fbpx Skip to content

Eddig ugye a legújabb jailbreakkel csak az iPod Touch 2G és iPhone 3G tulajok nem tudtak jailbreakelni. Most már fellélegezhetnek az iPod Touch-osok, mivel már az ő készüléküket is támogatja a Greenpois0n. Ez azt jelenti, hogy frissíthetnek 4.1-re és használhatják a Greenpois0nt. Érdemes azt is megjegyezni, hogy már nem számít milyen modell, MC vagy nem MC, az iPod Touch a jailbreak mindkettőre használható.

Igaz nem írtunk róla, de frissítették mind a Limera1n-t mind a greenpois0n-t is, van már OSX-es, illetve linuxos változat is. Érdemes újra letölteni azóta a programokat, mert javították a bugokat is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

72 Comments

  1. Esetleg valaki parázna tőle,nincs miért.Megcsináltam és tőkéletesen működik.

  2. Szia!Tuki!A limera ujbol rá jb-tél az uj verzioval ?Vagy uj frimware +JB?

  3. Iphone 3g re lesz szerintetek valami?? :S

  4. bocsanat Greenpois0n !

  5. @tibispeed001: Uj Frimware plus JB 🙂

  6. 3g már vagy 2 hete van jb:)

  7. igen van 3G-re de az csak BÉTA és egy rakás kaka

  8. akkor félre értettem valamit? 3G nem chip 4es de 4.1 re van JB? az új green meg a lime is viszi? itt azt olvastam hogy nem…. ?!?!?

  9. most csináltam meg a jbt és a loader nevű alkalmazást telepítette a greepoison, ez úgy működik mint a cydia?

  10. @daveszka: A loaderből telepitsd a cydia-t

  11. @csodacsacsi:

    sorry de itt mit hogyan? mert most a 4.0.1 van fent és ennél lassabb dolgot életembe nem láttam amilyen most a 3G-m!!! 🙁
    köszi

  12. 4.1 ugrik az unlock
    de snowbreez am is jobb:)

  13. !Tuki!firmware Igy már jo ?Gondolom e kerdesnek ez volt a lényege????

  14. 3G-re van esetleg ilyen?

  15. @profull: sajnálom, nem zéztem a linket de ezek szerint rájöttek hogy valami gond van és már nem lehet letölteni 🙂

  16. Üdv

    Nekem is minden tökéletes eddig. Appokat nem enged feltenni.
    Valakinek hasonló jellegű probléma?

  17. Ugyanaz a problema, hennessy. Minden tokeletesnek tunik, de sem jatekokat, sem appokat nem tudok feltenni. Telepiti oket, es mikor vegez a telepitessel, hibauzenettel kiszall, es semmi sincs ott. Egy kulfoldi forumon ezt kaptam megoldasnak: “Try installing [mod edit – GTFO] then try to reinstall the games again. That should do the trick.”. Hogy oszinte legyek, uj vagyok a jailbreak temaban, nem rudom, mi ez a mod edit dolog.

  18. off: 4es szifonom akarnám restore-ni (4.1) és 1004es hibát kapok…pedig nekem mindegy, hogy frissül-e a baseband, vagy sem… Akárhányszor restore, annyiszor ez a hiba…, nem szeretném látni azt az 1004es kiírást, hiába tudtam kiüti iReb-el a telót…valaki, megoldás? előre is köszi, üdv

  19. @kovacs bela

    ugyan ez
    amig 3.1.3 volt rajta nem volt ilyen gond spirit készvolt
    előszőr appstoreból leszedtem egy ingyenest aztán egy oldalrol szedtem játékokat appokat programokat stb ipa formátum csak rákattintottam mikor lejött betette az itunes ba sync és kész.

    Előre is köszönök mindenféle segítséget

    üdv, henessy

  20. @kovacs bela:
    cydia-»cydia.hackulo.us-repo-ból telepítsd az installous-t(ekkor felmegy az app sync is),majd tölts le egy free appot appstoreból majd az installousból és már jó lesz

  21. Tamas927, legkozelebb magyarul irj! XD

  22. Innentől nekem világos segítek
    Megnyitod a cydia-t
    Manage: ->Sources-> jobb felül edit > bal felül ,,add,, és beírod hogy: http://cydia.hackulo.us

    és telepíted
    nah most én is kísérletezek, hogy felteszi e az appokat
    Addig úgysem alszok ma 😀

  23. Háháá és működik

  24. Koszi hennessy, igy mar ertheto. Probalkozom.

  25. Mukodik, koszonom a segitseget mindkettotoknek.

  26. Kleineriking: Tiny Umbrella-t telepitsd, futtasd, és kattints a Kick Device Out Of Recovery gombra!!!

  27. Üdv,
    kissé offtopic, de akárhol kerestem eddig nem találtam választ…
    iphone 3Gm van 3.1.2-el és iTunes10. az lenne problémám hogy mióta itunes 10 van az apptrackr.orgrol leszedett tört appokat nem fogadja el az itunes. kiírja hogynot valid app…
    tudja valaki, hogy ez hogyan orvosolható? korábbi itunes verzioknal nem volt ilyen gond

  28. @Buveszpapa: Azt írtam, hogy kitudom szedni recovery-ből (iReb -et használom erre)…Csak az a bajom, hogy akármikor megpróbálom újratenni, ezzel a hibával boldogít az iTunes…üdv

  29. Kleineriking Töröld a host filed -bol saurik server címét és végigmegy a frissités.De miután törölted a számitógépet inditsd újra.

  30. Torrente777, köszi, csak mivel nem szándékosan vittem bele, nem is gondoltam rá. Ha egyszer futtatam a tinyumbrella-t, akkor ezek szerint beleteszi és killépéskor úgy hagyja.

  31. Tegnap este jailbrekeltem az iPod touch 2gmet mivel nincs otthon wifim csak reggel a suliban installáltam fel a cydiát a haverom szerint még mielőtt megnyitom cydiát AppStoreból egy bumper nevű progit ez megvolt majd indítom cydiát de kiírta hogy removing cydia majd magától restart és eltűnt a cydia ikonja a videos és a music ikon fehér lett segítség:P

  32. @kleineriking: Elvileg kilépéskor kiveszi a hosts fájlból.

  33. OFF: bocsi az off-ért, de
    Nektek is van olyan problémátok iPhone 4-el hogy ropog vagy pattog az elő, ill. hátlap nyomásra (főleg ha hideg a teló) ?
    Lehet szerintetek ezzel kezdeni valamit garanciálisan ?
    Elég idegesítő, hogy ahányszor kézhez veszem az asztalról recseg, ropog mint valami bóvli vacak: 🙁

  34. @kleineriking: abban az esetben kiveszi belőle, ha kiveszed a pipát a “Set Host to Cydia on Exit” elől. amúgy pedig beállítja a cydia-ra.

  35. Melyiket érdemes használni a limera1nt vagy a greenpoisont?

  36. Érdemes a frissített limera1n-el újra jailbreak-elni a limera1n-es iphone 4-et? Ha igen akkor hogy? Restor majd úgy? Vagy egyből mehet rá? Mondjuk nálam nincs semmi gond a JB-el. Nem értem miért javasolják hogy tegye fel mindenki.

  37. @kovacs bela: a “mod edit” annyi, hogy egy moderátor kiszedett onnan valamit (mod=moderátor edit=szerkesztés). valószínűleg az install0us volt ott, tehát az eredeti mondat kb úgy szólhatott, hogy “try installing install0us, and…”, csak mivel az install0us a warezhez kell, így elküldte az illetőt a francba (GTFO – http://www.urbandictionary.com/define.php?term=gtfo).

    @iPodTouchUser: amelyik jólesik. a greenpois0n annak ellenére, hogy elsőre azokat a hibákat kellett volna javítsa, amiket geohot a limera1nben bennehagyott, ahhoz képest csak még bugosabb volt. azóta mind a limera1n, mind a greenpois0n többször is frissült, így elvileg mindegy.

    @iSultanGS: egy már jailbreakelt rendszert nem érdemes újból jailbreakelni, az problémákat okozhat. ilyenkor érdemesebb tiszta lappal kezdeni, tehát restore, és a legfrissebb, újonnan letöltött cuccal megpróbálni. javasolni meg azért javasolják, mert maga a jailbreak is lehet bugos, tehát lehet, hogy pár dolgot javítottak. elvileg ezek nem szoktak nagyon durva hibákat eredményezni, de sose tudni. ha biztosra akarsz menni, akkor restore, és csináld meg a legfrissebbel.

  38. Megmondanátok nekem, hogyan lehet olyan custom-ot készíteni, amiben nagyobb alapmemória van definiálva, mint a gyári 680 mega? Elegem van ugyanis, hogy 6 mega szabad, és egy nyamvadt sms-t nem tudok elolvasni, mert egyszerűen nem képes elindulni. Gondoltam 1 gigát már be tudna osztani a rendszer. 3g-m van, és most szeretnék frissíteni 4.1-re töréssel természetesen. Vagy ha valaki csinál nekem egy ilyet azt is megköszönném.

  39. @TigerBP: attól, hogy a root partíció méretét változtatod, a rendelkezésre álló memória nem fog változni, mert az iOS nem fog neked virtuális memóriát használni.

    de gyárts magadnak egy custom-öt például snowbreeze-zel.

  40. @Jadeye: Aha, köszi. Abban segíts még, hogy gyári 4.1-et honnan tudok letölteni. Amit az iTunes letöltött azt nem találom.

  41. Koszi Jadeye. Igen, en is valami hasonlora gondoltam. Szerencsere talaltam itt segitseget, a dolog megoldodott, a keszulek tokeletesen mukodik.

  42. Limera1n nem viszi az iPhone 3G-t? Mert én inkább azt csípem, de azért jó a greenpois0n is

  43. @iP3Guser:
    sajnos 1ik sem viszi
    nekünk csak a redsnow marad

  44. @profull: Szerintem tedd vissza a 3.1.3-mat! Én is visszatettem, most is az van a 3G-men.

    A 4.0/4.0.1 valami rettenetes. Iszonyú lassú. A 4.1 már egy fokkal jobb, de az se az igazi. Közelébe se ér a 3.1.3 sebességének.

    Arról nem is beszélve hogy a 3.1.3-at remekül lehet jailbreakelni akár a jailbreakme pont com-mal akár a régi Spirit-tel.

    Szóval 3G-re én ezt ajánlom! Az esetleges hiányzó funkciók pl. mappák nem érik meg azt a lassulást amit a 4.0 ad a 3G tulajoknak… Mellesleg Cydiából szinte minden pótolható… 🙂

  45. @csodacsacsi: +1 egyetértek, korábban nekem is sok problémám volt a redsn0w-val, pl a hibátlanul működő gyári szolgáltatós mms-emet kinyírta és visszaállítani se tudtam (mivel hivatalos szolgáltatóval használtam) stb… Mostmár azért stabilabb, de nekem még mindig a JailbreakMe pont com a kedvencem! Meg a Limera1n.

  46. iP3Guser: esetleg emailben eltudnad dobni mit kell csinalni hogy 3.1.3-ra vissza tudjam loni a 3G-m? 4.0.1 van jelenleg rajta… es elegem van a varakozasbol… bosszanto fagyasok, lassulasok… elore is koszonom zoltancsurikukacgmailpontcom

  47. Appsync-et felraktad Cydiaból? Anélkül nem fog menni.

  48. Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a zöldek új jb-je után mi az amit a cydia-ból feltétlen fel kell tenni egy magyar T-mobilos 3gs-re. Tehát mik azok a fontos kiegészítők amik kellenek? Ja, és még egy kérdés. Iphone és ipad közti internet megosztásra mit lehet használni?
    Köszönettel.

  49. Hello!

    Nekem már ott problémám van hogy nem tudom a törést rárakni
    4.1 szoftver van a touch 2g men a gépre leszedtema Gp-t de onnan nem megy tovább.(Valószínüleg az angoltudásom hiánya a probléma forrása) Pls mondjátok meg mit kell ott csinálni.

  50. @Popeye: Most nem tudom emailben mert sietek, de leírom röviden:

    3.1.3 gyári ipsw-t töltsd le netről, tedd DFU módba az iPhone-t és iTunesban shift+restore (Macen alt+restore) tallózd be!
    Restore végén hibát fog adni és recovery módban marad az iPhone, ezzel ne törődj, ez csak azért van mert a baseband újabb mint aminek lennie kéne de ez mindegy, RecBoot vagy TinyUmbrellával ki tudod ugrasztani a recovery módból. (kick device out of recovery)

    Ennyi, utána jb: jailbreakme pont com vagy Spirit, tetszés szerint. (én inkább a jailbreakme-t ajánlom, sokkal kényelmesebb)

  51. @Balu…: Netmegosztásra MyWi nevű app!
    Ügyelj arra hogy törtek között többnyire csak MyWi 3 van, de ha iOS 4-et használsz arra az nem jó, hanem a MyWi 4 kell! (ehhez nem nagyon van normális törés és ráadásul a többihez képest elég drága, 20 dollár /majdnem 5000 ft/)

  52. iP3Guser: koszi, este neki allok es megcsinalom. recboot vagy tinyumbrella verzioszam mindegy gondolom.

  53. Követtem a Greenpoison utasításait és mindig csak azt írja ki a számlálás vége után hogy try again

    pls help

  54. @travnikgyuri: Nálam is ugyan ez a helyzet 🙁

  55. @travnikgyuri: nem tudom h segít-e,de én ezt csináltam és működött:
    elindítottam a gp-t,kikapcsoltam a touch-ot,utána rádugtam a gépre,rámentem a prepare to jb(DFU)-ra,próbáltam minél pontosabban a stopper szerint csinálni,felkészültemXD…megnyomtam a sleep button-t 3sig (stopper mutatja),aztán benyomtam mellé a home gombot is 10mp-ig tartod,aztán a sleep button-t elengeded,és tartod a home-ot amíg ki nem ír vmi mást.aztán vársz….
    elméletileg lefut a jb,aztán mindenféle kódok lesznek a készüléken…stb
    bootol és lesz egy loader appod onnan felrakod a cydiát.
    remélem tudtam segíteni

  56. @molnarjani: Köszönöm a válaszod de nem segített. :S Azóta kicsit utánajártam a dolgoknak és a probléma az hogy nem lehet(tudom) DFU módba rakni a touchot. Már sok módszert kipróbáltam de egyik sem segített. Most viszont fogalmam sincs hogy mit tudnék kezdeni vele.

  57. ez furcsa:S
    anélkül pedig nem nagyon tudsz jb-zni:S
    egy restore talán segítene,itunes legfrissebb verziója van fenn?
    esetleg kérdezd meg a szifonos tagokat a kérdezz-felelekben…

  58. az lenne a kérdésem hogy azt hogy lehetne megcsinálni hogy az aksi %-osan legyen kijelezve?
    ill.
    van egy olyan progi amivel különböző bill. kombináciokhoz lehet dolgokat rendelni pl ha a menü gombot megnyomom 2szer akkor pl alul feljön egy csik amibe azok az appok vannak amiket ezelött használtam

    köszönöm a helpet

  59. Iphone 4 ios 4.0.2 baseband 01.59.00
    Jo ra a greenpoison rc4 es utana fuggetlenitesre az ultrasnow? nekem nem kell a 4.1
    Valahol olvastam hogy rc4 nem szereti az ultrasnowot

  60. Sziasztok! ÍSzerintetek mi van akkor, ha az itunes érzékeli a dfu módot viszont a greenpoisOn viszont nem! Try again!! Van erre valami megoldás??

  61. @molnarjani:
    Melgoldódott a probléma sztem a probléma az volt hogy a windows túl hamar érzékelte és felismerte a touchot. Letiltottam az eszközt a windowsról és addig nyomotaggtam a gombokat mig csak-csak összejött 😀

  62. @travnikgyuri: pontosan mit tiltottál le a windowsban?

  63. Üdv.
    iPod Touch 3G 8GB MC modellt 4.1 Jailbreakelését csak greenpois0nal lehet megoldani és ez tethered? vagy van megoldás untethered-re is?
    (windows)
    lüsz.

  64. @Raven: greenpois0n, limera1n, pwnagetool custom 4.1, ami tetszik. mindegyik untethered.

  65. @Jadeye: remek kösz..

  66. @Tuki:

    Valaki tudna adni egy linket, ahol:

    Le van írva mit hogy kell csinálni, lépésről lépésre? Nem vagyok apple guru (még)

    Köszi


Add a Comment