fbpx Skip to content

1989-et írtunk, mikor Marty McFly és Brown doki visszatértek a mozivászonra a Vissza a jövőbe trilógia másod részében. Ebben a részben Marty nem a múltba utazik vissza, hanem a jövőbe, egészen pontosan 2015. október 21-ére.

Jetpack_Joyride_BTTF_banner_2

Ennek az évfordulónak az apropóját ragadták meg a népszerű Jetpack Joyride fejlesztői.

Megmondom őszintén, ezelőtt csak egyszer játszottam a Jetpack Joyride-dal, mert engem valahogy nem fogott meg, holott tudom, hogy ez anno nagy sláger volt és sokan a mai napig is rendszeren játszanak vele. A Vissza a jövőbe trilógiát mindig is kedveltem, így adtam a játéknak egy újabb lehetőséget, ugyanis most még közel egy hónapig a megszokott karakter, környezet és stb. helyett Marty McFly-jal és második részből ismert, méltán híres légdeszkával is haladhatunk a szokásos jetpack helyett. Természetesen nincs Vissza a jövőbe a méltán híres és ikonikus DeLorean DMC–12-es nélkül, így arra is van módunk, hogy azt vezessük és amennyiben elérjük vele a 88 mérföldes sebességet, akkor utazni tudunk vele az időben.

jetpack-joyride-back-to-the-future

A Jetpack Joyride-ban ugyebár az a lényeg, hogy egy egyre gyorsuló pályán minél tovább jussunk, anélkül, hogy lejárna az időnk és így meghalnánk. A játék folyamán érdemes az aranyakat összegyűjteni, hogy mindenféle extrákat vehessünk, éltető másodperceket pedig fluxuskondenzátorok begyűjtésével szerezhetünk. A különböző akadályokat érdemes elkerülni, mert azok időlevonást és akár a pálya végét is jelenthetik. A légdeszka és a DeLorean megszerzéséért különösen semmit se kell tennünk, csak begyűjteni egy lebegő fogaskerekes tárgyat, viszont azt nem lehet előre tudni, hogy ezzel melyiket kapjuk meg. A légdeszkával inkább csak ugrálni lehet, ami miatt legtöbbször csak épp a föld felett haladunk, míg az autóval kicsit ugyan hullámozva, de vígan szelhetjük a levegőt.

A Jetpack Joyride rajongóinak biztosan tetszeni fog ez a mód is, de szerintem a Vissza a jövőbe filmek kedvelőinek is érdemes kipróbálniuk.

[appstore id=”457446957″]

Neked melyik a kedvenc részed a trilógiából?

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment