fbpx Skip to content

Ahogy korábban írtuk már, idén most péntekre esik az iPhone 6s és 6s Plus hazai rajtja. Péntek 0:01 perctől vásárolhatóak meg itthon a készülékek és sok helyen még mindig elérhetőek, az Apple megfelelő mennyiséget szállít hazánkba is.

iphone-6s-space-gray

Természetesen mi is készültünk, ezért amennyiben az új, vagy használt készülékedre tokot fóliát, kiegészítőt keresel, akkor mindenképp nézz körül nálunk, a SzifonStore-ban. Kipróbáltuk nektek, hogy a régebbi iPhone 6 tokok mennyire kompatibilisek az új készülékekkel, illetve a weboldalon is létrehoztuk az új kategóriákat, hogy könnyedén megtaláljátok a megfelelő tokokat.

Míg teszteltük a kiegészítőket, arra jutottunk, hogy a legtöbb eddig használt tok, fólia megfelelően használható az iPhone 6s telefonokkal is, bár olykor picit nehezebben rakhatóak fel. Sajnos a fém keretes tokok annyira merevek, hogy ez a 0,2 milliméteres eltérés is sok, így nem ajánljuk a felrakásukat az iPhone 6s és 6s Plus készülékekre, de a szilikon, vagy műanyag típusok természetesen kompatibilisek.

A fóliákat, illetve az edzett üveg lapokat is teszteltük, a legtöbb esetben problémamentesen működtek a 3D Touch-csal, csak néhánynál találkoztunk azzal, hogy erősebben kellett megnyomni a kijelzőt. Ilyenkor az iOS 9-ben kényelmesen beállíthatjuk a fóliához a nyomás érzékenységet, tehát az mondható el, hogy szinte az összes fóliával is működik a 3D Touch.

A Külső akkumulátorok, töltők terén nem változott az iPhone 6s. Esetleg annyi, hogy egy külső akkumulátor néhány százalékkal többet tölthet az új készülékeken, mert kisebb kapacitású akkumulátor van bennük.

A tokokat, fóliákat, kiegészítőket itt találjátok meg: SzifonStore.com. Amennyiben biztosak szeretnénk lenni, hogy az adott kiegészítő jó lesz az új készülékünkhöz, jelen esetben az iPhone 6s vagy 6s Plus-hoz, írjuk be a megjegyzésbe, hogy iPhone 6s-hez lesz, így a kollégák figyelmeztethetnek minket, ha mégse lenne a tok tökéletes az újabb iPhone-hoz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Szerintem csütörtök éjféltől, egészen pontosan péntek 0 órától vásárolhatóak meg a telefonok. De ez is csak félig igaz, mert tudtommal a szolgáltatók idén nem nyitnak ki éjfélkor.

  2. @BoRRoNeo: Valóban, javítva! 🙂

  3. Hol vannak a hozzászólások innen? Törölve lettek?

  4. @stei: milyen hozzászólások?

  5. Sziasztok!
    Mit ajánlatok? 6s-re keresek tokot, ami a legészrevehetetlenebb, hogy rajta van. Átlátszó, szilikon és vékony.

    köszi!

  6. Ez total ertelmetlen: "Esetleg annyi, hogy egy külső akkumulátor néhány százalékkal többet tölthet az új készülékeken, mert kisebb teljesítményű akkumulátor van bennük"

  7. @pergabb: mi ezen az érthetetlen? ugyanaz a külső akkumulátor a kisebb kapacitású akkut többször/tovább képes feltölteni, mint a pár mAh-val nagyobb kapacitásút. (a teljesítmény javítva kapacitásra.)


Add a Comment