fbpx Skip to content

Egy hónapja adtuk ki a Szifon.com alkalmazásának 3.0-s verzióját, ami esetén a 2.0.2-es változat frissítése körüli nehézségek, és az olvasóink visszajelzései miatt úgy döntöttünk, hogy inkább teljesen tiszta lappal kezdünk, és az alapoktól építjük fel az alkalmazás 3.0-s változatát.

szifon-app-promo-cover-3-1

A 3.1-es verzióban több apró finomítás mellett elérhetővé tettük a cikkek internetkapcsolat nélküli olvashatóságát, az iOS beépített Spotlight keresőjében a cikkek kereshetőségét, illetve jelentősen javítottunk a vak és gyengénlátó olvasóink számára a VoiceOver támogatásán.

Kép: A Szifon.com alkalmazás 3.1-es verziójának képe a könyvjelzők közé mentett cikkekkel.

A jelenlegi frissítésben az első kézzelfogható újdonság a könyvjelző menüpont, ami egyben a cikkek offline, tehát internetkapcsolat nélküli olvashatóságát is jelenti. A könyvjelzők a második ikon lett a menüben. Internetkapcsolat esetén a cikket tölti be a könyvjelzőből rányomva, internetkapcsolat nélkül pedig offline tölti be az adott cikket, hozzászólások és értelemszerűen videók nélkül. A cikkeket hozzáadni a cikken belül lévő könyvjelző ikonra nyomva lehet, és törölni is ugyanígy. A cikk hosszúságától és a képek mennyiségétől függ, hogy egy adott mentés mennyi helyet foglal, de igyekeztünk ezt is minél kevesebbre csökkenteni.

Kép: A Szifon.com alkalmazás 3.1-es verziójával a Spotlight már a cikkek között is tud keresni.

Az iOS 9-ben már a Spotlight is képes az alkalmazásokban keresni, feltéve hogy azok fel vannak rá készítve. Magyarországon először a Szifon.com appban tudok keresni a Spotlight-on keresztül, ha iPhone, Apple hírekről van szó. Így lényegében sokkal könnyebben kereshettek bizonyos dolgokra, például aktuális szerviz akciókra vagy iOS frissítésekre.

  • Megjegyzés: egy nem várt hiba miatt a Spotlight keresés átmenetileg nem érhető el. Az új verziót már beküldtük az Apple-nek jóváhagyásra.

Kép: A Szifon.com alkalmazás 3.1-es verziójának képe egy cikket megnyitva.

Végül, de nem utolsó sorban jelentősen javítottuk a vak és gyengénlátó olvasóink számára a VoiceOver támogatását. Erre rengeteg munkaóránk ráment, nem volt könnyű optimalizálni, de reméljük, így már kényelmesen használható az alkalmazás számukra is.

Amennyiben tetszik az alkalmazás, kérlek értékeld az App Store-ban – és ha bármi hibát észlelsz, azt például itt írd meg nekünk, vagy e-mail formájában, mert az App Store-ban tett értékelésekre ott nem tudunk reagálni.

[appstore id=”478349163″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. 8.4-en egybol crash van cikkek megnyitasakor :((

  2. @Peet33: Eddig működött? Sajnos minden szoftveren nem tudjuk tesztelni, leginkább 9-esen nézzük. Ha letörlöd és újra felrakod akkor is ezt csinálja?

  3. @Peet33: sajnos nem tudtuk 8.4-en tesztelni, mert nincs olyan készülékünk, amin az lenne, a Simulator meg sokszor nem elég erre. a 8.4-et támogató készülék ugyanakkor gond nélkül frissíthető 9.3.1-re. de azért mindjárt megnézzük, mi lehet az oka.

  4. Sziasztok! A régi könyvjelzők visszaállítasa esélytelen? Sok minden volt aminek a címére nem emlékszem, de jó lenne újra olvasni.

  5. @Peet33: megvan a hiba oka, már be is küldtük az új verziót az Apple-nek. mindenesetre nézd meg most, állítottunk a szerveren is.

    @klapparcircus: sajnos azok az app átalakítása miatt nem visszaállíthatóak.

  6. tökéletes lett woice owerel köszönyük

  7. nagyon jó lett köszönyük

  8. Most mar megy hibatlanul!! Koszi a gyors javitast! :))

  9. @jeromos: örülünk, hogy megfelelően használható. 🙂 megköszönjük, ha értékeled az App Store-ban is – és kérlek, írj nekünk egy e-mailt, ha bármi hibát találsz benne, vagy nem úgy működik, ahogyan várnád.

    @Peet33: király, köszi a visszajelzést! 🙂

  10. Azt meglehetne még oldani, h a hozzászólások számsorral kegyenek?

  11. @Put2: Megnézzük! 🙂

  12. Igen, ez így már jó lesz a képek alt paraméterének kitöltésével együtt. Sokat javított a cikkek olvashatóságán és a felhasználói élményen, hogy Image123 helyett a “szifon app főképernyője egy könyvjelzőbe rakott cikkel” olvasható. köszönöm.

  13. @bizsda: ismétlem magam, de: örülünk, hogy megfelelően használható. 🙂 megköszönjük, ha értékeled az App Store-ban is – és kérlek, írj nekünk egy e-mailt, ha bármi hibát találsz benne, vagy nem úgy működik, ahogyan várnád.

  14. Admin: Köszi 🙂

  15. Még egy észrevétel! Az app-ban a keresés eléggé szegényes! Ha webes felületről keresem azt megtalálja, de ha ugyan azt keresem a szifon app-ban, akkor a keresés eredménytelen! Egy példa: ‘iPhone 6 budapest’ ezt minden gond nélkül megtalálja a webes oldalon, de csak ott!

  16. hello én még nem frissitettem mert hiányoznak azok a kis képek a cikkek elől azokat betudnátok ujra rakni?
    bocsi ha mégis van csak azokon a fenti képeken ugyláttam hogy nincs nekem még a régi ios 6 stílusu szifon app van meg és frissiteném csak azok a kis képek nekem sokat dobtak rajta

  17. @ThePhenomenal: Sajnálom, de nem valószínű, hogy lesznek kis képek. Jelenleg az alkalmazás a tipográfiára épül, és ebbe nem férnek bele a képek. Ebben az esetben én a Safarit ajánlom, ha pedig a Push-ra van szükséged akkor tedd fel az appot, de ne használd.

  18. Ja oké nekem fenn van nagyon szeretem 😉 nagyon jo app meg teccik a régi ios 6 feeling is

  19. Hát ez a frissítés de nehezen ment fel…
    iPad 4 32GB 4G 9.02JB:
    Frissítés után 1. Indítás: kék háttérnél megállt
    2. Indítás: Apple hírek feliratnál megállt
    3. Indítás: Apple híreknél kb 1,5 perc után nincs internetkapcsolat
    iPad újraindul, ugyanez mégegyszer
    Progi levesz feltesz újraindít, ugyanez, nincs internetkapcsolat
    Progi mégegyszer levesz feltesz újraindít, kb 2 perc után elindul rendesen,
    Most 2-3 indítás után már megy rendesen
    Előző 3-asra frissítéssel nem volt gond…

  20. @egycsavo: Igen, tudunk róla a szerveren lévő api nem kommunikál megfelelően, a mai nap folyamán javítjuk. 🙂 Ehhez elvileg az appot már nem kell frissíteni.

  21. UIWebView scrollView-jéhez adjatok hozzá 20 pontos contentInsetet. A status bar mögött van a webView most, és nem látszik az oldal teteje. Feltűnőbb ha Pl a szifon store-ra mész az alkalmazásban. iPad Air 2, iOS 8.4


Add a Comment