fbpx Skip to content

A NetPincér alkalmazásáról már írtunk nektek korábban. Nincs kellemetlenebb annál, mikor az ország bármelyik részét járva megéhezel, és nincs se helyismerted, se egy asztali géped vagy laptopod, hogy gyorsan végigfusd a közeli éttermek listáját. Ekkor jön a képbe a NetPincér iOS-es alkalmazása, amivel könnyedén és egyszerűen böngészheted a környékeden található éttermek kínálatát, és megrendelheted a napszaknak megfelelő ételededet különösebb erőfeszítés nélkül.

NetPincér-logo

Az alkalmazás a kezdeti verziója óta nagyon sokat változott, és a fejlesztők meghallgatva a felhasználók igényeit közel 1 év alatt igazán pöpecre faragták az egészet. Lássuk, milyen újdonságokat tartogat nekünk!

Az első és legszembeötlőbb: az alkalmazás sokkal szebb lett! Az alapfelépítés ugyan nem változott, lecserélésre kerültek az alsó menüsáv ikonjai, valamint az eddig kihasználatlan felületeket mostantól étvágygerjesztő képek ékesítik. Az app elindításakor elsőként bekéri tőlünk, hogy hol tartózkodunk pontosan, majd rögtön át is dob az éttermek listájára, ahonnan rendelhetünk.

netpincer-nyito thumb_IMG_0058_1024

Az éttermek keresése sokkal hatékonyabb lett. Lehet név alapján keresni, amennyiben van konkrét elképzelésünk, de akár szűrni is tudunk az étterem jellege alapján, vagy kiszállítási idő szerint sorba rendezhetjük a találatokat.

A kiszemelt éttermet kiválasztva azonnal elénk tárul a felhozatal, a megfelelő ételt pedig máris a kosarunkba tehetjük. A kosár fülön áttekinthetjük a rendelési tételeinket, a Pénztárhoz gomb használatát követően pedig már egy lépéssel közelebb kerültünk éhségünk csillapításához.

thumb_IMG_0059_1024 thumb_IMG_0063_1024

Az alkalmazás bekéri tőlünk a szállítási címet, ha pedig a korábbiak közül egyik sem megfelelő, gond nélkül vehetünk fel újat. A következő lépésben a fizetési módot adhatjuk meg. A NetPincér weboldalán található összes módon eleget tehetünk a számlánk kiegyenlítésének, ha pedig rendelkezünk kupon kóddal, azt is itt adhatjuk meg.

thumb_IMG_0060_1024 thumb_IMG_0061_1024

A fizetési mód megadását követően egy összegző oldalon tekinthetjük át a rendelésünk adatait, a megrendelem gombot választva pedig bankkártyás fizetés esetén a tranzakciót lebonyolító portálon találjuk magunkat. Ha mindennel megvagyunk, kapunk egy megerősítést is a NetPincér alkalmazásától a rendelés befogadásának tényéről, ezt követően pedig nem sokkal később a visszaigazoló e-mail is megérkezik.

thumb_IMG_0062_1024  thumb_IMG_0064_1024

Összességében azt kell mondjam, hogy nagyon szép fejlődési tendenciát mutat az alkalmazás, és szinte rá se ismerni. Gyors, megbízható, intuitív felületen kalauzol minket végig és minden szükséges információt megad számunkra, hogy ne csak az étel, hanem a rendelés menete is teljes elégedettséggel töltsön el minket. Nem utolsó sorban pedig angolul is tud, így a külföldi, nálunk nyaraló vendégek sem ütközhetnek nehézségbe a használata során!

A NetPincér alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, aki még nem tette meg, most beszerezheti:

Screen Shot 2016-07-08 at 13.17.01

A szemfüles olvasóink most 20% kedvezménnyel rendelhetnek az alábbi kuponkóddal:

szifon_banner_netpincer

*Felhasználási feltételek: Az akció a blogbejegyzés publikálását követően lép érvénybe és a készlet erejéig tart (első 100 db érvényes kuponbeváltás). Jelen kupon 20% árkedvezményt biztosít a feltüntetett szolgáltatásra, a rendelés végösszegéből, az első 100 db érvényes, SZIFON kuponkóddal, a NetPincér iOS mobil applikációján keresztül leadott rendelés esetén. A kupon kizárólag egy alkalommal, az iOS mobil applikáción keresztül leadott rendelés esetén érvényes – készpénzre nem váltható és értékéből készpénz nem adható vissza, más akcióval nem összevonható! Egy rendeléshez csak egy kupon használható fel. A kuponkedvezmény akkor érvényesíthető, ha az online fizetési folyamatban a kuponkód megadásra kerül. A kupon csak online fizetési mód esetén vehető igénybe (SZÉP kártya, bankkártya). Minimális rendelési érték: nincsen. Maximális rendelési érték: 20 000 Ft. A NetPincér fenntartja a jogot a rendelés törlésére, vagy a felhasználói fiók zárolására visszaélés gyanúja esetén, illetve az akció részleteinek előzetes értesítés nélküli módosítására, annak azonnali felfüggesztésére. Az akcióval való visszaélés, jogosulatlan kuponhasználat feljelentést von maga után. A kedvezményt csupán az első 100, SZIFON kuponkóddal sikeresen rendelő felhasználó tudja érvényesíteni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Rendszeresen használom, de ennyire azért nem jó róla a véleményem. Nem emlékszik a régebbi rendeléseimre, ha elő szeretném hozni, mindig hibát, majd újrapróbálákozást ír, ami természetesen sosem sikerül. Nem lehet bankkártyát regisztrálni, ellenben bankkártyás fizetéskor minden újabb mezőnél a betűket jeleníti meg a billentyűzeten, amikor a számokra lenne szükség. Rendkívül nehézkes (és bosszantó) így a használata.

  2. A bankkártya adatokat még mindig egy webview-ban kéri be, hogy akár el is lophassák?


Add a Comment