fbpx Skip to content

“Sokan nem tudnak iTunes regisztrációt csinálni,
azoknak itt egy kis segítség, hogy használható legyen a 2.0 alatt
az AppStore.”

Tehát:

http://www.tunecore.com/freealbum

1. Kérjünk egy redeem kódot az oldalon
2. Az iTunes-ban kattintsunk az iTunes Store-ra
3. Válasszuk ki az oldal alján a használni kívánt iTunes Store
országot (ajánlott: USA)
4. Kattintsunk az oldal felső részén jobb oldalt a “Redeem”
menüpontra
5. Nyomjunk arra, hogy új acc-ot akarunk készíteni
6. Írjuk be nevünket, e-mail címünket, és egy, a kiválasztott
országba tartozó címet és telefonszámot (pl: 1 Infinite Loop,
Cupertino, California, 800-1234567)
7. Fizetési módnál válasszuk ki a “None”-t.

Hello: Tomi

(forrás)

Olvasd el a hozzászólásokat is

81 Comments

  1. Hello.Valószínűleg rosszulcsinálok valamit, de nem sikerül.Tehát rákattintottam a linkre, amit megadtál.Ott meg van adva egy kód, ezt beírtam és azt írta ki, hogy nem érvényes.Mit csinálok rosszul nem értem?Ha tud valaki segítsen.

  2. Amikor rányomok jobb oldalt a reedemre ahogy írtad.Utána nem találom, hogy hol lehet áú acc-ot kérni és email címet stb. beírni mint ahogy írtad.

  3. Csákány

    Redeem at iTunes gombra klikk, bejön az itunes aki magátol észleli a kódot és 10ből 11szer el is fogadja azt, ott sima bejelntkezős ablak jön ki ahol be tudnád írni a felhasználó neved, de mivel ez nincs te csak simán a Creat Account gombra kattintasz 🙂 (vagy new account vagy nem tom mi nem emlékszem), innentől kezdve cselekedj a leírás szerint, mennie kell!

  4. Sikerült.Köszönöm szépen!

  5. Szisztok…

    Érdekesség

    Én kb. három hete hogy regisztráltam, és minden héten (kedden frissül) van 2-3 zene szám, amit ingyen le lehet tölteni. Ez régionként változó, tehát más az amcsi és más pl. a kanadai iTunes-on. Kár hogy a készített account-al csak az adott régióban lehet vásárolni 🙁

  6. Hello, igen csak szokatlan kérdésem lenne:

    Ha már van ilyen accountom, hogyan lehet törölni…?

  7. kleineriking, itunes-on belul lepjel be az accountodba, es a szerkesztesnel ird at a mailcimedet valami masra, majd mentsd el! utanna tudsz az eredeti maileddel uj accountot csinalni.

  8. okés, köszi Bantha…

  9. hy all

    annyit kerdeznek h mi az a postal v zip code amit ker a reggeleskor??elore is koszi

  10. Helló!
    Szeretnék hivatalos accountot csinálni.Egy gond van,a VISA electron kártyát nem fogadják el.Van valami megoldás,hogy ingyenes programokat letöltsek?
    Ma vettem a telót és még nem szeretném piszkálni a szoftware-t.
    előre is köszi

  11. Sziasztok!
    A regnél nálam se fogadta el a Visa Elektront, viszont a MasterCardot igen. Azt viszont most néztem, hogy le is vont 460Ft-ot, pedig elvileg eddig még semmi fizetős cuccot nem töltöttem le… Tud erről valaki valamit?

  12. 1FT -os zárolás van elvileg.. szoval nem értem ezt a 460FT -ot.

  13. És én még csodálkoztam hogy nem enged regelni, mindkét dombornyomott kártyám minuszba van rendesen XD

  14. nekem sikerült regelni de amikor letöltenék egy progit akkor ezt hibát írja: Your account is only valid for purchases in the US iTunes Store
    lécci segítsetek… köszikee

  15. Hy all!
    Nekem annyi lenne a problémám hogy amikor beírom az email címet és tovább megyek akkor elvileg valamit küldenek az email címre hogy aktiváljam az accountot de semmit nem kapok!!! Ilyen sokáig kell rá várni vagy mi??

  16. Sziasztok!

    Lehet, nem ide tartozik amit most írok, de nagyon furcsának találom, hogy szeretném frissíteni az iTunes-t és fel is telepítem az új 7.7…-et de ha rányomok az ikonra, mintha rámse bagózna, és fogalmam sincs, mit rontottam el. nálam csak a 7.4-et fogadja el, ami nem is baj, mert az is ismeri a font csak a 2.0.2fw miatt kéne a játékok miatt az új.
    Előre is köszi minden segítséget. Bandris

  17. MacgM neem isúgyan ezt írja!Your account is only valid for purchases in the US iTunes Store…és most kezte el a napokba és nem tom az itunes-t se az app store-t hazsnálni:S

  18. MacgM, tuti192: lehet, hogy regeltetek az US és a magyar ITunes-ra is. Jelenleg az US-el tudsz zenéket megnézni, meg boritókat letölteni, de nem tudsz vásárolni ott csak US kártyával. A magyarban viszont vásárolhatsz App.-okat, de nincs zene- meg borítóletöltés. Az iTunes-ben válaszd a Store/Sign Out menüt, amivel kiléptet a jelenlegi accounból, majd ugyanott Sign In… és lépj be amivel szeretnél. Szinkronnál a telódra mindig azt az accountot tölti le, amivel az iTunes-be be vagy lépve.

  19. és ha van egy magyar meg egy amcsi accountom is, akkor tudok mindkettővel töltögetni a telefonra, vagy hogy van ez?

  20. Nekem az a gondom,hogy nem fogadja el a visa electron kártyám…de nekem nincs más…most akkor mit csináljak,hogy tudjak vásárolgatni?azt csodálkoznak a majmok,hogy senki nem vesz semmit…így elég nehéz lessz…

  21. Császtok!
    Az a bajom hogy nincs olyan a fizetési módnál, hogy “None”…
    iTunes 7.7.1.11

  22. Sziasztok!
    Tamás ügyesen leírta,hogy válasszam ki a fizetési módnál a “none”-t.
    Bárcsak lenne ilyen opció,de sajnos a kapitalisták ilyen lehetőséget nem tesznek lehetővé.

  23. De van “None”! Megtaláltam. Nem jó helyen nyomtam a “Create account”-ot…
    Ha a leírás szerint csinálom, tehát a főképernyőn az ablakban jobb oldalon nyomom a Redeem-et, akkor bead egy kis ablakot, és ott kell választani a Creatét, és kitölteni, és akkor ott lesz a végén a “None”…

  24. nekem kisablakról szó sincs,és ha a redeem-et nyomom akkor nem kapok lehetőséget új accuont készítésére

  25. nem kell a weboldal automata itunes belinkelését használni, mert úgy nekem el sem fogadta…
    hanem jobb gombbal kimásolod, és az itunesban a webes felületen jobb oldalon kikeres, hogy redeem, és arra kattintasz, és a bejövő oldalra másolod be a kódot, és onnan menj tovább…

  26. Nem tudom pontosan,hogy hogyan de végül csak sikerült.
    kösz mindent

  27. Megcsináltam mindent szépen, és azt mondta, hogy küld levelet email címre, hogy verify az accountot. Na most azóta is várom… Volt ilyen nektek? Mennyi idő alatt ért el hozzátok az emil, ha volt? Gmail-es email….
    Előre köszi, ha segíteni tudtok.

  28. Csak türelem kellett hozzá és megjött a levél, és már működik is.

  29. Gratula 🙂

  30. probélama +oldva… annyi h gépen keresztül kel letölteni

  31. A zip kod 95014 koszi szepen.

  32. Nekem sehogy sem akar fel regisztrálni mármint nem találom a ‘none’-at és most már ott tartok,hogy lerugom a monitort. (ja és nem vagyo se agyilag se hajilag szőke) létszi valaki csináljon valamit vagy írja le nekem tényleg ovodás szinten. köszöntem

  33. Én amerikai accountot szeretnék csinálni. De mivel vásárolni is szeretnék, megadom a master cardom számait. Mikor a continue-ra nyomok akkor kiírja, hogy a kártyám adati hibásak, nem egyezik a bankomnál lévőkkel. De 166 ft-ot gond nélkül levont… Gyanítom a beírt hamis amerikai cím miatt nem stimmel a dolog. Mit tegyek?
    Előre is köszönöm szépen!

  34. Segítség!! Reggelném magam itunes-be, de nem sikerül. Leírás szerint csinálom, de nem találom a redeem kódot. itt. (http://www.tunecore.com/freealbum) Mit csinálok rosszul?? Hol kell keresni?

  35. Jól látom, hogy a promóció lezárva? 🙁 Talán azért nem lelem én sem, mint PaFec…

  36. Sziasztok. Lehet, nem idevágó a kérdés, de újraraktam a gépem, Xp, feltettem az Itunes-t, de az istenért sem akar elindulni. Van valami ötletetek???
    Köszi

  37. sziasztok hol lehet ilyen redeem kodot szerezni még???mert énsem találom:S

  38. Hello mindenki, ha csak arra kell az Itunes regisztráció hogy a tört programok menjenek akkor töröljétek a 8.0 -át és tegyétek fel a 7.7-et. Szólni fog hogy egy mappával bibi van, arra rákerestek és törlitek. Aztán a 7.7-ben van olyan lehetőség reggelésnél, hogy hitelkártyáknál NONE-t választasz. Ezután megvan az acc. Törlöd a 7.7-et mehet vissza a 8.0, accal belép ingyenes program fel és szépen mennek a tört progik!

    Én ezt tegnap csináltam végig, remélem segítettem!

  39. hoppá, köszi az infót 🙂

  40. Helló
    Sajnos a 7.7 -nál sincs meg a “none” lehetőség.
    …. gondolom én, hogy az iTunes csak egy keretprogram és abba nyili be a regisztrációs WEB oldal. oder?

  41. Hello, nem tudom, nekem ott volt hogy “none”…
    NEm weboldalon kell reggelni, hanem az iTunes-ban.

  42. Helló! Én is rugok egy pörgőt a monitorra, és ezt az iszart is megtaposom. Ha valakinek van türelme leírná nekem szintröl-szintre mit kell csinálni. Köszi

  43. Uninstallálod az iTunes 8.0-át. Letöltesz egy iTunes 7.7-et(google segít), majd feltelepíted. Telepítés után 2 katt az ikonjára. Kiírja hogy baja van mert a 8.0 csinált valami mappát ami neki nem jó. Start/keresés, rákeresel szépen a mappára amivel baja volt és törlöd. Ezután már elindul a 7.7. Ha elindult akkor próbálj meg letölteni egy ingyenes alkalmazást. Kiírja szépen, hogy nem vagy regisztrálva. Rányomsz h Create account (vagy vmi ilyesmi) ott értelem szerüen kitöltöd, és a hitelkártyáknál azt választod, hogy NONE. Kapsz egy mailt, benne sok szarsággal. Ezután már szépen be tudsz lépni a meglévő accountoddal. Ha gondolod ezután még Uninstall 7.7 és visszateheted a 8.0-át de nem muszáj. Így már tudsz ingyenes alkalmazásokat tölteni a telefonodra. Elég szájbarágós volt vagy részletezzem még???
    Sok sikert: Kornél

  44. Köszönöm szépen ISTENKIRÁLY vagy.

  45. sziasztok! Nincs valami oldal ahonnan az accounthoz a kodot meg lehetne szerezni mert amit írtatok az nem erzi a dolgot.
    Kösszy

  46. Ez idáig okés lenne,de én még anno frissitettem a szoftverjét az iPhone-nak,és 8-as iTunes -ok volt!miután leszedtem a 8-at és töröltem a mappát,feltoltam a 7.7-et!Az elsö kézböl kiirta hogy a phone nem kezelhető csak a 8-as iTunes-al!valaki please!!!help

  47. tedd vissza a 8ast lol..

  48. Ok!:P de azzal nm tom beregelni a telòmat bankkártya nélkül! Ott hibádzik a rendszerböl a “none”!

  49. Hát ja
    ezt is megszüntették
    sajna nem ad már redeem codot
    még az is csoda ha bejön
    Bankártyával meg nem tudok fizetni mert egyiket sem fogadja el
    🙁

  50. Megvan a megoldás!!

    Fogni Itunes
    letölt ,feltelepít
    kiválaszt egy igyenes progit
    get it
    majd create acc
    és akkor lesz none és nem kell bűvészkedni

    Spider

  51. Hali!

    Köszi a tippet igy tényleg müködik!:-)

  52. ha bármiben segíthetek szólj csak
    én is most barátkozok még sok mindennel de amiben lehet segítek
    [email protected]

  53. Oké megcsináltam kártya nélkül, de ha elkezdek letölteni egy fizetőst, akkor már előhozakodik, hogy nincs megadva fizetési infó.
    Akkor most mi van ?

  54. nem tudja valaki megadni a reedem kódot mert sehol nem találom és már szét ver az ideg ettol az egésztol

  55. Sziasztok!

    Sajnos a link már a semmire mutat, így nem tudok kódot kapni. (kellett nekem olyan csórónak lenni, hogy csak most tudtam venni egyet :D)
    Lényeg, hogy amcsiban vagyok, és így sajnos még bankkártyásan sem tudok account-ot csinálni, mert ellenőrzni, hogy honnan van az internet kapcsolat, és amcsiból csak amcsi bankkártyával enged vásárolni. Nekem persze magyar van.

    Szóval megtenné valaki, akinek sikerült, hogy megadja az ő US (amerikai) store account-jának a mailcímét és jelszavát?
    Csak olyanok keressenek, akiknek nem lehet pénzt költeni a számlájáról.
    Nekem csak az ingyenes cuccok kellenek.

    Köszönöm!

  56. LilJom: Ne legyel regisztralva semmilyen store-ba, valaszd ki alul az US store-t, es kattints az appstore-ben egy ingyenes alkalmazas megvasarlasara, ekkor tudsz regisztraciot csinalni mindenfele kartyaellenorzes/etc nelkul…

  57. Amikor magyarként regisztrálok van none, de ha amcsiként próbálok akkor eltűnik (mindent ugyan úgy csinálok) ….helyette más fizetési módok jelennek meg pl paypal
    Már kezdett betelni a pohár és arra gondoltam, hogy a paypal acc-omat használom vele….csak félek, hogy levesz egy kis pénzt (mint paypal acc aktiváláskor)
    nos
    levesz??
    vagy esetleg megtudná mondani valaki, hogy miért tűnik el a none?

  58. behalok
    10-edjére csinálom ugyan úgy és most működik 😀

  59. nekem a magyar itunes-on se jelenik meg a none:S Mit csináljak szerintetek?

  60. hát én kb 30 email cimmel 5 fele orszaggal valos cimekkel probalkoztam…
    es nekem ugyan mindig megjelent a none opcio… de megis nyafogott hoyg nem toltottem ki a credit kartxa adataim ….

    van aki november 22 utan probalta es siekrult neki??!!!

  61. kéri a kártya adatait,ha a fene fenét eszik is!
    van megoldás?
    már a hajam hullik a sok hotelcím kereséstől…
    viszont mostmár tudom,hogy Hong Kongban nincs irányítószám:-)))

  62. Hi, everybody!

    Pár napja vettem meg az első iPhone-omat, így engem is “promotion ended” felirat fogadott amikor redeem code-ot akartam szerezni. Addig a pontig minden simán ment, annak alapján, amit írtatok viszont nem volt redeem code-om. így elkezdtem böngészni a weben és jelentem, lehet találni olyan fórumokat, oldalakat, amelyek mutatnak olyan code-ot amivel tudsz accountot csinálni “none” verzióban.
    Ja és mégvalami, amikor beírod a neved az oldalon ahol a redeem codot is kéri, és valamiért nem enged tovább pedig elvileg minden megfelelő és jól töltötted ki a sorokat, akkor “angolosítsd” a nevedet. Az enyámet nem akarta elfogadni ezért beírtam angolul. úgy már tetsztett neki.
    Sok sikert az accountokhoz.

  63. Hali!! Vki segítene?? Nem tok sehonnan ilyen redeem code-ot szerezni hiába barátkozok a google-val és olvasgatok külhoni fórumokat…:S Ha vki tud vmi megoldást segítsen légyszi!!

  64. Megoldottam… ha vkit érdekel: nyisd meg az itunes store-t, kezdj el letölteni vmi ingyenes programot és kezdd el a regisztrációt, hitelkártyánál pedig ugye tessék a “none”-ra kattintani, befejezed a regelést és “Congratulation”…

  65. Gyerekek itt semmi sem érthető! Nekem Sign in van ki írva a ti reedem kódotok hejett!!!!!!!!!!!!!! Nincs semmi a jobb oldali sarokban pedig usa oldalon akarok egy új accountot!!!! Valaki legyen oly kedves és fényképekkel illusztrálja ezeket mert nem látok itt semmit sem ami arra utalna hogy valahol van is az amiről ti itt beszéltek!! Továbbá nincs non megnevezése annak a kártyának itt nekem petdig nem a 8.0.1 es verzióval hanem egy korábbival probálkozok!

  66. Nico az Apple linket megnézted?? ott vannak képek, és ha így csinálod akk nem kell kód (mert ugye megszűnt ez a redeem kód kreáló cuccos, ezért nem látod)…

  67. Fleto93 milyen linkről van szó? Mert bár nem vagyok hülye de semmi linket nem találok az oldalon.

  68. Hallod hol van az a link? Itt vagy az apple itunesba? Ha itt van ami felvan tüntetve arra rámegyek akkor hol lesz a redeem kód az oldalon milyen szövegbe van ágyazva vagy hol kell hogy legyen?

  69. hol tudom kérni azt a redeem kódot?

  70. Király ott volt a szemem előtt!!!!!! Csak egy a gond promoció vége!!!!! Valakinek más ötlete?

  71. Nico bakker szétnézhetnél 1-2 kommentel feljebb…:P tessék itt a link http://support.apple.com/kb/HT2534 és ha megnézed a te kommentjeid előtti kommentjeimet akk magyarul is le van írva…:D

  72. Tehát ez működik redeem kód NÉLKÜL!!:D

  73. Regisztráció a United States Appstore-ba (sokkal több alkalmazás, filmek, stb van, mint a magyarban)

    Nem szükséges redeem kód, ha az alábbi lépéseket követed:
    1. Elindítod az iTunes progit, a lap alján a „My Store”-nál a United Statest választod ki.
    2. Az iTunes-ban kattints az iTunes Store-ra
    3. Rákeresel egy ingyenes alkalmazásra és meg próbálod letölteni.
    4. Ekkor kéri a login neved, jelszavad. Új regisztrációt választasz.
    5. A fizetési módnál ha a fentieket követted, tudsz választani „None”-t.
    6. A „Gift Card”-ot nem szükséges kitölteni.
    7. Írd be a nevedet, e-mail címedet, és egy, a kiválasztott országba tartozó címet és telefonszámot (pl: 1 Infinite Loop,
    Cupertino, California, ZIP kód (5 jegyű szám), 800-1234567) ha nem találod el a ZIP kódot, felajánl választani egy jót.
    8. Utána kövesd az utasításokat.

  74. Szasztok!
    nekem a legújabb itunes van fent, és sehogysem sikerül regelni kártyaszám nélkül!
    ha valaki regelne nekem egyet azt nagyon megköszönném!
    [email protected]!
    ide írjatok plíz:[email protected]

  75. én nem értem hogy hogy kell azt a reedem kódot kérni azon az oldalon.. :/


Add a Comment