fbpx Skip to content

Akciós lett a méltán híres Alto’s Adventure, most csupán 0,99 euró, tehát kevesebb mint féláron kapható az eredeti 2,99 eurós árhoz képest.

Borítókép: Alto's Adventure – havas tájon lámák, házak és egy szélmalom.

A történet szerint Alto, a főhősünk, egy lámapásztor a hegyen, akinek csak annyi a dolga, hogy figyeljen az állatokra. A lámák viszont egyszer csak fogják magukat, és megszöknek a karámból. Erre viszont Alto fogja a snowboardját és utánuk ered, hogy visszaterelje őket a helyükre és ezzel veszi kezdetét a véget nem érő (endless-runner) lesikló kaland.

Az Alto’s Adventure-ben nincsenek különálló pályák, hanem csak kitűzött célok vannak, amiknek a teljesítésével újabb karaktereket szerezhetünk meg és a cél a minél nagyobb pontszám felállítása. A lesiklás közben nem csak a lámákat kell befogni, hanem az érméket is érdemes gyűjteni, mert ezekkel tudunk később extrákat vásárolni. Karaktereink profi snowboardosok, így nem csak szépen siklanak a hegyoldalban, hanem különböző trükkökkel teszik izgalmasabbá és látványosabbá a lesiklást. A karakterek nem csak kinézetben különböznek egymástól, hanem snowboard tudásban is. Van amelyik gyorsabb, van amelyik ügyesebb, de van olyan is, aki nem is ember.

Kép: Rövid animáció-részlet a játékból, ahol a játékos egy rámpáról egy ugrással a képernyő másik oldalára érkezik, alatta pedig elszalad egy szökött láma.

Korábbi cikkünkben Hori bővebben is ír erről játékról, érdemes elolvasni, illetve most megvásárolni is.

[appstore id=”950812012″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment