fbpx Skip to content

Manapság szinte minden régi kiegészítőt újraépítenek és okoseszköz lesz belőlük. Ilyen a Tangram is, ami egy okos ugrókötél.

tangramsmartrope

A Tangram számtalan innovációval rendelkezik, így nem tudtam elmenni mellette. Elég bután hangzik az okos ugrókötél, de a cég nem csupán egy mozgásérzékelőt épített a termékbe, hanem számtalan mást is. Érdemes megnézni a videót.

A Tangram mágneses szenzorokkal érzékeli a mozgást és a beépített 25 LED-nek hála azonnal láthatjuk az eredményt. Hogyan is néz ki ez?

A videón látható, ahogy a LED-ek segítségével a falra vagy bármilyen tárgyra vetíti az eredményt a Tangram. Mindeközben természetesen a Bluetooth segítségével közvetíti az adatokat a telefonunkra is. Az ugrókötél akkumulátorral működik, ami 30 napig bírja egyetlen feltöltéssel, így nem kell úgymond minden edzés előtt feltenni töltőre. 🙂 Bármilyen furcsán is hangzik ez.

A Smart Gym Pro alkalmazás kifejezetten ehhez a kiegészítőhöz készült, nyomon követhetjük vele edzéseinket, statisztikai adatainkat.

A Tangram exkluzív fehér színben kizárólag az Apple Store-okban érhető el, a többi színt pedig megtaláljuk a hivatalos weboldalukon. Az ára közel 25 000Ft.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ez veri nálam a NOKE PADLOCK okoslakatot (ki)használhatatlanságban. 😀
    Árban viszont majdnem ott van.

  2. Lakattal ellentétben ennek van értelme, veszek is egyet a konditerembe, ha elkészül végre…
    Köszi a cikket!

  3. Valahogy nem igazán találok hasonlóságot:https://www.google.hu/search?hl=hu&authuser=0&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1680&bih=949&q=tangram&oq=tangram&gs_l=img.3..0l10.1061.2154.0.2847.7.5.0.2.2.0.110.407.3j2.5.0….0…1ac.1.64.img..0.7.421.y9KjE0KZAMY
    Amúgy annyira nem rossz, mint a lakat, de lehetne benne valami pulzusérzékelő vagy ilyesmi. Egyébként nem a falra vetíti, a kötél jeleníti meg, olyasmi ez, mint azok a forgó órák voltak, pár éve volt divat.
    https://www.youtube.com/watch?v=2R9Ik0mWa8E


Add a Comment