fbpx Skip to content

Két héttel a az iOS 9.3.3 és a tvOS 9.2.2 első bétáinak megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette ezek, és a watchOS 2.2.2 második bétáját.

Borítókép: Elérhető az iOS 9.3.3 beta 2, a watchOS 2.2.2 beta 2 és a tvOS 9.2.2. beta 2.

Az iOS 9.3.3 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.3.3 beta 1-et futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is; a watchOS 2.2.2 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után; a tvOS 9.2.2 beta 2 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a 9.2.2 beta 1-et futtató készülékekre.

iOS 9.3.3 beta 2

Az iOS 9.3.3 beta 2 build száma 13G21, a beta 1-é pedig 13G12 volt.

Kép: Az iOS 9.3.3 beta 2 részletei az Apple fejlesztői központjában.

Újdonságok

Az iOS 9.3.3 beta 2-ben a jelek szerint ismét nincs szemmel látható újdonság, ugyanakkor noha korábban a 9,7″-es iPad Pro modellekre nem jelent meg a 9.3.3 beta 1, most a beta 2 már elérhető ezekre is.

iOS 9.3.3 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 9.3.3 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről. Úgy tűnik, hogy az Apple közzétette ugyan az IPSW-k letöltési linkjeit a fejlesztői központban, de azokat kiválasztva valójában nem töltődik le a fájl még fizetős fejlesztői fiókkal bejelentkezve sem. Ezt várhatóan hamarosan orvosolják, és akkor az alábbi linkek is működni fognak.

iPhone:

iPod:

iPad:

watchOS 2.2.2 beta 2

Az iOS 9.3.3 beta 2 mellett a watchOS 2.2.2 beta 2 is elérhetővé vált a fejlesztők számára. Itt érdekes a névadás egyébként, mert ez valójában az első béta, az Apple mégis másodikként hivatkozik rá. A build itt 13V601 lett, a watchOS 2.2.1 buildje pedig egyébként 13V420.

Kép: A watchOS 2.2.2 beta 2 részletei az Apple fejlesztői központjában.

A watchOS 2.2.2 beta 2 használatához az iPhone-ra előbb telepíteni kell az iOS 9.3-at, ha az nem lenne fent.

tvOS 9.2.2 beta 2

Az új build verziószáma 13Y816, a beta 1-é pedig 13Y807 volt.

Kép: Az tvOS 9.2.2 beta 2 részletei az Apple fejlesztői központjában.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Az iOS 9.3.3 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-re érhető el. A hivatalos megjelenési időt nem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 2-ről meg itt, a tvOS-ről pedig itt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Vajon kijavították a OS X Safari fagyást?

  2. @Kovács Péter: egyelőre nem ajánlotta fel a frissítést.

  3. Valszeg ez megint csak a fejlesztőknek szól, a beta tesztelőknek nem ajánlja fel az OTA. Az oldalon található linken pedig nem jön le, csak 243 bájtos valami. ????

  4. @redcar: melyik linken? melyik bétát? milyen készülékre? a cikk nem írta, hogy ez a nyilvános béta lenne.

  5. Sziasztok!

    Nem működnek a linkek!

  6. @Lajhar: a fejlesztői központ hibája, majd orvosolják. addig várni kell, vagy ott az OTA.

  7. @Jadeye:
    Köszönöm! OTA-n nem hozza fe. IPhone 6S

  8. @Lajhar: ez nem a nyilvános béta. ha nem a fejlesztői van fent, akkor értelemszerűen nem fogja feldobni OTA.

  9. Nekem public beta van a telefonomon, viszont megegyezik ahogy néztem a developer beta1-el. Viszont regelve van fejlesztőként is a telefonom, de nem dobja fel ota a frissítést…

  10. @Lazika: ha a nyilvános béta van a telefonodon, akkor a nyilvános bétát fogja majd feldobni, ha az megjelenik, a fejlesztőit nem.

  11. Ha public beta van fent akkot NEM fogja feldobni az OTA, ezt ertsetek mar meg!!!! Meg akkor se ha regelve vagytok fejlesztoire, nem az a kód van benne.

  12. En mar a beta ios10-re varok 🙂

  13. @Jadeye:
    Akkor az most normális, hogy a 6S letöltési linkje továbbra sem működik?

  14. Már tölthető a nyilvános 9.3.3 beta 2.

  15. Helló, tanácsot kérnék tőletek! A háztartásba 2 iphone ,de csak egy számítógép van! Hogy tudjuk külön külön szinkronizálni,közbe nem veszik el adat,zene képek?

  16. @tomika24: csinálj a számítógépre 2 fiókot, egyikkel az egyik, másikkal a másik szifont szinkronizálod

  17. Az akku probléma javult?
    Nekem 5S-en 9.3.3 beta1-el merült rendesen, volt, hogy 3%-ról kikapcsolt.

  18. Night Shift működése:
    1. Ha a “Naplementétől Napfelkeltéig” van bekapcsolva, akkor a képernyő színét a beállított színhőmérsékletre 30 perc alatt fokozatosan állítja be a Night Shift.
    2. Ha a “tól-ig” időpont van bekapcsolva, akkor a képernyő színét a beállított színhőmérsékletre 2 perc alatt fokozatosan állítja be a Night Shift.

  19. Sziasztok! Olyan kérdésem van! iPhone 6s! Eddig telekom SIM-el használtam! Ma lemondtam ,váltottam telenorra! Telefon kártya független! Ennek ellenére ilyen váltás után kell restort csinálni?

  20. @tomika24: kártyafüggetlen készüléknél nem kell. miért kellene?

  21. Köszi az infót! Azt hittem kell hogy lte lett ujra! De közbe utánna olvastam hogy telenornál maradt!

  22. Hogy áll az ios 9.3.3?
    Van megjelenési időpont?
    Van újabb béta?


Add a Comment