fbpx Skip to content

Navigon újra frissített

Korábban már beszámoltam a Navigon 1.5-ös változatába kerülő újdonságokról. Mai napon megjelent a verzió, amit ígértek bele is raktak. Így már használható a

  • NAVIGON MyRoutes funkció. Személyre szabott ajánlást ad útvonaltervezéskor. Mindig háromféle útvonalat ajánl: egyiknél a sofőr vezetési szokásait, az adott hét napját és vezetés idejét is számításba veszi.
  • Kapcsolódhatsz twitterre és Facebookra. Lehetővé teszi az aktuális pozíció, úti cél és az érkezés várható idejének továbbítását a navigáció megszakítása nélkül.
  • Panorama View 3D. NASA digitalizált adatait használtja fel, így a sofőr a készüléken is láthatja mi van előtte/mellette. A 3D-s látvány beépítésre került a térképekbe, így nem használ adatforgalmat, viszont alkalmazáson belüli vásárlással lehet csak hozzájutni.

Az alkalmazás 90 euróért vásárolható meg az App Store-ban. Régi tulajoknak ingyenes a frissítés.

Megjelent a Springboard Rotator, de elég bugos

Hétvégére ígérték a Springboard Rotator megjelenését, csúsztak pár napot. Cydia Store-ból vásárolható meg 2 dollárért, de elég bugos. Így például problémák lépnek fel Infiniboard, Five rows, Stacks és még jónéhány alkalmazás használata esetén is. Aki ügyes találhat alternatív forrást, így vásárlás előtt kipróbálhatja, hogy nála hiba nélkül működik-e.



Internetes rádióadás rögzítése

Két napja jelent meg az App Store-ben egy alkalmazás, mellyel internetes rádió adását lehet rögzíteni. A Snowtape nevű program elég sok beépített adót tartalmat, téma szerint kategorizálva találhatjuk a rádióállomásokat. A lejátszott zenét automatikusan felveszi, a rögzített zenéket utólag szerkeszthetjük, borítót rakhatunk hozzá, törölhetjük. Sajnos magyar adást nem találtam és új adó rögzítésére sincs lehetőség.
Az alkalmazás 1.59 euróért vásárolható meg az App Store-ban.

Már megvásárolhatóak (?) az iPad-es alkalmazások

Nem tudni hogyan, de már jóváhagytak néhány iPad-es alkalamzást. AppShoppert böngészve találtam rá a Reuters News Pro for iPad programra. Jobban körülnézve találtam még néhány más alkalmazást is:
Disney Fairies Fly on iPad
Flick Fishing HD
Bento for iPad
Fieldrunners for iPad
Real Racing HD
Flight Control HD
Brushes – iPad Edition
iTunes-os linkre kattintva csak egy üzenet fogad: Április 3-tól lesz az alkalmazás elérhető. Appshopperben névre keresve nem találni semmit, tehát törölhették az elérhetőséget. Nem tudom miért így csinálták, de elgondolkodtató.

Olvasd el a hozzászólásokat is

173 Comments

  1. Jó lenne azért egy kizárólag magyar map-et tartalmazó verzió is!

  2. Nekem ebből a Navigon-bol egy csak Magyarország térképét tartalmazó verzió kellene, mert külföldre nem járok.
    Ha valakinek van vagy megtudná csinálni nagyon megköszönném ezt az 1.5-ös verziót.

  3. @cortx, @zsolt501: ott a review lehetőség az iTunes store-ban, szerintem a legegyszerűbb, ha ezt jelzitek a navigon felé. és akkor esetleg lehetne egy olcsóbb változat, amiben csak a magyar térkép van pl, hátha úgy többen vennék meg… 😉

  4. Nekem fent van eredeti 1.4, szifonos magyarítással+hanggal, ha ráfrissítenék 1.5-re akkor hazavágná a magyarítást? vagy azt lehet tudni, h lesz ehhez a verzióhoz külön magyarítás?

  5. Nekem működik infiniboardal, csak hiába húznám felelé, a lenti ikonok ott vannak, de visszaugrik 😀 Normál módban( nem landscape) működik rendesen továbbra is.

  6. Ha csak bugok vannak javitva, es a magyaritás egy fájl felülirásàval történt akkor nem látom akadályát hogy ne legyen magyar az 1.5 is. Ha viszont te semmit sem csináltál vele csak felraktad és magyar volt alapbol a pakk akkor biztos hogy nem lesz magyar.

  7. @Norrbi: Hát akkor asszem inkább várok, hátha jön magyarítás hozzá, nem szeretném elcseszni…. :-S

  8. sziasztok!
    én többször használtam a magyar térképes navigont és be kell hogy ismerjem, nekem jobban bejön mint a iGo. Viszont most a nyárra nagyon jó lenne egy min. közép és nyugat európai térképes változat. Nem tudtok ilyen linket vagy leírást hogyan tudnám feltenni a telóra? THX Gomez

  9. Én nem vagyok ügyes tudtok adni repot az SB rotartorhoz ? 😀

  10. alternatív elérés lesz esetleg csak magyarból ?

  11. Sziasztok. Nincs a navigonnak -vagy akarmi masnak- afrikai verzioja? Kene a nyaralashoz tunezia, es ott annyira nem akarom google map-rol tolteni :d

  12. Zoltan Says: Your comment is awaiting moderation.
    március 31st, 2010 at 12:38
    @clooney:
    badongo.com/cfile/21649144
    leszeded es kiszeded a tobbi terkepet belole…

  13. ” Aki ügyes találhat alternatív forrást, így vásárlás előtt kipróbálhatja, hogy nála hiba nélkül működik-e.”

    valaki aki ugyes arulja el a titkat:)

  14. Ti talaltatok a Springboard Rotationhoz alternativat? engem nagyon is erdekelne, de erdemlegesset nem talaltam

  15. @Sigma, @Zoltan: alternatív elérés? tessék: tinyurl.com/ychs625

  16. @Zoltan: xsellize 🙂 🙂

  17. Sziasztok!

    Tudna nekem segíteni abban vki, hogy a főképernyőn a status bar -t hogyan tudnám átlátszóvá varázsolni? Ergó csak az ikonokat szeretném látni 🙂

    Köszönöm a segítséget!
    Attila

  18. Sziasztok!
    Valaki volt olyan bátor, hogy ráfrissített az 1.4-es cydiából magyarított navigonra ? Én nem merem… Kérdés, hogy megy-e az1.5-tel az 1.4-es magyarítás!

  19. @Jadeye:
    ra se kattintok mert gondolom okoskodos gugli link…

  20. Van eltérés a menüszerkezetek között én sem mertem frissíteni az 1.5-öt. IGo 1.2.1 alternatív elérése van valakinek?

  21. @Zoltan:multiupload(pont)com/HDIKU7DU5J

  22. @zimbi: apptrackr(pont)com, ha nem lenne ismerős 😀

  23. SBRotator
    Super bugos… 🙁
    ahogy elforditom resp rin gel, es safe modba helyezi magat…
    fura h ilyen allapotban penzt kernek erte.

    koszi a linket

  24. @Zoltan: ILL.: cydia ->beyouriphone repo

  25. @Zoltan: azért igaza van jadeye -nek, mert én is googliztam 😛

  26. @Zoltan: hogy raktad fel?

  27. Ha esetleg vki csinál olyan verziót navigon 1.5.-ből amiben csak magyar térkép és benne van a magyar hang, akkor ossza meg legyenszíves! Köszi!!

  28. @Griii: miért kell 50ezer x leírni??????????????????

  29. Ezt a SpringBoard rotator-t én is ki szeretném próbálni, le is szedtem úgy 3 napja xsellize repo-ból, feltelepült, aztán amikor elfordítottam, h megnézzem milyen, kiírta, h nem eredeti SBRotator-t használok, vegyem meg a BigBoss repo-ból. És kb másfél napja nem is működik nálam már az xsellize repo.

  30. @gerike73:
    most akkor erre irjam en is azt hogy

    tinyurl.com/yz2f4bk
    ?!

    amugy a deb ennyire van feltorve:
    kephost.hu/image-01A9_4BB34869.jpg

  31. eddigi tapasztalataim a beyouriphone repoban levo sbsrotatorrol:
    mukodik rendesen midnen iranyban, kiveve ha a homscreenem elso oldalan probalom elforgatni…ekkor mindig res pring, safe mode. ha a masodik oldalrol vagy x. oldarol akkorrendbenvan.

    elso oldalamon vannak blank ikonok, lehet nem szereti.

  32. @Zoltan: hát már ne is haragudj, de ha én ki tudom guglizni az alternatív forrást (ami egyébként legtöbbször a beyouriphone repo szokott lenni, le is írtuk már párszor az oldalon…), na akkor veheted a fáradtságot, és az oldal keresője után használhatsz guglit. nem fog letörni a kezed neked sem…

    másrészt meg nyugodtan meg is vásárolhatod a cuccot a cydia store-ban. de ha nem akarsz fizetni érte, és guglizni sem megy, akkor talán kicsit laposabb arccal kötekedj… már bocs.

  33. Szevasztok,

    Bocs hogy itt kérdezem.

    Olyan problémám van hogy iphone 3g 8gb-os 3.1.2 os-nél. Blackrain és snow után No service van akár mit csinálok már 3 napja próbálkozok de sehogy se jó. Szolgáltatók listája nem jön be, de sim adatait látom. Próbáltam több sim-el.

    Lehet hogy letiltották? Vagy annak más a jele?

    Üdv.

  34. @Jadeye:
    itt alltal mellettem es lattad h nem gugliztam, igaz? pocs.

  35. @Zoltan:
    – “valaki aki ugyes arulja el a titkat:)”
    – [lmgtf link]
    – “ra se kattintok mert gondolom okoskodos gugli link”

    persze hőböröghetsz, az első idézett kommented akkor is arra utal, hogy kényelmesebb volt megvárni, hogy legyen más helyetted, konkrétan itt most @gerike73, hogy kiszedje neked az első linket a gugle legelső találati oldaláról a kérdéses cikkhez továbbugorva.

  36. @karesz: restore gyári 3.1.2-re volt már? baseband hanyas verzió: 04.28.06 vagy 05.11.07? gyári kártya van hozzá? azzal próbáltad? mert ha le is lőtték, akkor attól még a hálózatok listáját ki kellene írja.

  37. @Jadeye:
    igen igazad van, altalaban en sosem guglizok ki magamnak vagy masnak, es itt mindig csak kerek kerek kerek es kerek linkeket mert lusta vagyok!

  38. @Zoltan: én NEM ezt mondtam, semmi ilyet nem állítottam. ne forgasd ki a szavaimat.

    kérdezted a titkát. kaptál egy linket. ja, hát az épp lmgtf-es volt, de ott a találatok között a legelső a megoldás…. persze nem köszönöd meg, hanem inkább *okoskodos gugli link* jelzővel illeted, majd lepöcsözöl.

    marha egyszerű: máskor akkor vagy ne jellemezd, vagy keresd ki magadnak. baromi nehéz…

  39. @Jadeye: @Zoltan: azt írták, hogy törött

  40. @Jadeye: juteszembe jadeye, mit tegyek, azért, hogy közvetlen írhassak cikkeket? (csak azért, mert néha én is szeretném veletek megosztani a legújabb dolgokat, és kevés híjan fél napom itt töltöm(szifonról állandóan))

  41. Sziasztok!

    Tudna nekem segíteni abban vki, hogy a főképernyőn a status bar -t hogyan tudnám átlátszóvá varázsolni? Ergó csak az ikonokat szeretném látni 🙂

    Köszönöm a segítséget!
    Attila

  42. @Jadeye: te is admin vagy, vagy jogod van? hogy van megoldva?

  43. @gerike73:
    Fúúúúúú gerike alig várjuk, hogy Te ide írjál. 🙂

  44. @gerike73: írd meg a cikket pl Pages-ben vagy Word-ben, és azt küldd el a -Contact- mezőben megadott emailcímre (fent, bal oldalt van). azért írj mellé pár sort. 🙂 aztán majd @admin kiteszi vendégblogger-cikként. néha van csúszás, mert rengeteg levél jön.

    @atesz: két lehetőséged van. vagy keresel egy olyan winterboard témát, amiben van ilyen, vagy megcsinálod kézzel. ha kézzel csinálod, ezt a két fájlt kell kicserélned egy ugyanakkor méretű, de átlátszó PNG-vel:
    System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FSO_BG.png
    System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FST_BG.png

  45. @taky1974: a negatívumoknak, vitáknak a másik iphone blogokban a helye!

  46. @Jadeye:
    ha oszinten segiteni akartal volna akkor nem ilyen linken tolod az orrom ala.
    na errol ennyit. mas:

    SBRotator

    szoval ha valaki felrakta beyouriphone-repobol es HTC temaval hasznalja mint ahogyan en: (1.sor a kepen)
    vargazoltan.com/SBRotator_HTC_Theme.jpg
    akkor eszre veszi majd hogy mivel ez egy “specko” tema, elforgatasnal eleg butan nez ki (2.sor a kepen)
    nost nekik ajanlom ezt a kis trukkozest hozza amit csinaltam magamnak
    (3. sor a kepen)
    itt tolthetitek le:
    vargazoltan.com/wide-SBSROTATOR.zip

  47. @gerike73: ez egy kultúrált blog, aminek minden 1es tagja kultúrát. vagy nem is mind1ik, van néhány paraszt is 😀

  48. @gerike73: írd meg a cikket pl Pages-ben vagy Word-ben, és azt küldd el a -Contact- mezőben megadott emailcímre (fent, bal oldalt van). azért írj mellé pár sort. 🙂 aztán majd @admin kiteszi vendégblogger-cikként. szokott lenni csúszás, mert rengeteg levél jön.

    @atesz: két lehetőséged van. vagy keresel egy olyan winterboard témát, amiben van ilyen, vagy megcsinálod kézzel. ha kézzel csinálod, ezt a két fájlt kell kicserélned egy ugyanakkor méretű, de átlátszó PNG-vel:
    System / Library / CoreServices / SpringBoard.app / FSO_BG.png
    System / Library / CoreServices / SpringBoard.app / FST_BG.png

  49. a zip csak a modositott, sotetszurek attetszos kepet tartalmazza, mast nem.

  50. Sziasztok!

    Nálam működik viszonylag rendesen elfordítom aztán 1mp-ig mutat egy furán elrendezett ikonrendszert utána jól működik. Ha pl elfordítom és elfordítva kikapcsolom akkor elfordítva marad!(ha valakit zavar hogy ha ugrál)

  51. @gerike73:
    Csak arra gondoltam (és nem akartalak megbántani), hogy régebben volt 1-2 borzasztóan fárasztó hozzászólásod.
    Bár tény, sokat fejlődtél, mert ez egyre kevesebb (biztos már suliba jársz).
    Ennyi. De ha gondolod veszem a fáradségot és visszakeresem elmés hozzászólásaid egy-két példáját. Akkor Te is látni fogod, miért aggódtam. 🙂
    Béke!

  52. @Jadeye:

    Igen volt gyári restore. 05.11.07 es baseband. Másik 3g ugyan ez és azon megy minden. Network reset, airplane mode próbáltam mindent

    Ötlet?

  53. @taky1974: béke mindenféleképpen, mert nem vagyok haragos ember, de elismerem, hogy irtózatosan hülye voltam kedvenc kütyümhöz. 🙂

  54. @taky1974: én is várnék egy-két gerike féle írást. hajrá! 🙂

  55. @dokk: na ezt most hagyjuk 😀

  56. @gerike73: Bocs, hogy mertem kérni, én kérek elnézést!!! 🙂 Nem akarok én sekit bosszantani! De azért itt is igaz a mondás: Bagoly mondja… Egyébként télleg béke!!! 😉 Ha esetleg vki azt meg tudja mondani, melyik fájlokat kell a navigonból kitörölni akkor megcsinálom magam és akkor én is tudnék IDE dobni egy linket, hogy aki akarja le tusks tölteni.

  57. tusks=tudja (automatikus javítás) 🙂

  58. @Griii: béke, béke!!!
    [fehér zászló] 😀 az a baj, hogy nem használok navit. igo nálam a nyerő

  59. @Karesz: hát, ha nem megbízható forrásból származik, akkor lehetséges, hogy lelőtték. milyen volt eredetileg? magyar t-mobile, vagy valami külföldi?

  60. @Zoltan: @Jadeye: Jadeye, néha picit szigorú vagy..:-)

  61. @Jadeye:

    Külföldi. Valahol lehet ellenőrizni hogy tiltva vane?

  62. válalkozó kedvűeknek unlock imvsmi.ro/iphone/unlock-iphone-3g3gs-3-1-3-firmware-and-baseband-05-12-01.html

  63. Gerike sztem se irjal te ide 🙂 annak a szinvonala kb olyan lenne, mint ha a kutyam akarna cikket irni index.hu-ra az atomfizikarol 🙂

  64. Sziasztok!

    Elnézést az OFF-ért. Lenne egy kérdésem.

    Az mitől lehet, hogy az Asphalt 5 nem akar elindulni? Tegnap este még játszottam vele. Most viszont elindítanám, az intronál rámegyek, hogy Done, de utána csak egy fekete kép fogad. A többi alkalmazás indul.

    3G-s iPod touch-om van.

  65. elvileg már elérhető unlock a 3.1.3 hoz.. 3G/3Gs hez !!!!! uj BB vel is… szerintem adminéknak érdemes utánanézni..
    itt a link->

    hxxp://www.imvsmi.ro/iphone/unlock-iphone-3g3gs-3-1-3-firmware-and-baseband-05-12-01.html

  66. jééé.. bocsi nem figyeltem, csak írtam.

  67. van valaki akinek sikerult letolteniei mind a 7 fiet innen:
    badongo.com/file/21649144
    nekem az 5. kivetelevel meg van mar mind, szoval valaki legyen kedves es ossza meg velem az 5. -et.
    koszi!

    amugy szerintem ez verni fogja a Navigont igot es az osszes tobbit is:
    aura.sygic.com

  68. @Zoltan: zoltan! a HTC-s témád nevét meg tudod mondani? vagy meglelhető ez valahol a neten? mert néztem már HTC-s témákat, de szörnyen rondák voltak. a tied tetszetős 🙂
    köszöntem szépen

  69. @Zoltan: hoppácska! ez az aura elég komoly fícsörökkel rendelkezik. valószínű a többiek is át fogják venni, ha bejön..

  70. Bocs, h megint, de! Vki kipróbálta már, h működik-e a meglévő magyarítás NAvigon 1.5-re?

  71. @misterkrisz:
    vargazoltan.com/HTC-THEME.zip
    sima allapotban van bezipelve, de kulon mappa tartalmazza a hatteret a sbsrotatorhoz, ertelem szeru minden…
    amugy mind ket mappat a themes mappaba masold be es winter-rel aktivald.
    htcn belul kell varialni a hattereket.
    a plusz csak szeb ui elemeket (ikonokat) es ui hangokat ad.

  72. pontosabban a 4. kellene a tobbi megvan.

  73. @Zoltan: mosmá’ én is 🙂

  74. rajtam kívül másnál is @@@ ír ki mindig a Tomtom 1.3 a menü szövegei előtt? Annyira zavaró..

  75. <off>
    Felinstalláltam cydiából a lighttpd szervert + PHP-t. PHP konfigurálást megcsináltam. Mikor egy php file-ra navigálok lokálhoszton, szépen kiparse-olja és végrehajtja, DE: a $_GET és $_POST tömböj üresek, tehát nem tudok formokból adatokat gyűjteni. Tud vki erre fixet? Köszi!

  76. index.hu/tech/2010/03/31/szolgaltatofuggetlen_lehet_a_kovetkezo_iphone/

  77. @Zoltan: Kezdik megunni a BaseBand foltozásokat 😀

  78. Holnap Bolondok napja
    A holnapi friss híreket nem veszem komolyan

  79. @adorms:

    Ez a magyarítás miatt van. Ha átváltod a teló lokalizációját pl. angolra, eltánnek a “kukacok”:-)

  80. Sziasztok!

    Lehetne arról szó, hogy valaki érthetően leírná, hogy az új ibootos 3gs iphonokat, miért nem, és ha lehet, akkor pontosan hogyan is lehet jailbreakelni! Légyszi valaki írja már le, az sem lenne baj, ha a napi hírek között lenne egy ilyen topik is!

  81. nekem csak annyi a bug, hogy függőlegesen, és vízszintesen 5 ikonom van, és csak 3 látszik teljesen, a 4. félig. mindjárt kipróbálom a vertikális scrollozást. annak mi is a neve?

  82. 4shared(pont)com/file/252540240/e7c9b1c2/SBRotator_10_vorace.hátéemel

  83. @gerike73: ez alter link, én átküldtem egyszerűen bluetoothon :D, és ifileval install

  84. hello
    Ki tudja , hogy a snowtate-vel felvett zeneszámokat hol tárolja a szifon? és hogy milyen formában

  85. Legalább annyit mondjon valaki, hogy lesz-e egyáltalán jailbreak új ibootos iphonra, vagy csak a 3.2-re?

  86. na leszenvedtem ezt a navigon 1.5 europe-ot
    erdekes modon ez is pont 1.8GB mint az 1.4.

    1.4 full eu : 1,83 GB (1 968 839 857 bájt)
    1.5 full eu : 1,83 GB (1 975 971 183 bájt)

  87. @Zoltan: azt akár h nézzük pár bájtal több!, told fel és mond el a véleményed 🙂

  88. akinek kell csak mert nem vagyok jadeye

    filehosting.org/file/details/129224/NAVIGON_(v1.5.0_os30)-HUN.ipa

    mivel 1.8gb, ezert ez csak a magyar terkepet tartalmazza, igy 272MB (1.4 hun nyelvi file bele van masolva, ha nagyon felemas lenne, toroljetek ki belole)

  89. Hopppa koszonet!

  90. @clooney:
    cserbe 1.2.2 igo magyar-t kerek 🙂

  91. @Zoltan: köszi a feltöltést! viszont nekem 0 bájtos jön le. másnál?

  92. @dokk:
    Szintén 0. Már a méretnél sincs semmi szám a letöltési oldalon.

  93. nos a gps pontos jelet ad a szoftvernek:
    facebookra kikuldott link (valamiert nemet)
    tinyurl.com/ycqwxp7

    navigon szerint
    kephost.hu/image-E962_4BB3A9AC.jpg

    es a googlmaps szerinti helyzetem:
    kephost.hu/image-91AB_4BB3A9AC.jpg
    kephost.hu/image-099B_4BB3A9AC.jpg

  94. uj feltoltes:
    filehosting.org/file/details/129234/NAVIGON_(v1.5.0_os30)-HUN.ipa

    elozot toroltem

  95. zipben ott van a hu.lproj.zip ha valaki fel akarja hasznalni az 1.5 hoz, magaba az appbol kivettem, ertheto okokbol 🙂 akinek van kedve felhasznalhatja az 1.5 forditasahoz.

  96. amugy a telo nem teved sokat igy a navigon sem,
    ahogy latjatok a googlemaps linken (elso)
    47.471134 19.018520 a koordinatam, valojaban viszont 47.471205, 19.018793

  97. na jo ez igy nem jo, hulye ez a google maps….

    szoval progi/telo szerint itt vagoyk:
    tinyurl.com/ycqwxp7

    Valosagban meg itt:
    tinyurl.com/yfvfdfd

  98. @Zoltan: okay, jön le, köszi!

  99. @Zoltan:
    Köszi, így már f@sza ;-))

  100. Kedves Zoltan!

    Kérhetnék egy ilyen filehosting-os linket a teljes programhoz? Értsd: nem kell feltétlenül magyarul, csak az összes térkép benne legyen. Lassú ez a 7 részletes letöltés és eléggé korlátozott (fájlméret/óra).

    Előre is köszönöm!

  101. @neonsun:
    nem szeretnem fel szenvedni mind az 1.8gb.-t

  102. @Zoltan:
    nekem is tobb oraba telt mire le tudtam szedni a limitek miatt, szoval ha kell, akkor seggeld ki, bocsi 🙁

  103. a full 1.5 navigon minden EU térképpel linket ha valaki tud…

  104. @Zoltan: marad a csiga töltögetés 🙁
    @szutsg: badongo.com/cfile/21649144

  105. Hali mindenki!

    Nos, akik válaszolgatnak nekem bőszen, előre és utólag is köszi, új dologra jöttem rá az aksimmal kapcsolatban, mely teljesen ellent mond a kémia törvényeinek. Előző részek tartalmából röviden: Hol 3x töltöm 1 nap, hol nem. Rájöttem, hogy ha csumára auto kikapcsolásig lemerítem az aksit, elképesztően jól bírja. 24h készenlét és 12h használat kb. és az aksi 20%-on… képtelen vtam este töltés előtt csumára lemeríteni, így úgy dugtam fel elalvás előtt, hogy még 10% volt benne kb. Meg is lett a böjtje… kritikusan csökkent… reggel 6kor leszedtem, 1 óra zenehallgatással du. 3-ra már 31%… van vkinek vmi ötlet, hogy hogy tudnám hozzászoktatni a nem teljesen lemerítős amikor én akarom töltős módszerhez? mert egyszerűen képtelen vagyok estére lemeríteni, ha előzőleg sikerült… köszke 😉

  106. erre a linkre NE lepj ra
    filehosting.org/file/delete/129234/A4qMXSatUt5V71el/NAVIGON_(v1.5.0_os30)-HUN.ipa
    mert letorlod a feltoltott magyarmapos navigon 1.5ot:)

  107. @Zoltan: ahogy elnézem, ez benne van egy jó kis 20m-es szórásban, ami még akár normális is lehet, ha beltéren vagy, betonban. maga a GPS jel amúgy pontos? vagy a Maps-ben még ott van a helyzetjelző pötty körül a karika? ha kimégy a szabad ég alá, akkor olyan 1-2 perc elteltével nem lesz pontosabb a helyzet jelzése?

  108. kinn van a blackrain fix az új itunes-hoz!!!!!

    h t t p://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow

  109. tudja valaki, h mi a neve a vertikalis scroll springboard nak????

  110. Sziasztok!

    Azt szeretném kérdezni hogy az Itunes hová menti a telóról az eredeti firmware-t? Mert sehol nem találom, A Document&Settings/xxx/Application Data/Apple Computer/Itunes-ban hiába keresem.

  111. Sziasztok!
    Tudna vki segiteni abban,hogy hogyan tudom ezt:

    filehosting.org/file/details/129234/NAVIGON_(v1.5.0_os30)-HUN.ipa

    letőlteni??
    Előre is thx.

  112. nekem is help kéne! nem restorol a szifon! lehet az Itunes miatt?

  113. @Avni: Millió helyen leírták, hogy ne frissítsd az iTunes-t! Így jár az aki minden felugró ablakra rögtön ráokéz, el sem olvassa…
    @gardina: Hol olvastál az új blackra1n-ról? Mert Geohot még nem nyúlt hozzá, úgy tudom…

  114. @Szpisti: Lehet h én vok a hülye,de akkor miért adják ki a frissítést? Az h ne frissíts a JBseknek szól ha kell linkelek! 🙂

  115. A commentbe adtam egy linket is oda felmész kb legfölül van h blackrain fix letöltöd kiválasztod a blackrain valmit ügyködik és létre hoz egy újat ami megy az ùj itunes-sal

  116. nem
    a bal oldali sarokba van a blackrain fix!

  117. @gardina: Meg van talán sikerül !!

  118. Megjelent az iPhone 4G!

  119. Azt hagyad :D:D:DD:D:D:D

  120. @Avni: Aha, ezek szerint a te szifonod nincs jailbreakolva… És nem megy a restore? Érdekes… De akkor neked nem kell blackra1n sem…

  121. @Avni: Sose volt jailbreak-elve? Mid van?

  122. volt JB rajta! 3g gyári független

  123. Sziasztok,

    bocs a (felig) offert… Meg tudna valaki mondani annak a programnak a nevet amivel be tudom allitani hogy 5 ikon legyen a home screenen?
    Koszi

  124. 2010.03.31.-navigon-frissites/comment-page-3/#comment-84915″>Zoltan:
    nekem egyik navigon link se akarja az igazat esetleg máshová fel tudnád tenni ! köszönet!

  125. Behoztam az Apple boltba! Macen lazán felrakta! Köszi a segitsèget!

  126. Szia Admin!
    Az lenne a kérdésem,hogy tervezitek Jarodfree kollégával frissíteni a navigon magyarítást 1.5-re,ha igen akkor kb. mikor? Addig nem akarok lefrissíteni a jól működő 1.4 Magyar navigonom,amíg nem frissül a magyarítás! Köszi a választ!

  127. @Twister: Mivel én meg befrissítettem 1.5-re így nekem még sürgősebb lenne 😀

  128. @Twister: Igen már emailben tárgyalunk és holnapra már várható valami lokalizáció 🙂

  129. @admin: Szuper! Nagyon szépen köszönöm és várom akkor a frissítést!

  130. Srácok lányok tudja valaki, hogy ez a 7 db file leszedése és utána összeillesztése működik mac alatt is? csakmert a leírásnál, annál a merge programnál linux és win feliratot láttam csak, így nem szeretnék feleslegesen órákig azzal szórakozni, hogy letöltöltögetem őket, ha utána esetleg nem tudok velük mit kezdeni…

  131. Sziasztok!

    Nem linkelné be valaki az igo 1.2.2-őt is?

    Előre is köszönöm.

  132. @iSultan:

    Azt en is megkoszonnem!

  133. Nálam sem mükszik egyik link sem.

  134. snowtape megvettem, de nem tudok radiobol felvenni. Es hova mentené azt Köszönöm a segitséget. hurka gyurka voltam.XD

  135. Ez a tekergető nálam hibátlan
    thx
    ezt miért is nem lehetett belerakni gyárilag?
    fuck off apple

  136. Az FStream a legegyszerűbb webradio lejatszo az AppStore-ban, ha nem rádiógyűjtemény kell, hanem egyszerűen testreszabható program.
    Ingyenes, olyan adókat adsz meg, amiket Te szeretsz hallgatni (egyszerű kedvencek menüben), és felvételi lehetőség is van.
    Nem kell túlkombinálni…

  137. húúúú,légyszi valaki segítsen,mert meghalt a telóm!!!!
    ilyen még nem volt belefagyott a facebook-ba,a megszokott módon a bekapcsolóval meg a középsővel újra indítottam azóta meg csak az almám jön be semmi más tölt,de belefagy…….most mit csináljak?!? valaki segítsem mert mindenem rajta van!!!!köszi

  138. Ha volt rajta backupolva akkor restore es backup ha nem volt lementve akkor az csöcs.XD

  139. @Zoltan:
    hát valaki letörölhette, mert nem lehet elérni…
    valaki feltölti újra a magyar navigon 1.5

  140. @hurka töltelék.: bakker restore az itunson keresztül vagy hogy?

  141. snowtapet nehogy megvegyetek az szart se ér.xD

    Amugy kösz a segitséget.

  142. történelmi pillanat, első OFF-om, de ez kvázi szolgálati közlemény jelleggel bír, de emiatt külön cikket nem írnék:

    akinek már a 3.2 GM van fent iPhone-on, vagy iPod Touch-on (értelemszerűen jailbreak nélkül), az dobjon egy választ egy mailcímmel, vagy írjon rám twitteren!

    köszi!

  143. ingyenes radiot közöltem te farok. De töröld, mert akkora sötét vagy bazd meg hogy az már fáj pöcs fej

  144. Luteran epp itunson kerestul tudod csak resetolni. Nekem csak igy megy eredeti allapotban

  145. @hurka töltelék.: ez most kinek szólt mégis?

    ha arra gondolsz, hogy írtál egy kommentet, de az nem jelent meg, akkor lehet, hogy moderációra vár, mert alapértelmezetten az oldal motorja egy csomó dolgot szűr. ha ez a helyzet, majd jön admin, és megnézi a moderációs sort, és engedélyezi.

  146. @Jadeye: Így már nem fogom. Egyébként moderációba került.

  147. Sziasztok,

    azt szerteném kérdezni, hogy van-e elérhető 1.5 Navigon csak magyar térképpel és magyar hanggal?

  148. @Hurka tőltelék.: köszönöm szépen megprobálom,amúgy meg meguntam,hogy mindig lefagy vagy szarakodik,vettem most egy nokia 6303-at is az ilyen esetekre :-)) az legalább stabíl !!!!

  149. hát az ncore-on fent van már (Navigon 1.5 EU+ Custom(RO+HU/HU) 272 MB, csak most nem tudom lehúzni… 🙂 valaki fel tudja tolni valami ingyenes helyre? köszi előre is

  150. Nem volt moderalasra varo. Es ne is tedd ki irigyek vagytok es ez titeket minosit !

  151. @Hurka tőltelék.: tedd már meg, hogy azt is beleírod a kommentedbe, hogy mégis kinek szánod azt, amit írsz…

    a stílusod meg téged minősít, és az oldal üzemeltetője (aki nem én vagyok) meg fenntartja a jogot magának, hogy moderáljon…

  152. @admin: @admin: Szia Admin! Már nagyon várom azt a magyarítás frissülést!Lesz belőle ma valami? Köszi a munkát amit beleöltök!

  153. Annak adom meg a tiszteletett aki megadja felém is. Jogot ne osszá wazze, mert nem értesz hozzá fütyike. És egy normális hozzåszólást milyen jogon moderål? Ha nem ért hozzá válasyon más állást.:)

  154. @Hurka tőltelék.: ritka nagy paraszt vagy, baszki! lol
    ez milyen már: hurka töltelék hosszú ő-vel xd xd xd

  155. No ma már nem lesz Navigon 1.5 HUN. Na talán holnap…azért egy kis tájékoztatás jól esne. THX.

  156. @Hurka tőltelék.: azért gondolkozzál már el magadon te tapló paraszt, hogy én normális hangnemben válaszoltam a bunkó nyivákolásodra, és mint már nem egyszer mondtam, a pofázásodba firkantsad már bele, hogy kinek szól mégis…

    és mint már leírtam neked (de te biztos jobban értesz hozzá…), az oldal motorja AUTOMATIKUSAN moderálja például a linkeket. ha volt a hozzászólásodban link, akkor AUTOMATIKUSAN moderációs sorba tette a kommentet. de ezt le is írtam neked, bár még mindig nem tudni, hogy eredetileg kinek intézted a hőbörgő sirámaidat ennek kapcsán, mert ugye nevet azóta sem vagy képes beleírni egy kommentedbe sem…

    továbbá olvasd már el, NEM én vagyok az oldal üzemeltetője, nem is vagyok admin joggal, csak szerkesztőként, és az említett kommentedet sem én töröltem.

    szóval fogd vissza az arcodat, és tanulj egy kis jó modort, főleg, amikor normális hangnemben kapsz egy választ olyasvalakitől, akihez nem is szólt a kérdésed.

    ha meg nem tudsz olvasni vagy értelmezni pár mondatot, akkor tanulj meg. épp a hozzád hasonlók miatt kerül egy csomó minden AUTOMATIKUSAN a moderációs sorba…

  157. Sajnos mindenki saját magàból indul ki, ezért én téged csak simán le tapló parasztozlak.:)

  158. Bocsi

  159. Szerintem a Springboard rotator-nek úgy kéne működnie, hogy csak az ikonok forduknak el. Tehát hogy az alsó kis “tálca” ugyan ott maradna, csak elfordulnának az ikonok, meg a nevei.

  160. Kösz skacok elolvastam, mindent meg van minden és működik.
    Viszont a domborzat nem valami szép, vagy is nagyon gyenge a PNA 7. 4 Navigonhoz képest.
    Az Alpokba terveztetem egy útvonalat és laposak a hegyek a 7. 4 változatban valahogy jobban kiemelkednek a hegyek dombok.
    Lehet, hogy a nézet nem lett jól configolva vagy direkt van ez így,

    Üdv
    Köszönöm.

  161. Úgy kell frissiteni és ugyanúgy letöltöd, és amikor telepíted akkor látja hogy neked meg van régi, és nem kéri a 90 dodot? Mert ugye a crackelt volt fenn,
    és az ingyen volt, gondolom akkor ennek a crackelt változatára is várni kell, hogy frissitsek, azaz lecseréljem.

  162. Nekem jobban bejön ez a Navigon, mint az iGo. Normálisabb és hasznosabb is szerintem. A hangok is normálisak, jól érthetőek. Az iGo-nál a hülyeséget fejlesztik rajt mindig…


Add a Comment