fbpx Skip to content

Korábban írtunk arról, hogy nem működik megfelelően az iPhone SE készülékek esetén a Bluetooth kihangosítás.

iPhone-SE-Bluetooth

Kollégánk jelezte, hogy végre ez a hiba megszűnt a legfrissebb bétában, így várhatóan a következő 1-2 hétben az iOS 9.3.2 javítja majd ezt a hibát. Az iPhone SE egyébként jól működik, más hibát nem fedeztek fel a felhasználók a készülékkel kapcsolatban, így megbízható lehet a következő néhány évben.

Az iOS 9.3.2 beta 2 telepítése

Mi általában nem javasoljuk béta szoftver telepítését, azonban én teljes mértékben megértem azokat, akik már nem tudják türtőztetni magukat a hiba miatt. Mivel az iOS 9.3.2 hivatalos megjelenési idejét nem közölte az Apple, így addig a béta az, amit fel lehet tenni az érintett iPhone SE-re.

Az iOS 9.3.2 beta 2 felrakásához kövessük az ebben a cikkben leírtakat: Gyakori kérdések: hogyan telepíthető egy készülékre az iOS nyilvános bétája?

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Valakinek olyan hiba mintha a rezgő legyengülne…????
    Ha hívnak akkor első rezgő erős majd a többi olyan mintha gyengébb volna ….esetleg szoftver hiba ??

  2. Nekem ugyan nem jött elő a hiba, de azért azt vártam volna, hogy egy ilyen miatt rögtön kiadnak egy véglegeset, amiben az előzőhöz képest legalább ezt az egy (szinte elviselhetetlen) hibát kijavítják.

  3. Senkinek nincs ilyen hibája.Akkor valószínű hogy nem szoftveres és hibás a készülék. ???? ios9.3.1 van rajta.

  4. Kb. mikor lesz elérhető az iOS 9.3.2?

  5. @b.adam: az Apple nem közölte a megjelenés időpontját.

  6. Üdv.

    Iphone 6s-en, használja valaki? Ha igen, nem tapasztaltok laggolásokat, akadozásokat? Mert én sajnos igen. Ha viszonyítanom kellene, olyan mint amikor asztali pc-n a videókártya már a végét járja.
    Kipróbáltam ota frissítéssel és tiszta telepítéssel is.

  7. @bangoheifetz:
    De én is tapasztalom. És nem csak a rendszerben, de még alkalmazásoknál is. + a mail is hülyéskedett az elején. Beta 1-nél nem volt ilyen gond 🙂

  8. @bangoheifetz:
    Kapcsold be a “Mozgás csökkentése” funkciót (Általános beállítások – Kisegítő lehetőségekben). Ez segít rajta. Majd a Beta 3-ban ha javítják visszakapcsolom.

  9. Köszi a választ ☺️


Add a Comment