fbpx Skip to content

Kiterjeszti az Apple az “iPhone-nal fotózva” elnevezésű kampányát egy új témakör irányába, ami a különböző színvilágú képek fotózása. A fotók a felhívás szerint a fényes, élénk színekre kell, hogy fókuszáljanak, olyanokra, amelyek körülvesznek minket a mindennapok során.

appleshotoniphonecolors

A kampány alapvető célja az iPhone-nal készített fotók megosztása a publikum számára azon régiókban, amelyeket az Apple erre kijelölt, egyúttal pedig marketing célokat is szolgál a kezdeményezés.

A résztvevő országok között megtalálható az USA, Kanada, Anglia, Ausztrália, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Svájc, Törökország, Oroszország, Brazília, Chile, Kolumbia, Mexikó, Japán, Szingapúr, Hong Kong, India, Korea, Kína, Malajzia, Új-Zéland és Thaiföld is.

Az Apple 2015 elején indította el eredetileg a kampányát, nem sokkal az iPhone 6 és 6 Plus megjelenését követően, nemrégiben pedig ismét elővették a témát a 6s és 6s Plus népszerűsítésének érdekében. A legjobb fotókat összegyűjtik, és kiállítják az adott országok reklámfelületein, metró aluljárókban, autópályák mellett, köztereken, és így tovább.

Az “iPhone-nal fotózva” kezdeményezés minden bizonnyal a 2017-ben is vissza fog térni, addigra azonban már az Apple új zászlóshajóját, az iPhone 7 és 7 Plust fogja kicsit megtámogatni. A két készülék közül a pletykák szerint a kisebbik modell nagyobb szenzorral fog érkezni, míg a Plus változat duplalencsés kamerát kap, ezzel buzdítva még több felhasználót fotózásra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ez csak igy lenn erdekes ha megtiltanak az utolagos szerkesztest.


Add a Comment