fbpx Skip to content

Épp a minap konstatáltam, hogy valahogy a 6s-em kijelzőjén több karc van így közel 4 hónap használat után, mint az összes eddigi iPhone-omon volt. A szervizben az új akción tanakodtunk, amikor megláttuk a karcokat, így gyorsan el is határoztuk, hogy csináljunk egy egyszerű, de annál hasznosabb akciót.

iszervizpont-uvegfolia-cover

Az Apple folyamatosan törekszik arra, hogy a készülékei nemcsak szépek, hanem strapabírók is legyenek, így többek közt az iPhone üvegén is állandóan javítanak, illetve a 6s széria esetén az alumínium készülékház is új ötvözetből készült, hogy ellenállóbb legyen. Jómagam nem vagyok egy nagy fólia-hívő, főleg a 6-os széria óta, főként a kerekített szélek és az Olloclip napi szintű használata miatt, de azt be kell látni, hogy egy jó fólia sok kellemetlenségtől meg tudja óvni készülékünket.

Az utóbbi években, aki igazán komolyan vette a fólia témát, az nem a műanyag, hanem az üvegfóliákat választotta. Az üveg noha vastagabb, mint a műanyag, viszont nem csak a karcok ellenvéd, hanem durva esés esetén az törik be a kijelző üvege helyett – és hát mi már csak tudjuk, hogy nem mindegy, hogy pár ezerért veszel-e egy új fóliát vagy több tízezerért egy új kijelzőt (utóbbi ráadásul a hivatalos garanciát is érvénytelenítheti).

iszervizpont-uvegfolia

A február 13-ig leadott minden olyan iPhone 4 vagy újabb készülék esetén, melyben kijelzőt cserélünk, ajándékba adunk és fel is helyezünk egy üvegfóliát.

Árlistánkat itt találjátok és kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzánk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Ezek az árak gyári alkatrészekkel vannak vagy utángyártott?

  2. @stei: sehol, senkinél nincsenek “gyári” alkatrészek, csak az Apple-nél.

  3. Appsolute -nál cseréltetett egy barátom kijelzőt GYÁRI alkatrészre, és utána tudta érvényesíteni APPLE-nél a gyári garanciáját mivel gyári volt az alkatrész ezt mivel magyarázzátok akkor?

  4. Mennyire kéne, hogy bírja a gyűrődést az üvegfólia? A nadrágzsebemben hordom a telefonomat, és két hét után az üvegfólia elkezdett leválni. Tényleg vissza lehet rakni, ha leveszem, és alkoholos kendővel áttörlöm?

  5. 6s keszuleket 3nalog hasznaltam folia nelkul, addig letettem az asztalra, meloba a kezembe vittem (amugy is rengeteget kell telefonalnom), zsebemet egyszer nem latta. Aztan egy este megneztem es mevilagitottam ledes zseblampaval es azt mondtam hu b*zd mg. 4s repult ezerszer, zsebben volt, semmi sem volt rajta. 6s ultra konnyen karcolodik, nem tudom miert. Szerencsere ezek meg azok a hajszalkarcok amiket csak a leses lampaval latni es bizonyos szogekben, 10cm-rol nezve, ennek ellenere a lelkivilagom megroncsolta 😀 szoval ha tetszik, ha nem, mindenki tegyen fel vmi foliat, mert a 6s sajnos sokkal konnyebben karcolodik.

  6. @Buga_Laci: két dolog lehet. vagy egy másik készülékről leszedett eredeti kijelzőről van szó, vagy az Apple-nél nem vették észre, hogy valójában utángyártott. az utángyártott alkatrészek is az Apple specifikációinak megfelelően, adott esetben ráadásul pont ugyanazon a gyártósoron készülnek, vagy onnan lovasítják meg őket. csak az Apple hivatalos szervizpartnerei tudnak az Apple-től alkatrészeket rendelni. a hivatalos szervizpartnerek Magyarországon: iSTYLE, iCentre, Almárium Pro. mindenki más csak garancián túli szerviz.

    a nem hivatalos szervizpartnernél történt bármiféle javítás egyébként garanciavesztő, ha azt az Apple észreveszi. itthon legjobb tudomásom szerint még a hivatalos szervizpartnerek sem cserélnek kijelzőt (nincs level 2-es szerviz), hanem el kell küldjék az Apple európai szervizközpontjába, ezért is több nap az átfutása.

  7. @Jadeye:

    Ezt én is így tudom, annak ellenére, hogy egy “nagyon okos” szervizes állította nála van, mert neki az Andrássy úti üzletből kihozzák. Ő biztos valami király

  8. Szerencsére sokan árulnak gyári bontott kijelzőket például iPhone 6 hoz 25e ért.


Add a Comment