fbpx Skip to content

Tegnap már én is letöltöttem a 4.2 bétát, gondoltam még várok pár napot amíg felrakom és tesztelem, de ez alatt az idő alatt a 9to5mac.com már elvégezte helyettem a dolgot.

A mostani 4.2 első bétája a következő újdonságokat tartalmazza:

  • Külön SMS hang különböző kontaktokhoz.
  • FaceTime gomb SMS-nél is.
  • Új Voice Memos icon.
  • Like/Dislike Youtube-on.
  • Keresés a Safariban!
  • Új Resriction: már beállíthatjuk, hogy lehet-e telepíteni programot vagy sem, egy adott emailcímmel.
  • Új hangerő szabályzás a beállításokban. Ki lehet kapcsolni, hogy a hangerőszabályzó gombok a csengetés hangerejét szabályozzák.

Olvasd el a hozzászólásokat is

94 Comments

  1. Hát az FM rádió még mindig sehol 🙁

  2. Nem is lesz FM.

  3. annak énis örülnék.. leszedtem a tunemark-ot az viszonylag jó, de a rádió1-et azsem fogja… class fmet szoktam nyomatni rajta

  4. Nekem nem hiányzik az FM…Egyik telefonomban sem használtam. Nekem mind1 hogy van-e benne vagy sem 🙂

  5. Fm Radió az autoban vagy netem mit vagytok oda erte ennyire, amikor olyan telefonom volt ami tudta akkor sem használtam

  6. waoo, egyedi sms hang is lesz??? Ezt az amézing fícsört várom amióta szifonom van 😀 Vagy megint csak azt a 8-at tudom variálni?

  7. Inkább raknának már bele egy social hub szerű alkalmazást, illetve a swype-ot!

  8. Hangerőszabályzás hellyeah!

  9. Aki 3G-re tette, nem hülyült meg az iPod és a hang rendszer pl.: nem kompatibils üzenetet dob a saját fülesére. yfrog.com/8bmf0mj

  10. @gaaglar: restore, és ne állíts vissza backupból semmit. ha utána is ugyan úgy csinálja, akkor nagy valószínűséggel hardveres, de cserélhető.

  11. Én felraktam de szarabb mint a 4.1

  12. @jarodfree: jelenleg csak a gyáriak közül lehet választani, no de hát ez még csak beta. ki tudja, mi lesz belőle, mire kijön a hivatalos.

    @hadaway74: ez beta. ezen nem kell csodálkozni. épp ezért fejlesztőknek van, nem pedig napi használatra.

  13. Micsooooda forradalom ismét! 😀

  14. @Jadeye: Hát pl 4 után a 4.1 béták mind jobbak voltak.Erre gondoltam.

  15. Sziasztok!
    Látom ez az FM mizéria még mindig nem múlt el, és gondolom, amíg nem lesz benne FM rádió, nem is fog.
    Igazság szerint aki sosem használta, azt nem értem miért zavarná, ha lenne benne? Én szeretném, ha valamikor belekerülne, mert részben ezért is hordok magamnál egy plusz készüléket.

  16. @mremil: De nem értem, miért nem jó a netes rádió… úgyis van net elérésetek. 3G meg szinte mindenhol van. Én elég sokat autózok, szinte mindenhol megy akadozás nélkül a rádió.

  17. A siralmas az, hogy az Apple ilyeneken szenved.. Most komolyan ekkora nagy teher lenne egy FM rádió? Miért kéne nekem még erre is adatforgalmat pocsékolni? Ráadásul a teló is sokkal jobban merül!!

    Na emiatt kellene egy rendes rádió..

    Apropó! Jailbreak után miért nem lehet amúgy aktiválni ezt? Mi az akadálya?

    OFF: 3GS tulaj vagyok. 4.1 milyen újdonságot hoz nekem ha felrakom? Sehol nem találok leírást. Gyorsabb? Új funkciók?
    Köszi!

  18. FM rádió…??? Minek az, mikor ott van a podcast…??? sok külföldi rádióműsor letölthető podcast formájában. Én magam is készítek rádióműsort, amit minden héten fel is töltök podcast formájában. Még az iTunes-ból is elérhető.
    Én vettem egy autós tartót, ami rá van kötve a rádiómra, így a kocsiban azóta nem is hallgatom a magyar kereskedelmi fos rádiókat. Viszont a legfrissebb külföldi djk műsorait rendszeresen. Szereintem ez egy hatalmas találmány!
    Ha meg nagyon kell rádiót halgatni, akkor hallgatom neten keresztül (tudom, ez így pénzbe kerül…).
    Az egyedi SMS hang, meg a hangerőszabályzás pedig király! THX!
    Üdv!

  19. Mire jó ez a sok frissítés?? A 4.1-t most adták ki, amiben állítólag javítottak hiányosságokat, most meg 4.2? Ilyen szerencsétlenek, hogy mindig elrontanak valamit és javítgatni kell folyton?

  20. @oferi1: 😀 Ha elolvasod a fenti cikket, egy szót sem találsz a hibajavításokról, ez mind új funkció. Szóval goto 10 🙂

  21. AirPlay? Sehol???

  22. @miv:
    A javítások a 4.1-ben történtek, de a 4.2-tőt pár napra utána adták ki. A 4.1 be nem tudták bele tenni az új dolgokat? Vagy netalán pár nap alatt jöttek rá az új dolgogra?

  23. @miv: Kelenföldön nincs…anno mikor a Fehérvári útra jártam dolgozni és még vonattal, elég idegesítő volt, hogy edge-n élvezhetetlen a műsor…

    Szóval mozgásban nem mindig jó alternatíva a netes rádió hallgatás.

    Podcast meg…ha csak a háttérben kell valami, ami szól, nem a legjobb…

    Ettől függetlenül nekem annyira nem hiányzik az FM rádió belőle, igaz autóval járok…

  24. @oferi1: old iboot 3gs-re eddig is volt, patchelt pwnagetoolal készült custom 4.1, szóval ez nem újdonság. viszont nem hivatalos a dolog, és macerás, mert 3.1.2-ről kellett indulni vele, szóval nem volt olyan egyszerű. ha nem régi iboot-os, akkor meg hiába, nem megy fel a custom.

    a 4.1 a 4.0(.x) sorozat hibáit javította elsősorban, főként a 3G lassúságára és az iPhone 4 proximity sensor hibáira koncentrálva, plusz pár új funkció.

    4.2-t pedig nem adták ki még hivatalosan. így az jelenleg nincs, csak a fejlesztőknek. a 4.2 olyan új funkciókat hoz, amiket még most is fejlesztenek. hibákat meg mindig fognak javítani, mert mindig is lesznek.

  25. @oferi1: Ja, hogy így érted… világos. Ez esetben csak arra tudok gondolni, hogy nem egy csapat dolgozott a hibajavításokon és az új dolgokon. Vagy a fene tudja.

    @Polllen: Furcsa, pedig azt hittem, hogy Csongrád megyénél lentebb semmi nincs (mármint internet sebesség, mobil lefedettség terén). Itt tényleg el tudok úgy autózni, hogy 1x-2x szakad meg pár másodpercre.

  26. @hadaway74: restore-ral tedd fel, és ne állíts vissza backupból semmit. vacakolni egy beta leginkább akkor szokott, ha nem szűz rendszerként rakod fel, és pláne visszaállítod backupból. szinkronizálással már kevesebb a gubanc.

  27. @Nemes:
    Pontosítsunk: Azzal nem lehet fogni. Streamitall-al én folyamatosan rádió1-et hallgatok 😛 Alapból igaz nincs benne, de én beleraktam 😛

  28. @Jadeye:
    Örömmel olvasom hozzáértő emberek hozzászólását tudatlan kérdéseimre és köszönöm a felvilágosítást.

  29. @Jadeye: tuti nem hardver, mert tegnap 4.2 után visszament a 4.1, ami tökéletesen működött (de hát ez béta, ezért elnézem neki)

  30. OFF:
    Egyedi csengőhang ,egyedi hívócsoportokra??
    Valakinek valami ötlet??
    Külön hívócsoportokta szeretnék létrehozni 3GS alatt,s azokhoz külön csengőhangot hozzá rendelni.
    Ötleteket előre is köszönöm!
    ON

  31. Ennyi új fícsört. Pfff. Mire ideér az Iphone4 addigra inkább veszek valami droidos HTC-t. Almáékkal kezd teli lenni.

  32. Van egy olyan sejtésem, hogy a dev-team már megint azt fogja játszani, hogy nem adja ki a 4.1 jailbreak-et, mert inkább kivárják a 4.2-t. Ez volt tavaly is.

  33. Végre oldalon belüli keresés! Mondjuk annyira nem dícsérem őket mert már 10 éve is volt ilyen feature, azért 10 év nem kell egy ilyen fejlesztéshez…

    FM rádió minek egy telefonon, ami mellesleg mp3-lejátszók közül nőtte ki magát?

  34. Van most müködő Jailbreak végleges 4.1 re sima 3G-n?

  35. @gaaglar: akkor jó, az úgy a kisebbik gond. a beta meg beta, lehetnek ilyenek, ezért beta. 🙂

    @Wask: hivatalos nincs.

  36. @miv: nem, nincs net elérésem, nem fizettem elő a 3G-re, mert nem kell, rádióért pedig nem is fogok. és képzeld, vannak olyanok, akik busszal mennek dolgozni vagy iskolába.

  37. @karo: Az szívás 🙂

  38. @Amdoro: “Ráadásul a teló is sokkal jobban merül!!”

    Ha lehet (EDGE-n vagy – azaz Voda kapasbol kiesik), kapcsolj vissza 2G-re, akkor a mereseim szerint feleakkora lesz a fogyasztas. Plane, ha van Wi-Fi, akkor meg harmadakkora.

  39. @adhie: “Végre oldalon belüli keresés! Mondjuk annyira nem dícsérem őket mert már 10 éve is volt ilyen feature, azért 10 év nem kell egy ilyen fejlesztéshez…”

    Igen, ez nagyon jo – az alternativ bongeszok kozul is csak az iCab Mobile jelenlegi betaja (AppStore-ban meg nincs kint) tamogatja az elore/hatra keresest, valamint az inkabb csak vicckategoria Opera Mini az elore tipusut. Valamint, ha felrakod, a “Next”-et tamogato scriptlet.

  40. tud valami okosat ajánlani valaki amivel youtuberól mp3at tölthetek le wifin keresztül az ifonomra? 🙂 régen volt ez az mx tube meg a yourtube, na most az mx tube nem megy fel a 4es szoftverre, a yourtube pedig nem működik nálam :S

  41. @karo: iPhone-od van és abszolút nincs net elérésed? Egyébként meg a rádió nem azért működik ám, mert autóban használod, buszon is szól… 😉 Végezetül: nem kellene személyeskedni, csak javasoltam egy megoldást a problémádra.

  42. FM rádiót!!!!! 15 ezer ft os telefonba van,ne hogymár egy 200 ezres telefonba ne legyen…

  43. Sziasztok!
    Létezik olyan program, vagy beállítás, hogy a Safari (iOS4) hivatkozás megnyitását a háttérben végezze, és ne váltson át a megnyitott linkre azonnal!?

    thx, üdv.

  44. @nono7: Teljesen igazad van. Ha már olyan olcsó telefonokba is benne van akkor egy iphone-ba miért ne lehetne?

  45. Nem is lesz nehogy ne vásárolj az itunesból és mást hallgass 😀

  46. Hello kedves admin csak egy gyors kérdésem volna Telenor al működik már a FaceTime? Köszi

  47. Oriasi nagy ujitasok mondhatom. Kapasbol felsorolnek almaeknak 10 dolgot ami fontosabb lenne mint ezek a f@szsagok. Blutooth nem kell, nehogy mar kuldjon valaki egy zenet, es ne vegye meg a paraszt az itunesbe. Radio se kell, hasonlo okok miatt. 8 fele sms hang 2010ben… Ha most ezt a nyolcat lehet majd hozzarendelni kulon kulon kontaktokhoz sirva fakadok 😀

  48. Tényleg jó lenne normális Bluetooth, meg rádió….

  49. megnézném, hogy azok, akik a rádió hiánya miatt problémáznak, mennyi rádiót hallgatnának amúgy. mert szerintem kb ugyan az lenne, mint az MMS esetén. meg volt rá ugyan így a “hiszti”, hogy ha már egy tízezres telefon is tudja, akkor az iPhone miért nem, belerakták, és tessék, az MMS-ek száma ugyan úgy nem ugrott meg drasztikusan, hiszen sokaknak nem azért kellett az az MMS, hogy használják is (hiszen az drága), hanem csak azért, mert milyen dolog az, hogy nem tudja. ugyan ez lesz az FM rádióval is.

    az iPhone egy olyan telefon, ami net nélkül a felét sem éri. ezért is adják internettel a tarifacsomagban. a spórolósoknak meg átlag havi 500 Ft-ért (kb 3-4 MMS ára!) cserébe már elérhető egy 100MB-os csomag. az mondjuk streamelt rádióra nem biztos, hogy elég egész hónapban. de nem is fog kelleni rádió, ha ott van előtted a net, emailezel, és hallgatod közben a zenéidet, vagy játszol, stb.

    @gaaglar: mivel a magyar store-ból jelenleg nem tudsz zenét vásárolni, csak alkalmazást, meg podcast-et letölteni, így ez az indok elég gyenge lenne.

    @retomik: admin helyett megválaszolom: nem megy.

  50. Sziasztok!

    OFF: 4.1-ben milyen újítások vannak 3GS esetén?
    Megéri váltanom?
    Gyorsabb? Új funkciók vannak?

    Köszi!

  51. Sziasztok! Bocsi, de off: van egy jack-es nokia hangszóróm. Nos a hangszóró sokkal hangosabban szól 3G-n, illetve ipt2g-n (4.0), mint 4-en. Ez miért van, és hogyan tudnám hangossá tenni? Ma a 4-esen azzal hallgattunk zenét, és nagyon halk volt. Átdugtam a haverom ipt2g-jére, és kb. dupla olyan hangosan szólt. A 4-en is 4.0 van. Köszi!

  52. Az index szerint szeptember 24-én jön az iPhone a T-nél.

  53. @Jadeye: Egy kérdésre adjatok választ, mégpdig hogy lesz e unlock az új basebandhez a közeljövőben? Vagy nem lehet ctsak úgy megtartani majd a függetlenítést ha a baseband frissítést kiszedjük? Mi várható majd? Erre szeretnék választ kapni!

  54. @Jadeye: Igazat adok abban nektek szifonosoknak, hogy nem nagyon használnák a rádiót. Viszont a többieknek is igazat adok, mivel azért néha jól jönne, és nem egy embert tudok aki rádiózik a telefonon. Az Apple meg belerakhatná a telefon funkciói közé, ha már minden gyártó belerakja a telefonjaiba, szerintem nem lenne nagy költség. meg amúgy is férjen már bele az árába. És előre látom, hogy lesz majd rádió az iPhone -ban, egy újabb készülékben valamikor, megdobják valami extra funkcióval és majd mindenki isteníteni fogja hogy itt az új iPhone rádióval mekkora istenkirály az Apple, mekkora fícsör. Szóval azért kicsit elvakultak vagyunk úgy látom.

  55. @béla: nem tudjuk, mi lesz, és mikor. ezt csak a dev-team tudja. ha kiszeded a BB frissítést, akkor a függetlenítés lehetősége megmarad, de jelenleg nincs JB a 4.0.2-re és afelett, tehát hiába függetleníthető amúgy a BB, JB nélkül nem lesz rajta ultrasn0w.

    3G-re tuti lesz friss redsn0w, illetve custom firmware BB frissítés nélkül, már ha nem találnak közben valami hibát a 4.1 vagy a 4.2 BB-jeiben. ebben az esetben csak a 4.2 megjelenése után lesz függetlenítés. JB viszont erre már bármikor jöhet elvileg.

    3GS/i4 esetén meg a SHAtter exploit van, tehát amint ez eljut használható fázisba, már lesz is JB ezekre is, a függetlenítés azonban itt is a BB függvénye.

    biztosat max a dev-team tud, lehetőségek vannak, de várni kell, míg megjelennek vele.

    (régi iboot 3GS-re már most is van tákolt, nemhivatalos custom 4.1, de én inkább kihagynám.)

  56. @Jadeye: MMS tul drága,de a rádió ingyen lenne.. nem ugyanaz,amugy MMS-t ne keverjük már össze egy FM rádióval kérem szépen…!

  57. @Jadeye: Azt mondd meg hogy hogyan tudnám kiszedni a BB -t az iPhone 3G firmwareből? Mert az mindegy ha később lesz jailbreak csak azt szeretném elérni, hogy függetleníthető maradjon a telefon!

  58. @nono7: senki nem keverte össze, csak az árak viszonylatában mondtam, meg a tapasztalat, hogy ugyan ez a sírás volt az MMS-re, aztán alig használja valaki, mert amúgy drága. ha meg ott az iPodban az összes zenéd, a neten meg bármi hírforrás, akkor minek a rádió? azt ne mondd, hogy a bumeráng meg a hasonlók miatt… persze, legyen benne rádió, de szerintem ettől még a nagy többség úgysem használná, és csak azért teszi szóvá, mert szerinte égő, hogy nincs benne rádió, ami minden gagyi sz@rban meg van. persze ízlések és pofonok.

    @kiru: szerintem a korábban is közzétett last-ditch effort működhet, de tesztelni ezt mi nem teszteltük ebben az esetben, úgyhogy bár elméletileg itt is mennie kell, de kizárólag saját felelősségre.

  59. Off
    index.hu/tech/cellanaplo/2010/09/17/szeptember_24-en_jon_az_iphone_4/

  60. # Keresés a Safariban? HOLY SHIT!!!

  61. @Jadeye: Egyáltalán nem égő, hogy nincs benne rádió és a 10ezres szarba meg van, mert a 10ezres szar közel se tud annyit mint az iphone. 😀 És valaki nem csak zenét akar hallgatni, hanem mondjuk híreket, műsorokat (nem érdekel hogy van podcast, mert nem ugyan az)!
    Meg mi van ha megunod a zenéidet? Olyankor jó lenne bekapcsolni a rádiót és valami változatosat hallgatni.
    A Bluetooth zene-videó küldés meg sose lesz benne szerintem.

  62. ja amúgy meg szerintem többre mennétek, ha a rádió hiányt az Applenek írnátok és nem ide 😀

  63. @Jadeye: Kösz akkor ezzel az MiTime al ne is probalkozzak?

  64. Hi, bocsi az offért, de találtam az iPhone-om kijelzőjén 4-5 olyan pontot, ami szerintem pixel hiba, a teló még garis. T-sek kicserélik szerintetek?

  65. Hàt uraim ez fòrum tényleg errõl a tetves fm ràdióról szól ?!
    Amùgy az ipodokba pedig beleraktàk aki ilyen szinten zene és ràdiò függõ az vegye azt az is apple ,hogy maradjunk màrkahûek . És itt màr meg is dõlt ,hogy az itunes miatt nincs ràdiò .

  66. Sziasztok, ez is OFF kérdés: de ha most felnyomom a 3G-re a 4.1et, tudom, hogy bukom a függetlenítést, de ettől később még jb-elhető lesz a telefon? a 4.0 miatt már egyenesen sííííírok… köszi, Zsolti

  67. Valaki meg tudna mondani hogy miert nem tudom hallgatnia KROQ radiot itthon Mo-n?
    Vagy azt hogy, hol mivel es hogyan? Mar megvettem vagy 5 radios appot a storebol, mindben benne van csak nem muxik. Laptopon se. 🙁

  68. Nem tudom észre vettétek-e de az előző témában már írtam egy kommentet!
    Röviden és tömören sz*r az iPhone-om. De akkor bemásolnám a problémám, azzal kiegészítve, hogy már iTunes 10 illetve recovery módban is próbáltam!

    Mi az a 3194-es hiba! És hogyan lehet “kijavítani”.

    A lényeg, hogy volt egy kis problémám a Simulated Key Event (SKE) cydiás alkalmazással és bizony nagyon elegem lett belőle. Gondoltam akkor egy restore segít… hü**e gyerek gondolta simán megoldja, hát tévedett. A lényeg, hogy 3194-es hiba miatt sem 4.0 sem a 4.0.1 nem megy fel rá. Most jelen pillanatban 4.0 van rajt (3G – 16GB). Persze JB, ha még nem derült volna ki (bár ezt előre kétlem). Sem normál shift+kiválaszt módszerrel sem DFU-ban nem óhajtja felpackolni! SHSH lementve (Make my life easier). Mivel eléggé össze akadt az SKE a cydiával sem leszedni sem feltenni nem tudom mert olyasmit ír, hogy SKE.deb try to overwrite MobileSubst…. stb. SKE.dylab vagy valami hasonlót és semmilyen cydiás alkalmazást nem tudok sem telepíteni sem leszedni mert mindenáron fel akarja telepíteni először az SKE-t. Azt is megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, hogy a francba lehet a cydia telepítési listájából kiszedni azt a sz*r install file-t. Mellékesen kegyetlenül belassult a drágaság, szóval kezd nagyon idegesítő lenni. De lassan azon gondolkodom, hogy vajon tényleg a 45° fokos szögben repül-e a legmesszebb a kiválasztott tárgy. Tehát megkérnék valaki hozzáértő (szak)embert, hogy valamit segítsen, mert ez így nem fog menni. Tény, hogy lesz iPhone 4 de mégis ezt még azért el szeretném adni. Szívesen beledobnám az eladott szifonom árát annak a vásárlási költségébe.

    Ha nem akarsz ide válaszolni a profilomon belül ha minden igaz megtalálod az mail címem.
    Előre is köszönöm.
    Deddy

  69. Hali!
    Lenne egy kérdésem, van egy próblémám telefonálással.
    Mikor én felhívok valakit nem hallom őt amit mond és ő se hal engem, csak ha kihangosítom. Mi lehet a gond? (3g 8gb 3.1.3 sw)

  70. @mynus: VisuaRadio -ba elindul wifi-n tökéletesen.

  71. @retomik: próbálkozhatsz, csak kb hiába. nem megy azzal sem, próbáltuk.

    @ptotti14: vidd be, és megmondják. de szerintem cserélik. (előtte persze restore, hogy ne maradjon rajta adatod)

    @Zsolti20: a 3G mindig, minden fw esetén jailbreakelhető lesz, csak meg kell várni. ha nem szükséges a függetlenítés, és elvagy jailbreak nélkül egy darabig, akkor felrakhatod.

    @Gabi: és ez hogy kapcsolódik a 4.2-höz?

    @kpeti2005: dugd be, húzd ki a fülest párszor egymás után, lehet csak headset módban ragadt. esetleg restore. ha egyik se oldja meg, akkor valami hardveres.

  72. h t t p : / / t-mobile . hu /

  73. @Jadeye: sehogy..

  74. tudnatok adni valami linket a beta ipsw hez (nem vagyok apple developer) tehát vmi shareware megoldás kéne iphone 3g-hez köszi.

  75. @deddy:

    Szerintem az a gond hogy a hosts fájlba nem írtad be saurik szerverét. Mit jelent ez? Röviden annyit, hogy a gép nem tudja hol keresse az SHSH-t, mert ugye az Apple már nem adja oda. Ezért annyi a teendőd hogy átirányítod az apple SHSH szerveréről a cydia-éra.

    Tehát: C:/Windows/System32/drivers/etc/hosts ezt a fájlt megnyitod jegyzettömben (nincs kiterjesztése), mindegy mi van benne, hagyd úgy, a végén kezdj egy új sort és másold bele ezt:

    74.208.10.249 gs.apple.com

    Majd mented és újraindítod a gépet (ez fontos, mert addig nem lép életbe a változtatás). Ezután ess neki mégegyszer annak a DFU módnak és shift+restore! Így már mennie kell.

  76. @toszab0l: Bár én linket nem tudok adni beta-hoz mert én se vagyok developer, de szerintem hagyd ki a bétákat mert ahhoz is fizetős developernek kell lenned hogy aktiválni tudd…. Szóval szerintem várd meg a végleges 4.2-t

  77. Hi, kérdésem az lenne hogy az új bootos 3GS-en a jailbreak-elt ios4.0 okozhat vmilyen wifi bugot? Mert nem tudok felcsatlakozni a laptopon wifijére bármit hackelek vele.

  78. Jadeye jol mondod ez egy netfuggo telefon. Hasznalok is rajta magyar fejlesztesu ObserRadio-t. Csak tudod van ugy hogy nem az ember nincs wifi kozelbe es nincs 3G halozat sem. Ilyenkor a a streamelt radio tok jo, csak semmit sem er. Ennyire elvakultan szerintem nem kene isteniteni ezt a telefont, en is szeretem, de rengeteg olyan hibaja van, ami siman kikuszobolheto lenne. Es igenis elvarhato lenne egy radio vagy egy normalis bluetooth egy meregdraga telefontol. Tiszta szegyen mikor valaki kuldeni akar egy fajlt, en meg mondom hogy bocsi, de ez nem fog menni. Ez csak egy “ajfon”, fajlfogadas nem az erossege. Mindez 2010ben. LoL. Szoval meg mindig nem fogok hasraesni ezektol az “oriasi” ujitasoktol.

  79. @toszab0l: Szerintem hagyd ki – ez az első béta még eléggé instabil. Azóta teljesen le kellett gyalulnom az iPad-emet, mert elszállt az iTunes az app szinkronizációkor (OS X-em van; Win alól nem néztem). Valószínűleg betett neki az, hogy tesztelésképp vagy 400 játékot felraktam a gépre (persze folderekbe). Érdekes módon a 4.1-es 3G S még 600-700 játéktól sem kukult meg, így elvileg az OS-nek bírnia kéne…

    Most rakom vissza a gámákat, hogy megnézzem, újra fellép-e ez a hiba.

  80. Ja, fiúk, az Index 24-ére írja a T-Mo-s iP4 premiert…

  81. @bali0703: azt kéne tisztába tenni magában mindenkinek, hogy ezt nem annyira a mi elvárásaink alapján, hanem az amerikaiak elvárásainak megfelelően fejlesztik. mivel ott elenyésző kivételektől eltekintve mindenki autóval jár, amiben van autórádió, egyszerűen nem szükséges az iPhone-ba is külön rádió, mert úgysem használnák.

    fájlküldés: emailben szinte bármit el tudsz küldeni róla, odakint meg szinte mindenkinek van emailezésre alkalmas készüléke, így egyszerűen szükség sincsen arra, hogy bluetooth-on küldözgess fájlokat. emellett a bluetooth egy újabb biztonsági rés, jusson csak eszünkbe a mindenféle olyan program, amivel más készülékét lehet bluetooth kapcsolaton a tudta nélkül birizgálni, adatokat lopni róla, stb.

    ha tehát rádiót akarunk, akkor nekünk kell piszkálni Sztívet, és kell tennünk ezt jó sokan, mert különben nem fognak foglalkozni vele. én elvagyok rádió nélkül.

  82. Ha már játékokról van szó: a több száz natív HD, azaz max. 3.2.2-esre írt (vagy Universal, ez már lehet 4+ is) játékból egyetlen egyet (Bubble Bang HD) találtam, ami nem működik rendesen. Minden más állat jól megy. Ez jó hír.

  83. @Kovi87: Koszi. Meg abban segitenel hogy ezt pontosan hol talalom, mert en csak egy visual radiot talaltam a store-ban, de az valami arab vagy heber nyelvu es amennyire sikerult kibogoznom nincs benne KROQ.

  84. Én sze,ély szerint annak sokkal jobban örűlnék ha meg tudnám osztani a telefon adatforgalmát az iPad között akár BT akár mint a myWi. ez lenne a legfontosabb számomra.

  85. @Nemes: Miért nem szeded le a Radio Hungary-t azon jön a Rádió1 is…

  86. Enyémen már rajta csücsül a beta 1 🙂 eddig nincs gond vele. viszont elég gyorsan merül a teló.. lehet a backup miatt, majd utánajárok

  87. Cydia . xsellize. com/ szünetek nélkül add cydiához,abban van yourtube2.
    Jadeye,sajna nem jó a régi mywi4.0-án,az új pedig 20dodo.letöltöttem a nemrockos változatot,fel is ment,működött is,csak összeomlott a spr.Board állandóan.inkább töröltem.
    Én minden nap grazban autózom és ott sem megy folyamatosan a netrádió.pedig van mindenhol 3g.nagyon sokat (sz)akadozik a bumeráng.igaz,h 4.0-án sokkal jobb a vétel,mint a 3.x-eken volt.am sem tudnám fm-en hallgatni a magyar adásokat!

  88. @iP3Guser: Köszönöm szépen a segítséget. Sikerült megcsinálnom, tényleg csak a saurik servere kellett neki. Most már minden okés a szifonommal, sikeresen újra húztam!

  89. Mi az a FaceTime? És minek?
    Olvastam de konkrét magyarázatot nem találtam rá.

  90. Hello!

    Én most szedtem össze egy kis fejlesztő csapatot és kezdenénk a dolgot, viszont ott elakadtunk, hogy nem tudok regisztrálni a developre programba, mert két napja technikai hibát ír ki miután kitöltöm az űrlapot(név, cím, stb), és írja, hogy próbáljam meg később.
    Van valami ötletetek?


Add a Comment