fbpx Skip to content

Gyorsabb, stabilabb, biztonságosabb érzés… 🙂

Tegnap délután update-eltem a 2G-s iPhone-omat a legfrissebb 3.0 beta-ra, QuickPWN-elt 2.2.1-ről. Természetesen a lila connect-to-iTunes fogadott a frissítés végeztével, mert a QuickPWN-féle aktiválás nem marad meg ilyenkor. Nem így a pwnage tool-lal legyártott custom firmware esetén, ha aztán azt a rendszert frissítjük, mert ott viszont megmarad. Így következő lépés a szokásos patch-elt QuickPWN használata, és azzal túl is estünk a nehezén.

0051

Érdekes azonban, hogy hiába vannak fent frissítés után is a zenék, videók, azt az iPod csak az első sync után hajlandó látni, reboot sem segít, csak a sync. Ez már az előző beta esetén is így volt.

A mobilinternet esetén eltűntek a beállítási lehetőségek. Ettől még működhet, hiszen a carrier.plist-ben benne vannak az adatok, de a Settings/General/Network alatt a Cellular Data Network-re bökve egy üres oldalba botlunk csak:

002

A Youtube még mindig nem megy. Ellenben ha hekkelten történik az aktiválás (developer acc. hiányában fw-verzió és buildtype átírással), akkor gyári aktiválás is lehetséges, és azzal elvileg a Youtube is működik. Ez persze csak azoknál járható út, akik tudják hivatalosan aktiválni. Developer acc. esetén meg erre ugye nincs is szükség.

MMS, tethering változatlanul nem jelenik meg 2G iPhone esetén. MMS-ről semmi értesítés nem érkezett, hiába küldtem rá egy MMS-t.  APN és beállítások módosítására sincsen sehol opció. A tethering meg sokadik reboot után sincsen.

Landscape mód már ezekben is működik: Contacts, Messages, Stocks, Notes, Mail.

A Notes végre támogatja a rendes hosszú ékezeteket, egyszóval a MarkerFelt betűtípusokat frissítették.

0071 0081

Video rögzítés hekkelhető, de 2G iPhone esetén az új felület megjelenik ugyan a Camera app-ban, de maga az app be van fagyva, nem nyílik szét az írisz, nem működik:

016

  1. mentsük le a következő fájlt: /System/Library/CoreServices/Springboard.app/M68AP.plist
  2. nyissuk meg tetszőleges szövegszerkesztőben (OSX alatt leginkább Plist Editor, WIN alatt ConTEXT)
  3. keressük meg benne a still-camera részt
  4. adjuk hozzá új sorba a következő két sort:
    <key>video-camera</key>
    <true/>
  5. mentsük el a fájlt
  6. másoljuk vissza a telefonra (előtte készítsünk biztonsági mentést az eredeti fájlról!)
  7. respring vagy reboot
  8. indítsuk el a Camera-t, és örömködjünk

Értlemeszerűen a rögzítést 2G iPhone-on nem tudtam tesztelni, de talán 3G esetén működik.

Százalékos akkutöltöttség-kijelzés toggle hozzáadása:

006

  1. mentsük le a következő fájlt: /System/Library/CoreServices/Springboard.app/M68AP.plist
  2. nyissuk meg tetszőleges szövegszerkesztőben (OSX alatt leginkább Plist Editor, WIN alatt ConTEXT)
  3. adjuk hozzá bárhová új sorba a következő két sort (pl a still-camera után):
    <key>gas-gauge-battery</key>
    <true/>
  4. mentsük el a fájlt
  5. másoljuk vissza a telefonra (előtte készítsünk biztonsági mentést az eredeti fájlról!)
  6. respring vagy reboot
  7. kapcsoljuk be a Settings/General/Usage alatt
  8. örüljünk

MobileInstallation patch: 3.0 beta 3 esetén egy új módszer van, amivel már nem magát a MobileInstallation fájlt patch-elték meg, hanem egy installd nevezetűt. Az eljárás teljesen ugyanúgy működik, mint a MI patch esetén. Miután megszereztük és kicsomagoltuk a patch-elt installd fájlt, mentsük le az eredetit a \private\var\stash\libexec.pwn\ mappából, tegyük fel a patch-elt verziót, majd állítsuk be a fájl jogait 0755-re. Reboot nem árt, valamint egy ingyenes app telepítése a telefonon AppStore-ból. Aztán iTunes-ból már mennek is fel a tört app-ok vígan (QuickOffice például).

Az Icy engem változatlanul nem győzött meg, ellenben a Cydia meg jelenleg még sajnos nem megy a 3.0-án… MobileTerminal sem megy!

Az általam használt appstore-os alkalmazások mind működnek. A Skype  indításkor dob egy APP_UNSUPPORTED_OS_ALERT-et, ettől függetlenül még működik.

***

Konklúzió: ez már stabil annyira, hogy egy napja ez van fent az iPhone-omon, és még nem gondolkozom, hogy visszamennék 2.2.1-re. Hiányos pár opció, hiszen még beta. Cydia nem megy… De a stabilitásból és sebességből ítélve én úgy még egy, vagy maximum két újabb build-re számítok a kiadás előtt. Erre már azt mondanám, hogy akár napi használatra is alkalmas, legalábbis így egy nap távlatából számomra ez látszik.

Az OS lejárati idejéről jelenleg még nincs információ.

forrás: http://www.jadeye.hu/blog/

Olvasd el a hozzászólásokat is

79 Comments

  1. Hát, ez is vlmi, de túl sok értelme nem volt a tesztnek/cikknek 2G-n.

  2. @Daffi: na jah.

  3. @Daffi: ha adsz egy gyárilag független 3G-t (mert ugye annál nem érdekes a baseband frissülése), letesztelem én neked 3G-n is. 🙂

  4. Az lenne a kérdésem, hogy ki lett-e javítva a következő (számomra baromi idegesítő) hiba:

    Miután hívást fogadtál és feloldod a telót bejön a híváslista? Mert ez szerintem fordítva működik, mint ahogyan kellene, hiszen ha nem fogadott hívásod volt és akkor oldod fel, akkor nem nyílik meg magától, de ha fogadott volt, akkor bezzeg igen. Így például marhára zavaró ha csinálok valamit a telón, jön egy hívás és utána mindig az arcomba vágja a híváslistát.

  5. hírek szerint a tethering le van tiltva ebben a build-ben, tehát nem lehet működőre hekkelni ígyse-úgyse.

    az MMS-re meg ugye váltig kamu a szöveg az Apple részéről, hogy hardveresen nem tudja a 2G, hiszen akkor a swirly az miért működik…? de persze emiatt azért sem lehet meghekkelni 2G-n, mert a gyári szoftvert még nem sikerült átverni, hogy 3G-nek higgye a modemet…

    egyébiránt az új funkciók, pl a spotlight vagy a copy/paste lehetőségéhez meg hamar hozzá lehet szokni, és utána már az a furcsa, hogy eddig nem volt.

    a push notifications meg csak akkor működik, ha van olyan app-od, ami támogatja. jelenleg azonban ilyen app még nincs, így a push notification nem tesztelhető se 2G-n se 3G-n.

    @Ace: nemfogadott hívás esetén automatikusan nem jön fel a lista feloldás után, csak ha utána ugye ráböksz a telefon ikonjára, és ott meg a recents-re. de alapból nem nyílik meg. hogy fogadott hívás esetén hogy van, azt majd megnézem, jelenleg passz. vagy csak annyira hozzászoktam már, hogy fel sem tűnik.

  6. @jadeye: Nincs mindenkinek szüksége yellow-ra, van akinek jó a függő, illetve a legálisan függetlenített is. Máris bővült a kör 🙂

  7. @ace
    Ez engem is baromira zavar!
    Ha van valakinek ötlete ne fogja vissza magát

  8. @Ace: igen, ez engem is k.vára tud néha idegesíteni…

  9. @RenegadeC2: nekem mindegy. de ha valaki 3G-s tesztet akar, akkor adjon egy 3G-s telót pár napra, és lesz teszt. 🙂

  10. szerintem k.vára ki lehet várni ezt a pár hónapot, úgyse tudtok meg belőle semmi véglegeset, apple mindenig is a meglepikről volt híres.

  11. azt irjak amugy hogy meg kb 2 beta lesz, es a lejarat az uj beta megjelenesetol 10 nap minden beta eseteben

  12. @gazsiazasz: ezt hol írják pontosan?

  13. ja igen, az kimaradt, hogy Safari-ban az utolsó nyitott oldal is bezárható, ez egy új, üres oldalt nyit. (eddig ha két nyitott oldal volt, és az egyiket bezártad, akkor megnyílt a másik. most van opció az üres laphoz.)

  14. meg például változott a beírt adatok felismerése is: ha a notes-ban van egy e-mailcím, vagy webcím, telefonszám, akkor arra rá lehet bökni, és lenyomva tartva másolja, vagy megnyitja a megfelelő alkalmazásban: email esetén nyit egy mailt címzettként a bökött címmel, webcím esetén megnyithatja Safariban, telefonszám esetén meg vagy hívás, vagy Addressbook-hoz ad.

  15. Sziasztok!

    Nem adom fel, hogy feltegyem az iPhone-omra. Régebbit megpróbáltam feltenni, felment, van is developer accountom, rendes, vagyis már fizettem is, gondoltam, semmi gond nem lesz. Aha persze, lila képernyő, ok csatlakoztat, és szép nagy betűkkel: NOT SUPPORTED SIM CARD. Igen, AT&T függő. Hogyan lehetne függetleníteni, de a developer accountomat használni? Kérlek segítsetek, már nagyon le kéne tesztelni az alkalmazásomat rajta.

  16. Hali, jó a cikk! A szinkronizácsió még mindig csak net nélkül megy? És ha vki T-potot használ, akkor is kell jogokat állítani? Nincs más egyszerű kábelen keresztül működő progi, amivel lehet jogokat állítani?

  17. @miron89: iPhone esetén megy a sync rendesen, ha az unofficial quickpwn-t használtad. probléma nélkül.

    @zenorbi: AT&T SIM előkotor, belerak, majd azzal aktiválod. ha AT&T függő (volt), akkor leginkább 2G lehet. 2G esetén meg még 2.2.1 alatt kell függetleníteni. de ha már egyszer függetlenítetted még 2.0-ás korában, akkor az megmarad, mert 2G esetén nincs frissebb baseband, mint a 04.05.04_G.

    ugyanakkor ha írtál rá alkalmazást, akkor lehet, valamikor össze kéne futnunk, kicsit új nekem az ObjectiveC, kéne pár alapszintű tipp. 🙂

  18. Köszi a választ! De a jog-állítós dologgal kapcsolatban még nm kaptam választ…:( Ez megy T-pottal?

  19. @miron89: a jogokat t-potban nem lehet állítani. ssh kapcsolódás után például winscp-ben viszont igen. vagy mobileterminal-ból a telón/ipodon CHMOD.

  20. @jadeye: macrumors forumon, igaz nem valami hivatalos forrás..

  21. @jadeye: Vagyis akkor mit is kéne nyomnom, hogy független maradjon? Rendes xcode beli organizer restore-t nyomtam, hát nem maradt független. AT&T-s sim-em nincsen, itt vettem Magyarországon használtan. Egyébként írj egy mail-t a zenorbi3[kukac]gmail.com-ra, és akkor tudok adni egy pár tippet, segítséget.

  22. @zenorbi: jaaaa, hát az xcode-os organizer-ből már más a leányzó fekvése… én olyat még nem csináltam. most kb azt tenném, hogy DFU restore 2.2.1-re, majd quickpwn (jailbreak, activate, unlock). cydia nem kell, mert az ugye nem megy 3.0-án amúgy sem. majd iTunes alt+update vagy alt+restore a 3.0-ra. de szerintem at&t sim nélkül nem nagyon fogod tudni aktiválni, csak az unofficial quickpwn-nel… ahhoz meg nemtom, mit szól az xcode, de szerintem az nem tetszik majd neki… esetleg DFU restore GYÁRI 2.2.1-re, majd csinálj neki pwnage tool-lal egy custom 2.2.1-et, jailbreak, activate, unlock, majd itunes-ban alt+restore erre a custom fw-re, majd ha felment, akkor arról nyomni neki egy alt+update-et szintén itunes-ból. és akkor talán… de ez csak tipp, xcode-dal még nem vacakoltam így.

  23. @zenorbi: de folytassuk mailben inkább 🙂

  24. Emberek! A camera 3G-s szifon esetében is jeges… nem müxik… van erre megoldás????

  25. sziasztok!

    egy olyan problémám van, hogy a telefon nem menti a hivásokat és így a hiváslistám üres marad! mit lehet ilyenkor tenni, vagy mi okozhatja a hibát?

  26. OFF

    Srácok, egy kis segítséget szeretnék kérni!Letiltották a Iphon 3G-s telómnak az IMEI számát, mert az előző tulaj nem fizette az előfizetést!Nem lopott, megvan a garipapirja és a T-mobilnál nézték meg, miért nem működik.Ők mondták.Most lett belőle egy 16GB-os Ipod. 🙁 Nos azt szeretném megkérdezni, hogy mi a lópikulát tudok csinálni, hogy újra telefonként használhassam az Iphonet?Előre is köszönök minden ötletet és tanácsot!Jöhet mail-ben is: [email protected]
    Thx!

  27. hehe. johetne mar az a 3.0 🙂

  28. Jocky: be kell fizetni a számlát, akkor feloldják a tiltást. De sztem ezt témobilék is elmondták. Mást nem tudsz csinálni.

  29. miron89: nincs a kamerára megoldás. ha nem megy, akkor nem megy…

    gtomi1: lehet, hogy a híváslistád adatbázisfájlja nem írható. ellenőrizd a jogait, a tulaj legyen mobile, jogai 0755.

  30. @Jadeye: Hát igen, csak az a baj, hogy én már használtan vettem és az előző tulaj nem fizette!

  31. Bocsi ! Ne haragudjatok, de ezen az oldalon nincsenek letölthető dolgok?

  32. @jocky:
    1.: Felkeresed az előző tulajt, és megkéred szépen hogy fizesse be a számlát. Esetleg befizeted helyette Te 😀 Utána elnyargaltok a T-mobilehoz és átiratod a nevedre az előfizetést.
    2.: Cseréltetsz alaplapot a szifonban. Olyanra, ami nem rendelkezik szolgáltatói előfizetői múlttal.
    3.: Belenyugszol hogy van egy használt iPod Touch-od.
    4.: Eladod külföldre (minél messzebbre) és veszel ellenőrizhető forrásból való szifont.
    @aeroplex2: LOL! XD

  33. Jocky: mást akkor sem tudsz tenni. esetleg próbálj meg részletfizetést kisírni a tétől, és fizesd be a hátralékot. egyezkedj a tével vagy az előző tulajjal. másképp ebből nem lesz használható telefon…

  34. @Jadeye: Hiába sír ki részletfizetést a Tétől, mivel nem az ő nevén van. Befizetni ugyan befizetheti az IMEI számhoz tartozó előfizetés elmaradását, de a tulaj ugyanúgy hülye lesz a következő havit fizetni. Az előző tulajjal kell megegyezni ha a ismeretes a kiléte, majd átiratás. Ha nincs meg, akkor bukta, T nem mondja meg kicsoda, hacsak nincs benne a telefonkönyvben.

  35. Istenem mekkora ***** vagy. Nehogy segíts. Röhögjél inkább. Majom.

  36. Köszönöm a válaszokat srácok!Sztem eladom így.Nézegettem a 16Gb-os Touch-ok olyan 73 és 100 között vannak, és ha valaki ezt veszi meg, akkor még mindig ott lesz neki a remény is, hogy idővel találnak rá okosságot.Én 90-ér vettem egy napos korában,olyan nagyon sokat nem bukok rajt.

  37. @RenegadeC2:

    hogy lenne a t-nél a telefonkönyvben amikor már rég nem él a szám. hisz előszőr a számot tiltják (törlik teljesen) aztán a számhoz tartozó telefon(okat). szóval egy darabig míg 3gnel nem lesz imei szám csere addig mara ipod touch és vagy eladod annak, vagy vársz. nekem is volt egy szép fehér letiltottam. aztán mostmár 2g 16gb és a legjobb!!

    @jadeye már vártam erre a test-re KÖSZI!! amugy nem tudsz vmit arról h a végleges mikor jön mert itt feljebb látam vmi olyat h 10 naponta jön az új beta és még 2 van? vagy nem jól értelmezte? (csak épp h beleolvastam.)

  38. @aeroplex2: Talán ha a korlátolt agyaddal körülnéznél a többszáz bejegyzés között, meg ha tudnál görgetni az egereddel, akkor találnál letölthető dolgokat. De az olyan sötétségeknek, akik csak azért rendelik meg az internet-előfizetést, hogy utána beírják gugliba hogy download, majd letőőccsék a zinternetet, nem segítek. Nem kell válaszolni, köszi.

  39. @RenegadeC2:

    ez egy szép válasz volt:DD amugy aeroplex2 előszőr regisztrálj majd aztán tudsz letölteni.

  40. Ha nem lennék beregelve, akkor kiírná a nevemet?

  41. Ha nem lennék beregelve, akkor kiírná a nevemet??

  42. @aeroplex2:

    igen ha ide alulra a comment írás fölé beírod a nevet meg a mailt. mind1… am IGEN lehet letölteni konkrétan 2-3 cikkel lejebb megtalálod az ipa pack-eket és még csomó van az oldalon pl 2.2.1 softnak a jailbreak meg unlock meg minden… de admin meg jadeye többet tud segíteni. miért mi kellene?

  43. @kiszu:
    Ennyire nem mélyedtem bele, ezzel kapcsolatos tapasztalataim nincsenek. Senkivel nem voltam még ekkora f*sz, és rendesen fizetem a számláim 🙂
    @kiszu: Tudod ebben csak az a poén, hogy a motor ki is írja: ” Gold_Rush_1.0.8-kidmoneys.ipa (3,3 MiB, 128 hits)
    Regisztráció szükséges a file letöltéséhez.” XDXD
    @aeroplex2: Képzeld, ki. 😀

  44. @RenegadeC2:

    😀 <–vélemény

  45. Na pannon al hiába másolom fel a carrier plist et a léogot kicseréli de egyébb semmi.
    MObilnet nincs ugyanugy

  46. @rami: Nincs benn sim 😀
    rossz sim
    nem támogatott sim
    fordítva van benne a sim
    érintkezési hiba
    tönkrement a sim…………………………………..

  47. @rami: Nincs benn sim 😀
    rossz sim
    nem támogatott sim
    fordítva van benne a sim
    érintkezési hiba
    tönkrement a sim……………………………………

  48. Nekem vodafone-hoz kellene carriar plist. Nem megy a net sajnos a 3.0 szoftal.
    Előre is kösz,aki tud segiteni

  49. remélem ezt a ros sim es üzit nem nekem irtad??
    ennyire nem nézhetsz hülyének:(

  50. szerintem voda val sem fog menni ugyanugy mint nekem pannon al.
    de azt probáld ki
    http://www.jadeye.hu/blog/?p=1114
    a file okat másold be az untitled,bundle mappába

  51. Köszi,de nekem 3G-S

  52. és akkor mi van??
    nekem is.
    a carrier plist ugyanaz

  53. Igaz ,bocs

  54. @miki315: A No Wi-Fi kiírásra gondolt, meg, hogy nem aktív az egész opció. Nekem nincs ötletem mitől lehet.

  55. Sziasztok!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy gyári független 3G-m és benne vagyok a Developers Programban is, de amikor felteszem a telefonra a 3.0 beta 3 -at, akkor az iTunes az írja ki, hogy ne vagyok member és nem aktiválja a telefonom. A regisztrálás sikeres volt és a Programba is be tudok lépni.
    Mi lehet a baj?

  56. @rami, @Ace: ilyenkor van az úgynevezett “greyed out wifi”. ha szerencse van, akkor nem baseband hiba, és egy restore megoldja. 2G/3G? modemverzió? OS verzió?

    @Balint: $99-et fizettél a membership-ért, vagy az ingyenes van? mert ha nem fizettél, akkor ne csodálkozz, ez csak a fizetősöknek elérhető. a restore fájl honnan van? mert ha nem az apple ADC oldaláról, akkor nem fizetős membership-ed van, tehát nem fog menni.

  57. fizettem érte. Be is tudok lépni az oldalra. Letöltöttem a firmwaret és az SDK-t is. Fel is rakja szépen csak nem aktivál. Írtam már a supportnak, csak igen lassan érkezik a válasz és azért kérdezem, hogy hátha még kell valamit csinálnom.

  58. @Balint: akkor kénytelen vagy várni… 🙁

  59. addig visszatettem a 2.2.1-et. Remélem gyorsan megoldják… 🙁

  60. valaki csináljopn már mobilnetet a 3.0b3 ra mert szétb…sz az ideg

  61. @cfman: találtam tippet! az eredeti cikkben az oldalamon ott az update! csekkold le, elvileg ez után már mennie kell.

  62. nem megy
    celluar data not active

  63. PLS HELP!

    2g-s Iphone 2.2.1, domino simmel.
    Wifi ok, T-mobile net nuku.
    A carrier.plist fájlban kell átírni valamit de abszolute nem sikerül..
    SSH kapcsolat ok,tehát az iphone menüben teljesen bele tudok merülve, így hozzáférve a Tmobile_hu.bundle mappához.
    Kérlek szépen,aki tud az segítsen,esetleg email címemre átküldve egy megfelelő carrier.plist file-al.
    Örök hála!

  64. nem kell 2.2.1 nél semmit átváltamni.
    itunes automatikusan letölti a carrier.plist et abban benne van minden.
    ja a dominon aktiv nak kell lenni a net szolgáltatásnak.
    a legjobb ha a havi 3900 as net et fizeted elő mert az 2gb
    amugy nagyon drága lesz ha nincs előfizetve semmi csak adatforgalomra megy

  65. na a jadeye féle plist el pannon net megy. mms még mindig nem akar hiába irom be a megfelelő beállításokat. 3.0.b.3

    1000 thx jadeye

  66. @jadeye: Safariban eddig is meg lehetettoldani az üres oldalt.
    címsorba: about:blank
    hasznos volt a cikk, nem tudom ki hogy van vele de én várom már!

  67. @kenny-macaryo: nem ez volt a lényeg. tudod, eredetileg birka amerikaiaknak készült termékről van szó. az, hogy mi felérjük ésszel az about:blank-et, az egy dolog. de most nem egyszerűbb amúgy, haráböksz az utsó oldalnál az X-re, és ott a blank? 🙂

  68. Működik az MMS küldés T-mobil hálózatból.

    jadeye blog-járól letölthető a beálítás. (Köszi jadeye.. )

    De így még nem ment.

    Tegyük a következő lépést. Navigáljuk el magunkat a telefonon:
    Settings-General-Network-Celluar Data Network

    Tetszőlegesen bármelyik APN -be (Amiből 3 áll rendelkezésre) írjuk a következőt:

    APN: mms / vagy amit szeretnél
    Username: mms
    Password: mms

    A Password alatt az MMS legyen bekapcsolva.

    Lentebb megtaláljuk a MMS beállítást.
    Írjuk be a következőt.

    MMSC: mms.t-mobile.hu/servlets/mms
    MMS Proxy: 212.051.126.10

    Többi két mező marad üressen.

    Így már fogad és küld MMS-t.

    Jadeye által módosított plist-ben ugyan ezek vannak de amíg ezt itt nem töltjük ki nem megy.

  69. Itt egy pár kép is.
    [IMG]http://kepfeltoltes.hu/090423/IMG_0060_www.kepfeltoltes.hu_.png[/IMG]
    [IMG]http://kepfeltoltes.hu/090423/IMG_0058_www.kepfeltoltes.hu_.png[/IMG]
    [IMG]http://kepfeltoltes.hu/090423/IMG_0059_www.kepfeltoltes.hu_.png[/IMG]
    [IMG]http://kepfeltoltes.hu/090423/IMG_0061_www.kepfeltoltes.hu_.png[/IMG]

  70. @T_Z: zsír. 🙂 sajna pannonnal még nem sikerült összehozni, pedig ugyanígy próbálkoztunk cfman-nal. tethering neked megy?

  71. ja igen, és 2G alatt egyáltalán nem megy, de hát ez meg nem csoda. 2G-re marad a swirly. tethering-re meg a PDAnet.

  72. @Jadeye
    tethering sajna nem megy. De majd még probálkozok.

  73. nekem pannon al az mms nem megy hiába irom be a beállitásokat!!
    ha esteleg valakinek megy más szolgáltatóval mint T akkor sugjon mi a gond.
    THX

  74. Jadeye: tudom 🙂 csak hozzáfüztem.de igazad van. Lehet hogy figyelmeetlen voltam de nekem nem müxik az akku százalékos mutatása. Mindent úgy csináltam ahogy leírtál de sajnos nem megy 🙁

  75. Hali!

    A régebbi verziokban is volt, vagy csak a 3.0-ban, hogy ha 3x pittyentek a headsettel, akkor az elözö számra ugrik?

  76. @gazsiazasz: 2.2.1 óta van így

  77. Mikor jelenik meg hivatalosan a 3.0?????

  78. nem tudom okos dolog-e a szifonon úgy kiposztolni egy URL-t, hogy bárki vissza élhet vele. Erre azért figyelni kéne, mert kellemetlen perceket szerezhet magának az illető. Lásd jelen helyzete, amikor is simán EC kollega nevében lehetne írni.


Add a Comment