fbpx Skip to content

Nem is tudtam ennek a posztnak rendes címet adni. Igazából csak az utóbbi pár nap “egyéb” híreit raknám egybe nektek. 🙂

Először is egy ZooGue videót mutatok nektek, hogy lássátok mivel foglalkozik a vállalat:

Ők a sima iPad, iPhone tokok mellett komoly védelemmel bíró iPad tokokat is készítenek és most kipróbálták, milyen lefagyasztani egy iPad-et. Szerintetek működni fog a végén?

A következő videó már egészen más 🙂 Többször volt már poszt erről a német bűvészről, most ellátogatott egy kis városi kocsmába, hogy elkápráztassa az embereket. 🙂

A végére hagytam egy Kickstarter ötletet, ami nekem kifejezetten tetszik. Aki még nem hallott a Kickstarterről, röviden ez egy amerikai weblap, ahol ötleteinkhez pénzt gyűjthetünk. Biztos sokan öntöttétek már le valamilyen üdítővel az iPhone-t, miközben csak az asztalon feküdt. Velem is előfordult már, hála Istennek nem történt nagyobb baj. “Bob” is ezzel a problémával szembesült, azonban ezt nem hagyta annyiban, kitalált egy iPhone tartót:

Nekem kifejezetten tetszik az ötlet, remélem hamarosan lesz elegendő pénz a gyártásához és hazánkba is eljut 🙂 Bővebben erre találtok róla információt: Kickstarter – Bob

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. És lesz vagy 20e ft a tartó.. 😀

  2. LOL+IKSZDÉ+LÁJK
    kiváncsi leszek arra az anti üditős tartóra 😉

  3. Tudom lényegtelen a “kis városi kocsma” Münchenben van, a Hofbraeuhaus sörházban ami kb. lazán 500 férőhelyes. 🙂

  4. @hegyi: Hoppá, ennek nem néztem utána, bocsánat! 🙂

  5. komment a sörös videó alatt: “Its not a trick, u can download the app after you jail break it. THATS WHY PEOPLE JAILBREAK PHONES. APPLE DOESN’T APPROVE OF APPS THAT CAN MAKE FREE BEER!”
    ezen behaltam :DDD


Add a Comment