fbpx Skip to content

Megjelent az App Store-ban egy érdekes program, már a neve miatt nem engedtem volna át, de hát az Apple már csak ilyen…

Shotgun Santa

298701554screenNem szoktam kifejezetten játékokról írni, de ez nem semmi. A zene, a hangok, a grafika, a játékmenet…hehe hátmitnemondjak eljátszottam vagy 3/4 órát. A télapó komoly harcban áll, a manókkal és szükség van némi manóírtásra, minden manó X pontot ér, attól függően milyen nehézségi fokozaton játszik az ember, és mint a nevéből is adódik legfőbb fegyverünk a Shotgun. Igazából a játék lényege, hogy milyen hosszú ideig vagy képes nyirbálni a manókat, anélkül, hogy szétcsapkodnának téged. Erre kapsz 1 pontszámot, amivel online büszkélkedhetsz.

Alternatív letöltés erre: LiNK

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. “Nem szoktam játékokról írni” az ipa pack-ok is megszűntek az oldalon…a többi helyen meg mind rapdshare-es linkek vannak amiket természetesen 24 óra alatt töröl a rendszer, így igazából sehonnan nem tudok (vagy csak én??) játékokat szerezni khmm…persze nem a tisztességes módon (még mielőtt valaki jönne az 5-10$os appstore cuccokal)! Pedig van egy 3-4 játék ami nagyon jó lenne a phone-ra! szóval ha van az eddig ismert oldalaknál ujabb letöltő hely akkor kérlek osszátok meg velem és más elveszett userekel is! Kösz

  2. teljesen hasonló zombis játék is vót már, csak a hátteret meg az alakokat varázsolták kicsit “időszerűvé”! nem nagy szám!

  3. Ha esetleg valaki regisztrált felhasználó a moobs.hu-n, akkor oda töltöttem fel rengeteg játékot, melyek akár egyenként is leszedhetőek.

  4. Amúgy a játékra visszatérve. Amikor koleszba jártam, akkor hasonló játék volt a neten, de ott b**ikat kellet kinyírni.

  5. uhh…van neked avyg valakinek moobs-ra meghívója??

  6. @nono1994007: Hálám örökké üldözni fog… 🙂

  7. @nono1994007:
    eleg gyakran lehal az az oldal. Most nemreg vagy masfel hetig nem tudtam ra felnezni. Olyankor orosz baratainkat kell meglatogatni 🙂

  8. 🙂

  9. Nálam tökéletesen működik (működött) amúgy cydia-ba beírod a sources-hez hogy,
    cydia.hackulo.us
    és ha onnan telepíted az installust+a cydia-ból a safari download plugint akkor a szifonon tudod letölteni nem kell hozzá itunes se gép

  10. @nono1994007>>>>eddig OK! De hogyan tovább? Megjelent az INSTALLOUS ikon az iphonon de nem tudok letölteni semmit! Regisztrálni kell valahol????

  11. Itt egy masik oldal ahol talalsz crack-elt progikat:
    http://ihacks.ru/

  12. Installousba kivalasztod a gamet legörgetsz alulra az adatlapján, kiválasztod a legujabb verziot aztan raböksz az egyik linkre ( az iphone friendly szekcion belül )

    Udv


Add a Comment