mass képfeltöltésen kívül tényleg nincs nagyon funkciója az appnak, szerintem egy jó app lett! Tehát könnyen használható, én gyorsnak is érzékeltem, jó az UI, szal tetszik és én reménykedem, hogy az alap FB appból is lehet még valami jó is 🙂 !

  7. Inkább a rendes facebook app-al foglalkoznának, katasztrófálisan lassú az egész, ma értem el azt a pontot, hogy töröltem a francba, és inkább kiraktam az iphone.facebook.com-ot ikonnak, ez legalább gyorsan betölti a dolgokat, és a felülete is hasonló (csetre meg ott a fb messenger, az pöpec)


Add a Comment