fbpx Skip to content

A 9.3.3-as jailbreakre már sokan vártak, és a Pangu csapatának végül sikerült megcsinálna és kiadnia azt pár nappal ezelőtt.

maxresdefault-11

Az utóbbi napokban a jailbreak mellett a Pokemon Go lett az egyik legnépszerűbb téma. Így természetesen felmerült a kérdés, hogy a jailbreak segítségével megkönnyíthetjük-e a játékunkat, vagy éppen csalhatunk-e benne.

A We Love Apple oldalán találtam az alábbi tippeket, és alapjában véve igen, a jailbreak segítségével csalhatunk is a játékban. Azonban természetesen ezt a játék is figyeli és adott esetben elvesztjük a felhasználónkat, és törlik a fiókunkat. Így – már azon túl, hogy a csalás etikátlan és a játékélményt is rombolja – mindenki csak a saját felelősségére használja az alábbi Cydia csomagokat a Pokémon Go mellett.

Master Ball

Ha jailbreakelt a készülékünk, a Pokémon Go nem hajlandó elindulni. Ehhez fel kell telepítenünk a Master Ball nevezetű csomagot, amit a http://cokepokes.github.io/ repo hozzáadása után tudunk megtenni. Cydián belül lépjünk be a Források alá, majd ott a Szerkeszt gomb megnyomása után adjuk hozzá a fenti linket. Ha ezzel megvagyunk, keressünk rá a Master Ball csomagra és telepítsük. Ez nem csalás, viszont ezután már elindul a játék jailbreakelt készüléken is.

PokemonGoAnywhere

A PokemonGoAnywhere csomag segítségével anélkül sétálhatunk, hogy az asztaltól fel kéne állnunk. Lényegében ez nem “teleportáció”, hanem lassú mozgás egy adott helyszínre. Az alkalmazás kevésbé érzi úgy, hogy csalunk, tehát lényegében könnyebben beszerezhetünk a közelünkben lévő lényeket, kevesebb valós sétával. Ehhez a http://www.williamlcobb.com/repo címet kell hozzáadnunk Cydiában.

A csomag telepítése után indítsuk újra a készüléket, majd lépjünk lépjünk be a Pokémon Go-ba:

13698156_1746439635612717_6493216425133124895_o

Poke Go++

Ennek a csomagnak a segítségével beszélgethettek egymással, ha közelben vagytok. Telepítéséhez a beta.unlimapps.com repo-t kell hozzáadni, és utána a Poke Go++ csomagra kell rákeresni.

Pokemon Lock

Ez a tweak lényegében azt engedélyezi, hogy zárolt képernyőn is játszhassunk a játékkal. Így akkor is használhatjuk, ha nem akarunk ténylegesen belépni a készülékünkbe. Telepítéséhez erre a repo-ra van szükség: http://repo.ziph0n.com/

Ti milyen jailbreakes tweaket használtok a Pokémon Go mellett?

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Nem is hallottam még olyan alkalmazásról, amely nem indult el jailbreakelt készüléken. A Pokemonnál van valamilyen speciális oka?

  2. @BoRRoNeo: próbálj ki egy banki appot. rengeteg app nyavajog erre.

  3. Nem tamogatjuk de azert leirjuk. Lol

  4. mi törtínt az igo-val? nagy az izgalom az appstore-ban. lehet láttátok ti is a googleplay-ban.

  5. @pergabb: mármint? nincs ilyesmi a cikkben.

    @aggressor: ennek mi köze a Pokémonhoz?

  6. Nekem pl az HBO GO sem mukodik a jb ipaden

  7. Sziasztok!
    Olyan hibába futottam bele Poke Go++ használata közben, hogy néhány óra működés után összeomlik a játék, visszajelentkezésnél pedig a tenger közepére rak, gps jelet nem talál, és nem tudok semmit csinálni. Tud valaki esetleg erre valami megoldást? Köszi!

  8. @aggressor: Nem hallottam róla, mi történt?

  9. @dnp: A régi alkalmazás támogatása megszűnt, levetteék a Store-ból is, ha frissíteni akarsz meg kell venni az újat.

  10. @BoRRoNeo: A szülinapis progi volt free, azt vették le? Habár nekem van fizetős magyar is asszem.

  11. @dnp: Nem, a fizetős verziót vették le, eddig tartott a támogatása. Aki megvette, most veheti meg újra, vagy használhatja a régit a tavalyi térképpel, aminél újabb már nem lesz.

  12. Sziasztok
    Egy öreg iphone 4 em van ami miatt a store ból nem enged bizonyos appokat letölteni többek közt a poke go-t se . Nemtudom erre van e valami megoldás vagy csak a készülék váltás.

  13. @BoRRoNeo:
    Ez egy külön cikket megérne. De ha megveszed az újat, akkor is 2015 Q3-as térképet kapsz. Én már kifakadtam mindenhol valahogy így:
    “Kénytelen vagyok egy kis visszatekintéssel kezdeni írásomat.
    Néhány évvel ezelőtt adta ki az NNG az iGO primo EU és HU-RO navigációs szoftvereket iPhone-ra. Akkor nagyon megörültem neki és megvettem mindkettőt (a HU-RO-t kénytelen voltam ha ki akartam próbálni a TTS szolgáltatást is). Természetesen full csomagott vettem a TMC-vel együtt (ez gyakorlatilag használhatatlan volt). Erre a projektre kb. 100 EUR ment el, de nem bántam, mondván az NNG egy magyar (?) cég, becsületes is, lesz hozzá friss térképem sokáig. Az elején volt is egy-két frissítés, majd az utolsó 2015. június 15-én. Persze sokadmagammal egyetemben reklamáltunk is hogy hol marad a frissítés, de sem támogatási oldalról, sem a facebook-on nem válaszolt senki.
    Aztán eljött a frissítés! Pár nappal ezelőtt az NNG sajtóközleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy Androidra és iOS-re új szoftvert készített.
    Ami nem lenne baj, sőt dícséretes dolog. Azonban akik megvették a régi szoftvert, azoknak annyit mondtak, hogy azt már nem frissítik, leszedték az App Store-ból, de nyugodtan használhatja mindenki aki akarja.
    Azaz most újra megvehetem az iGO-t. Sem kedvezmény, sem semmi nem jár a lojálisabb és kitartó felhasználóknak.
    De nem voltam rest, megvettem az újat is. Kipróbáltam. Teljesen jól használható, igaz Magyarország kivételével “csak” HERE térképállományt kapunk, és a TTS-ért is külön kell fizetni.
    Ezenkívül szaggat is egy kicsit iPhone 6S-en és aki a full csomagot le akarja tölteni, az bizony 11GB-ot bukik a telefonján. Szerencsére már lehet országonként is telepíteni, de mindenképp ki kell adni érte a közel 10.000 Ft-ot. Ami nem is lenne sok, ha tudná az ember, hogy erre lesz-e frissítés, milyen gyakorisággal, ez az ár egy éves díj, vagy netán lifetime és még sorolhatnám.
    A hab a tortán, hogy a csomagban letöltött HERE Q3 térképeknél van újabb. De ezt kapja az ember, ez jár.
    Köszönöm hogy én is iGO felhasználó lehetek és fizethetek egy szoftverért. Köszönöm hogy egy olyan cég termékét használhatom, mely kifelé fantasztikus eredményeket publikál, de a felhasználókat le sem …
    Azért arra felhívnám a kedves NNG figyelmét, hogy fordítva ülnek a lovon. Senkit nem érdekel hogy az autóiparban milyen eredményeket érnek el. Ez nekik jó, nekem nem. Engem az érdekel, hogy én mint Vásárló, a legmagasabb kiszolgálásban részesüljek ha már nekik adtam a pénzem.
    És nem csak a magam igazáért emelek szót. Érdemes megnézni az App Store-os értékeléseket. Pár nap alatt már négy negatív értékelés.
    GONDOLKODJ NNG!!”

  14. @Dániel Rózsa: várhatóan az App Store kiírja, hogy mi a gond. ha magasabb iOS-verziót igényel egy app, mint a készülékre elérhető legutóbbi, a 7.1.2, akkor megpróbálhatod azt, hogy előbb számítógépen, iTunes-ban töltöd le az adott appot, majd utána az App Store-ban az iPhone-on a vásárlások közül.

    más opció erre nem igazán lesz.

  15. Nekem az a problémám ha tudnátok segíteni,hogy hiába csináltam meg a jailbreaket a leírás szerint,miután bejön a cydia csak tölti a repot de a csomagokat nem adja be.Utánna ha próbálom újra indítani a készüléket,akkor meg sem nyílik utánna a cydia,hiába nyomok rá a pp-re és zárom le a telefont,mégsem működik. Valakinek valami ötlet?

  16. @bryen01: restore, és jailbreakelj újból.

  17. Sajnos utanna sem mukodik.:/

  18. sziasztok! az új frissítést (tegnapit) is bírja a JB készülék, nem lesz gond a masterball tweekel ha felfrissítjük? próbálta már vki? előre is köszi a válaszokat! B

  19. Udv! Pokemon go jb eddig tokeletesen mukodott! Most viszont ha elakarok kapni egy pokemont akkor miutan radobom a labdat, errort irt ki es visszadob a terkepre! Mi lehet a hiba?


Add a Comment