fbpx Skip to content

A Chillingo kiadó neve biztos ismerős lehet számotokra, hisz többek közt az ő neve alatt jelent meg a Cut the Rope is. Az utóbbi időben nőt az aktivitásuk, és jobbnál jobb játékok kerültek be az App Store játékai közé, ilyen például a Mafia Rush is, mely egy rendkívül jó grafikával megáldott, roppant szórakoztató és izgalmas játék. De tényleg! 😉

A játékban főhősünk, az öreg maffiavezér szeme előtt éjjel-nappal a teli zsák pénz forog és mindent megtesz azért, hogy megszerezze és mentse a bőrét. Nézzük, mire is számíthatunk a játékban!

Összesen 4 féle játéktípus közül választhatunk: Robbery, Defend, Attack és Survival mód közül.

  • A Robbery módban a cél, hogy megszerezzük az összes pénzeszsákot, és eljuttassuk a kocsira, ami vár minket. Egyszerre csak egy zsákot tudunk vinni a hátunkon, így minden alkalommal vissza kell menni a házba, majd a kocsihoz, figyelve arra, hogy a közelgő akadályozó fegyveres embereket kikerüljük, mert ha hozzánk érnek, akkor elejtjük a zsákot, és szedhetjük fel újra.

  • A Defend módban a pénzel teli autónkat, ami a miénk, meg kell védenünk az ellenségtől, illetve megakadályozni, hogy pénzt vegyenek le róla, mert ha esetleg sikerül megközelíteniük, akkor nyomban szaladnak is a zsákokkal. De ha eltaláljuk őket, akkor a zsák a földre hull, így vissza tudjuk vinni az autó platójára, de közben figyelnünk kell a többi közelgő emberre is.

  • Az Attack módban fel kell szednünk az összes C4-est, és a pénzes autó oldalára rögzíteni, majd megvárni, míg felrobban, és így egyre jobban gyengítjük, hogy végül megkaparinthassuk a pénzt.

  • A Survival módban már magunkra maradva kell elhárítanunk, és legyilkolunk az összes ellenséget és túlélni, hogy ne haljunk meg. “Wave” szinteket kell kibírnunk, és minden szinten egyre nehezebb ellenségek jönnek.

A játék során felszedhetünk különböző segítségeket, mint például élet, vagy a gyorsító, amivel gyorsabban szaladhatunk, illetve ha teljesítjük a küldetést, akkor kapunk pontokat, amivel fejleszthetjük a karakterünk stabilitását, gyorsaságát, egészségét. Természetesen a fegyverek sem maradnak ki a listából, kezdésnek egy sima fegyvert kapunk végtelen töltettel, de vehetünk gránáttól kezdve egészen a lángszóróig mindent, amit hozzá is rendelhetünk a fegyver joystick melletti második fegyverként.

A játék szenzációs egyébként, jól el lehet vele szórakozni, mindenképp érdemes kipróbálni, hisz ingyenesen elérhető az App Store-ból!

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. MA ingyenes amúgy a Nuts!

  2. Ez nagyon gyenge írás lett, nem állom meg szó nélkül…
    Túlélni, hogy ne haljunk meg? Egyre nehezebb ellenségek jönnek? Wave szinteket kell kibírnunk? Sima fegyvert kapunk? Pénzel teli autónkat, ami a miénk? Karakterünk stabilitását fejleszthetjük?
    Mellesleg ez nem játékteszt, inkább bemutató, és a dögivel azt jelentené, hogy sok van valamiből, ez meg egy szem rablós játékról szól…

  3. Tiszta “Nagy Balhé”:)

  4. Már azalatt is sírtam az unalomtól, ahogy a “trailert” megnéztem…

  5. @Atthead: Tény, ezt el….tam. A következő jobb lesz. 🙂

  6. @Tian: Úgy legyen, nem is elvenni, hanem felkorbácsolni akartam a kedvedet.
    Ez egy felelősségteli szép szakma, vedd nagyon komolyan, tényleg. A cikkben nincs hanglejtés, gesztus, mimika, se azonnali visszajelzés a hallgatótól, csak a betűk a papíron, azzal kell mindent a helyén és helyesen el tudni mondani: minden történést, hangulatot, feszültséget, érzelmet… Tehát ez nem lehet ugyanaz, és ugyanúgy, mint amit a haveroknak elmondanál egy sör mellett esetleg!
    Fontos még: ne használj smiley-kat, ha lehet, bár ez nem is volt nagyon a cikkben.
    Sok sikert így kíván egy irígy, kiöregedett exkolléga…

  7. @Atthead: Megfogadom a tanácsod! 🙂 De én is éreztem, hogy a mostani irományom nem sikerült valami jól, de igyekszem a közeljövőben!


Add a Comment