Stylebolt.hu kedvezmények

A Stylebolt Magyarország egyik legrégebbi, Apple termékeket és kiegészítőket áruló boltja. A Szifon.com régóta együtt dolgozik velük a megbízható csapat és termékek miatt. Ez az aloldal azért jött létre, hogy az olvasókat, vásárlókat tájékoztatni tudjuk az aktuális raktárkészletről, különleges akciókról, illetve olyan hírekről, kedvezményekről, amik csak egy bizonyos időre érvényesek.

Heti akció a Stylebolt.hu-n! Minden héten más termék!

akciok stylebolt

Minden héten más termékeket választ ki nektek a Stylebolt csapata, így akár hetente új akciókkal, különleges termékekkel találkozhattok! Részletekért kattints ide!

Anker PowerLine+ II

Anker PowerLine+ II Lightning-kábelt több hete használom már teljesen megelégedve. Második generációról beszélünk, így egy már továbbfejlesztett szériát kapunk, amit több millióan teszteltek múlt évben. A jóformán 5 csillagos kábel minden elvárásnak megfelel.

  • Kemény szövet borítás és az erős belső rétegek lehetővé teszik, hogy ne szakadjon el a kábel.
  • Megerősített végek, ami miatt nem törik meg a kábel és 30-szor tovább bírja, mint a vetélytársak.
  • MFi Certified kábel, tehát minden szoftverrel működik most, és a jövőben is.
  • Tartódoboz, ha utazáshoz vinnénk magunkkal.
  • Támogatja a gyorsabb töltést. (12W)

Itt tudod megvásárolni

A Lime és Xiaomi M365 roller tesztünk után a Ninebot by Segway ES1 és ES4 verziói is a kezünkbe kerültek. Az elektromos rollerezés terjed hazánkban, főleg Budapesten, amivel szerintünk nincs is probléma – természetesen a közlekedési szabályok betartása mellett.

A Segway terméke jobban hasonlít a már korábban említett Lime-ra, de alapjában véve egy előrelépésről beszélünk még a Xiaomihoz képest is. A Ninebot ES1 a cég belépőszintje, ami tulajdonképpen párban van a Xiaomival, az ES4 változat pedig a felturbózott, akár 45km út megtételére és 30km/h-s sebességre képes roller.

Elolvasom a cikket, avagy megvásárolom a terméket!

VOCOlinc FlowerBud

VOCOlinc FlowerBudot azoknak ajánlom, akik kényelmes és látványos módon szeretnék befolyásolni az otthonuk vagy a hálószobájuk illatát és páratartalmát. Az okos funkciók miatt nagyon egyszerű és kényelmes a használata, a személyre szabható hangulatvilágítás pedig szintén kellemes este akár filmnézés közben is.

A VOCOlinc FlowerBud ide kattintva megvásárolható a Stylebolt.hu-n!

Google Chromecast

Google Chromecast ár/érték arányban talán az egyik legjobb választás, ha szeretnénk “felokosítani” a tévénket, így bátran ajánlom bárki számára, mivel közel sem kerül annyiba, mint egy Apple TV. A Chromecast megvásárolható a Stylebolt.hu-n, és most a szifon-chromecast kupon kóddal 15% kedvezményt is kaptok.

FOREO LUNA fofo

A FOREO LUNA fofo egy olyan egyedülálló technológián alapszik, amivel egy teljesen személyre szabott arctisztítási rutint kapunk, mely a bőrünk aktuális igényeihez megfelelően igazodik majd. A készülékhez tartozó, ingyenesen letölthető FOREO For You app először végigvezet a regisztrációs folyamaton, majd kezdhetjük is a személyreszabott rutinunk kialakítását!

Ide kattintva megvásárolható a Stylebolt.hu webshopban!

Elszíneződik, koszolódik az AirPods töltőtokod? Itt nézz körül!

Azt hiszem nem én vagyok egyedül, akinek az AirPods tokja jóformán úgy néz ki, mintha “lehányták” volna. Amennyiben a zsebünkben hordjuk, szinte biztosra vehetjük, hogy külsőleg megfogja majd a farmerünk, táskában pedig össze-vissza mindenféle por jut majd be töltőtok belsejébe.

A Stylebolt.hu-n rengeteg AirPods kiegészítőt megtaláltok, ha esetleg online nem tudtok választani, menjetek be nyugodtan a boltba és a kollégák segítenek nektek.

Xiaomi M365 roller

Nagyon sokféle elektromos rollert vásárolhatunk már hazánkban és nagyon sokféle felhasználási módról is beszélhetünk. Utóbbinál alapjában véve kettőt különítünk el. Az első a hobbi vásárlás, a második pedig az, amikor az ember munkába szeretne járni vele. Mindkettő idény jellegű, tehát sem télen, sem esőben nem fogunk elektromos rollerezni, amit azért nem árt észben tartani.

A Xiaomi M365 lényegében az egyik legnépszerűbb elektromos roller, amit megvásárolhatunk hazánkban. A Lime után kezdőként én emellett döntöttem, és közel 100km után már van némi tapasztalatom is vele.

A rollert ide kattintva tudod megvásárolni!

Stylebolt

1094 Budapest, Tűzoltó utca 6. (térkép)
Telefon: +36 1 480 1187
Nyitvatartás:
hétfő – péntek: 10-19 óráig
szombat: 10-16 óráig