fbpx Skip to content

A méltán népszerű játéknak megérkezett az 1.1.0-ás változata, mely magával hoz újabb 30 izgalmas pályát, illetve további rejtett gyümölcsöket, melyek felfedezésre várnak, hogy az Angry Birds fanok sose unatkozhassanak. A Beach Volley nevű epizódban a helyszín a tengerpart, ahol a dühös madarak harca tovább folytatódik a barátaik kiszabadításáért. Irány a strand!

Ami még érdekesség, hogy eddig az elkövetkezendő epizódok helyén a hónapok nevei voltak láthatóak, melyből arra következtethettünk, hogy minden hónapban megjelenik egy újabb rész, és mivel minden frissítéskor 30 új pálya jelenik meg, így minden napra jut egy pálya. Viszont most a hónapok nevei helyet “Coming Soon” felirat látható. Lehet hogy a Rovio-s srácok túlvállalták magukat és nem tudnak minden hónapra előrukkolni egy újabb epizóddal, de mindenesetre mi azért örömmel várjuk a frissítéseket.

Íme egy kedvcsináló videó, melyben megnézhetjük, hogy mire is számíthatunk a új frissítésben:

Az Angry Birds Rio $0.99/0,79 €-ért érhető el, természetesen akiknek már megvan a játék, azoknak ingyenes a frissítés.

Egy Angry Birds madár üdvözletét küldi a szifon.com olvasóinak!

SzifonJáték

Like-olj az alkalmazásért! Most lehetőségeket van megnyerni az Angry Birds Rio nevű játékát, amennyiben Like-oljátok Facebook-on és Twitter-en RT-zitek a posztot! A résztvevők közt kisorsolunk 2 db Angry Birds Rio játékot. (1 Facebook és 1 Twitter nyertest)

Eredményhirdetés:
A szerencsés nyertessel pedig facebook-on, illetve e-mail-en keresztül felvesszük a kapcsolatot.

Sok szerencsét! 🙂

FIGYELEM! Az Apple szabályai miatt, csak a magyar store-ban tudjuk odaadni az ajándékot!

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Ha jol emlekszem Majus – Julius – Oktober – November volt a Coming soon epizodok helyen. Ez azert nem egy honap, hanem tobbnyire ketto.

  2. @Wasa: Igen , jól emlékszel ! 🙂

  3. Érdekes hogy itt nem szerepel a hír miszerint az egész világon állnak le az ipad1-ek és az ipod toch-ok a 4.3.3 upgrade után. Tudtok róla valamit? Senki ne upgrade-eljen!!!

  4. @Wasa: Igen az lehet 😉 (arra mar nem emlékeztem hogy pontosan hány hónap kimaradást írtak) Csak kérdés akkor, hogy minek valtoztatták meg ? Vagy több idő lesz mire kijön vagy kevesebb egy hónapnál vagy össze vissza, amint kész.

  5. @Bowapex: Tudunk már róla több levél is érkezett, de még körbenézünk és várunk a cikkel.

  6. Értem. Bár lehet hogy megúsztam volna hogy egy drága téglám legyen ha megemlítitek. Nem szemrehányás, csak már 2napja több ezer ipad-es járt így és titeket naponta többször olvaslak, főleg upgrade elött 🙁

  7. @Bowapex: Ha iPad 1-ed van lehet a redsn0w hacktiválja, de ilyesmit még nem próbáltam.

  8. @admin: iPad-et és iPod-ot nem hacktivál semmi, mert azt lehet rendesen aktiválni bármikor. oké, kivéve, amikor mégsem. :/

    @Bowapex: mi is csak akkor futunk bele az ilyesmibe, ha vagy a saját bőrünkön tapasztaljuk, vagy valami ismerős jár így, vagy ha valaki emailben rákérdez nálunk. 🙁 sajnos még a külföldi oldalakon sem hírértékű, így mi is csak kb tegnap találkoztunk a hírrel, de ilyenkor ez könnyen lehet hiba az adott felhasználónál is, és farkast kiáltani sem szabad, és az is lehet, hogy csak átmeneti szerverhiba.

    sajnos az apple support discussions-ön is csak magyar idő szerint tegnap estével kezdődött a thread (https://discussions.apple.com/thread/3055805?start=0&tstart=0).

    mostanra már ott is azt írják, hogy ismét működik! 🙂

  9. Köszi a vàlaszokat. Most már minden ok 🙂 Működik!

  10. Sziasztok , mar regebb kerdeztem volt valaki jart ugy iPhone 4 el hogy ha nem is nyul hozza a tellohoz mintha megnyomna a home gombot vilagosodik ki par masodpercre es elalszi , es ezt ismetli . Maskepp mindenj jol csinal mi lehet az oka , valaki tud orvoslas ra. Elore is koszonom

  11. OFF:
    Sziasztok! Van egy iPod Touch 4G-m 4.2.1-el, soha nem volt jailbreakelve és egyszer amikor lezártam miután megnyomtam a home gombot nem reagált, ahogy sleep gombra sem, rádugtam a gépre és az se érzékelte. Ezután DFU módba tettem, és azt már érzékelte. Csak restore-al lehet megoldani?

  12. Melyiket kell Like-olni?
    A kereső felhoz egy párat

  13. @mremil: miből hoz fel párat? a szifon facebookos oldalán közzétett ugyanezen cikket kell lájkolni, abból csak egy van. szifon.com-ból is. vagy miből hozott fel párat neked?

  14. Jadeye-től kérnék tanácsot : i4, tinyumbrellával 1.59.00 mellé 4.3.3 firmware felrakva, szűz op rendszer. cydiát varázsolnék rá. Ha a legújabb redsn0w-val jailbreak-elem amit eddig csináltam, felülirja a basebandet? Köszi L

  15. A felülirást természetesen nem costum firmware, hanem eredeti firmware használata esetén kérdezem….

  16. @ko-la: a redsn0w csak akkor módosít basebandet, ha az “install iPad baseband” be van jelölve, de ez az opció iPhone 4 esetén meg sem jelenik.

    ha eredeti fw-vel restore-olsz, és az umbrella nem lövi le azt a baseban írása előtt, akkor viszont frissíti értelemszerűen.

    de ha már eleve custom fw-t tettél fel, akkor azt nem szükséges még redsn0w-zni is.

  17. ráengedtem és nem irta felül…ennyi

  18. köszönöm az infót..

  19. @Mortax: videó alapján megoldottam

  20. Jadeye: Off lenne.. Véletlenül töröltem a magyar nyelvet a springboard mapából (rossz scriptet futattam le:D) backupbol visszamásoltam de nem ismeri fel? Esetleg mi kéne még vissza cisnálni, hogy a settingsben kiválasztható legyen? jogosultságok elvileg jók, mappa 755 fileok 644

  21. Ez a kék madár nagyon szar… :S

  22. Az előző epizódban sem minden hónapra volt ígérve frissítés! 2 megvolt és Máj, Juli, Október és Novemberre volt ígérve frissítés, Tehát a frissítések száma megmaradt, csak a dátumok lettek leszedve!

  23. Off: Nem tudtok valami megoldást a 4.3.x problémára, ami miatt nem lehet bluetooth headsetet használni rendesen az iPhone készülékkel? Jelesül: megtalálja, párosítom, látja, de folyton ledobálja. Kimenő hívásnál mindig újra csatlakoztatni kell a híváskezdeményezés után. Bejövő hívást nem lehet vele fogadni, de fél perc szüttyögéssel néha rá lehet venni, hívás közben, hogy a füles legyen a hangforrás. Sokat telefonálok vezetés közben, jó lenne ha újra működne, mint 4.2.x alatt!
    IPhone 4, 4.3.1, JB. Headset: sunyierixon HBH-PV703
    ON/ jó lett az új AB! 🙂


Add a Comment