fbpx Skip to content

Ma 0.01 perctől lehet előrendelni az iPhone 6s-t hazánkban, ami sokkal korábbi időpont az elmúlt évekhez képest.

i6scolors

Ez azt is jelenti, hogy megfelelő mennyiségű készlettel rendelkezik a cég, legalábbis bizonyos típusokból. Előrendelhetjük a készüléket az APR-ekben és persze a szolgáltatóknál, viszont az online Apple Store-ban nem. Ezzel együtt a hivatalos árak is elérhetővé váltak.

Ahogy az várható volt, az Apple nem csökkentette az árait, illetve az árfolyamok miatt az előző rajthoz képest drágábban adja az egyes készülékeket.

iPhone 6s

Screen Shot 2015-10-02 at 08.42.24

iPhone 6s Plus

Screen Shot 2015-10-02 at 08.41.08

Sajnos ez nem a legjobb hír, mivel a szolgáltatóknál sem lett olcsó a készülék, illetve ha éppen az, és kamatmentes részletre vásároljuk meg, akkor brutális, megközelítőleg 20-22.000Ft-os havidíjat fizetünk 2 évig hűséggel.

Screen Shot 2015-10-02 at 08.48.32

A Next XL előfizetés ára havonta 19.990Ft.

A Vodafone-nál és a Telenornál is hasonlóak az árak, de a Vodafone-nál a készülék olcsóbban jön ki, ám az előfizetés még ennél is drágább ebben az árkategóriában. Nézzétek meg az alábbi linkeken őket:

Tehát várható volt, hogy hazánkban sem lesz olcsó az iPhone. Míg az APR-eknél vagy az Apple Online Store-ban nem tudunk spórolni, addig a szolgáltatóknál vásárolhatunk olcsóbb havidíjas előfizetéssel, mondjuk 500MB mobilinternettel. Ekkor a készülék ára magasabb lesz, de nem kell 20.000Ft-ot fizetnünk havonta. Általában a 2 év hűség a kötelező.

iSTYLE hazai rajt

Az iMagazinon Handrás összeírta, hogy mit kell tudni a hazai rajtról, így mindenképpen olvassátok el, ha minél előbb szeretnétek előrendelni, vagy kézhez kapni a készüléket!

Múltkor készítettünk nektek néhány szavazást, ha még nem szavaztál, akkor kattints most:

[poll id=”194″]

[poll id=”195″]

[poll id=”196″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

87 Comments

  1. Ti hol tudjátok ezt előrendelni? Nekem nincs rá opció csak annyi, hogy elérhető október 9től…

  2. Irreális

  3. @Jecy:

    Hol nem tudod előrendelni?
    A T-mobile-nál lehet és az iStyle.hu-n is..
    Az Apple.hu-n pedig még nem.
    De ez bent van a cikkben is.
    Nekem 6S Plus-ra fáj a fogam, 64 gigásra, de a T-nél csak 16 gigást lehet előjegyezni (ami szerintem vicckategória)…
    Maradna az iStyle, de ott meg csak előre lehet fizetni, házhoz szállításkor nem.
    Szal, egyelőre várok, asszem.

  4. Telenor: havi 5500 ft-os havidij, es 22*10500 ft (kezdoreszlet NINCS).. az i6-hoz kepest nekem 1500 ft-tal lenne tobb havonta az i6s 64 gigas. Nyilvan nem valtok, mert ez nekem meg 2-3 evig biztos telefon lesz, de az i6-hoz kepest nem nagy ervagas arban az i6s..

  5. @szeko:
    Telekom béna és a rendszergazdik nem rakták fel 6S Plus-nál az összes változatot, csak a szürke 16GB van fent. De jobb tudni, hogy van nekik mindenből, csak telefonos ügyfélszolgálaton intézzétek a dolgot.
    Én cégesként most adtam le előrendelést szürke 128GB-os 6S Plusra, telefonon megadják az összeget és a havi részletet is (aki úgy akarja).
    Épp most dőlt nekem össze a Telekom oldal, lehet most javítják a hiányos részeket.

  6. Elképesztő árak. Ez már rablás. Sokkal jobban megéri megvenni külföldön. 248 e Ft az több, mint 800€. Felvidéken pl. minden APR és mobilszolgáltatónál (kártyafüggetlenül) 700€ körül mozog a 16GB model és +100/110€ a 64GB model. Bp-ről egy óra pl. Komárom, ahol simán megveheted készpénzre ennyiért… Ez vicc.

  7. @murdock25: Nekem már a telfonos ügyfélszolgálat se megy, a 1430 süket…

  8. Kemény árak. 😀 Hajrá magyarok.

  9. Sziasztok, hol lehet venni 64gb?????

  10. @murdock25:

    Oké, köszi, várok még akkor… amúgy most már megy a T oldala, de a 16 gigás van még mindig csak.

  11. @paja:

    Mármint mit?
    64 giga ramot akarsz venni, vagy pendrive-ot, vagy 6S-t, vagy 6S Plust?
    🙂

  12. @murdock25: Felvette az ügyfélszolgálat, de nekem azt mondták, hogy csak weboldalon keresztül lehet előrendelést leadni és 6S Plus-ból csak 16GB-os szürke van nekik, nem értem, hogy te hogy tudtál rendelni 128 GB-os 6S Plus-t…

  13. Csak egy érdekesség: UK EE szolgáltató iPhone 6s 64GB árak:

    45 font /hó (18 ezer ft), korlátlan beszelgetes,korlatlan sms, 10GB internet.

    http://goo.gl/I5p1JF

    Vicc ami otthon megy,ugy húznak le titeket ahogy kell…

  14. Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami oka, hogy a szavazáson ilyen kevesen választják a telenort?:) Pedig így ránézésre kb. ők ajánlják a legjobb havidíjjal?!

  15. @hatyuka: Sokan vannak a másik szolgáltatóknál, mivel a Telenornál csak évekkel később jelent meg hivatalosan a készülék.

  16. Ausztria 3 szolgáltatónál, havi 65€, i6s 64gb
    Mindenhova minden korlátlan, plusz az lte net is korlatlan és extraként a teljes EU-ba 600 perc és korlatlan SMS 🙂
    Magyarország jobban teljesít 😉

  17. @csumpedli: Itthon a nyilvános árakat kerülni kell! Cégesbe bőven 10ezer alatt van olyan csomag ami korlátlan belföldre, sms, net sokGB, és teló nincs ingyen de elég kedvezményes… Sajnos ez alakult ki, a szolgáltatók a flottákat akarják mindenképpen, a nyilvános árakkal meg kompenzálnak..

  18. 6 éve minden évben veszek új készüléket, de ez az eddigi leggyalázatosabb előrendelés a telekomnál. Inkább ne is indították volna el. Hívom az ügyfélszolgálatot, én többet tudtam a premier részleteiről, mint ő. Természetesen telefonon keresztül nincs előrendelés, és persze nem tudják mikor kapnak a jelenleg nem elérhető készülékekből.

  19. A nem erre a forumra való és másik gyártó “csúcs” készülékei is ennyibe kerülnek újként, csak azokból 1 év alatt sem adnak el annyit mint ezekből az idei szilveszterig. Persze nem olcsó és mint szinte minden más technikai cucc itthon drágábban beszerezthető mint az EU sok országában, de aki kinti árakat íraz ne szolgáltatóival jöjjön, hanem a függetlenül boltban megvehető és itthon is használható iphone-okéval. Azzal segítene annak aki úgy lehet nem venné meg itthon. Bár ha tényleg eltörlik a roamingot az EU-ban 2015 végén (de jó lenne) akkor akár a fent említett Osztrák A3-nál is vehetne vasat, bár az is gondolom 2 évre szóló mutatvány ami ha átszámoljuk kb 20e/hó, igaz a net mindenképp tuti ha kihasználja vki.

  20. @kchris: Számold már ki mennyi lenne mert mint feljebb írtam nem is biztos, hogy az A3-é olcsóbb így. Az a tarifa pedig nem írta milyen módon érhető el ott, lehet az is vmi céges akár.

  21. Egyébként azt valaki érti, hogy a Vodánál mi ez a “készülék havidíja”? Red Extra csomagban kifizet kp-ba 55-öt, majd 2 évig havi 10-et, az 295.000 forint, és akkor még nem beszéltünk a 15 ezres csomagdíjról. Ez mégis úgy mi?

  22. Nem A3, hanem csak simán 3. 🙂
    Mellesleg ez egy sima mezei tarifa, csak a legdrágább. Teljesen privát, 2 éves hűséggel, stb…

  23. @szeko: Köszönöm, igen az Apple.hu-n kerestem, a T-nél meg nem találtam jó színben, az istyle okés.

  24. @csumpedli: Itt én nem találom a 6S-t de pl az 5S 16G ára magasabb mint amennyiért itthon függetlenül meg lehet venni, persze nem a Media-ban.

  25. Le akartam adni az előrendelést a Telenornál, felhívott a nő és közölte hogy 145000 forint előleget kell befizetni minden új előfizetőnek! Ez már esküszöm vicc!

  26. @csumpedli: Jó az régen A3 volt nem, De nem is ez a lényeg, hanem hogy a hazai tarifa árakkal van itt a baj nem annyira a készülék áraival sztem. A Voda pedig nem árul készüléket ők szolgáltatók, ez a mottó, persze vehet náluk bárki, csak rohadtul drága, már szinte viccesen.

  27. @pilgrim: Nem az, így védik magukat a régebben kihasznált részletre megveszik majd nem fizetik és olcsón lett 1 külföldre (bizonyos országok) eladható teló, telóüzérektől

  28. @szmate: Akkor nézd meg ezt náluk pl az 5S-re és akkor is horror árú lesz az egész. Volt voda viszonteladótól tudom a fentebb idézett mottójukat és valóban ők szolgáltatók nem készülék viszonteladók.

  29. No, már a magyar Mediamarkt-ban is van 6s és 6s Plus is…. (legalábbis a honlapjukon fent van).
    Az árak, ha jól látom, megegyeznek az iStyle áraival.

  30. látván a magyar árakat, nem bántam meg, hogy kinn megvettem a telókat (6s plus 128gb gold, 6s 64gb gold rose)…

  31. @gunar: “Bár ha tényleg eltörlik a roamingot az EU-ban 2015 végén (de jó lenne) ”

    Nem törlik. A telkók már tavasszal megtorpedózták. 2017 az új céldátum, ami nyilván lesz majd ’19-’21, aztán előbb-utóbb csak beleunnak az emberek és nem lesz napirenden.

  32. Na ezért írtam feltételes módban, mert bármi lehet ameddig be nem következik. Schrödinger macskája után, bár itt több a lehetőség, mert tovább csökkenthetik akár a díjakat.

  33. @batnor: A Vodafone-os árak rosszak, nem felelnek meg a valóságnak. i6s Go+ csomagban a 2. év végére 239990 ft lesz.

  34. Én tegnap vettem meg München-ben, 849€, 64GB, space Grey.
    Egyből volt készleten, nem kellett várni.
    A hardver tényleg érezhetően gyorsabb…

  35. @pAnk: *16Gb-os esebében. Természetesen a többi csomagnál, illetve a 64Gb-osnál is változik. A készülék 24 hónapos havidíját is hozzá kell számolni.

  36. @pAnk: Miért is kell hozzászámolni azt a díjat amit amúgy is fizetsz? Sose számolja senki se hozzá, ezek mind készülék árak.

  37. @batnor: Kérlek menj fel a Voda oldalára. Keress rá az i6s-re, majd lent a díjcsomagoknál nézd meg mi van a jobb oldalra írva (pl. Go+ esetén) :

    “Összesen
    Átvételkor fizetve
    119 990 Ft
    Teljes havidíj:
    (Vodafone Go+ B)
    9 990 Ft”

  38. A Go+ díja csak 5000 havonta, mégis 10-et kell fizetned. A fenti állításomat az ügyfélszolgálat is megerősítette, amikor lejárt a hűségidőm és hosszabbítottam. Ezért sem vettem telefont a vodánál. Ez itt a trükk, kérem szépen…

  39. @pAnk: Az minden telefonnál ott van olyan mint a telenor és telekom esetén hogy készülékkel való vásárlás esetén az adott díjcsomag magasabb, csak a vodafone ezt telefonokhoz köti és mindnél más, de a telefon ára az ennyi 🙂

  40. Igazából már nem értem, hogy te mit értesz “ennyi” alatt, de a lényeg, hogy nem 119.900-ba kerül az i6s 16Gb a vodánál. (hisz készülék havidíjról beszélünk, nem pedig készülék miatt megemelt tarifacsomag díjról) 😉

  41. @pAnk: Igen, a Vodafone esetében ez kicsit visszás és tényleg félre érthető tud lenni. Viszont azért se lehet kalkulálni mert ez egy havidíj ami függ a készüléktől, a díjcsomagtól és sok esetben egyedi kedvezményektől is.

  42. @batnor: tökre nem félreérthető, mivel ezt csinálja mind a három. Durván lehúznak, ha náluk akarsz telefont venni (legalább is bizonyos előfizetési csomagok esetén – viszont iPhone csak ezekkel kapható, a kör bezárult). Van, ahol úgy nevesítik, hogy készülékhasználati díj, a T simán csak drágábban adja a telefonnal az előfizetéseit. Négyezer forintjával leszednek az emberről még százezret két év alatt. Ami azért röhej, mert a 16 gigás 6s+ 159.000 a Next M csomaggal, amihez hozzáadjuk a 96.000-et, az 255.000. Előfizetés nélkül 280.000. Magyarán huszonötezer forintot kapsz a két éves előfizetésedért.
    Még viccesebb a készülékbérlet, évi 220.000 forint, és erősen kihangsúlyozzák, hogy leadáskor mennyire alapos lesz az állapotfelmérés. Simán megéri a hülyének is…

  43. Sztem ha utána számolunk melyiknél mennyi lesz cakk-pakk a 2 év letelte után amit ráköltünk, a voda drágább kb 30-40 ezerrel

  44. Idén eldöntöttem, hogy továbblépek, nem törölgetek többet, hogy mindig legyen kis hely a telefonomon és a 16 helyett beruházok egy 64GB-os telefonra, erre a Telekomnál pont nincs 6s plusz 64-es, míg a többinél van. Lehet valamit tudni arról, mikor lehet kapni náluk is?

  45. @Before: Érdekes, én akárhogy matekozok, jobban járok ha a már meglévő előfizetésemhez veszek egy telefont a szolgáltatónál, mintha megvenném függetlenül, és választanák hozzá egy akármilyen olcsó előfizetést…

  46. @csumpedli: Az internetet csak ausztrián belül használhatod vagy az is EU-s?
    Köszi

  47. @Bombadil Toma: Vodanak még eléggé satnya az LTE-hálózata. míg a T és a T együttműködnek és közösen használják az LTE tornyaikat felhasználóik negyobb megelégedésére, én is Telekomos vagyok és évek óta elégedetten használom is.

  48. @Bombadil Toma: én kivonom az előfizetést az egyenletből, mert értelmetlen beleszámolni, hacsak nem úgy, hogy két szolgáltatónál pont ugyanazt a szolgáltatást kapod. A T-nél például nem is lehet minden előfizetéshez iPhone-t venni. A másik két szolgáltató amúgy nem is érdekel, jártam már mindkettőnél, egyik szarabb, mint a másik. A T se sokkal jobb, talán számomra kicsit kevésbé ellenszenves. Illetve náluk lehetett először iPhone-t venni, ezért vagyok most náluk (amúgy 70-es számmal).
    Számomra a Next M csomag ideális, kivéve a nevetséges adatforgalmat. Szóval ehhez kell néznem a telefonárakat.
    Az én matekomban is az jött ki, hogy két év alatt 25ezer forinttal olcsóbb, ha az előfizura veszem meg a telefont, mintha a T-nél venném előfizetés nélkül. Harminckettővel, ha az iStyle árait nézem. Sőt, a T-nél kamatmentes részletre is vehetem (bár ekkor szinte egész biztos, hogy valami más módon – pl számlaelőleg – lehúznak az emberről valami summát), ami szintén pozitív. Pozitív az iStyle esetében a jó áron kínált biztosítás (3 évre 13ezer).
    Bejön viszont az egyenletbe még két tényező. Az egyik, hogy a hivatalos kereskedőkön kívül nemsokára megjelennek alternatív források is, ahol ezeknél az áraknál sokkal kedvezőbb áron lehet megkapni a telefont (pár hónapja a 6+ 128GB ára 260 körül járt). Magánimporttal be tudok hozatni magamnak Amerikából is készüléket, úgy is erre az árra jutok nagyjából. Persze ahhoz töltőt kell venni, meg félős a garancia kérdése…
    Viszont számomra van még egy szempont: meg tudom venni a cégem nevére, úgyis kacérkodom a mobilos fejlesztéssel… Ez a verzió verhetetlen, csak még egy lélektani határ alá kéne beessen az ára.

  49. Azért ez “vicc” kategória! A vodánál az új 6S 16G azonos tarifa mellett (Red Basic EU X ) 19989 Ft-tal drágább mint a 2 éve piacon lévő 5S 16G . Nebetségesen drága a régebbi.

  50. @Before: Viszont “alternatív forrásból” nem igen fogsz cégre vásárolni. Legalábbis nagyobb esély van rá, hogy már nem kell a nejednek részedre is megteríteni a vacsihoz, minthogy ezektől szó nélkül áfás számlát kapsz 😀 persze tisztlet az üdítő kivételnek, akik nem elég, hogy ők nem fizetik be az áfát, még nyomtatnak is a wordből neked egy “számlát”, ami alapján vissza is igényled, így kétszeresen (nagyon ügyesek akár háromszorosan is) megkárosítva az államot. Ezzel tovább odázva azt a magasztos pillanatot, amikor ismét normális áron lehetne legálisan iPhoenehoz jutni.

  51. Telenornál üzleti előfizetőknek nincs előrendelés. Azt sem tudják megmondani, hogy az üzleti előfizetésekkel mennyibe fog kerülni. Október 9-ig csak magánszemélyek rendelhetnek.

  52. Teejax
    Roaming csak 250mb van rendelkezésre bocsájtva.
    Erős lenne a korlátlan, mindenhol 🙂


  53. czibula.adam
    2015. október 2. péntek
    Elképesztő árak. Ez már rablás. Sokkal jobban megéri megvenni külföldön. 248 e Ft az több, mint 800€. Felvidéken pl. minden APR és mobilszolgáltatónál (kártyafüggetlenül) 700€ körül mozog a 16GB model és +100/110€ a 64GB model. Bp-ről egy óra pl. Komárom, ahol simán megveheted készpénzre ennyiért… Ez vicc.”

    ott hol? Komáromban van APR?

  54. @ef-dani: alternatív források alatt azt a néhány GSM-boltot értettem, akik teljesen publikusan működnek.
    Persze az elképzelésem elméleti egyelőre, lehet, hogy aztán kiderül a vásárláskor, hogy mégse olyan kerek a dolog…

  55. @csumpedli: Persze hogy erős lenne, nem is érné meg itthoni szolgáltatóhoz menni 😀 mehetne folyamatosan a roaming, de azért reménykedtem.

  56. @pAnk:

    Segítek kicsit, egyszerű matek, de képet is linkelek! Vodánál 119.900 Ft-ot kifizetsz a Go+-szal való előfizetésnél. A készülék havidíja 5000 Ft, a tarifa havidíja (ez maga a szolgáltatás, a tarifacsomag) 4990 Ft. Mivel mindkettőt havonta kell fizetni, ezért ezt célszerű összeadni, így a havi költséged 9990 Ft összesen. Tehát a havidíj ebből 4990 Ft, a készülék havi használati díja 5000 Ft!

    http://kepfeltoltes.hu/151002/269721607N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Készülékhasználati díj NEM bérleti díj! Egyszerű marketing fogás, hogy ne törlesztőrészletnek nevezd!
    Go+ B: “B” betű a tarifa megnevezése mellett a készülékhavidíjat jelzi. Go+ A egy olcsóbb kategória, stb.

  57. A T-Mobile oldalán ár nem lehet előrendelni a 64 gigás 6S-t. Készlethiányt írnak…

  58. @Before: Igen, én is ezekről beszélek… Akik “bruttó” adják az Apple nettó ára alatt. Akiket te is felhoztál a hozzászólásodban. Ezek bizony kőkeményen csalják az adót.

  59. Azt vettem észre , hogy a telekom oldalon azt irják, hogy az iPad air2 kifutó termék, és újabb készlet nem váható…, érdekes . Az Apple beszünteti az air2 gyártását?

  60. az mennyire szep hogy a telekomnal a fuggetlen keszulek ara olcsobb mint az istylenal,hivatalos arak?a hivatalos ar az lesz amit az apple kitesz es nem ezek!

  61. @Bughi: a szolgáltatótól vásárolt készülék szolgáltatófüggő, és nem független. külön feltételek mellett, adott esetben további díj megfizetése után függetleníttethető. a készülék teljes ára a hűségnyilatkozat időtartama alatt fizetett havidíjban foglalt részletekkel együtt számítandó.

  62. En arra lennek kivancsi hogy akinel most iPhone 6 Plus -fut, ti mennyire upgradeoltok a 6S+ ra. En nem erzem egy must have upgrade -nak, plane ugy hogy most lett tores miatt biztositozva / cserelve a telefon.

    Mi a velemenyetek ?

  63. twentyonetwo: Hagyd a csodába szerintem. iPhone 7 et várd meg inkább.

  64. @Bughi: attól, hogy nem veszel mellé előfizetést, mégis mitől lenne kártyafüggetlen?

  65. @Trakken: Nem vitázni akarok, de őszintén, te elolvastad amiket én írtam? (segítek : én végig arra próbáltam rámutatni, hogy Go+ csomaggal, 2é után 240K-ra fog kijönni egy 16Gb-os i6S, az említett mobilaréna cikkel ellentétben)

  66. @Jadeye: miert lenne az?

  67. @Bughi: mármint miért lenne mi? a szolgáltatók nem árulnak független iPhone-t (egyedül korábban a Telenor tette, amíg nem volt Apple partner). külön díj ellenében függetleníttetik az Apple-ön keresztül. de hívd fel akkor a Telekom ügyfélszolgálatát, és elmondják a tudnivalókat.

  68. @Jadeye: igazabol teljesen mind1 mert nem itthon veszek keszuleket

  69. @Bughi: akkor esetleg ne terjessz olyasmit, aminek megfelelően utána sem jártál.

  70. @pAnk:

    Oké, akkor elnézést! Én csak azt olvastam, amiben (azt hittem) félreértetted a havidíjat

  71. @Jadeye: mert te utanna jartal?
    vagy csak sejted hogy teliaron meg kodolnak egy telefont h olcsobban adjak mint a szerintetek teliar,tehat dolgozzanak vele de megis olcsobb,ez szerinted logikus?

  72. @Bughi: mivel a szolgáltatók függő készülékeket árulnak, miért kellett volna nekem bárminek is utánanézni? de mint írtam, hívd fel a Telekom ügyfélszolgálatát. a készülékek függőségét nem a szolgáltató állítja be, hanem az Apple, és a függetlenségét is az Apple tudja beállítani. a szolgáltató nem csinál a készülékkel semmit, csak eladja.

  73. Nekem jelenleg iphone5 van, epp ideje hogy megjelent, mert mar nagyon cserelni kellene… Nyaron vettem eszre hogy a telom elolapja kezd lefittyedni a hauljarol. Akkor kapott hirtelenjeben 10 centi celluxot azota tart… Majd ha meglesz az uj elviszem szervizbe 🙂

  74. @Jadeye: bocs,de nem en uzemeltetek egy weboldalt,utannajarni nektek kell annak amit irtok!

  75. @Bughi: a cikkben sehol nem írtunk olyat, hogy a szolgáltatótól független készüléket vehetnél. ezt te írtad, és ezt semmivel nem támasztottad alá, sem a szolgáltatót nem hívod fel, hogy valóban így van-e. nem gondolhatod komolyan, hogy egy teljesen egyértelmű dolog miatt majd én fogom hívogatni a szolgáltatót, hogy velük visszaigazoltassam az egyébként közismert dolgot, hogy a szolgáltatótól vásárolt készülék nyilván szolgáltatófüggő.

    de ha esetleg legörgetnél az általad linkelt oldal legaljára, akkor ott is azonnal láthatnád, hogy:

    A feltüntetett árak a Telekom Webshop Szerződési Feltételekben meghatározottak alapján érvényesek, a készlet erejéig. Az árak tájékoztató jellegűek, a végleges árak megrendelés esetén, a kosár lezárása, azaz a vásárlás előtt közvetlenül tekinthetők meg. A készülékek csak Telekom magyarországi előfizetői kártyával használhatóak!

    utánajárni neked kell(ett volna)…

    mellesleg az előfizetés nélküli, 16GB-os iPhone 6s-re az általad linkelt oldal már 342.843Ft-ot ír, ami már messze nem olcsóbb, mint mondjuk az iSTYLE árai.

  76. @Jadeye: igen,neked kell ellenorizned az oldalad hitelesseget nem nekem,es az alltalam linkelt oldal mar nem is elerheto!
    am a lenyegen nem valtoztat hogy az istyle nem a hivatalos arakkal dolgozik,hivatalos ar akkor lesz ha azt az apple.hu-n elerhetoveteszik

  77. @Bughi: nem értem, mit vitatkozol. te írtál hülyeséget a saját hozzászólásodban, amit teljesen egyértelműen cáfol még az az oldal is, amit éppen te linkeltél. a saját félreinformáltságodnak had ne nekem kelljen már utánajárni, mikor közismert tény, hogy a szolgáltatóktól szolgáltatófüggő készüléket tudsz vásárolni. ettől egyetlen kivétel volt korábban, amikor a Telenor még nem volt Apple-partner, de ezt is külön leírtam. de ennek SEMMI köze nincs a cikk tartalmához, aminek a valóságtartalmán és pontosságán ez semmit sem változtat. a hozzászólásodban foglaltakért te magad tartozol felelősséggel, és nem én.

    eközben persze csak azért sem hívod fel a Telekom ügyfélszolgálatát, viszont változatlanul kötözködsz, és hárítod magadról a felelősséget. az általad linkelt oldal is gond nélkül elérhető, és az alján ott szerepel az általam idézett rész is.

  78. @Bughi: Valamiért a Monty Python féle Fekete Lovag jut rólad eszembe.

  79. @Jadeye: az altalam linkelt oldal mar nem elerheto,vagyis elerheto,de modositottak,es ha te ezt akkor megnezted amikor en azt linkeltem,akkor ezzel te is tisztabanvagy!

  80. @Bughi: megnéztem, amikor linkelted, és akkor 239.990Ft volt feltüntetve, az APR-ek árai természetesen egyeznek az Apple áraival, náluk 247.990Ft – ami különbség épp a hivatalos függetlenítés ára szokott lenni (ennek mértéke adott esetben változhat, lehet akár 15.000Ft is). viszont még ekkor is ott volt az oldal alján, hogy a készülékek szolgáltatófüggőek. ez azóta sem változott, akárhogyan is kötözködsz, és hárítod másra a felelősséget. de nem kell sem nekem, sem a weboldalnak elhinni, egyszerűen hívd fel a Telekom ügyfélszolgálatát.

    de tessék, megkérdeztem helyetted

  81. Most kaptam az infót a Telekomtól, hogy idén nem lesz premier-party, illetve 16 GB-os iPhone 6S Plusból kaptak készletet, többiről nincs infójuk természetesen.

  82. Modositom a szavazatomat, nem Telekomnal veszem, hanem fuggetlenul, mert csak kb 10K-val dragabb igy, mintha a ceges elofizuval rendelnem…

  83. Idézet Bughitól: “a hivatalos ar az lesz amit az apple kitesz es nem ezek!”…

    Azért, szerintem Bughi kolléga simán bocsánatot kérhetne az iStyle-tól és Jadeye-tól is, ugyanis, mint ma reggel kiderült, az iStyle az Apple által kitett áron árulja a 6S szériát, a T-mobile pedig T-függő telefonokat árul.
    Tehát, amit Bughi írt, az összes fikázás, kötözködés, Monty Python-féle Fekete Lovag csatának minősül.
    Ha jogi értelemben véve becsületsértés nem is történt, a tisztesség mégis kívánna egy bocsánatkérést…
    Nem?


Add a Comment