fbpx Skip to content

Fél évvel ezelőtt indult útjára az Apple Music, és ebből az első 3 hónapban tulajdonképpen egyetlen előfizetője sem volt.

Spotify-Apple-Music-logos

Miután véget ért az ingyenes időszak, tehát az utóbbi pár hónapban, összesen 10 millió előfizetőt szerzett magának a cég. Ennyi idő alatt ez brutális növekedés, úgy látszik, az emberek szeretik az Apple Music-ot.

Ez a 10 millió előfizető jelenleg a Spotify-nak a fele, akiknek persze erre jóval több idejük volt, pontosabban 6 évük, így az Apple alig 3 hónap alatt szedte össze a Spotify előfizetőinek a felét. Ugyanakkor a Spotify-t ingyenesen hallgatók tábora brutális, több mint 75 millió, arra azért várni kell, hogy az Apple elérje ezt a számot.

Apple-Music

Az Apple valószínűleg 2017-re elérheti a Spotify fizetős táborát, főleg, hogy az Androidra megjelent alkalmazásuk óta még nem telt el 3 hónap, tehát a felhasználók még nem fizettek elő. Én továbbra is a Spotify-t használom, számomra az Apple rendszere túl lassú, a Spotify megfelelően frissíti az alkalmazását, illetve bármilyen platformra elérhető, legyen az XBOX, TV, Linux, akárhol hallgathatok zenét.

[poll id=”197″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Egy kis eliras: “szeretni helyett szeretik”

  2. Spotify forever:) persze iPhone-on.

  3. Valaki elmagyarazna pls hogy mi a lenyege az elofizetett zenehallgatasnak? 😀

  4. Apple musicot hasznalom amióta megjelent, meg is vagyok elégedve. De nem tudjátok hol tudok rákeresni stílusokra ? Pl house zenéket listázza népszeruseg szerint

  5. @scania460: Mondok még egyet. A távirányítás. Nekem egy iPhone a Hi-Fi zenelejátszója, viszont nem tudom megfelelően távirányítani. A Spotify-jal tudom a másik iPhone-ommal távvezérelni.

  6. @BoRRoNeo: De találtam már a Spotify-on olyan albumot, ami nem jelent meg offline, így egyetlen torrent oldalról sem szerezhető be, pedig kerestem rendesen.

  7. Aaaa eertemm
    Kocce haverdak! :DD

  8. Ingyenes Spotify-t használom telefonon (Note 4) , csavar annyi benne hogy mivel tableten korlátlanul lehet hallgatni Spotify-t telefonon meg csak shuffle mod, hogy tablet mod olt apk-t tettem fel és azt hiszi Spotify hogy tabletrol vagyok. 😀 £5 fontert korlatlan netem van T-mobile nál, ugyhogy akkor hallgatom amikor akarom. done

  9. Egy hónap előfizetés után vissza a Spotifly-hoz az Apple music még van hova fejlődjön… bosszantó lassúság áttekinthetetlen keservesen létrehozható listák … remélem nem csak az előfizetők számában szeretné behozni az előbbit hanem minőségben is.

  10. Az Apple Music-ot október óta használom, meg vagyok vele elégedve. Most, hogy olvasom a cikket kipróbáltam a Spotify-t, nem jött be, mert elég sok régi magyar számot hallgatok, és azokat valamiért sokkal könnyebben találom meg az Apple Musicban és a kezelő felülete sem igazán tetszik, de ez szubjektív. Az Apple Music-kal viszont van olyan gondom, hogy mivel nem ismerik túlzottan ezeket az előadókat, így többségük többször is fent van pl.:az Edda háromszor, Máté Péter négyszer különböző neveken, sőt az Edda még össze is van fésülve egy olasz előadóval is. Jó lenne, ha ezeket javítanák, mert elég idegesítő, hogy több névből kell összeválogatnom egy előadót. Tudja esetleg valaki, hogy ezeket hol lehet jelenteni, mert a bug reportok között, csak olyanok szerepeltek, amik a szolgáltatás hibái.

  11. Szerintem nyugodtan jelentsd ott le, végul is a keresés opció is a szolgáltatás része.


Add a Comment