fbpx Skip to content

Bizonyára mostanra már mindenki iPhone 7 lázban ég és várja a ma esti keynote-ot, ennek megfelelően pedig a pletykák is egyre csak erősödnek. A bemutató előtt egy nappal Brian Conroy olyan információkat szellőztetett meg, amelyek akár a keynote kulcsszavai is lehetnek.

maxresdefault

Conroy szerint az Apple számos új márkanevet fog bejelenteni, olyanokat, amelyek meghatározzák majd a jövő Apple termékeit. A számos elnevezés közül a két legérdekesebb talán az “Iris Engine”, valamint az “AirPod case”.

A nevükből lehet asszociálni, hogy milyen funkciót fognak majd betölteni, a pontos megerősítésre azonban estig még várni kell. Az “AirPods” elnevezés egyértelműen a korábban már többször emlegetett vezeték nélküli fülhallgatóra utalhat, amin az Apple már egy ideje dolgozhat, a közelmúltben pedig több szabadalmat is regisztráltatott ezzel kapcsolatosan.

A “case” kiegészítés egy töltőállomást sugallhat, amely segítségével a fülhallgatót lehetne a dokkolás mellett egyszerre tölteni is. Erre már találunk a piacon példát, a Samsung és a Bragi is használ hasonló megoldást.

A korábbi információk szerint az iPhone 7 12 megapixeles, dupla-lencsés kamerarendszerrel érkezhet, ebben a kontextusban pedig az “Iris Engine” nyerhet értelmet.

A márkanevek között felbukkannak továbbá olyanok is, mint például az “Apple Smart Button”, “Apple Touch Bar”, amelyek akár az új, az idei év végén bemutatandó MacBook Pro újdonságaira utalhatnak.

A teljesség igénye kedvéért Conroy megosztotta a következő elnevezéseket is: “Apple Swift Lab”, “Apple Progress Card”, “Apple Smart View”, “Apple Rich Links”.

Hogy ezekből melyek fognak elhangzani a ma esti keynote-on? Már csak néhány óra és kiderül.

A Szifon.com élőben közvetíti nektek ma este 19:00-tól a teljes iPhone 7 eseményt, ne maradjatok le róla!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment