fbpx Skip to content

Egy hosszú úton, orvosnál, matek órán unatkozni… Ez egy iPhone tulajnak majdnem hogy elképzelhetetlen. De csak majdnem, ugyanis nem mindig tehetjük meg, hogy feltöltjük a lemerült telefonunk vagy iPodunk akkumulátorát. Most arra térek ki, hogyan kerülhetjük el az unalmas perceket a kütyünk nélkül.

Három hasznos kiegészítőt mutatok meg,  amik arra hivatottak, hogy feltöltsék  a lemerülőben lévő aksinkat, ha épp nincs a közelben egy fali dugó. Mind a három modellt a MiLi műhelyében készítették, és kompatibilisek az  összes (kivéve iPhone 2G) iPhone-nal és iPoddal aminek az alján dock connector található.

MiLi Power Angel

Kicsi, tetszetős kinézet, praktikus oldal támasz.

A csomagolásban találunk egy mini USB to USB kábelt, valamint magát a dock connectorba illeszkedő külső akksit, ami ugyan a maga 1200mAh-val kevés egy iPhone 4 egyszeri feltöltésére, viszont elegendő energiát tud neki adni, amivel kihúzhatjuk egy ideig. A feltöltés kb. olyan gyors, mintha a számítógépünkről töltenénk fel készülékünket. A töltöttségi szintet a gombnyomásra felvillanó kék ledek jelzik.

Extraként egy kinyitható ajtócska van rajta, ami fekvő helyzetben képes stabilan tartani az iPhone-t, viszont állítva egy kicsit nehéz már neki az iPhone súlya, de egy Touch-csal vagy egy iPoddal még megbirkózik.

MiLi Power Crystal

Ahogy a csomagoláson is látszik, már egy magasabb kategóriába tartozik az akksi. Képes tölteni almás termékeken kívül még Nokiát, LG-t, Samsungot, és mini illetve micro usb-vel rendelkező mp4 lejátszót, vagy mondjuk egy PDA-t.

Használatban: a külső akksit egy mini USB kábellel tudjuk feltölteni, akár számítógépről, akár egy arra alkalmas konnektorba dugható adapter segítségével. (E modell mellé nem jár mini USB kábel, mint a kistestvér mellé).

A töltöttségi szintet a világító kék ledek száma jelzi.

Ha a telefonra csatlakoztatjuk, azonnal el kezdi tölteni, és az akksin lévő egy darab gomb megnyomásával ellenőrizhetjük a töltöttségi szintet.

A 2000mAh elméletben elég lehet egy iPhone 4 egy és negyed feltöltésére, bár én kételkedek benne, hogy nulláról csúcsra feltudja tölteni.

MiLi Power Spring 4

Az utolsó model csak iPhone 4-el kompatibilis. Működésben nem tér el a többitől, mindössze nem rá, hanem bele kell dugni az iPhone-t. Papíron ez is 2000mAh, vagyis itt is az elméletbeli egy és negyed feltöltés lehetséges.

Szintén mini USB kábel segítségével tudjuk feltölteni a külső akksit, majd a teteje kihajtásával bele tudjuk csúsztatni az iPhone 4-et. Praktikussága miatt ez tetszett a legjobban, kényelmes tartást biztosít anélkül hogy kicsúszhatna a dock connectorból.

A termékeket tesztelésre az iphonemili.hu biztosította. (x)

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. MiLi Power Spring 4 jól néz ki. Rendelek is egyet:D

  2. Akkor ez most burkolt reklám?

  3. Az a MiLi Power sprint tenyleg jol nez ki. Egy hosszu útnál full hasznos lehet es nem is nez ki ótvarul mint más ilyen külső aksi.

  4. *spring

  5. Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy gépet szeretnék váltani és, hogyha felrakom majd az újra az itunes-t és szinkronizálom a dolgokat vele ugye akkor mindent leszed a telefonról és ezt hogyan tudnám elkerülni(zenék meg ilyenek nem fontos inkább a játékmentések és programoknak a beállításai)?Válaszotokat előre is köszönöm.

  6. Nem kötekedés , de így nem értelmes : “hogy feltöltsék  lemerülőben lévő aksinkat” .

  7. Üdv.Olyan problémám van,h egyszercsak nem érzékeli a kijelző alsó része az érintést.Nem esett le meg semmi.Mi lehet a gond?Üdv

  8. Lonegab:
    Rádugod a telót és bal oldali csíkban megjelenik. Jobbklikkelsz, majd back up és utána egy transfer purchases.

  9. Kihagytam az n-t a nevedből, bocsi 🙂

  10. @Laca69:Ezt benéztem , vegyétek úgy , hogy nem szóltam .

  11. Sziasztok!
    Bocs hogy nem a témába vág de felraktam 4.2.1-re a telenoros carrierfixet. Tök jól megy csak az lenne a kérdésem hogy külföldön mit ír ki? Ugyanúgy a telenor logo van kint? Mert nekem kellene hogy kiírja azt a hálózatot amire éppen kapcsolódik!
    Tud ilyet valahogy? Vagy le kell szednem az egészet?

  12. Szerintem meg a legjobb külső akksi a GumPlus a just mobile-tól! Igaz nem olyan hű-de-hé-ha dizájnja van minnt ezeknek, de 5x azért mégis telenyomja az akksi-t, nem tudom, hogy mennyit kérnek ezekért, de a gumplus 16-17 e. és tényleg működik, nagyon jól! 🙂

  13. Sziasztok,

    Valaki megmondaná, honnan lehet ilyet rendelni, venni?

    Köszönöm,
    Bea

  14. OFF

    Restoroltam az iphoneom. Meg tudnátok mondani, hogy jailbreak elott erdemes -e back-up olni, vagy majd a feltort keszulekre mehet ra a legutobbi mentes??

    Elore is thx

  15. *marmint jailbreak elott erdemes e visszatolni a mentest, vagy utana

  16. @jeal0us:
    “Akkor ez most burkolt reklám? ”

    Nem burkolt reklám, ott van a cikk végén az (x).
    És meglepő módon az árak nem is drágábbak, mint a Mili power külföldi oldalain, USD-ből átszámolva!

  17. Sziasztok.

    Tudnátok segíteni abban, hogy a Power Crystal kompatibilis e iphone4 el?

    Mert rendelni szeretnék, de ahol találtam, azt írja hogy csak 2g, 3g és 3gs el komp. , és ami 4- el lenne komp. azt nem lehet rendelni 🙁

    ohhhhhh


Add a Comment