fbpx Skip to content

Ugyan szeretjük a kényelmes, futáros vásárlást, de vannak olyan termékek, amik azért igénylik a személyes átvételt. Arról nem beszélve, hogy 2 hónap után már szívesen kimozdul az ember, akár egy iPhone kiegészítő, vagy szerviz miatt.

Összeszedtük, hogy a Szifon.com partnerei hogyan nyitnak ki, és mire kell odafigyelni, ha személyesen szeretnénk vásárolni ezekben az üzletekben. A legtöbb partnerünknél a héten már vásárolhatunk személyesen is, szóval ha valamilyen Apple kiegészítőre, vagy szervizre van szükségünk, akkor az alábbi helyszíneket ajánljuk.

iPhone Szerviz

Az iSamurai iPhone szerviz eddig is fogadta a WestEndben a látogatókat, azonban mostantól nem csak 15-ig hanem egészen este 8-ig nyitva vannak. Ezen kívül ők hétvégén is szervizelnek, tehát a hét minden napján! Amennyiben hibás, betört a kijelzőnk, vagy akkumulátor hibás a készülékünk, kattintsunk az alábbi részletes leírásokra:

Apple termékek, és kiegészítők

Amennyiben Apple terméket szeretnénk vásárolni, például az új iPhone SE-t, akkor a Stylebolt üzlet az, amit keressünk fel. Ők nem csak kiegészítőkkel, hanem Apple termékekkel is foglalkoznak. Egyébként a legtöbb okos kiegészítőt, amit itt teszteltünk az oldalon, ők szerzik be, szóval ha okos otthonról van szó, akkor is érdemes benézni hozzájuk. Legutóbb az okos kaputelefonról írtam tőlük: Eufy Doorbell: okos, vezeték nélküli kapucsengő – teszt és vélemény

Apple kiegészítők

Az XPRO céget a fóliáikról ismerjük, de számos cikket írtunk már a tőlük kapott termékekről, legutóbb a különböző Mac, iPhone, iPad tartókról és Pitaka kiegészítőkről. Nemrég nyitották meg az XPRO GigaStore-t és a karantén alatt szuperül felújították a hatalmas üzlethelyiségüket. Szerdától ők is látogathatóak, kedvünkre válogathatunk majd a kiegészítők közül. Érdemes benézni hozzájuk.

Az iKiegészítők már egy évtized óta partnerünk, és ha kiegészítőkről van szó, akkor a srácok a maximumot nyújtják. Számos új termékhez ők szerzik be elsőként a tokokat, fóliákat, de nem elhanyagolhatóak a szállítási kedvezmények és különböző akciók se. Legutóbb az Apple által elkaszált AirPowerhez hasonló 3 az 1-ben töltőjükről írtam itt a Szifon.com-on, érdemes elolvasni: Hoco 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő: iPhone, Apple Watch, AirPods.

Küldd el az ismerőseidnek!

Az elmúlt néhány hónap nem csak nekik, nekünk, hanem nektek, olvasóknak is nehéz volt sok szempontból. Reméljük, hogy túl vagyunk a nehezén, segítsetek azzal nekünk, nekik, hogy ha valaki keres valami Apple terméket, szervizt, vagy kiegészítőt, elkülditek neki ezt a cikket! ❤️? Köszönjük!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok