fbpx Skip to content

Megint egy cikk, megint az új iPhone külsejéről, azonban a képek és a videók miatt nem tudtunk elmenni mellette, holott már mi is nagyon unjuk a “pletykákat”. A 9to5mac-en tegnap reggel jelent meg egy cikk az új iPhone elő- és hátlapjáról, illetve egyéb darabjairól:

A videón is jól látszik az új külső, amiről már írtunk bővebben Ilyen lesz az új iPhone? (Képek) és a Ilyen lesz az új iPhone? #2 (videó), illetve a nano SIM-ről is írtunk már itt: Nano SIM kártya lehet az új iPhone-ban!

Az alábbi képek és a fenti videó még jobban meggyőz minket, hogy valóban ilyen lesz új iPhone, és ahogyan azt már a Mikor jön ki az iPhone 6 (5)? cikkünkben kiveséztük, valószínűleg szeptemberben vagy októberben jelenik meg. Azonban most úgy hozta le több hírportál, hogy az új iPhone az iPod Eventen fog debütálni szeptember elején, majd pedig szeptember végén jelenik meg az első pár országban.

Nekem egyébként tetszik az új külső, idén valószínűleg feketét fogok vásárolni – minden évben váltogatom a színeket – tetszik a töltőrész, tetszik a hátlap is. Ezt ti is megszavaztátok korábban.

 [poll id=”59″]

Azonban a legnagyobb kérdés az, hogy mit kapunk még? Manapság már egy design váltás nem elég, itt az Apple-nek komolyabban lépnie kell: valami olyan extra dologgal kell előrukkolni, mint a MacBook Pro esetén a Retina kijelző, csak éppen itt nem olyan drasztikus árakkal. 🙂 Én már nagyon várom a szeptember-októbert, és hogy kezembe fogja ezt az új Szifont!

 [poll id=”62″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

43 Comments

  1. Úgysem ilyen lesz 😀 Eddig soha, egyetlen alkalommal sem tudtál eltalálni milyen is lesz a következő apple termék … na majd most igen mi? 😀 LOL

    Valaki szépen terjeszti ezt a burkolatot és ennyi … mindenki koppanni fog majd a bemutatón 😀

  2. tomtrial: Azt azért ne felejtsd el, hogy amikor a mérnök által a bárban hagyott prototípusról kikerültek a képek és a videó, akkor is azt mondták az almafanok, hogy tuti nem ilyen lesz. Aztán mégis olyan lett.

  3. Azt mondjak szept 12-en fogjak bejelenteni es szept 21-en fog megjelenni , vele egyutt az uj nano iPod es az uj iPad

  4. @tomtrial: de, már egyszer eltalálták… egészpontosan design váltáskor, 4 előtt valamivel. keress utána cikkekben, biztos vagyok benne, hogy az elhagyott iphone 4 címszóra fogsz találni ilyet, bár javaslom, hogy itt vagy appleblogon keresd. (és ezek megjelenés előtti cikkek)

    mindenesetre én nagyon tartok tőle, hogy ilyen lesz, mert ez nekem csúnya. Jó, anno a 4-re is azt mondtam, de én nem tudom elfogadni, hogy a hátlapot ilyen csúnyán kettévágták. Lehet ilyen, csak a hátlap ne legyen 2 különböző anyagból!

  5. Rohadt jo ez a szurke fekete szin kulonosen a hatlapnal, nekem bejon ha ilyen lesz

  6. Nemrég cseréltem 3g-met 4s-re, szóval akármit is tud, 1-2 évig nemhiszem, hogy cserélnék. Egyébként képekről nekem se tetszik, de képekről a 4 se tetszett.

  7. @Ragadoz0: én eddig fehéret használtam, most ismét megtetszett a fekete, pont emiatt.

  8. Remélem,nem ilyen lesz, mert ez szinte megegyezik a mostani külalakkal. Ami nem rossz,de azért ennél remélem több fantázia szorult a designerekbe!
    A hangszóró kimenetek borzasztóak,akár egy Sokol rádió 30 éve!!!!!!!!!!!

  9. Hát ha jobban megnézzük a képeket a peremeknél én látok eléggé szembetűnő különbséget, az egyiken szépen gömbölyített, nincsen a sokat kifogásolt “éles perem, míg a másikon olyan mint a 4-4S ! Akkor most melyik?

  10. az egyik kényelmes dolog hogy a tetején van a jack csatlakozó miért változtatnának ezen…ennyire nem hozhatnak hülye döntést.remélem nem ilyen lesz…

  11. Szerintem úgy általában az iKészülékeknél a fekete jobban néz ki mint a fehér.És nálam ennél az új generációnál megint a fekete nyert.A fehér az szerintem csicsás,én soha nem vennék fehér Apple készüléket.
    Persze ez ízlés függő.
    Egyébként véleményem szerint ez az új generáció sem néz ki rosszul csak hát nem igazán tettek bele újat.Ez lesz a 3.olyan iPhone generáció ami ilyen lekerekített tégla alakú.Most megnézve ez az új csatlakozó,meg ezek a nano SIM-es újítások… -olyan mintha nem lenne ötlete az Apple-nek és most úgy valamit odavágtak “újítás” néven.Mondjuk nekem most baromira mindegy mert nem akarok váltani.Aztán majd lehet,hogy megváltozik a véleményem,ha megjelenik. 🙂

  12. 4. és 6. képnél az antenna “fekete vonala” nem ugyan ott van, meg a 6. képen látszik, hogy az Photoshopos kép, az előlapi kamerák sem teljesen középen vannak…
    a képek sztem kamuk, de aztán majd meglátjuk… 🙂

  13. @szlaszlo: meg az új töltő csatlakozó sem az EU szabvány micro USB, ha meg nem az, akkor nem váltana az Apple feleslegesen…
    amúgy jól néz ki eltekintve attól, hogy tok szempontjából, meg praktikum szempontjából is használhatatlan az alsó headset csatlakozó, és igénytelen a mikrofon, és a hangszóró megoldása… :S

  14. @szlaszlo:
    “…meg az új töltő csatlakozó sem az EU szabvány micro USB,…”
    A micro USB tudtommal nem kötelező szabvány.

  15. @szlaszlo:
    Persze hogy Photoshop. Miért lenne egy új, még be sem mutatott készüléken iOS 5? Ha lenne ilyen készülék az már gondolom valamelyik beta 6-ost futtatná. A képen viszont még iOS 5 screenshot van…

  16. @taky1974: Egy ideje az, de van egy bizonyos átállási idő asszem, épp ezért nem USB-s a 4S se.

  17. Az iPhone4-nél szinte eltalálták hogy hogyan fog kinézni szerintem nagyon fog erre hasonlítani.De örülnék ha nem..

  18. Persze, váltani fogok, de ha nem lesz ütős az új iphone, akkor ez a váltás egy másik fajta telo lesz, mert az ios 6 tól nem estem hasra. Az a helyzet, hogy mióta ipad van, azon az ember szinte mindent megold, (játék, net, munka stb), igy nekem legalábbis már mint csak telefon funkcionál. Annak meg csapnivaló,jailbreak nélkül, és még azzal is rengeteg kompromisszummal jár….
    Sajnos nagyon hiányzik Jobs, amióta ő nincs, csak topognak egyhelyben….Lássuk be a konkurencia kezdi lehagyni az almát….( telefon vonalon 🙁

  19. Hello!

    Szerintem akármilyen is lesz, nálunk sajnos olyan mértékben drágultak az Epöl telefonjai(T-mobile-nál biztosan), hogy már nem lesz az az újítás ami miatt megérné a közel 200ezres ár elfogadható (5000körüli)és józan előfizetéssel. Én az első telefont ami itthon elérhető volt hivatalosan (iphone 3g 8GB) 27ezer forintért vettem 10ezres előfizuval. Aztán jött 2 évvel az új telefon (iphone 4 16GB) ami már ugyanezzel az előfizetéssel (ami időközben persze 11ezer lett) ,ha jól emléxem 90ezer volt, persze ha a józan ész diktál akkor egy olcsóbb előfizetéssel veszi meg az ember, (mert a két évet számolva sokkoló a több mint 300ezres összeg) úgy volt 118ezer. Amit most kapaszkodjatok meg 2évvel később (8GB-os változatban, mert csak ebben a változatban kapható) 130ezer forintért lehet megvásárolni a 4s-t meg 160-ért ezért joggal aggódhat a magyar ember, hogy az új nagyjából 180-200forint lesz az akkor már 6ezer(mert háromnegyed év alatt 1000forintot emeltek) forintos előfizetéssel, amennyit szerintem már nem ér meg egy telefon bármennyit is tud…. Persze nagyobb csomaggal lehet hogy “csak” 110-130ezer forint lesz, de úgy már közelíteni fog a két éves összeg a 400ezer forinthoz ami azért kissé durva ha csak azt nézem, hogy telefonra és telefonálásra költ egy magyar ember. Persze külföldön más a helyzet ott sem a készülék nem ennyire drága(már a fizetések színvonalához viszonyítva sem), sem a díjcsomagok nem ennyire karcsúak a maguk korlátlan netezési és több ezer perces és sms-s tartalmukkal együtt.

    Úgyhogy bármennyire is jók az Epöl termékei és tartják használtan is az árukat, vagy nem vesz az ember új telefont, vagy “kénytelen” más cég telefonjai között szemezgetni, és valljuk be ma már bőven közelítik azt a színvonalat amit az almás cég termékei csak az árakkal még nem szálltak el annyira….

  20. @szlaszlo:
    Használhatatlan tok meg praktikum szempontjából az alsó jack? Miről is beszélsz? Egyrészt ha kisebb lesz a dokk csati akkor az átalakítóba lévő jack fogja tartani hogy ne törjük el a micro USB-t ami alig bírná el. Másrészt baszott mind1 melyik oldalán van, 2 hét alatt megszokod hogy hogy fordítsd mikor kiveszed ha állandóan füles van benne.

    A szavazásból meg kimaradt a nem, mert nincs pénzem opció :/

  21. @megabe:
    Talán ne vásárolj olyan terméket amire nincs még pénzed, inkább előre gyüjts és fizesd ki egybe az egészet mint hogy utólag sarcoltasd magad 1-2 évig….
    Én még sose vettem előfizetésre vagy hitelre semmit és nem is tervezem, inkább megveszem 3 hónappal megjelenés után, mikor már van rá cash, vagy gyüjtök a megjelenésig. Bár rohadtul nincs érzem hogy kellene jobb készülék egy iPhone 4-nél, a 4s meg egyenesen tökéletes (SGS3? ugyan már), nem igazán tudnak rávenni hogy megvegyem a kövi generációt.

  22. @fleshman: azért mert nem használod a headset-ed ne okoskodjál…
    maradjunk a praktikumnál:
    – pl karpánt futáshoz (mondjuk ezt én sem haszánlom, de nagyon sokan igen) nem fogod fejjel lefelé beletenni
    – balkezeseknek kimondottan kényelmetlen lenne a telefon fogása, mert a csatlakozónál lenne a kezük
    – notesz tok kinyitása-becsukása, pont a zsinórban elakad, vagy a másik kezeddel állandóan félrehúzod a kábelt…
    – ha az átalakítóban lenne a jack csati is biztos praktikus lenne… gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy fülessel telefonáltam, és közben vészesen lemerültem, és töltőre kellett dugnom a telót, biztos, hogy nem húznám ki a fülest, amíg töltőre rakom, hogy utána visszadughassam, tehát ezt a teóriát is elvethetjük…
    És akkor még sorolhatnánk… Hány sikeres/népszerű telefonnál láttál alul headset csatlakozót? Elgondolkoztál azon, hogy vajon miért mindegyiken oldalt, vagy felül van? Lehet nem ártana… 😉 Vagy kérdezzél meg olyat, aki használja is rendszeresen ezt a kiegészítőt
    @fleshman: ha kamatmentes részletre akarja megvenni, akkor mi közöd van hozzá? ugyan annyit fog kifizetni érte összességében, csak mondjuk hamarabb használhatja…

  23. @fleshman:
    Igazából mind1, hogy előfizuval, vagy anélkül veszed meg a telefont a lényeg, hogy évről évre emelkedik nálunk az ára a telefonnak, holott külföldön nem változik az, legalábbis az almánál! Arról meg nem beszélve, hogy mivel internet is dukál egy ilyen telefonhoz így is úgy is kell valamilyen szolgáltatói terméket igénybe venni ami szintén pénzbe kerül. Ergo ha előfizetéssel veszed valamennyit nyerhetsz a telefon árán…
    SGS3 szemezgetek vele, ahogy szerintem sok iphone-os, ha tényleg akadásmentes lesz a Jelly Bean-el a rendszer ahogy azt igérik, akkor szerintem simán alternatíva, persze azért megvárom mit tesz le az asztalra az almás csapat. Szerintem sem kell jobb telefon az iphone 4-nél csak nagyobb kijelző hozzá, ami viszont a hardvert is érinti. ÉN személy szerint rendszeresen netezek, használom mint autós navigáció úgyhogy kéne a nagyobb kijelző, de fontos hogy a zsebemben elférjen…
    Szerintem ez a 2évente új telefont hozok ki ütemterv vissza fog ütni a cégnek, ugyanis az “ellentábor” évente dobja ki a nem kicsit fejlődött készülékét.

  24. Én csak azt nem értem, hogy milyen csodát várunk az új készüléktől? ok, vélhetően HW-ben erősebb lesz, a 4S-nél, de egyébként meg láttuk, mit tud az iOS6 (számomra kb. semmi értelmeset), úgyhogy olyan eget verő dolgot nem lehet várni az új iPhone-tól se, ha egyszer ezzel a rendszerrel fut majd.

    Ráadásul engem kimondottan idegesít, hogy (ha) változik a csatlakozó mérete, mert onnantól nem tudom használni a meglevő pl. Wahoo Fitness kiegészítőmet, így ez kevéssé ösztönöz arra, hogy ha váltok készüléket a közeljövőben, akkor az a köv. generációs iPhone legyen.

    Navigáció szempontjából – ha a készülék mérete marad – akkor szerintem tök mindegy az a minimális kijelző méret növekedés, mert ettől nem lesz jobban használható, olvasható. Aki a mostanival nem boldogul, az azzal se fog.

    Ami előny lehet, ha olyan GPS chipet kap, ami nem meríti annyira a készüléket és/vagy olyan aksit, amivel jelentősen nő az üzemidő. Igazából egyedül ez az egy dolog az, ami – ha megvalósul – akkor egy ilyen készülék felé billentheti a mérleg nyelvét.

    Szerintem amúgy nagy hiba, hogy az iOS6 semmi igazán ütős újítást nem hozott. SW téren még a a jelenlegi készülékekből is sokkal többet ki lehetne hozni. Én úgy érzem – még ha ez nem is ennek a topicnak a témája – hogy alapvetően az Apple ellustult ezen a téren. Sokkal innovatívabb fejlesztésekre lenne szükség annál, mint amit kapunk.

  25. ííí, necces. szerintem ronda és vastag. ha alu lesz nehéz lesz, ha műanyag akkor meg förtelmes. ios6 is így marad akkor bizony bukta lesz ez a telefon!

  26. Nem tartom valószínűnek, hogy így fog kinézni.
    Szokásos pletykaphone, ami minden évben előjön.

  27. Remélem nem ilyen lesz, vagyis bízom benne. Az, h megnyújtják 1 kicsit a kijelzöt, az szerintem nem sokat ér.. Kéne az a 4,2 col vagy minimum 4.. De lehet, h ez csak hiú ábránd lesz….. 🙂

  28. ennél xarabb “tervet” még nem láttam…

  29. Lehet úgy fog járni az Apple mint annó a Disco’sHit 😀

  30. Van egy 2G-m, egy 4S-em, igy most 4 generaciot kihagyok. Addig ugysem lesz lenyeges valtozas 🙂 Ekkora tavlatokban legalabb beleraknak olyanokat amik miatt tenyleg azt mondom megeri valtani. Pl a 2G-ben levo 320*200-as 15FPS-es cycorder utan 30fps fullHD es meg sorolhatnam. Viszont most nemhinnem sok ujdonsag lesz benne.. 16:9 nagy innovacio.

  31. Ha változik a csatlakozó, szerintem velem együtt sokan nem váltanak erre a generációra, hiszen egyetlen kiegészítővel sem lesz kompatibilis!
    Az, aki 150+-t kifizetett egy hangfal szettért, vagy mint fentebb írta valaki a fitness cumóért, nem fog váltani erre a generációra, arra mérget veszek.
    Hogy miért?
    Mert nem fog létezni hozzá kiegészítő!
    Lehet, hogy csinálnak egy kábelt?
    hogy fog már kinézni???
    Pl: Dension dokkoló kábellel? 😀

  32. @exCat:
    Milyen újításokat várunk! Na pont ez az, hogy Az Apple eddig olyan újításokat rakott bele 2 évente a készülékeibe, amire nem is gondoltunk, illetve a konkurencia is csak Pislogott és kemény munkába, pénzbe és időbe telt mire le tudták másolni, meg tudták valósítani. Az ios6 Nem hoz nagy újításokat, nyilván nem kötik még az orrunkra mit is fog tudni az új készülékkel karöltve, mert a hardver erősítése csak a konkurencia másolása lenne, ami nem az almásokra jellemző! Hogy 4″-os lesz a kijelző (ha lehet hinni a pletykáknak)
    az nem fogja kielégíteni az emberek igényét, mert az arány is változik 16:9 és ezt nagyrészt csak filmnézésnél lehet majd kihasználni. Ha nem lesz innováció, akkor a telefont lecserélni készülők szét fognak nézni más gyártók kínálatánál, ahol bőven van fejlődés és egy másik rendszer már alapvetően újdonságot rejt magában…

  33. Sziasztok!

    Néhányan olyan jövőt képzeltek el ami kicsit vicces.

    Nem tudom kinek miért van Apple-je, de nekem azért mert öröm használni (kompakt 1 kezemmel is tudom kezelni nem kell hozzá 3). Gördülékeny a rendszer még mindig a legtöbb dolog könnyedén elérhető, nem okoz kellemetlen meglepetéseket, és mikor előveszem mosolyt csal az arcomra. Bármi gondolatom támad tudom hogy a telefonom tud rá egy jó alternatívát és ráadás ezt még minidig röhögve és gyorsan elérek oda ahová elindulok a menübe. Én ezért szeretem és használok Apple készüléket és ez nem változik akkor se ha a konkurencia mindent bele tesz a telefonjaiba amit csak el lehet képzelni egész egyszerűen azért, mert nem kényelmes használni!

    Én tudjátok mit szeretnék az iPhone 5-be:

    -Stereo hangszóró.
    – 4-es kijelző méret (az arány jó lenen ha maradna de a 16:9 is belefér)
    – Maradandó méret (vagy legalábbis ne sokat nőjön csak amennyit nagyon kell)

    Az hogy a rendszer csati kisebb lesz-e? Az nem érdekel veszek egy átalakítót és kész (annak idején ha nem cserélik retinára a kijelzőt akkor még minidig minden program jó lenne a régi készülékekre is csak hát haladni kell a korral.)

    A 3,5 csati meg nem érdekel hogy a tetején vagy az alján van mert mindegy csak az oldalán ne legyen mert ha nem L alakú a füles csatlakozó akkor bizony szívás az oldalra helyezett cucc!

  34. @swayze:

    Mi az amit viccesnek találsz?

    Az azért ma már kissé elavult nézet, hogy csak az iPhone a jó, az összes többi szar. A konkurencia sok mindenben elérte és van amiben túl is lépett már a jelenlegi készülék kínálaton.

    Én azt gondolom iPhone-t azért használ vki, mert szereti. Nem kell ehhez semmi extrát hozzáfűzni, semmi hátulról jövő, konkurencia fikázó magyarázatot adni. Egyszerűen szereti az ember és kész.

    Nekem is ezért van i4-em és ezért várom a következő generációt, ill. most már azért kevésbé várom, mint pár hónappal ezelőtt, de azért persze reménykedek, hogy meglepnek majd és egy olyan készülékkel állnak elő, ami nem csak annyival lesz több a mostaninál, hogy erősebb proci, jobb optika és nagyobb kijelző. Mert ennyi újítás az szerintem kb. 0 értékű.

    Az meg lehet, hogy téged nem zavar a csatlakozó változtatása, de kíváncsi lennék, hogy hogyan pasziroznád be az átalakító pl.a wahoo tartóba. De egészen biztos, hogy van még jó pár olyan kiegészítő, ahol az adapter nem igazán megoldás. És nem arról van szó, hogy nem fogadom el az indokokat – kell a hely – hanem arról, hogy ez számomra kedvezőtlen változás, ami azt eredményezi, hogy ha már váltok és ha már nem tudok kompatibilis maradni, akkor szétnézek a piacon és azt a készüléket veszem, ami esetleg jobban tetszik, mint a köv. generációs iPhone.

    És mindettől függetlenül tényleg azt remélem, hogy meglepnek majd bennünket, hogy egy olyan készüléket hoznak ki, ami sokkal több annál, mint ami jelenleg feltételezhető. Tényleg remélem. Csak épp nem bízom benne egyelőre.

  35. Szerintem az akinek nem tetszik az új szifon, azok beszivárgott Droid user-ek, és bomlasztják a közvéleményt…2007 óta a legjobb telefonjaim vannak az iPhone sorozat modelljeivel. Kipróbáltam közben a HTC-ket, a Samsung-okat, a Motorolákat, még Windows Mobilt is teszteltem és egyik sem hasonlítható az iPhone-hoz…
    A Samsung-osok azért akarják lehúzni az uj iPhone-t, mert az új S3-assal egy ping-pong ütőt vehettek…most meg irigykednek.

  36. @PeterHz:
    :-))))

  37. @PeterHz:
    A tetszés az szubjektív, nem hinném, hogy bármilyen telefonnal is kéne rendelkezni hozzá….

    Azt sem gondolom, hogy bármely másik telefonnak hasonlítania kéne az iphone-hoz, sőt az a jó, ha nem hasonlít!

    Szerintem senki nem akar lehúzni egy olyan telefont ami még meg sem jelent….

    Eddig nem tudtam, hogy az S3-as ping-pong ütőként is funkcionál, de annál jobb :))))))))

  38. Aki szidja az S3-at, azt szeretném megkérni, hogy nézze meg, hogy az iphonehungary-s srác miért váltott 🙂 Ha egy törzslapos Apple fan vált, akkor már baj van 😉

    Meg fogom venni a következő iPhone-t, 4s-sel is 6 hónapig elvoltam, majd belenyúltam a HTC One X-be ami egy gusztustalan akadozó vacak volt, majd most S3-at nyúzom 3 hete :):)

    Ezt lehet hackelni, ezen lehet torrentezni, erre simán ráhúzok egy 1080p-s mkv-t akár… De hiányzik 1-2 megszokott app, kis buta játék, buliban a videófelvételi lehetőség (hatalmas recpect a 4s mikrofonjának, ebben nagyon elvérzik a Samu) de van DLNA-m cserébe 😀 A szar minőségű bulifelvételeimet vezeték nélkül ki tudom küldeni TV-re (yeah -.-) 😀

    De gyorsaságban, kezelhetőségben, okosságban már rég ott van ez a telefon, s nehéz szívvel fogok cserélni, de akkor is fogok, mert az jobban egyben van, nem recseg a hátlap stb…

    Lényegében imádom az S3-at, s a Jelly Bean-nel ezerszer (vagymég többszőr) jobb lesz (kipróbáltam teszt ROM-ot) de fél évet nem tudok elképzelni ezzel… Ha sms-t írok bizony kell a két kéz, mert az “a” betűnél egykézzel már-már mókás a mutatvány s nagyon instabil is a tepsi a kezemben 😀

    U.i.: Samsung Flip Cover gyári tok egy hét utan kezd elválni, fel puposodni a levegőtől… Pffff 8 ezres kiegészítő!! Akkor inkább Apple kiegészítő 10-12 ezerért de az 2 évig tok is marad!!!

  39. @xedamen: Az iOS-t is lehet hackelni és nem is tudod,de nagyon sok dolgot lehet belőle tanulni. 😀

  40. @hSn0wQ:

    Tisztában vagyok vele 🙂 De nem tudsz full más ROM-ot rápakolni, nem tudsz fullon torrentezni rajta, meg mint tudjuk a JB igen instabil tud lenni… Eltűnő SMS/Kamera/Telefon ikonok :/

    Minden eserte nekem tetszene ha ilyen lenne 🙂

  41. @xedamen: Nem instabil a jb (1 éve jb-elek és semmi bajom nincsen vele)..A torrentezésbe pedig semmi hackelés nincsen.Az iOS fw-t pedig tudod a csesztetni például Sn0wbreeze-vel vagy PwnageTool-val,de akár manuálisan is kitudod szedni az .ipsw fájlból a root fs-t egy .dmg fájlba és azt például PowerISO-val tudod piszkálni. 😉 Ezt ezután egy kis fájl cserével vissza tudod csomagolni az .ipsw-be,majd iTunes-val felrakhatod.És mèg sorolhatnám mennyi lehetőséged van. 🙂

    Mindegy is nem meggyőzni akarlak biztos az Android is jó csak mondom,hogy az iOS azért “hackelés” szempontjából elég izgalmas.Szerintem.

  42. Valószínűleg én sem veszem meg, mert teljesen feleslegesnek tartom. A 4S minden igényemet kielégíti. De ha netán milliomos lennék és nem számítana, akkor az tartana vissza, hogy iOS6 lenne rajta, ami nem downgradelhető és a tesztek alapján ez a rendszer az Apple legrosszabb húzása szerintem.

    Miért hiszik azt az emberek, hogy a JB instabil? Eddig minden készülékemen volt. 3G-n soha semmilyen rendellenesség nem volt, a mostani készüléken párszor eltűnik a telefon app ikonja, de annyi visszahozni, hogy belépek jiggle mode-ba és kilépek onnan. Asszem ennyit fáradtságot megér a szabadság 🙂

  43. @JeLo: Egyetértek. 🙂


Add a Comment