fbpx Skip to content

A Vodafone elindította ReadyPay nevű szolgáltatását, amely egy mobil bankkártya-elfogadó megoldást kínál vállalkozások számára.

Unknown-10

A szolgáltatás egy internetre csatlakoztatott okos eszköz (mobiltelefon vagy tablet) és a speciális mobil bankkártya-olvasó terminál segítségével bárhol, bármikor lehetővé teszi a bankkártyás fizetés elfogadását.

Ha valakinek eddig problémát jelentett, hogy kizárólag készpénzt tudott elfogadni, de a tetemes banki költségek és a súlyos, nehezen kezelhető terminálok visszatartották, hogy a bankkártyás fizetési módot is lehetővé tegye vevői számára, akkor a Vodafone ReadyPay szolgáltatás az ideális megoldás.

A Vodafone ReadyPay alkalmazás keretében kedvező pénzügyi csomagot, mobil bankkártya olvasó terminált (mPOS), okoskészülék alkalmazást, online kereskedői oldalt biztosítanak a szolgáltatást igénybe vevők számára, így alacsony beruházási költség mellett, egyszerűen és gyorsan válhatnak bankkártya elfogadó vállalkozássá.

Screen Shot 2016-06-20 at 10.07.04

A ReadyPay megoldás azon túl, hogy az alapvető vásárlói elvárások közé tartozó bankkártyás fizetési lehetőség biztosításával segít versenyképessé tenni bármely vállalkozást, számtalan további előnyt rejt magában. Költséghatékony, hiszen az Extra csomagban akár 0% a banki jutalék 24 hónapra, valamint a készülék mindössze egyszeri 4990 Ft-os befektetést jelent. A terminál kis méretéből adódóan akár egy zsebben is elfér, így ideális megoldás mozgásban lévő kereskedők számára. Amellett, hogy a legmagasabb biztonsági követelmények mellett képes elfogadni a bankkártyát, a legújabb Bluetooth technológiának köszönhető adatkommunikációval mégis könnyen kezelhető és gyors a fizetési folyamat. A digitalizáció nyújtotta lehetőségekkel élve környezetbarát megoldás, mert nem nyomtat papír alapú fizetési bizonylatot, de természetesen igény szerint elküldhető e-mailben a vevő számára.

Unknown-1

Hogyan működik a ReadyPay? Egyszerűbben, mint gondolnánk! Az üzembe helyezéshez első lépésként a ReadyPay alkalmazást kell telepíteni az okoseszközre, majd Bluetooth csatornán párosítani a kártyaolvasó terminállal. Ezután már használható is az eszköz, a fizetéshez csupán meg kell adni a fizetendő összeget az alkalmazásban, a vásárló pedig a megszokott módon használja bankkártyájával, szükség esetén PIN-kódjával a kártyaleolvasót. Ezzel a fizetési tranzakció lezajlik az OTP Bank rendszerében, amennyiben pedig a vevő igényel fizetési bizonylatot,  nem kell mást tenni, mint megadni az e-mail címét a Vodafone ReadyPay alkalmazásban és elektronikus levél formájában megkapja a vásárlást igazoló dokumentumot.

Bővebben a Vodafone oldalán lévő ReadyPay aloldalon tudtok erről olvasni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. nincs baj az ilyen PR cikekkel, de ne kopizzátok má’ 1in1 lécci… 😀 :O

  2. Jól sejtem hogy CSAK paypass kártyával működik? Vagy hol húzom le a mágnescsíkot? Vagy be is lehet dugni az olvasóba a kártyát?

  3. @Józsi: a PR cikkeket a megrendelő készíti el, ezért is PR. ha ő ezt küldi, akkor ez van.

  4. @Kovács Péter: Megnéztem az oldalon a videót, van az alján egy nyílás, ahova befér a bankkártya, de nem említik, csak a paypasst.
    Oszt ehhez tényleg nem kell semmi komoly papírmunka? Várhatóan a köztéri kunyerálók is befektetnek majd egy-egy ilyenbe, hogy nehogy azt terkózzuk nekik, hogy nincs nálam kp, csak kártyán van pénz.

  5. asszongya, idézem: “a súlyos, nehezen kezelhető terminálok visszatartották”
    Ez azért már tényleg nagyon WS Teleshop szöveg, nem lehet, hogy ez is csak egy olyan tréfa, mint a google maps 8 bites nintendóra, meg a Snoop Dogos youtube, meg amit április elsején szokott nyomni a Google.

  6. Ezt használják a kalauzok a vonaton. Persze nem vodás. Elfogad minden kártyát, még mágnescsíkossat is. Bá szerintem elég drága.

  7. @Szakonyi László: Meg ezer helyen, itt most annyi a különbség, hogy a Vodának nem elég az adatforgalom utáni pénz, így beszállt egy saját márkás POS terminállal a buliba.


Add a Comment