Melyik a jobb: az Apple Memoji vagy a Samsung AR Emoji? (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még 2018 elején a Samsung bemutatta az AR Emojit, amivel tulajdonképpen saját magunkat tudjuk megformálni, egyfajta avatart létrehozni. Ez egyébként szerintem eléggé ijesztőre sikerült a Samsung részéről.

Samsung AR Emoji vagy Apple Memoji

Az WWDC-n az Apple bemutatta a Memojit, ami az iOS 12 bétájában elérhető már és majd később, szeptemberben bárki készíthet magának ilyet. Természetesen összehasonították a Samsung AR Emojival, és még csak elfogultnak sem kell lennünk, hogy lássuk, melyik a jobb. Nyilván itt a hardver miatt az iPhone X képes a jobb érzékelésre, ami sokkal élethűbb avatart eredményez. Nézzétek meg a videót.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Egy rakás szar mindkettő. Van ennek bármi értelme?
  Inkább azt mondja meg nekem valaki legyen szíves, hol tudom beállítani iOS 11-ben, hogy telefonbeszélgetés közben pl. a Viber vagy a Messenger ne trallalázzon a fülembe ha üzenetem jön. Köszi!

 2. @ricinusolaj: Mit vársz te egy iphonetól, ejnye… A lényeg hogy van kaksiji, memoji. A nèmítás itt-ott segít, csak akkor állíts be egy emlékeztetőt telefonálás közben hogy beszélgetés után ne felejtsd el visszaállítani normálra. Esetleg sirit is megkérheted rá, hisz annyira jó fjúcsör az is ????

 3. Pedig már azt hittem, hogy szimplán öreg vagyok és nem találom mit hol kell beállítani. De akkor feladom, köszi. Vígasztal, hogy ha akarok, megjelenhetek akár bólogató, kacsintó kutyusként is.

 4. Nagyon tetszik a mimoji. Az animojit is használom rengeteget, szerintem semmi más fontos “feature” nem hiányzik az iPhone X és az IOS 12 ből!

 5. @Agent_H Nem hőbörögtem, kérdeztem. Okos. Melyik szavam hatott hőbörgésnek? Tájékozódni akartam, nem egyből a fejlesztőknek írni, nehogy nyitott kapukat döngessek.

 6. Ne legyetek ennyire besavanyodva!

  Vicces feature és mellette az érdemi fejlesztéseken is dolgoznak (pl. optimalizálás). Ha ez a dolog olykor szerez pár szórakoztató percet az embereknek, már megérte 🙂

 7. Én még mindig kb 3-4 fajta alap smily-t használok összesen, nekem nem kell se emoji se animoji meg memoji meg ar meg a tök tudja…
  Felesleges…
  Legalábbis számomra…

 8. Aha, hogy az Apple megint másolt másról, mikor nyilatkozzák erre is, hogy innováció? 🙂 Elértünk arra a szintre, hogy az emberek szinte leszarják (kategóriákon belül), hogy milyen telefonjuk van. Szerintem igazi innovációt egy, az Apple-t (is) leváltó gyártó hozza majd. Nem Jobs-ozni akarok, de Ő volt “feltaláló”, nem a cég. Egyediséget nem tudták tovább vinni, csak az alma logót.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!