fbpx Skip to content

Utcanévbemondás iGO-ban

Mai napon frissült az iGO nyugat-európai változata, amely már tartalmazza az utcanévbemondást is (TTS avagy Text-to-Speech). Ez változat is az 1.2-es verziónál tart, mint a múlt héten frissült kelet-európai változatok. Azonban azokból kimaradt az utcanévbemondás, pedig hasznos lett volna ez a feature. Lehet, hogy még nem készültek el vele?

Így működik az Opera Mini iPhone-ra

Youtube-on megjelent egy videó, mely bemutatja az Opera Mini működését. A kívánt weboldal begépelése után az adatokat elküldi az Opera szervereire, ami lekéri az adott weboldalt, összetömöríti (akár 90 %-al) és továbbítja az iPhone-ra. Azonban rendszerint egy képfájlt küld el, amiben ugyan vannak linkek, de az interaktivitás elveszik, nem lesz kétujjas zoomolási lehetőség.
Ez azért annyira nem kerek…

Asztali hoki

Anno egyik kedvenc játékom volt a Csehszlovákiából behozott asztali hoki. Sok nagy meccset vívtam a tesómmal, hol ő nyert, hol én.
Ezt a nagyszerű játékot újította fel a Stinger Games. 3D-ben vívhatjuk a meccseket, fizikához a Bullet Physics motorját használták fel. Irányítás ún. Dual Touch módon történik, de erről részletek még nem váltak ismertté.
A játékban 38 nemzeti válogatott közül választhatunk, nagy valószínűséggel lesz magyar csapat is! Létrehozhatjuk saját csapatunkat is, kezdve a mezszíntől egészen a logo kiválasztásáig. Bajnokságban is versenyezhetünk, de játszhatunk a gép ellen vagy wifin/bluetooth-on keresztül. Három minijátékkal javíthatjuk képességeinket: legerősebb lövés, kapáslövés és büntető/szétlövés. Az eredményekkel online ranglistán dicsekedhetünk.
Grafika alapján jó játéknak ígérkezik, remélhetőleg a játékmenet is klassz lesz. Megjelenési dátum még nem ismert.

Olvasd el a hozzászólásokat is

223 Comments

  1. Ez a videó csak elrettenteni fogja az embereket. Arrébb van még a Safari trónfosztása… :S

  2. Jaja.

    tetszik ez a mondás h ez azért nem kerek:D grt 🙂

  3. az igo utcabemondás magyarországon is mükszik?

  4. hello

    off!

    eltört a szifonom hátlapja. nem tud véletlen vki szerezni egyet nekem olcsón?
    illetve azt tudja vki, hogyan kell lepattintani a hátlapot?? (3g fehér 16gb)

  5. @gerike73: helló ON már kérdezted

  6. Na látszik hogy még az életben nem neteztetek más telefonon csak a szódás köcsögön….

    “Azonban rendszerint egy képfájlt küld el….” Ez meg honnan jött? Biztosan azért tudja szabadon tördelni a szöveget mert az egész egy képfájl…

    “…amiben ugyan vannak linkek, de az interaktivitás elveszik, nem lesz kétujjas zoomolási lehetőség.” Pinch zoom azért nincs mert még eléggé beta a cucc, de majd belejönnek. Az iGo is így kezdte nem?

  7. Hat nem erre vartam. Mi az hogy no multitouch és no interaktivitas?Remelem beleraknak brookmark sync-et, jelszo managert, “finger gestures”-t, full screent, meg 9db ikont a kedvenc oldalaimrol. Eddig iCab browsert hasznalok (sajna a kettes verzio rájönn hogy crack verzió 30 nap után). Igy remélem ez megvalósitja opera a vágyaimat.

  8. Nem egészen értem h mit értetek interaktivitás hiányán, de komolyan. A videón meg egy prepreprealpha előzetes van kb amit sebtében levideózhatott valaki. Vagy direkt csinálták az Operánál h majd még jobban értékeljük a véglegest :D. -ami mellesleg tudjuk h NEM ilyen lesz mivel a MWC-es tudósítások tökéletes scrollozásról és a többi platoforméval teljesen megegyező UI-ról szóltak… mindenesetre várjuk ki a végét.

  9. iBlueizével csak az a baj, hogy leszippnatotta telefonomat 1 nap alatt, úgy , hoyg nem megy, csak fel van telepitve.
    tuti ez volt az , mert előtte 2,5 3 napig bírta, most egyet se.
    Nem örülök neki. iBluetyúk is szippantotta a cuccot lefele sajnos, azárt nem használtam inkább, és ez is , hiába jobb 37x elődjénél.
    Amúgy elég jól műxik, meg minden, de az akksimat kikapcsolásik leszippantotta..
    …ez nem orálszex, ez a szopás…

  10. GYEREKEK NE VEGYETEK TÖBB A P P L E TERMÉKET! az A P P L E világuralomratör!

    hátétépé://www.snotr.com/video/3923

  11. CSaó!!!

    iGO magyar friss verzió kéne nekem tudna valaki segíteni merre nézelődjek??

  12. hello! Tudna valaki segíteni abban hogy milyen programmal cserélhetnék ikonokat?
    mert winterboarddal nemtudtam egyesével módosítani őket…

  13. Skacok ez az IGO is lassan ragal, meg nem tul pontos, mint ahogy volt az első verzióknál??? vagy ezt mar javították? bocs a lama kerdesert, de feleslegesen nem akarok vele szenvedni.
    köszi

    @Crazy: Zsír a vidi 😀 😀

  14. sziasztok,
    mi lehet az oka, hogy nem indul a Download Meter nevű progi? Már 1.4-es verzió óta próbálkozok, de a 2.0.1 sem fut. T-Mobile-os 3GS-em van.

  15. Na, ezzel a böngészővel igazi windows mobile (nem 7!) hangolatot csempészhetünk az iphone-ba. Szerintem azoknak fejlesztik, akik régebben winmo felhasználók voltak, és nosztalgiázni akartak. 🙂

  16. @sunyisanyi: azért, mert orosz fejlesztés, és úgy csinálta meg a fejlesztő, hogy ne lehessen működőképesre feltörni. ha törten van meg, akkor nem fog menni. meg kell vásárolni. ennyi.

  17. @Jadeye: ilyet is lehet?:) rem nem kezdenek rákapni a fejlesztők:P

  18. @Jadeye:
    en pont ezert vettem meg, van nehany masik progi ami ugyan igy viselkedik

  19. Steveéknek ez még nem jutott eszükbe??

  20. Eszre vetettek, hogy ez csak klon lehet? Vibral kepernyo, kicsi betuk es nem hsdpa sebbeseg es jobb felso sarok is elarulja. no meg hogy nem ikonbol inditotta. Kamu videokat nerakjatok ki, mert nem vesz senki ajfont

  21. igaza van a norbi gyereknek … fake!

  22. helo mi baja lehet a t-potnak msot raktam fel de nem azokat írja ki amik ifile-val vagy valamit be kell állítani. valaki segítsen hogy mit kell csinálni

  23. @Csipibmx: biztos blackra1nnel dzsélbrékelted, és nem raktad fel az USB Blackra1n Patch-et.

  24. Sziasztok! blackra1n nem viszi most a 3.1.3-at jól tudom?

  25. @H2CO3: köszi már működik is:)

  26. Hát én maradok a safarinál akármilyen böngésző jön ki.
    Nekem ez teljes mértékben kielégíti az igényeimet és gördülékenyebb, mint bármelyik mobilos böngésző amit eddig próbáltam. Egyedül a flash hiányzik…
    Az oldaltömörítés meg kicsit sem érdekel a 2gigás mobilnetemmel ami a csomagomban van. 😛

  27. Hogyan tudom Europe Igo 1.1.1.-et honositani?

  28. @lisanyii: nem, de a redsn0w 0.9.4 igen (kivéve ha 3GS-ed van).

    @Csipibmx: nincs mit, 350,- forintot kérek szépen. 😀

    @baca88: ikon400, mi? 😀 Am nekem néha kevés (lenne) az 1 giga (jó az mégsem kettő), lehet meglesem majd az 1ik legnépszerűbb mobil böngészőt… 😀

  29. @H2CO3: azt tudom:) de igazábol azért kéne, mert vicces módón azért nem tudok jb-elni, mert a power gombom rossz

  30. Off:

    Sziasztok, valaki segitsen nekem pls. Annyi lenne a kerdesem hogy az uj bootloaderes 3GS-re van-e mar normalisan mukodo JB megoldas?
    Koszi.

  31. @iisanyii: Milyen tipusu szifonod van? Mert ha 2G vagy 3G akkor meg tudsz downgrade-elni 3.1.2-re es ott megcsinalni a JB-et. Ha 3GS es elotte JailBroken volt tehat le van mentve az ECID hash, akkor is tudsz.

  32. Off:
    Jelenleg T-Mobile iPhone 3G-t használok 3.1.2 rendszerrel JB-elve, de szeretném újratelepíteni, de semmi képen nem a 3.1.3-ra! Ilyenkor mi a teendő?
    Utána persze ismét JB-elném, kérem aki tud segítsen!

    Vagy esetleg van már jól működő JB 3.1.3-ra is? (ja igen, mindez Windows 7 alatt)

    Nagyon szépen köszönöm előre is!

  33. Az APPTRACKR-on nem találtam meg az IGO 1.2 ……ja és én is kiváncsi lennék magyarul is tud? Van valahol ingyen letöltési lehetőség? Ez már felismeri a sebességkorlátozó táblákat?????

  34. @H2CO3: nekem ikon600 -am van, és bőben elég.

  35. @cabrio01:

    1.1.1. van fennt ,de a menu nem magyar csak a hang!

  36. Megmondá valaki, hogy hol szedhetém le a domifoto them-et? Mert a Cydia Szifonba nincs. Köszi.

  37. Meg egy magyar fejleszto:
    Csecse Gabor / San Fransico
    reMail.app
    remail.com/
    JUTUB.com/watch?v=lsRKXfkTlC4
    Gugli megvette es beszuntette…

  38. jo a nevet elirtam, mert Cselle

  39. Gyerekek ez a videó hatezer éves 😀

  40. Off:
    Sziasztok.
    Adott egy működő 1.3.2. 3gs független, jailbrakelve. Csináltam egy WF. mentést a PwnageTool-al. Újraindult. Valamit nagyon elnyomhattam mert végzett a mentéssel, majd már az itunes nem látta, látja a készüléket, blackra1n-re meg nem reagál. Elég gáznak tűnik…:(
    Segítsen aki tud légyszíves. Előre is köszi!

  41. ja… kikapcsolni nem lehet, folyamatosan az itunest kérő képernyő van.

  42. Sziasztok!
    Van egy olyan problémám, hogy 3.1.2 iphone 3G-re zenét töltök fel és ahol egy albumon belül több előadó van (pl. válogatáslemez), akkor albumnézetben külön szedi és annyival többször jelenik meg külön albumként a listában. Tudtok valamilyen megoldást erre a problémára?

  43. @Dr. Lecter: ne nézd album nézetben -.-

  44. @Dr. Lecter: erre egyetlen megoldást tudok: Fogod, és az egy válogatásalbumon belüli számokhoz az album rublikába mondjuk azt írod hogy ‘válogatáslemez I.’ és akkor egy albumba fogja őket tenni értelemszerűen.

  45. @bimi: hát elég érdekes a verzió száma az fwnek de sebaj annyit kell tenned h leszedet az iREB-et abban van recovery mode loop fix az kell neked 🙂 sok sikert

  46. @H2CO3: Igen, tudom. Ez mind rendben van, meg is tudnám csinálni, ha nem lenne rossz a Lock/power/sleep/wake nem tom minek nevezzem gomb. nem is kéne nekem függetlenítés mert t-mobileos vagyok, amugy 3Gm van, csak mondom, ez a vicces, hoyg csak a gomb miatt nem tudom, mivel 3.1.3 van rajta, és blackra1n nem működik, és az összes többinél DFU módba kéne tenni a telót, és DFU módba nem tudom hogy kell tenni a power gomb nélkül. erre keresek megoldást, kevesebb sikerrel 🙁 bár most is működik a teló, csak ugye nincs rajta JB.

  47. nekem még az a kérdésem h nekem az első féle igo van ami teljes eu, most hogyan csináljam ha “frissíteni” akarok, de mindkettő kell?kelet+nyugat??

  48. nem tudja vki. hogy mi a usd-huf árfolyam (ill. $13,687.00?)?

  49. hello

    off

    tudja vki, hogy ha fel akarom rakni windows mellé az os x snow leopard -ot, menni fog? (windows alapú dell inspiron 1525 laptop)

  50. @gerike73: ill. honnan tudom letölteni, hogy lehet felrakni?

  51. @gerike73:

    Ne haragudj gerike73, de remélem, hogy a 73 nem azt jelenti, hogy 1973-ban születtél. Illetve csak remélem, hogy nem 37 éves vagy. Mert akkor nagy gáz van Nálad otthon.
    Sokszor szoktam olvasni, hogy miket kérdezel és nem szoktam beírni, csak mosolygok rajtad.
    De ez kilőtte a biztosítékot:

    “nem tudja vki. hogy mi a usd-huf árfolyam (ill. $13,687.00?)?”

    BASSZUS! HA TUDSZ IDE ÍRNI, AKKOR VAN MIVEL. HA VAN MIVEL ÉS TUDSZ IDE ÍRNI, AKKOR VAN NETED IS. HA VAN NETED, AKKOR MI A LÓFASZÉRT NEM TUDOD MEGNÉZNI, HOGY MI AZ ÁRFOLYAM?
    HA MEGNÉZTED MI AZ ÁRFOLYAM, AKKOR A KÖVETKEZŐT CSINÁLD:
    Az adott árfolyamot (legyen mondjuk 200Ft) beszorzod a 13,687-tel és megkapod a kívánt összeget, azaz 2.737.400.

    Remélem tudtam segíteni. Bocs hogy picit kiabáltam Veled, de nem az zavar, hogy OFF-olsz, hanem hogy nagyon buta vagy (ezért is bocs).
    Természetesen, ha még csak 8 éves vagy, akkor csak a számolásos rész vonatkozik Rád!
    Üdv: Taky

  52. OFF
    Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
    Két napja restoroltam a telómat,minden tökéletesen műxik rajta,csak ha az iTunes-ból töltök le Free App-okat, letölti ugyan őket, fel is telepíti, de miután megnyitom az alkalmazásokat,( nem egyszerre ) rögtön be is zárja őket , magyarán: nem indulnak el.
    Iphone 3G Fw.3.1.2.blackra1n, redsn0w.A tört alkalmazásokat viszont simán viszi, cydia is tökéletes, mi lehet a baj,esetleg volt már valakinek ilyen problémája, ha tudtok segítsetek!!

  53. @taky1974: honnan veszed, hogy 8 éves vagyok?

  54. @gerike73:

    Na az ilyenekről beszéltem… 😀
    Félelmetes fazon lehetsz. Szarrá röhögném magam, ha elmennénk együtt sörözni. Olyan vagy, mint egy vígjátékban a balfék… 🙂
    De nagyon ott vagy!

  55. @taky1974: vannak érdekes dolgaim…

  56. sziasztok
    tudja valaki, hogy hogy lehet eltüntetni a lockscreenen lévő szürke részeket? az alsót sikerült eltüntetni, de az óra mögötti sávot nem, az other.artwork-ben kicseréltem a filet de semmi változás nem történt valakinek vmi ötlete? ja és nem használok winterboardot

  57. Off:
    Jelenleg T-Mobile iPhone 3G-t használok 3.1.2 rendszerrel JB-elve, de szeretném újratelepíteni, de semmi képen nem a 3.1.3-ra! Ilyenkor mi a teendő?
    Utána persze ismét JB-elném, kérem aki tud segítsen!

    Vagy esetleg van már jól működő JB 3.1.3-ra is? (ja igen, mindez Windows 7 alatt)

    Nagyon szépen köszönöm előre is!

  58. @taky1974: :DDDDDDDDDDDDDDD

  59. Itt is egy OFF! 🙂

    Valakinek van vmi ötlete hogy a Facebook 3.1.2 application miért lép ki egyből az indítás után? 3gs-em van, jailbreakelt és soha semmi proginál nem csinált ilyet csak ennél a tetves facebook-nál… Köszi előre is

  60. @gerike73:

    Csak az van 🙂

  61. @Crazy:

    Nagy arc a csávó nem, Crazy?

  62. hello! nem tud valaki uj iGo linket magyar térképpel??

  63. Hali!

    Az gáz szerintetek, hogyha úgy kb 2-3 napja szórakozik a wifi, néha eldobja az iphone a wifit meg nem látja, és most pedig végleg behalt? Úgy értem, hogy a Settingbe is szürkével kihúzva, és No Wifi van kiírva. Úgy szürkével, hogy inaktív az a menüpont. 3G blackrain cuccról van szó. Javaslatokat várnék, remélem tudtok segíteni! Előre is köszi!

    Üdv.

  64. Hali! Van egy problémám!
    Ma délután JB-ztem egy 3gs-t blackrannal,simán ment(3.1.2 7D11/05.11.07/Cydia,magyarítás) amíg ki nem kapcsoltam.
    Bekapcsolás után megjelent usb-s itunes logo és nem bootolt be,csak akkor
    ha ujra rádugtam a gépre és megint rányomtam a blackran-ra.
    Adatok nem vesztek el! Mi a teendő!!!!!!!!!SEGÍTSÉG!!!

  65. @nemisa: Valószínűleg uj ibootos a telefonod, olvass utána, ezt nevezik Untethered Jailbreaknek. mindenki aki mostanában vett 3GS-t annak ez a problémája van, sajnos nem lehet ujraindítani a 3GS-t, ha jailbreakeled. ez van.

  66. @H2CO3: elsősorban H2CO3nak megy a kérdésem, de további hozzáértőkhöz is persze…

    szóval találtam egy régebbi cikket itt a szifonon: szifon.com/2009/10/11/3gs-jailbreak-geohot-blackra1n.com/ és amint írja: “a cydia indításakor rögtön elmenti nekünk az ecid shsh fileokat saurik”

    –én is a blackrain-nel jb-eltem anno kb. 3 hete az újabb iphone 3GS mc telómat 3.1.2fw-vel, aztán mivel még új voltam az iphoneok világában, ezért az első balf*szok között voltam, akik feltették a 3.1.3-at..

    szóval e szerint lementette az ecid shsh filet.. ez azt jelenti, hogy vissza tudom hozni a jailbreaket meg az eredeti állapotokat? tudom, hogy utáljátok az offokat, azért nagyon megköszönném a válaszotokat!

  67. @macro: no meg persze a fő kérdésem, ha lementette ezt az ecid shsh file-t, akkor hova mentette.. mert én hallottam olyat, hogy saurik szervere meg ilyenek, de fogalmam nincs erről, hogy ez mit takar..

  68. @iisanyii: ezt pont hogy tethered jailbreaknek nevezik.

    @macro: Anno ha lattad zold szinnel kiirva a cydiaban h “this device has an ECID SHSH on file” akk lementette es siman tudsz downgrade-elni, ha az apple szervere helyett atiranyitod az itunest saurik szerverere. A “saurik szerverere” kifejezes meg azt takarja, h Saurik nevu developer bacsi csinalt 1 szervert es a cydia ugy van megirva h amikor megcsinalod a JB-et akkor erre a szerverre feltolti az adatokat.

  69. @H2CO3: annak ellenére is, hogy ez a lehető legújabb 3GS?.. szerintem ki volt írva. fasz tudja, megcsinálom, legfeljebb kitörlöm a fájlból és akkor újra az apple-el kommunikál, nem? 🙂

  70. @H2CO3: teljesen igazad van bocsánat nem figyeltem..:) amugy érted már a problémám?

  71. OFF

    Létezik olyan App amivel lehet mérni a 3G adatforgalmat? a beépített is megtenné, de ha There’s an app for that … akkor jo lenne!
    köszönöm !

    OFF

  72. @gerike73: nagyon örülünk neki, reméljük egészséggel fogod viselni, és mindig ránk gondolsz amikor hallgatod vele a zenét. (kit érdekel) 😀

  73. @gerike73: most figyelj, ha nem történik semmi, akkor miről írjanak? találjanak ki valami kamut?

  74. @Joker:

    Én problémámra senki semmit?

  75. helo mi annak a programnak a neve amikor a dockra tudok tenni több fájlt és ott tudok görgetni közöttük vagy valami olyan amivel be tudnék tenni még egy ikont

  76. @csipibmx: infinidock, de ajánlok hozzá shrinket!

  77. @iisanyii: Köszi!Müködik a teló JB-zve,csak
    ujraindításkor kell viszadugnom a gépre.

  78. @nemisa: Sajnálom ez van:S vagyis nem sajnállak inkább irigy vagyok hogy neked GSed van:)

  79. Emberek…

    elszabadult itt a pokol…?!?!?

    Gerike, nem akarlak oltani, de tényleg nem ide kell beírni mindenféle személyes cuccot..
    Ha meg nincs akivel megbeszéld, akkor menj el társastáncra, vagy sakkozni, vagy mi tudom én… de ne itt fogyaszd a sorokat…!

    Ne érts félre, nem akarlak elküldeni, de néha tényleg röhely, hogy miket írsz…

    Amúgy a posztok mennyiségéhez is hozzászólnék: Én beküldtem 1 posztot, vagy 1 hónapja, és azóta sem rakták ki…
    LEHETSÉGES, HOGY MOST AZ ADMINT JOBBAN LEKÖTI AZ ANDROID-BLOG…

    DE JENELTEM MI IS ITT VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    És szerintem nem kéne egy másik közösségért feláldozni egy működő blogot…!!!!!!!! (ez egy jótanács a részemről Adminnak!!!)

    Bocs a hosszú kommentárért!

    miron89

  80. azert a sagem nagyot alkotott a pumanak, nezzetek meg ezt a ket oldalt
    kepek es videok!
    napelemes mobil es extrak
    mobil iz e.hu/hir-cikkek/itt-a-puma-mobil
    mobili z e.hu/hir-cikkek/puma-mobil-bemutato-videok

  81. Sziasztok!
    Egyelőre tapogatolózom, hogy vegyek-e iPhone-t vagy sem. Elriaszt ez a JB-eléses mutatvány. Ha veszek és JB-elem, akkor ugrik a T-Mobile-os garanciám? A JB nélkül semmilyen alkalmazást sem tudok majd rátenni?
    Köszi a segyítséget!
    robi72

  82. @robi72: Ha feltöröd, és utána valami gubanc adódna, egy restore, és a T-be észre se veszik, hogy valaha is jbzve volt. Jb nélkül is tudsz rátenni cuccokat, vagy megveszed, vagy ingyenes alkalmazásokat telepítesz rá.

    —————————-

    Ugyanitt megkérdezném, hogy a 67-es hozzászólásra mi lehet a megoldás? 😀

    Üdv.

  83. @robi72: Megoszlanak a vélemények az iphoneról, valaki utálja (főleg akinek nincs JBelve) másrészt valaki fanatikus. Énis mondhatom hogy imádom az iPhoneom, kérdésedre válaszul nem ugrik a garancia, csak mielőtt beviszed Restore-old a telefont, az kettő perc, és úgy vidd be. Ha nem akarsz szarakodni a JB-el akkor szerintem 3G-t vegyél, mert a 3GS-t előreláthatólag a hardverje miatt lehet hogy nem is lehet majd jailbreakelni.JB nélkül is rá tudsz tenni egy csomó alkalmazást csomó ingyen van ami hasznos is, mint pl facebook, ebuddy, stb. de viszont a jailbreakkel új távlatokba helyeződik az iphone tudása, mivel ezzel olyan dolgokat is csinálhatsz, amire a hardver képes, visont az apple nem engedi. mellesleg itt az iphone blogon szerintem nagyrészt fanatikusok vannak, úgyhogy nem hiszem hogy erre azt a választ kapnád hogy soha az életbe ne vegyél iphonet.:D Sok sikert!

  84. Nagyon köszönöm a gyors és kimerítő válaszokat!!!!
    Végre egy rendes társaság!
    Köszönöm!

  85. @robi72: welcome to szifon.com 🙂

  86. Jaaa még annyit, hogy regisztráltam erre az oldalra, de nem kapom meg a belépéshez szükséges kódot. 1 hete próbáltam és ma ismét, de semmi.
    Már írtam is ide: [email protected]
    Nektek hogy sikerült?
    Köszönöm!

  87. @robi72: ha most 3GS-t veszel és 3.1.3-assal jön ki, akkor egyelőre nem tudod jailbreakelni. de ha még tart a 3.1.2es készlet, akkor mázlid van.

  88. Hali,
    felraktam a %-os kijelzést az akuhoz és nem jelzi ki :S
    settings -> general és ottsincs ott amivel belehetne kapcsolni :/
    HELP ME 🙂

  89. Ezt a STROM reklámot levehetnétek…..Túl erőszakos…..

  90. @szagi: köszöntem!

  91. Hali.. Felteszem és is a nagy kérdést…. nem tiszta a kép… 3gs , szervízben volt a telo… sajna frissítettés 3.1.3. ra. 🙁 mielőtt elvittem, csináltam egy custom frimware-t, amikor még 3.1.2. volt rajta Jailbreakelve. Cydian is meg volt a “this device has an ECID SHSH on file”

    A visszaállítás 3.1.2 re jailbreake -el halott ügy vagy van valami remény?

    Ha van megoldás linkelje már be valaki, ha nem …….. várok… és remélek… 🙁

    Legalább ne tudnám milyen jó a Jailbreake…:( édes tudatlanság…

  92. Köszi gerike73! Az shrinkkel hogyan tudok több ikont egymás mellé rakni hogy ne 4 legyen hanem 5-6

  93. @bimi: ott a keresés hazsnáld ami a fejedben van legjobb esetben nem légürestér… remélem

  94. Sziasztok!Azt hiszem nagy nehezen sikerült lementenem az SHSH file-t a cydiaban, csak közben a verziót ami amúgy 3.1.2 át írtam 3.1.3-ra, hogy ne csesztessen az itunes és a cydia is ezt írja ki: http://kepfeltoltes.hu/100219/photo1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ettől még tudom használni szerintetek vissza állításra és biztonságban vagyok?Valamiért nem jelenik meg nekem amit beírok a kommentekbe

  95. @Crazy: @Crazy:

    ezért nem kellett volna koptatni a billentyűket, remélem van aki nem ennyire segítőkész mint te… zavar ha kérdeznek tesó? ne válaszolj!

  96. @bimi: 3.1.2-vel vetted a telódat?

  97. emberek, valaki segítsen már arra vonatkozólag, hogy az ssh meg ecid stb.-ket honnan szerezzük vissza?.. addig eljutottam, hogy a hosts-nál be kell dobni saurik szervere címét, de utána??.. valaki egyszer le tudja írni lépésről lépésre? remélem nem nagy kérés, mindenütt össze-vissza dumálnak róla, lényeges dolgokat csak említés szintjén írják le, mint ahogy általában szokott lenni.. 3.1.2-vel jailbreakeltem blackrainel. 3gs. megvan a hosts fájl átírása, most mi jön?

  98. Heló, keresgélek már 2 napja, de nem találok olyan, lehetőleg TomTom navigációt, amiben csak magyar térkép van.
    Ipod Touch 2G-m van van 3.1.2-es firmware-el, JB-kel, meg mindennel.
    ha valaki tudna küldeni 1 torrentes linket, esetleg átküldené e-mailben, azt nagyon megköszönném, esetleg, ha tud ajánlani más navigációt szívesen kipróbálnám,

    ha lehet e-mailben (msn is) értesítsetek: [email protected]
    amin még fennt vagyok majdnem egész nap: xfire: bigrob95

    előre is kösz Üdv. Lui

  99. Hali,
    felraktam a %-os kijelzést az akuhoz és nem jelzi ki :S
    settings -> general és ottsincs ott amivel belehetne kapcsolni :/
    HELP ME 🙁

  100. @Dani: Settings-General-Usage-ben sincs?

  101. @macro: igen, meg lett Jailbreakelve minden ok volt aztán nem. T-s gyárilag független.

  102. @szagi: Szió! Ez milyen térképeket tartalmaz és hanyas verzió? Köszi!

  103. @iisanyii: Igen, már kívülröl tudja mindenki, hogy rosz a gombod… Szedd szét, egy olyan gomb kb35ft és csere, vagy van a paraszt módszer, szimulálj egy kapcsolót egy dróttal 🙂 ehez elég egy pengető, meg esetleg egy jó youtube video. üdvw

  104. Sziasztok.. 3g-men nemreg lefuttattam a blacksn0w-t, igy ugye fuggetlen lett, viszont azt vettem eszre, hogy azota eldobalja a tererot.. Napjaban kb 2-3x.. No service felirat jelenik meg, kb fel percig. Van erre valami gyogymod?

  105. @zsooca: Nem neked ment, bocsi 🙂

  106. @taky1974: szerintem olyan 11 körül lehet…..

  107. Bocsi az offert:

    Help !!!
    Haverom sajnos fuggo telefonjat frisitette 3.1.3-as fw-re. Nincs sajnos meg az eredeti
    AT&T kartya, igy nem tudjuk aktivalni. A telo sajnos recovey modeban ragadt. Probaltuk a 3.1.3 custom activated softwaret de sajnos 1604es koddal elszall. Valakinek valami otlet esetleg? iRecovery es iReb sajnos nem mukodott :S

  108. Jah es 3GS ezt elfelejtettem.

  109. T-s gyárilag függetlenített 3gs , 3.1.2 jailbreakelt majd …..szervizben 3.1.3 restore ….. ezután… jön a pánik ugye…sikerült visszatenni a 3.1.2 fw -t a cydia… this device has an ECID SHSH on file (Smultronnal) … segítségével. Blackra1n, cydia, ismét fenn. Minden gömbölyű de.. nem független a telefon. Azt, hogy gyárilag független legyen apple server csinálja, jól gondolom? Mivel nem onnan jött az “engedély” nem lett gyári független? Vagy? A telon a blackra1n-ben hiába teszem fel a snow-ot nem lesz független. Wifin megy minden de pannon nincs…:( így 3.1.3 után akkor most vagy Jailbreake vagy gyári függetlenítés?
    Komolyan nem volt 1xerű eddig eljutni a 3.1.3 után (legalábbis nekem)de akkor ez elég gáz…:(
    Segítsen valaki pls. – van még miért küzdeni, keresgélni? vagy csak egy restore után 3.1.3. gyári fw -el lesz független a telefon?

    Előre is köszi!

  110. új fejlemény – T-s kártyával sem megy a GSM… lehet rossz firmwaret raktam fel? vagy?

  111. @ecci: A General-ba nem jelenik meg olyan hogy Usage :S

  112. @oliolioli: Teljes Európa térkép, és IG0 1.1.Ha nem kell mind akkor törölgesd ki azokat az országokat belőle amire nincs szűkséged WinSCP-vel

  113. @Dani: Van egy olyan alkalmazás amivel úgy variálod a akkumulátor kijelzést ahogy akarod, a neve Battery Control Premium Cydia-ból.
    A szifonos %-os kijelzést azt töröld le, mielőtt ezt feltelepíted.

  114. @macro: ha, idáig eljutottál, akkor a nehezén túl vagy, már csak be kell tallózni a megfelelő fw-t és végbemegy a restore, jb-zed, örülsz.
    ha, valami nem megy, írj: [email protected]

  115. @bimi: szia, próbáld a műveletet előlről, mennie kell, nekem szintén T-s, utólag függetlenített 3g s, 3.1.2 fw+jb, minden ok!

    – igen, az apple szerverről jön az info…
    – jb-hez javaslom a redsn0w 0.9.2-t / bár nem hiszem hogy a blackra1n miatt nem ment/

  116. @bimi: a “művelet” után a host file-t állítsd vissza az eredetire.

  117. OFF
    Sziasztok!
    Szerintem megérne egy cikket az új Akadémia Kiadós English-Hungarian Dictionary.

    ON

  118. helo Az shrinkkel hogyan tudok több ikont egymás mellé rakni hogy ne 4 legyen hanem 5-6

  119. @Dr. Lecter:
    ezt úgy tudod megoldani,,hogy az itunesban a válogatás album,jobb klikk és a füleken bejelőlöd,hogy “part of a compilation”
    és akkor egy albumnak fogja venni akkor is ha különbözőek az előadók

  120. Help !!!
    Haverom sajnos fuggo 3GS telefonjat frisitette 3.1.3-as fw-re. Nincs sajnos meg az eredeti
    AT&T kartya, igy nem tudjuk aktivalni. A telo sajnos recovey modeban ragadt. Probaltuk a 3.1.3 custom activated softwaret de sajnos 1604es koddal elszall. Valakinek valami otlet esetleg? iRecovery es iReb sajnos nem mukodott :S

  121. @ecci: köszi ki is próbálom:D

  122. @zsooca: ja csak nem vágom hogy kell szétszerelni és nem akarom elbaszni:D

  123. @szagi: Köszi!Már csak az a kérdésem, hogy ez nem ipa formátumú, ha kicsomagolom, hogyan kell feltenni?

  124. @tschaba: nem megy fel teljesen mégsem a 3.1.2., mert 1015 ös hibával megáll a vége előtt. ha akkor ráküldöm a Blackra1nt JB -s működő lesz a készülék, de nem megy a GSM rész, se T vel se mással. mintha nem lenne aktiválva. Olyan mint egy ipod tochh:) ahogy utána néztem 1015 re mondják az iRecoveryt, de nekem nem fut a terminál ablakban le, szerintem hiányzik a (dyld: Library not loaded: /usr/local/lib/libusb-0.1.4.dylib) file. Ezt irja. Nincs is a gépemen ilyen file. (OSX 10.6…)
    ebben tudna valaki ötletet adni. Eddig bármikor eljutok…

  125. @bimi: sn0w meg volt?

  126. @nonoka: lefut utánna a telon a sn0w de semmi változás, csak keres, hálózat nincs, csak wifi… szerintem a 1015 miatt nem aktiválja magát és ezért nincs GSM… találgatok. Erre az iRecovery re elég jó leírás van csak nem megy….

  127. 1015 után még müködik az aktiválás

  128. @nonoka: csak nem látom?

  129. vki nem tudja véletlen, hogy a gt racing nevű app ban melyik állományt kell átirni, ifileval hogy pl. $6000 -bol legyen $600000?

  130. Valaki segitsen pls!.. 3g-men nemreg lefuttattam a blacksn0w-t, igy ugye fuggetlen lett, viszont azt vettem eszre, hogy azota eldobalja a tererot.. Napjaban kb 2-3x.. No service felirat jelenik meg, kb fel percig. Van erre valami gyogymod?..

  131. @bimi:

    találtam valamit még anno azzal a “komoly 3GS probléma” c. cikk alatt a következőről értekeztek itt a nálam értelmesebbek:

    taky1974 Says:
    február 4th, 2010 at 20:08

    @hoofers:

    No!
    A srác MAC előtt ült, és máshol mint én. Átküldtem Neki skype-on az IP címet. Nem tett elé #-et.
    Csak simán ezzel folytatta a hosts file-t: 74.208.10.249 gs.apple.com
    Ennyi. Akinek pedig kidobja a 1011, 1013, 1015 hibakódot (mint nekünk), az ne húzza le, hanem töltse le a RedSn0w-t (WIN: iphwn.org/redsn0w-win_0.9.4.zip; MAC: iphwn.org/redsn0w-mac_0.9.4.zip) és innen folytassa: ihackintosh.com/2010/02/jailbreak-and-unlock-iphone-2g-os-3-1-3-with-redsn0w/
    Azaz elindítja a RedSn0w-t, betallózza a 3.1.2-őt, hozzáadja a Cydia-t és ennyi.
    A srácnak megcsinálta, bebootolt. A Cydia ugyan nem volt rajta, de 3.1.2 lett, aztán Blackra1n-t letöltötte, és azzal Jailbreak-elte.

  132. OFF : (Sorry)
    Kis segítség kéne…
    Nem tudja valaki mi történt a Cydia-ban saurik repojával ???
    Nem enged letölteni semmit…
    A Winterboard-ot próbáltam leszedni, de hibaüzenetet ír és most már meg se jelenik a letöltés gomb…

  133. sziasztok
    Igo témával kapcsolatban:
    – nCore torrent oldalról (meghivós) letölthető szinte bármilyen navi szoft és még sok-sok minden Iphonhoz ha a keresőjébe beirod hogy Iphone. Navigont, TomTom-ot, Igo-t onnan töltöttem. Nálam a 3 közül a custom TomTom lett a nyerő ami egy 1.2-es appba fércelt legújabb 8.4-es full európa térkép.
    TomTom:
    pozitiv:
    Pontos mint a légyszar, hangja magyar, 3 D közeli a térkép nézete, szabályozható vagy kikapcsolható a hangereje, testre szabhatóak a térkép szinek, mutatja: az aktuális/megengedett a sebességet (ez is pontos, pont a táblánál vált) ha túl léped piros szinü lesz, a hátralevő távolságot a következő kanyarig m-ben, a hátralevő időt és távolságot a célig, az időt amikor célba érsz. A lényeg hogy mindezt nagyban szembetűnően, ami az Iphone kijelzőjén is szemgúvasztás nélkül, messziről is nyugodtan leolvasható.
    negativ:
    menüje angol, sok betü helyett @ karakterek vannak a menüben, egy női és egy férfi magyar hang van. Női hangot jobban szerettem volna de szerintem magyartalanul beszél. A férfi hanggal nincs baj. Az Ipod működik alatta de nem lehet elérni az albumokig, csak zene szám váltás van.

    IGO:
    Pozitiv:
    Magyar menü, magyar hang, magyarosan beszél, az ipod albumait el lehet navigáció alatt érni. Mutatja a hátralevő távolságot a következő kanyarig m-ben, a hátralevő időt és távolságot a célig, az időt amikor célba érsz. Mindezt elég kicsiben a bal felő ill. bal asó sarokban. Ha telefon tartón van az Iphon a szélvédőnél nem látom az infót (nem vagyok szemüveges :)) Szól ha túl léped a megengedett sebességet de folyamatosan nem mutatja, hogy mennyi a sebesség korlát ill. mennyivel mész.

    Negativ: távolabbi 3D képet ad mint a TomTom, nem jöttem rá 1 hét alatt hogy lehet kikapcsolni a hangját, néha (főleg körforgalomba észrevehető) késik.

    Navigon:
    Pozitiv:
    Pontos, nem késik. A grafikája a három navi szoft közül ennek a legszebb.
    Magyar menü szifon repóból, magyar hang gyárilag. Magyarosan beszél.

    Negativ:
    Nem ad semmilyen infót a képernyőn (hátralevő idő, távolság stb.) amit az IGO v. a TomTom tud.

    Mindháromnak van előnye és hátránya is de ha a legfontosabb kritériumnak azt vesszük, hogy megbizhatóan elvigyen A-ból B-be és nem foglalkozunk a hibás karakterekkel vagy a szerényebb grafikával de fontosak az infók is útközben akkor TOMTOM!

    Szubjektiv megitélésem szerint nálam a dobogó:
    1.TomTom
    2. Igo
    3. Navigon

  134. @bimi: most ugyanott vok, ahol te. 1015ös hibaüzenet, jb megvan, szolgáltató nincs. írj, ha megtudtál valamit. pls

  135. Ha valaki most választana nav rendszert a telojára és nem akar szenvedni, remélem tudtam segiteni.

    Most off leszek:
    WinSCP kapcsolat a szifonommal nem jön össze.
    WinSCP telepitve, ip cim megadva, felhasználónév: root, jelszó: alpine majd save. Utána login, kis abalak megjelenik amin:
    Searcihing for host….
    Connecting to host…
    Authenticating…
    Using username “root”
    Authenticating with pre-entered password.
    Access denied.

    Telefonra telepitve van cydiából: Automatic SSH, Open SSH, Toggle SSH

    Segitsen valaki kérem mert WinSCP nélkül nem tudok megcsinálni rengeteg dolgot a telefonomon.

    Előre is köszi

  136. @Uranosz: tedd ujra reinstall az Automatic SSH-t, néha nálam is szórakozik.

  137. Amig válaszol valaki két hasznos dolog:

    eBook olvasás:
    Stanza appot ajánlom, a leg testreszabhatóbb (vagy 1o-et teszteltem…) és a pc-ről is rádobható bármilyen könyv ha letöltöd a http://www.lexcycle.com oldalról a Stanza Desctop progit amiben a Tools menüben enable sharing majd megnyit a Fájl menüből egy könyv. A Telefonban a Stanzaban a share alatt pedig látni fogod a géped, könyv ment és voalá a telon van a könyv amit lehet olvasgatni. Eddig nálam minden fájltipust felismert.

    Időjárás:
    Kizárólag Magyarország de az olyan részletes hogy Aigner Szilárd elmehet a pi…ba. Az app neve Ozone. Store-ból ingyen elérhető. Még web kamera képet is ad 🙂

    uff

  138. Marco: estefele tudom folytatni, ideiglenesen visszaraktan a 3.1.3 at hogy tudjak telefonálni. Kipróbálom majd amiket irtál. Ha addig jutsz valamire jelezd. Milyen gépen csinálod? Te, valakinek összejött ez már vagy csak kūzdünk?

  139. @Uranosz: ven ezeknél még jobb soft csak meg kell venni, én csak a Copilotot használom… 🙂 🙂 🙂

  140. najólvan basszameg szarra se jó ez az shshs ecid szarakodás meg saurik szervere satöbbi. jóindulatú kezdeményezés volt sauriktól, de ő maga sem fejti ki igazából az egész műveletet, hogyan is gondolja.. itt vannak tippek, hogy irecoveryben írkálj át parancsokat, de én is visszaraktam a 3.1.3-at.. nem akarok ipod touch-ot kapni, mert utálom a félmegoldásokat. ha valaki mégis megtudott volna valamit erről az egészről, akkor kérem itt jelezze, én is utána olvasgatok még, de bizton úgy látom senki nem tudja, minek mi a következménye.. na hajrá ember küzdj és bízva bízzá”

  141. Azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan hely ahol magyar és magyar fejlesztésű app-ok vannak összegyűjtve.

  142. sziasztok
    off: az lenne a kérdésem, hogy winterboard nélkül hogy lehet eltüntetni a lockscreenen az óra mögötti sávot? kicseréltem az other.artwork fileban azt a képet, de nem változott meg gondolom cache miatt
    van valakinek valamilyen ötlete?

  143. Nem kell sem a cydia, sem a saurik szervere a 3GS shsh fájlhoz! A menet a következő: töltsétek le az ECID Grabber programot (google), majd recovery módban ezzel ki lehet olvasni az ECID számot.
    Töltsétek le a h t tp: / /thefirmwareumbrella.blogspot.com/2010/02/iphone-3gs-ipod-touch-2g3g-313-support.html -ről az fw-umbrella-semaphore-221.zip programot, majd unzip a gyökérbe.
    Indítsátok el az umbrella.exe -t, be kell írni az ECID számot, majd kiválasztani a “Device Version”-t (3gs és alkalmasint a 3.1.2), az “SHSH Respository” pedig “Saurik-Cydia”. “Submit” -re az Umbrella könyvtárba megcsinálja az shsh fájlt.
    Következő menetben C:\Windows\System32\drivers\etc -ben notpad++ megnyitni a host fájlt. Ha van olyan sor, ami előtt nincs #, tegyetek, majd írjátok be a következő sort: 127.0.0.1 gs.apple.com (# nélkül)
    Mentsétek el az asztalra a host fájlt, majd sajátgéppel nyissátok meg az előzőek szerint az etc könyvtárat, és húzzátok bele a host fájlt, és engedélyezzétek a cserét (W7-nél, XP-nél egyszerübben is lehet).
    Ha minden jó, ping gs.apple.com -ra a 127.0.0.1 IP -t írja ki.
    iTunest indítani, iPhone-t USB-re, és recovery módba vinni.
    A következő lépésben parancssorból az alábbiak szerint el kell indítani a tinytts fájlt:
    C:\Umbrella\tinytts.exe -f Umbrella\”az shsh fájl neve”.shsh – enter
    A gépen “Shift” + egérrel “Restore”, kiválasztani a 3.1.2 firmware-t a gépről, és mehet fel.
    De ez csak akkor működik, ha az iTune-val még nem raktátok fel a 3.1.3-at, mert ha igen, nincs megoldás. Vagyis ez csak a 3.1.3-ra nem frissített, összeomlott, de a saurikon nem tárolt shsh fájl esetén ad megoldást a 3GS-nek.

  144. Hali!

    Tán még nem írták itt le, de ha van itt valaki, akinek hivatalos Igo-ja van az IPhone-jára,

    NE FRISSÍTSEN 1.2-re,

    mert hiányzik belőle a Hungary map.
    Ja. Hazánk helyén egy puszta van. Pont, mint 2000 évvel ezelőtt!

    Uff

  145. @oregpapp: köszönjük szépen, a zseni, akire vártunk! sajna a 3.1.3as frissítés miatt akartam az egészet, így nem fog menni.. nem tudom, jól gondolom-e, de a baseband miatt, nem?.. hisz azt nem lehet visszatenni.. és valahogy mintha nem lenne összhangban a firmware-el, ezért nincs kapcsolat.. tényleg kösz az infot! megvárom amíg kijön a következő jb erre vagy a következő firmware-re.. viszont 100% hogy egy rohadt fillért nem fizetek ennek a tetves, kizsigerelő apple monopóliumnak. és még az itunesomat se fogom többé frissíteni! még egyszer kösz!!

  146. Sziasztok!
    Egy kis segítség kéne. Volt egy asztali gépem amivel az iphoneom szinkronizáltam stb. Na, ez a gép elromlott és kénytelen voltam a laptopomra feltenni az itunest, hogy arrol tudjam tovább pakolni rá a dolgokat. Kérdésem: ha szinkronizálom a telefont laptoppal akkor a telorol eltűnik minden zene, játék, kép stb.?

  147. Mi az a nagy különbség ami miatt sokan JB-elitek a telótokat? Mi az a “más dimenzió”? Pl: …?
    Köszönöm!!!

  148. @macro: Hát ha felraktad a 3.1.3-at, esetleg van remény akkor, ha a telefont 2009. 38. hete elött gyártották. Ez megnézhető a Settings/General/About/Serial Number -nél. A 4. és 5 . szájegy a gyártás hete. De ha valakinek még a 3.1.2 van fennt, akkor az sn0wbreeze-V1.5.1.exe -vel a gyári 3.1.3 -at meg lehet csinálni, hogy a bootloader a 3.1.2-é maradjon, és akkor törhető.

  149. @dumbo: ja, de ha a laptoppal hozzáférsz a gép vinyójához, akkor fésüld bele a C/users/(felh.neved)/music/itunes mappát

  150. Sziasztok!
    mivel nincs külön fórum, ezért kénytelen vagyok ide offolni.

    Kérdésem a következő: Hova menti az iTunes az iPhone-ra feltöltött zenét? Azért kérdezem, mert a BT-on átvett zenéket jó volna egyből az iPod mappájába letölteni, hogy ne kelljen külön program a lejátszásához.

    Ha létezik egyáltalán ilyen mappa, tudja valaki az elérési útvonalat?

    Köszi! off vége.

  151. @macro: akkor ennyi? miért nem szólt senki, hogy ne küzdjünk:) azért furcsa, hogy felmegy a 3.1.2. valameddig… aztán 1015 és semmi? lehet a rádió résznél áll meg? vagy rosszul gondolom… az tuti, hogy nagy határozottság nincs a témában, vagy lesz.ja mindenki (majdnem) a kérdést. Valóban, ha lenne valaki aki kijelenti, hogy ment a saurik féle mentéssel, vagy bárhogy a visszaállítás, hurrá küzdjünk … de így.
    Akadjon meg az alma a köcsögöknek kaliforniában!

  152. @robi72: például te megveszed a programjaidat x dollárért az appstore-ban, mi pedig felmegyünk egy oldalra, letöltjük az ipa-t hozzáadjuk itunesban, feltöltjük a telefonra és ingyen jutottunk hozzá ugyan ahhoz a termékhez.

    Valamint megnyílik a lehetőség egy appstore-hoz hasonló, de leginkább ingyenes program használatára (Cydia/Rock) amivel különböző forrásokból (szifon stb) mindenféle fejlesztő sok sok hasznos programját tudjuk letölteni.

    +JB-elés után tudod függetleníteni a telódat ha épp arra van szükséged. Ezen kívül is vannak még dolgok, amiért jó csak nem akarok hülyeséget mondani, mert egy ismerősöm sincs, aki nem JB-elte még a telóját, így nemtudom pontosan hogy mit lehet egy feltöretlennel megcsinálni. 🙂

  153. @Hyper: bonyolult….

  154. @Hyper: Nagyon köszönöm a kimerítő választ! Köszi!
    Más! Hogy lehet ide regisztrálni? Nem sikerül már vagy 5x-re sem.

  155. Sziasztok,
    Tomtom 1.2 magyar, magyar térképpel nincs véletlen valamelyikőtöknek kéznél egy link erejéig?
    Az ncore-os full EU csak döcög… 🙁

  156. @Joker:

    67. kérdésben senki nem tud segíteni? Eléggé fontos lenne, mert wifi nélkül kicsit halottnak érzem magam :/ Előre is köszi!

    Üdv.

  157. @oregpapp

    végigcsináltam pontosan ugyanugy ahogy mondtad, 3.1.2 van a 3gs emen, jailbreakelt,

    de azt irja az umrella h sorry coudn’t get your shsh….

    mi lehet a baj?

  158. szeretném ha segítenétek nekünk az 59. kommentben!!!!

  159. @oliolioli: Ha kicsomagolod ipa lesz!

  160. @gerike73: ja, és mióta jb -ztem nem működik az internet tethering. tud vki segíteni?

  161. @oliolioli: Bocs rossz link!

  162. Ezt próbáld meg beírni a keresőbe:iGO My way Europe 2009 v1.1.1 ipa
    torrent

  163. @Gicz: Az ECID számnak 16 karakternek kell lenni, nézd meg, hogy jól írtad-e be?a “Device Version”-nál “iPhone 3gs – 3.1.2” -t kell választani, az “SHSH Repository” -nál “Saurik – Cydia” kell, majd “Submit” A telefonnak nem is kell kapcsolódnia ehhez.

  164. @oregpapp: igen minden ugy van ahogy kell, ha pedig 3.1.2 helyett 3.1.3 at választok akkor lementi a 3.1.3 hoz saurik, és apple oldalról is,

    de 3.1.2 választásánál azt irja h: “could not get your ECID SHSH for that model/version: sorry”

    az ECID jól van beírva, mind a 16 karakter!

  165. @Gicz: Az umbrella 221 verzió? Nem tudom így hirtelen, miért csinálja, de nálam 3.1.2-nél és 3.1.3-nál is megcsinálja az shsh fájlt. Biztos, hogy a telefonod 3GS, nem csak 3G?

  166. @oregpap:
    igen a teló biztos h 3gS!
    umbrella 221 van lent, a teló új ibootos, tehát ujrainditásnál kell neki a blackrain.
    47. héten készült a sorozatszám 4. és 5. tagja alapján. 05.11.07 modem firmware.

    3.1.2 nél nem csak azoknál működidk, aki még azelőtt lementették 3-1-2 hez mielőtt az epple abbahagyta az aláírását?

    cydia azt irja h this device has shsh on file for OS: 3.1.3. a telefonon 3.1.2 van blackrainnel törve

  167. @Gicz: Nem írtad át a verziót, az itunes átveréshez? Én átírtam, nekem a cydia is 3.1.3-nak ismeri fel, de valójában 3.1.2 van rajta, amúgy ugyan olyan mint a Tied és a hiba is ua.

  168. @oregpapp:
    nem írtam át, itunes 3.1.2 ír rá, a settingsben is 3.1.2 (7D11) van és cydia alul azt irkja h iphone 3gs 3.1.2

    csak az shsh nál irja h 3.1.3 saved.

  169. @oliolioli: akkor azt tudom ajánlani, hogy regisztrálj a
    http://www.sinfuliphone.com oldalra, onnan azt a navigációt töltöd le amelyiket akarod, és majdnem mind ipa.file-ban jön le.Többek között az IG0 is.Egyébként minden féle tört alkalmazás, játék stb. is tőlük letölthető.

  170. Bocsi mindenkitől de tudnátok ebben segiteni nem indult el valamiért az igo gondoltam uninstall majd azt dobja fel hogy nem lehet törölni és hibakod 0xE8000043 valakinek ötlete
    a telefonrol töröltem de az itunes ugy látja hogy még fent van

  171. uh elirtam az előzőben nem @oregpapp XD hanem @oliolioli kéne h szerepeljen
    bocs!

  172. @Gicz: Bocs, de erre most nem tudom a választ, de érdekes. A lementésnek ehhez nincs köze, az umbrella az ECID szám alapján és a fireware alapján készíti el az shsh fájlt. Próbáld meg az SHSH Repository-nál az Apple -t kiválasztani.

  173. 140. hozzászólásom problémája nem oldódott meg… ujraraktam az automatic ssh-t, eredmény: ugyanaz… valaki tud megoldást? WinScp….
    Köszi

  174. @szorian: nekem is volt ilyen, és ujratelepítettem a mobilinstallation cracked szifon repoból és jólett

  175. @oregpapp: nemjó már próbáltam midnen összeállítást, 3.1.3 hoz ad saurik és apple is, de 3.1.2 höz 1ik sem
    hát szopóka.

  176. OFF (Sorry)
    Már kérdeztem de nem jött válasz… hátha most igen… (137.)
    van egy iPhone 3G-m, és 3.1.3-at jailbreakeltem, minden simán ment, amíg tegnap este be nem szart a Cydia-ban a Saurik Source.
    (Lehet persze a 3.1.3 jailbreak nem függ össze ezzel a dologgal)
    Csak én nem tudok letölteni semmit vagy más is találkozott ilyen problémával.
    Minden más bejön, simán tudok szifonról is meg máshonnan tölteni.

  177. @Gicz: ugyan ezt a hibát irja
    a poén hogy a telefonon nem is látom már az igot és az itunes is ugy mutatja mintha fel akarná tenni de nem teszi ha meg kitörlöm utánna hibakod

  178. @szorian: igen ez volt velem is, arra emlékszek még h itunes ban át tettem másik oldalra “nem létező” ikon, és akkor telefon megjelenítette, és akkor már tudtam törölni itunesból

  179. @Gicz: Van egy tippem. A 3.1.2-öt iTunes-el raktad fel? Vagy eleve az volt a telefonon? Nekem 3.1 -el jött a telefon, és arra ugyanazt írja, mint neked. Viszont a 3.1.2-t már az iTunes-el raktam fel. Lehet, hogy az umbrella használja az iTunes adatait?

  180. @oregpapp: ez lehet a bibi!
    ezmár 3.1.2. vel jött, nem én raktam fel!

  181. @Gicz: Akkor ez a megoldás. Kellene keresned egy ismerőst, aki már felrakta 3.1.2-öt, és azon a gépen futtatni az umbrella-t!

  182. @oregpapp: de az shsh az nem egyedi? szal ő felrakta de az ő telójához, akkor az enyémet nem fogja tudni megcsinálni ott sem nem?

  183. @Gicz: Az shsh szerintem nincs a gépen, csak a 3.1.2 -nek a telepítéséből eredő fájlok. Az egyedi shsh -hez ezek szerint azok közül kell valamelyik + az ECID szám. Ha elküldöd az ECID számodat ([email protected]), megpróbálom, ha sikerül, visszaküldöm

  184. Újabb kérdés…
    Lehetséges hogy a Winterboard nem fut 3.1.3-on ?

  185. ez sem segitett más ötlet?
    🙁

  186. @szagi: ok! Köszi! Megpróbálom!

  187. helo Hogyan tudok több ikont egymás mellé rakni, hogy ne 4 legyen hanem 5??? valaki légyszíves

  188. @oregpapp: elküldtem a számot a megadott címre, köszi a segítséget!

  189. @csipibmx: A dokkra a Five icon dock, a Springboard-ra a Five-Column springboad pl.

  190. @Joker: Már 2en vagyunk 🙂 Nyár közepén kezdte el 3.0-ra frissítettem azóta szívok vele és nincs wifim közben meg beis szürkült, de az elején el-el dobta meg másodpercekig tudtam csak csatlakozni. Az ég világon mindent megpróbáltam már hardwaret is akartam cserélni benne de aztán mégse. Már csak az új iPhonet várom h jöjjön ki végre , és akkor leváltom a 3g-met és végre lesz wifim csodák csodájára. Mellesleg a neten találtam róla, és azt írják többen is h ez velük is megtörtént és bevitték és garanciával kicserélték nekik. Illetve elvileg az apple is elismerte a hibát majd javítják de azóta basznak rá mert csak keveseket érint. És mi al egszebb az egészben? A telefonomban elvileg vizet kapott az érzékelő (pedig tudtommal nem hordom magammal zuhanyozni :P) és buktam a garanciát. Így önhibámon kívül tönkrement a wifim, de mivel nincs gari (még mindíg nem vittem vízközelbe szal arról sem tudok, h én csesztem volna el de ez ellen nem tudtam mit tenni) ezért nem cserélik ki de jófejek mert megemlítették, h hivatalosan foglalkozniuk sem kellene a telómmal gari nélkül de azért felajánlották, h nagylelkűen cserélik 60ezerért. Hát nem csodálatos ez T-mobile meg az Apple 1xerűen imádom őket…

  191. @oregpapp:

    öööö bátorkodtam én is elküldeni, hátha… 🙂

  192. @csipibmx: cydiába beírod: five, és ott kikeresed azthiszem five column talán…

  193. @csipibmx:
    Five-Column Springboard és FivelRows a Cydiából, így 5×5-ös lesz.

  194. @gerike73: köszönöm:) tök jó csak néhány szöveg egybe folyik

  195. Off:
    Jelenleg T-Mobile iPhone 3G-t használok 3.1.2 rendszerrel JB-elve, de szeretném újratelepíteni, de semmi képen nem a 3.1.3-ra! Ilyenkor mi a teendő? Esetleg a gépemen fent van a letöltött 3.1.2es szoft valahol, amit az itunes szedett le?
    Utána persze ismét JB-elném, kérem aki tud segítsen!

    Vagy esetleg van már jól működő JB 3.1.3-ra is? (ja igen, mindez Windows 7 alatt)

    Nagyon szépen köszönöm előre is!

  196. sziasztok!

    kérdés:
    miért nem tudok semmien youtubos videót megnyitni??????
    eccerűen át van húzva a vidi, és nem tudok rábökni..
    pliz help!!
    Üdv:
    z

  197. @Ati: Felesleges kérdést feltenni, úgysem válaszolnak rá, de nem tudom miért. Én 3x tettem fel egy kérdést, semmit nem reagáltak rá. Megpróbálok neked segíteni, bár én is ugyanebben a cipőben járok mint te, ezért is vártam, hogy valaki válaszoljon neked. Nos. A gépeden amit az iTunes letölt fw-ket, valahol most hirtelen nem tudom hova tölti le, de régebben megtaláltam. Azt ajánlom, hogy keress rá, ha már letöltötte. Rejtett mappába lesz az tuti. Továbbá úgy tudom, hogy ha nem 3.1.3-ra akarsz frissíteni, akkor a Shift+Restore kombinációval betallózod neki a gyári, vagy custom (most hirtelen nem tudom melyik, sose csináltam még így) 3.1.2-t, és miután felment, redsn0w-al jailbreakeled. Semmi képpen ne blackra1n-el, nekem tönkretette a wifi-met, illetve a hálózatot is eldobálja néha (3G iphone). Azt olvastam, hogy a redsn0w képes feltörni a 3.1.3-at is, de olvastam olyat is, hogy nem. Hát ennyit tudtam segíteni, remélem valaki aki jobban benne van a témában válaszol neked, mert nekem is szükségem lenne rá. Remélem azért segítettem egy kicsit!

    Üdv.

  198. @Joker: Köszönöm a korrekt segítséged 🙂
    Igen igen, emlékszem rá, hogy sokan emlegették már, hogy vhol a gépen fent egy rejtett mappában az iTunes által letöltött 3.1.2es szoft. A rákeresős ötleted nem rossz ,de nem hozott eredményt :S Már arra sem emléxem milyen névre kéne rákeresni 😀
    Egyébként nekem is eldobja hálózatot, de a wifi legalább jó, és a cydiam is behalt…
    ui: rem vki bedobja, hogy melyik rejtett mappában van a keresendő szoftvert!
    Köszi még1szer.

  199. @Ati: Hát ha le van töltve biztosan, akkor ezzel meg kéne találnia: ‘iPhone1,2_3. 1. 2_7D11_Restore .ipsw’ ha meg nem, akkor pedig próbáld a ‘*.ispw’ kulcsszóval. Ha megvan, akkor írd be, hogy hol található! 😀

    Üdv.

  200. @slomoguy:
    Frissitettem, és valóban, nem látja a Magyarország térképet, de ott van a map könyvtárban. Újrainstalláltam, de ugyanaz a hiba. Megoldás?

  201. @zoo:

    Valaki esetleg?
    (már a földhözvágásnál tartok, mert roppantul idegesít hogy NEM NYIT MEG SEMMIEN NETES VIDEÓT!!)

  202. ha valaki erőt és kedvet érez hogy segítsen, msn: varaljaizoli kukac hotmail dot com

    előre is köszi:
    én

  203. @zoo:

    netes videót remélem a beépített youtube- alkalmazással akarsz nézni, nem pedig beirod safariba h vimeo.hu vagy akármi más ugye?????

    ugyanis mint tudod nincs flash támogatás, igy azokat a videókat nem fogod tudni ugy lejátszani!!!!

    a beépített youtube is csak azért működik, mert olyan videók között keres, amiket már átkonvertált a jutub az iphon-nak emészthető formátumra.

    ugyhogy ne földhöz vágd hanem olvass utána

  204. @zoo: ez nem újdonság nekünk, néha nekem is csinálja. ha egy veboldalról nem megy, akkor ott van a youtube.app

  205. Sziasztok!
    OFF
    olyan kérdésem lenne, h tulajdonképpen mit csinál a BOOTNEUTER program a 2G-s iPhone-on? Csak mert simán futtattam a blackrain-t és úgy látom, h minden funkció működik, megy a T-s kártyámmal, wifi, appok, minden ok.

  206. Komolyan, van valaki, akinél az iGO May Way 1.2 v rendben van?
    Pontosabban látja a Magyarország térképet? Az AppStore-s iGO van fennt, jailbrekelt 3GS szifonon.

  207. @Joker: Hm… érdekes! nem talál semmit sem a kereső! Lehet van vmi trükk?

  208. Le van töltve egyáltalán a firmware? 😀 Meg szerintem az egész vinyón csinálj keresést. Általában a C-re menti, de sose tudni! 😀

  209. Még szép h levan, hiszen erről a gépről is frissítettem fel 🙂 Rajta kell, hogy legyen… de az istennek sem találja sehol sem…. hova lehetett ? :S

  210. @Atesz: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNEVED\Dokumentumok\Zene\iTunes\iTunes Music\Downloads

    Nézd meg itt! Más ötletem nincs. De most eléggé mérges vagyok magamra, hogy anno nem mentettem el valahova a helyet, ahova menti az .ispw-t. Emlékszek, hogy még Mac alatt is tudtam, hogy hova menti az iTunes.

    Viszont azt sem hiszem el, hogy senki sem segíteni az én illetve Atesz problémáján!!

  211. @Atesz: Megtaláltam. Nekem valószínű azért nincs meg ez a mappa, mert nincs letöltve firmware. Ha itt nem találod, akkor tényleg nem is létezik a gépeden vagy telepítés után törlődött, de azt nem hiszem. 😀

    C:\Documents and Settings\FELH.NEVED\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

    Ja és az Application Data mappa az rejtett, úgyhogy először jelenítsd meg, utána böngéssz!

  212. Nagyon köszönöm a segítséget:)
    De most kapaszkodj meg, annak ellenére, hogy kb. 1,5 hónapja se frissítettem, ennek ellenére: a mappám olyan üres mint a pusztaság 😀 Tehát, ezt most buktam! De most már én is feljegyeztem, hogy itt kell keresnem!

    Köszönöm a fáradozásod, remélem megoldódik a te gondod (legalább)!

  213. @atesz88: Nagyon szívesen! Az én bajom is meg fog oldódni, mert a jövő héten tolok neki egy olyan restore-t, mint annak a rendje! 😀

    Ja és én is feljegyeztem, máskor tudjam hol kell keresni! 😀

    Üdv.

  214. @atesz88: Szia! Ne a gépeden keresgéld amit billgétsz dugdos 🙂 Töltsd le inkább innen a gyári firmwaret: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
    Aztán ahogy a kolléga javasolta nagyon helyesen shift + bal klick a restore gombra majd kitallózod a firm-et a gépedről. Ha ez megvan akkor elvégzi a restore-t de azt nem tudom, hogy az Apple aláírja-e még a 3.1.2.-t. Ezt a többiektől kérdezd meg mielőtt…. ha nem, akkor további mutatványra van szükség…
    Üdv

  215. Hali!
    Nálam a következő a helyzet: a nővérem iphonjára, amin 3.1.2 ment blackraines jb-vel raktam egy winterbordot cydiából, utána nem indította újra a telót , és semmit nem engedett felrakni. A teló pont a cinkes kategóriában van mert 45 heti , (de sztem uj iboot) az akkori bootrom 05.11.07 es , most frissült. T-mobile os történet, így nem érdekes a függetlenítés , de eddigiek alapján nincs mit tenni , mint várni, ha jól gondolom. Nem tudjátok esetleg azt a progit ami eldönti 100% ra melyik bootcucc van rajta uj vagy regi ? De gondolom abbol hogy az altalam macen keszitett 3.1.3 bol csinalt customot eldobta az itunes bizonyitja hogy uj, csak hatha…:) nehez beletörődni , hogy nincs más mint várni:/


Add a Comment