fbpx Skip to content

Ismét eljött a május és vele együtt egy nagyszerű nap is, ami kivételesen nem köthető sem valláshoz, sem munkaszüneti naphoz. Ez pedig nem más, mint a Stylebolt.hu szülinapja.

Borítókép: StyleBolt születésnap május 13-án, rengeteg akció, ajándéksorsolás.

Ennek a jeles alkalomnak a megünneplésére rengeteg kedvezménnyel jelentkeznek és még egy sosem látott nyereményjátékkal a bolt történetében. Át is adnánk nekik a szót.

Maga a Stylebolt.hu öt évvel ezelőtt indította el a pályafutását, még egy kicsi irodaépületben, kis termékpalettával. Innen a már ikonikus, de csak kevéssel nagyobb Páva utcai üzletbe költöztünk, ahol már többen felkapták a fejüket a kedvező árainkra és az általunk forgalmazott prémium kiegészítőkre. A népszerűségünk és a termékkínálatunk növekedésével ebből a pici boltból egyenes út vezetett a jelenlegi főhadiszállásként is szolgáló Tűzoltó utcai boltunkba. A legutóbbi fekete pénteki, hatalmas árzuhanásos akciónk után viszont elérkezett az idő, hogy ismét egész napos kedvezményekhez juttassuk a vásárlóinkat.

Gyakorlatilag majdnem minden termékre kedvezmény lesz, bolti vásárlás esetén ez 20%-ot jelent, de online is érvényes lesz ez az engedmény, ebben az esetben csak 10% a mértéke. Lesznek kiemelt termékek is, szám szerint öt kategóriában, amiket több mint 20% kedvezménnyel értékesítünk. Ilyen lesz például a Nonda Zus autós töltő és az iHere kulcstartó.

Emellett egy nyereményjátékra sor kerül majd. Ennek keretein belül rengeteg kiegészítőt fogunk kisorsolni. A  főnyeremény nem más, mint a legújabb iPhone SE készülék. Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, nem is kell mást tenni, mint személyesen vásárlásnál megadni a kollégánknak az email címed. Ha viszont online vásárolsz, a játékra való feliratkozás is automatikusan megtörténik.

Az eseményre május 13-án kerül sor, amikor a Stylebolt csapat mindenkit sok szeretettel vár. Az akcióról bővebben a Stylebolt oldalán tudtok olvasni, ide kattintva, vagy a facebookon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. “A Facebook felhasználók like-olással,”… így is lehet nyerni? :O

  2. Józsi, megirták hogyan lehet..
    Miért kell agyaskodni?

  3. @Józsi: sehol nem szerepel ilyesmi.

  4. @Jadeye: mostmár tényleg nincs


Add a Comment