fbpx Skip to content

Eddig nem volt elérhető semmilyen eredeti, az Apple által készített óra-dokkoló, azonban most úgy tűnik, hogy hamarosan megvásárolható lesz.

watch-dock-1

Az új dokkoló teljesen letisztult lett, és beépített töltővel érkezik. Egyelőre az nem teljesen egyértelmű, hogy kapunk-e hozzá Lightning-kábelt is (mivel az kell a töltéshez), de véleményem szerint remélhetőleg igen, mert az ára 89 euró, tehát közel 30.000Ft.

Az Apple Watch dokkoló két féle módban használható,  pontosabban van egy normális fektetett és egy éjszakai is:

watch-dock-2

watch-dock-5

watch-dock-4

Nekünk kifejezetten tetszik az új Apple dokkoló, bár az árával azért nem vagyunk megelégedve.

A megjelenésről azonban egyelőre nincs információ, és az Apple oldalán sincs kint még a termék. Időközben a jelek szerint egyes Apple Store-okban elérhetővé is vált az új termék, amiről egy német kolléga rövid videót is készített:

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Na ne. Sok baromságot képes vagyok megvenni, de ez nekem is sok. Semmivel nem nyújt többet, kényelmetlenebb hordozni, meg az órámat se mindig ugyanoda teszem, szóval akkor ezt is mindig helyezném át? Hülyeség.
    Inkább azon kéne dolgozni, hogy amikor nincs a karomon, akkor menjen valami szundi módba és ne egye akkor is úgy az aksit, mintha hordanám.

  2. Kovacs Peter: ha nem hordod tedd airplane modba, akkor ugysem ertesit semmirol, es ugy joval kevesebb a standby fogyasztasa.

  3. @kchris: ennyi erővel power reserve-be is tehetem, de nem pont az lenne a lényeg hogy ne kelljen kézzel végezni mindezt? Nagyon jól tudja hogy a karomon van-e, akkor miért nem önállósítja magát?

  4. @kchris: továbbá, ha leteszem akkor sem értesít semmiről, ha airplane- ha nem 🙂

  5. Csodálatos. Talán majd egyszer az órát is lehet kapni.

  6. Hogy kevesebbet fogyasszon ennyi kell sajnos, a bluetooth relative sokat fogyaszt. ezt viszont automatan nem tilthatja le. ha ugyis veszi le az ember 2mp a tiltas.

  7. en adott esetben pl ejszaka ha magamon hagyom akkor is airplane, es reggel finoman ebreszt.

  8. durva az ara…

  9. @kchris: bocs, tényleg nem vitázni szeretnék, csak érdekel, miért nem tiltHATJA le? Minek neki olyankor amikor semmire se használom éppen, és ezt nagyon jól tudja. Miért nem kapcsolhatja le a bluetootht?

  10. Ha leveszed a karodról akkor nem fogyaszt annyit mintha hordanád. Láthatóan takarékosabb…
    Amúgy nem értem miért probléma ez, reggel 7-kor vettem le a töltőről este 6-kor 68%-on volt.

  11. Amúgy egy 12south állványt használok, nagyon bevált nem cserélném le erre…

  12. Jofogas.hu ott csodáskodhatsz…

  13. Agent_H: annyival takarekosabb hogy nem mer pulzust, es nem jonnek at az ertesitesek nem mukodik a haptic engine. de a bluetooth is sokat szamit, en neha alszok benne es nagy a kulonbseg bt nelkul illetve azzal.

  14. Peter: en sem, nem veszem szemelyeskedesnek :). letilthatna, de a programok amik futnak rajta pl.. meg szerintem az apple fele egyszeruseg miatt sem.. igy van van net a telon csuklon nincs.. ez a fajta reszletes allitasi lehetoseg inkabb a droidra jellemzo, szerintem.

  15. @kchris: Az új BT szabvány, amit az Apple Watch, meg az új telefonok/gépek is használnak lényegében semmit nem fogyaszt.

  16. ef-dani: a tapasztalat nem ezt mutatja, ugyani ha mar bt aktiv, akkor kommunikal is, rendszeresen leadja a mozgasstatuszt, az meg mar fogyaszt, az amit irsz akkor el ha csak ugy van (de felfedezheto) a bt chip.

  17. Elhiszem, hogy klassz, meg szép, de az az óra amit naponta tölteni kell (illetve most már dokkolóra rakni), számomra nem túl meggyőző…


Add a Comment