fbpx Skip to content

Az Ultimate Ears termékeiről már több alkalommal is írtunk nektek. A Logitech által felvásárolt vállalat minőségében egyedülálló bluetooth-os, hordozható hangszórókat gyárt. Volt már szerencsénk az UE Roll és a Boom, valamint Boom 2 változatokat is tesztelni, mindegyikkel elégedettek voltunk.

 ue_boom_2_colors-800x437

Nem csak a hangzásban teljesítenek kiemelkedően, hanem az IPX7 szabványnak köszönhetően por-, ütés- és vízálló tulajdonságokkal is bírnak. A Boom 2 és a Megaboom a nagyobbik testvérek, egy nemrég érkezett frissítésnek köszönhetően már Siri segítségével is képesek zenét lejátszani.

A frissítés az App Store-ból beszerezhető, az adott hangszóhoz testreszabott alkalmazáson keresztül tölthető le, a procedúra pedig nem tart tovább 5 percnél. A tudásuk eddig is elegendő volt, beépített hangerőszabályozóval rendelkeznek, a gesztusvezérlésnek köszönhetően pedig a Boom 2-n úgy állíthatunk meg, vagy válthatunk zeneszámot, hogy kézbe se kell venni a telefonunkat.

A most érkezett frissítés a Bluetooth gombra rótt egy újabb feladatot: rövid megnyomás hatására Siri aktiválódik, és a beépített mikrofonnak köszönhetően utasításba adhatjuk, hogy milyen zenét szeretnénk hallgatni.

Természetesen nem csak a zenelejátszó funkciók működnek, tehát ha épp a medencében ücsörögve vagyunk kíváncsiak az aktuális EB meccs eredményére, nyugodtan megkérdezhetjük ezt is az UE Boom segítségével.

A tesztek során a Siri integráció nagyon jól működött, azonban néha előfordult, hogy egy-egy dalcímet vagy előadót félreértett, és egy teljesen más előadó dalait kezdte el játszani. Az összhatás azonban tökéletes, nagyon hasznos funkcióval bővült az eddig is remek felhozatallal rendelkező UE Boom és Megaboom család.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Akkor viszontlátásra. Ostoba Apple hívők. Veszek egy használható telefont, és nem zavargok itt. Kézcsókolom.

  2. Még a cikk címét se értem 😀

  3. @Ugyankerem: gondolom iphonet veszel, mert az használható csak igazán.

  4. Azt imádom az Apple-ben, hogy kb ugyanannyi semmire sem használható szolgáltatása van -lásd Apple Music, Maps, Siri-, mint, amit tényleg tudsz használni- maga a készülék. Én viszonylag jól beszélek angolul, és többször próbáltam magam rászánni a Siri használatára, de megmondom őszintén azt leszámítva, hogy épp kit akarok felhíni menet közben, az ég világon semmire sem használom. Biztos az amcsiknál kiforrottabb, de itt nálunk az öreg kontinensen, hát…

  5. Én az időjárás és a pontos idő megkérdezésére használom. Kitűnő ????
    Amúgy medencéből tényleg poén lehet, nem kell kimászni, nem kell telefonért nyúlni, meg tudsz mindent kérdezni.


Add a Comment