fbpx Skip to content

Az elmúlt hetekben a heti ingyenes alkalmazással inkább a gyerekeknek kedveztek, így nem is írtunk róluk, most viszont egy remek ügyességi játékot tölthettek le ingyen, a Super Sharp személyében.

super-sharp-cover

A hét ingyenes alkalmazása sorozatba nagyon sok, elég minimalista játékokat választ be az Apple, amiről sok esetben lehet amúgy nem is hallanánk, így érdemes minden héten figyelni az App Store-t. A mostani játék célja röviden csak annyi, hogy a különböző geometriai formákat úgy daraboljuk szét, hogy azok a gravitációnak hála a megfelelő színű négyzetekre essenek.

Super_Sharp_screen2 Super_Sharp_screen4 Super_Sharp_screen5

A Super Sharp alapból nem egy nehéz játék, viszont, ahhoz, hogy a mesterévé váljunk, nemcsak nagy ügyességre van szükségünk a pontos vágásokhoz, hanem a logikai készségeinket is bőven igénybe kell vennünk, hogy tudjuk, mit, hol és mikor érdemes elvágni. Eleinte a levágott darabok még engedelmeskednek a gravitáció törvényeinek és lefelé esnek, csúsznak, bukdácsolnak, de később a kis nyilacskával jelölt testek már a fizika törvényeivel dacolva felfelé mozdulnak el, ami eléggé meg tudja kavarni a játékmenetet.

Super_Sharp_gif1 Super_Sharp_gif3Super_Sharp_gif5 Super_Sharp_gif6

A játék jelenleg 120 pályát tartalmaz 15-ös elosztásban és minden 15-ös csomag kinyitásához előtte megfelelő számú csillagot kell összegyűjtenünk, vagy pedig pénzért kinyitni a további pályákat. Csillagokat akkor kapunk, ha adott vágásszámon belül teljesítjük a pályát, ami a játék előrehaladtával már komoly kihívást jelent.

Akik szeretik az ügyességi, logikai játékokat, azok szerintem nem fognak csalódni a Super Sharpban, amit most 2 euró helyett ingyenes tölthettek le.

[appstore id=”1033873301″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment