fbpx Skip to content

Egy héttel az iOS 9.0.1 megjelenése után az Apple pár perce kiadta az iOS 9.0.2-t.

iOS9.0.2

A 9.0.2 elsősorban az alkalmazások mobiladat-használatának be- és kikapcsolásának problémáját javítja, új funkcionalitást gyakorlatilag nem hoz. Emellett elérhetővé vált a 9.1 beta 3 is, amiről külön cikkben írunk majd.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Ez a frissítés többek közt a következő hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmazza:

  • Kijavítja az alkalmazások mobiladat-használata be- és kikapcsolásának problémáját
  • Megold egy problémát, amely megakadályozta az iMessage aktiválását néhány felhasználó esetén
  • Megold egy problémát, amely miatt megszakadhatott az iCloud biztonsági mentés kézi biztonsági mentés indítása után
  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhatott, hogy a képernyő nem megfelelően fordult el értesítések érkezésekor
  • Növeli a Podcastok stabilitását

Az iOS 9.0.2-ben az Apple egyben javította azt a hibát is, amikor Siri segítségével lehetett hozzáférni névjegyekhez és fotókhoz.

Jailbreak?

Az iOS 9-re egyelőre nem jelent meg jailbreak, így aki bármi okból is függ a jailbreaktől, annak azt tanácsoljuk, hogy még ne frissítsen iOS 9-re. Noha van videó arról, hogy ih8sn0w már feltörte az iOS 9-et, azt nem lehet tudni, hogy ez a jailbreak mikor jelenhet meg.

És hogy miért kell annyit várni egy jailbreakre? Erről itt írtunk bővebben: Gyakori kérdések: miért nincs még jailbreak adott iOS-verzióra, miért kell ennyit várni?

SHSH

Az iPhone 4s-től kezdődően technikai okokból jelenleg nincs lehetőség az SHSH-k felhasználására. Ha valaki nem akar frissíteni, akkor vigyázzon a készülékére, és ha az felajánlja a frissítést, akkor azt ne fogadja el, vagy ha az iTunes tesz így, ott is nyomjon mégsemet, az esetleg a készülékre letöltött OTA frissítési csomag pedig már törölhető, ha sok helyet foglal. Magától egyetlen készülék sem frissül.

Az SHSH-król és azok fontosságáról, valamint a TinyUmbrelláról itt írtunk korábban: Mi az az SHSH, és hogyan működik a TinyUmbrella?

Letöltés

Ha valaki szeretné lementeni a 9.0.2 IPSW fájlját, az az alábbi linkekről teheti meg:

iPhone:

iPad:

iPod:

Olvasd el a hozzászólásokat is

103 Comments

  1. Gratulálok… 1 hét alatt két frissítés…. ez már a vicc kategória…. akkor mi a bánatnak van a béta????

  2. @Balazs Pali: persze, ha meg nem javítanák, akkor amiatt lenne a hőbörgés. nyilván kínosak a hibák, de legalább fogják, és javítják. nem életveszélyes dolog egy frissítés.

  3. Egyre erősödik bennem az az érzés, hogy ez az Apple már nem az az Apple, mint ami volt. (Gondolok itt a minőség minden féle értelmezésére…)

  4. Jadaye neked mindig van frappáns válaszod mindenre, akkor miért nem adták ki tökéletesre, volt idő bőven a tökéletesítésre. Ez már valóban vicc ami az Applenél folyik.

  5. Csinálják úgy hogy ne keljen mit javítani!!!!!!

  6. Nem ertem miert baj az mindenkinek hogy jonnek ki a frissitesek ?!

  7. Végre. És azt hogy újraindításkor automatikusan elindulnak a régebben bezárt appok? Vagy ez nem hiba?

  8. @molnarp: Elindulnak?

  9. 9.0.1-nél nekem igen, a háttérbe van mindig pár progi.
    Ha bezárom őket restart előtt akkor is.

  10. @bbnpici:

    Nem az a baj, hogy jönnek a frissítések, hanem az, hogy hetente foltoznak valamit. Régen ilyen nem volt. (Javítsatok ki ha tévdek, de én nem emlékszem ilyenre.) Régen az ember tudta, hogy felrakta a rendszert, és az tökéletesen működött, a maximumot nyújtotta minden körülmények között.

  11. androidéknál nincsenek frissítések azt kell venni

  12. Joler tökéletesen igazad van. Az a gond hogy minden egyes frissitésnél egy hibát foltoznak.

  13. Régebben stabilabb volt..az utóbbi pár ios-t már nem a megjelenés napján tetten fel,vártam egy hónapot kb. és akkor..régen a 7 előtt gondolkodás nélkül azonnal…

  14. @Joker: Lóf*sz volt tökéletes, csak te nem vettél észre semmit. Ezek közül egyik hiba sem jelentkezett nálam, mégis fel fogom rakni. Inkább tolom hetente a frissítést, mint hogy 2-3 havonta vagy ritkábban. Elhihetitek, minden szoftverrel foglalkozó (és agile-hívő) cég ezt csinálja. A SZOFTVER SOSINCS KÉSZ! A sprint fogalma bárkinek is mond valamit? Mármint nem Usain Bolt kötődésben, hanem a szoftveriparban. Úgy látszik az Apple egy hetes sprintekkel dolgozik, max ugye nem mindegyik végén van release. Súgok: az Amazonnak volt olyan időszaka, hogy átlagban 6 MÁSODPERCENKÉNT volt release. Persze több komponens, nem egy nagy amazon.com, hanem annak millió része, appok, service-ek, stb. De mégsem egyszerre tolták ki az egészet, hanem darabokban. Kb ilyen egy oprendszer is. Csak itt nem tudsz proxyval vagy variantokkal szórakozni, hogy a userek 50%-a látja az újítást, hanem kint a release, majd a user telepít. Ja és persze, teszteléskor is le lehet fedni az esetek nagy részét, de sosem MINDET! Ezt el kell fogadni. Nem tetszik? Venni kell Vertut. Buta, de azért drága, mert arany-platina-gyémánt szentháromságban mozog.

  15. Ha úgy kapcsolom ki majd vissza,hogy előtte mindent bezárok, akkor induláskor ott figyel a szifon, telefon,beállítások,safari. Viszont ha csak 1-et hagyok nyitva,akkor csak azt teszi háttérbe induláskor.
    Most akkor direkt tölti be a gyakran vagy legutóbbi alkalmazásokat vagy ez hiba? Nálatok is így van?

  16. Igen, sajnos az a gáz, hogy kijön egy frissítés és ami addig jó volt, abban valamit biztosan elrontanak. Sajnos a tapasztalat mondatja ezt velem. Én azt nem értem az egészben, hogy ezek HOGYAN TESZTELNEK szoftvert? Pedig volt idejük a 9-re. Lehet az a telefon bármilyen csillivilli, de amikor az, amitől működnie kéne vacak, nem ér az egész fabatkát se. Ez már rég nem arról szól, hogy az Apple milyen jó fej, hogy gondol a felhasználókra. Toltozgat-foldozgat. Ezért van ez az állandóvá vált frissítés. És amikor kijön egy új frissírés, már úgy vagyok vele, hogy: vajon most mit rontottak el benne. Hát ez van.

  17. Én ezt sem értem: “Megold egy problémát, amely megakadályozta az iMessage aktiválását néhány felhasználó esetén”
    Mitől függ, hogy “NÉHÁNY” felhasználónál akadályozta meg az aktiválást?

  18. És az honnan lehet tudni, mennyi az a “néhány” ? Több kérdésem nincs.

  19. @makimano:
    Mit rontottak el benne? Milyen hiba van benne amitől neked fabatkát sem ér? Tényleg kiváncsi vagyok…

  20. @szajlensz:

    Szerencsésnek érezheted magad, hogy nálad minden tökéletesen működik! =) Gyakorlatilag a 9.0 megjelenéséig nálam is perfekt volt minden kb. Továbbá engem ebben a kontextusban nem érdekel Usain Bolt, sem az Amazon, sem a szakzsargonnal teletűzdelt kioktatásod! Bocsánat, hogy beleléptem az Apple-hívő lelkedbe, Apple termékeket használok én is, de nem förmedek rá senkire csak azért, mert rosszat mond rá. Csak próbáltam rávilágítani arra, hogy (igen, most jön a szokásos sablon duma) “régen minden jobb volt”.

  21. @Agent_H: Mondjuk azokat, amiket most javítottak. Vagy ezek mindig is jók voltak? Akkor mit javítottak?

  22. @Agent_H: A Naptár a mai napig nincs javítva. Konkrétan hibás a szoftver. Nézz utána.

  23. Most vettem észre… Valóban eltűnt a személyes hotspot a ios 9 óta?

  24. @Joker: mindig volt, csak mégis jobban sikerült minden. régebben itt jailbreak volt a főtéma, most meg a frissítés. nem kell frissíteni főverziót!!!

  25. @makimano:
    Jaja, mert gondolom azok eddig nagyon nagy problémát okoztak neked, főleg, hogy nem is tudtál róluk…
    Na eriggyél, az ajtót meg tedd be magad után.

  26. Uraim! Valaki megválaszolná a kérdésem? Vagy talán hülyeséget kérdeztem?

  27. Én csak annyitt tennék hozzá a témához, h tökéletes rendszer sose lesz. DE. Nem mindegy h próbálják azzá tenni, vagy szarnak bele az egészbe.

  28. @Agent_H: Az ilyen stílusoddal elmehetsz te a jó büdös picsába. Meg ki is nyalhatod, tündibündi.

  29. Nekem sincs gondom vele pedig mindig az első között vagyok aki felrakja a frissitéseket iphon 6 és apad minni 1 generáció

  30. Nekem mindkét i6-on tök jól fut a 8.4.akárhány.És ez így is marad.:D

  31. Majd a 9.4-et feltestem ha lesz értelme.Ha nem akkor jó ez a nyolcassal is.

  32. @molnarp: Ha mindent bezártok és úgy indítom újra, akkor 0 alkalmazás megy a háttérben, viszont ha meg van nyitva pár app, akkor azok meg is maradnak az újraindítást követően is.

  33. Köszönöm! 100-ik reinstall se oldotta meg ezt a problémám, ezek szerint a backupom hibás.
    Új készülékként fogom beállítani.

  34. @makimano: Kérlek írd le, hogy mit csinálsz a Naptár.app-ban, amikor a hibás működést tapasztalod. Mi az elvárt, és a tapasztalt működés?

  35. Nekem tökéletesen működik a régi rendszer is és tök jól fut az új is! Nem tudom miről beszéltek. Szerintem nektek rég volt android a kezetekben! Persze néha van egy két bug, "hetente egyszer". Ettől függetlenül mindig frissítés mert ha javítanak valamit akkor gondolom csak jobb lehet. A régi 3as iPhoneal meg ne hasonlítsa össze mert manapság 100x annyi funkciót lát el egy telcsi mint anno!

  36. Frissítek*

  37. Sziasztok. Csak kérdezném hogy nektek müködik az airdrop? Egyszerüen se asszony se az én telefonommal nem tudok képeket küldeni az airemre.?Még a yosemite van fent.

  38. @Misi Szurom: az AirDrop az nagyjából mindig akkor nem működik, amikor szükség lenne rá… 🙁

  39. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy 9.0.2 alatt 4s-en miért nem találom a Wi-Fi asszisztenst? Ugyanúgy van kollégám, akinek az 5s-es telefonján sem találjuk a Mobiltelefon menüpont alatt. Valamit én csinálok rosszul?
    Egyébként iPad Air 2-re kritikán aluli. Már bánom, hogy lefrissítettem, lassú, laggol, egyszóval nagyon kaka. Nem tudom iPad Air 2 felhasználók, nektek mi a tapasztalatotok? Mert ha nem csak nálam kaka, akkor hívom az ügyfélszolgálatot, hogy azért ez nem buli, hogy a 8-as szoftver után nem élvezem az iPad-em használatát. 250 ezer forintért, azért ha lehet pár évig fütyüljön. (Ne tűnjek nagyképűnek, de azért felháborít kissé hogy ilyen ramatyul megy a 9-el az iPad)

  40. @viktorio81: Te is írhatnál úgy, hogy ne “kelljen” javítani!

  41. @molnarp: Nekem is ugyanez a hiba van iOS 9 óta! Azelőtt is 6-ról 7-re, majd 7-ről 8-ra való átálláskor nem volt ilyen hiba, pedig akkor is rendesen telefon visszaállítás volt és visszatöltés backupból.
    Sőt újabb hiba ezzel az “megújult” Spotlighttal hogy eddig ha egy kontaktot kerestem benne elég volt beírni a vezeték vagy keresztnevéből pár betűt és kiadta amiben szerepelnek a keresett szavak. Most elkezdek gépelni a Spotlightban és nem hogy nem adja ki egyből a neveket, de van hogy beírom az egész nevet vezetéknévvel keresztnévvel és nincs találat!!! De ha a kontaktok alkalmazásban keresek akkor egyből kiadja ahogy kell. Nevetséges hogy még büszkék erre a megújult Spotlightra.

  42. Sziasztok! Nálam is jelentkezik a háttérben futás probléma. De sztem nincs rá megoldás. Esetleg ha valakinek megis sikerül megoldani írja meg. Köszönöm.

  43. Hali!
    A visszaállítás/Az összes beállítás törlése dolog nekem megoldotta!

  44. @Jadeye:

    Ezt írtam: “”Gratulálok… 1 hét alatt két frissítés…. ez már a vicc kategória…. akkor mi a bánatnak van a béta????””

    Ebben pontosan azt jeleztem, hogy hónapokig nyomták a 9-es bétát, már fű fa virág tesztelte minden létező módon , ezek után pár nap alatt kétszer is ki kellett adni hibajavítási pakkokat.

    Erre tettem fel a kérdést, hogy akkor a béta miről szól, ha nem az esetleges hibák kijavításáról…

  45. Utána mehet vissza a backup vagy hogyan csinaljam?

  46. A wi-fi asszisztens a beállítások/mobiltelefon menüben legalul van!

  47. Nem kell backup, mert nincs adatvesztés!

  48. Köszi molnarp csinálom is.

  49. @Jadeye:

    Nem az a baj, hogy javítják a hibát, hanem, hogy van mit javítani! Tökéletes semmi sem lehet természetesen és az emberek is többet várnak, amit embertől lehet, aki hibázhat is, de piacvezető, magát a legjobbnak valló, állítólag mások által folyamatosan lemásolt többet hibázik, mint a konkurencia. Ez a gondja csak.

    Megvallom, asszony telóján nem találkoztunk a hibákkal.

  50. Már unalmas ez a “régen minden jobb volt”szöveg.
    A mostani telefonok valóban 100-szor több feladatot futtatnak a háttérben mint “régen”.
    Megfigyelhető,hogy ha kijön egy frissítés,akkor egyből megy a nyavalygás.
    Gyorsabban merül,hívásbugos,mikor bekapcsolom hiányzik az almából egy darab,stb,stb….sok hülyeség.
    Azért frissítik,hogy jobb legyen!Még a 4 évvel ezelőtti modelleket is!És az tényleg igaz,hogy egy szoftver soha nincs kész,mert mindig vannak apró hibák,amiket esetleg egy normál felhasználó észre sem vesz.

  51. @molnarp: 4s-ben nincs ott. 5s-t majd megnézem. Köszönöm.

  52. @Dr Lecter: Sikerült?

  53. miota 9es szoft van, nem engedi kitorolni a icloud backupot. azt irja, hogy bem torolheto probaljam meg kesobb. de. mar miota megjelent a 9, azota ezt irja.

  54. Én meg azt nem értem , hogy a sok károgó miért vesz Apple termeket, ha így meg úgy: vicc, meg kínos, amit az Apple művel. Ti biztos jobban csinálnátok, mi?!

  55. @csumpedli:

    Közülünk senki nem csinálná jobban, mert nekünk nem dolgunk ezt csinálni! Ha a munkámban folyamatosan jogos kritikákat kapnék, vagy abbahagynám, vagy változtatnék rajta!

    Én pl. azért vettem Apple terméket, mert 4″-os kijelzővel (5s) nincsen más gyártónál, csak játéktelefonok. Továbbá nagyon bejön a formája. Rengeteg hátránya van szoftveresen a hibás működésén kívül, rettenetesen korlátolt, nem testre szabható. Az enyémen még a 7.1.2 van, páromén a 9-es. Utóbbinál nem tapasztaltunk komoly hibákat, sőt, igazából semmit, de valószínű nem használja azokat, amikre kidobják a javításokat. Tőlem azért elég meglepő ilyet olvasni. Ettől függetlenül nagyon nagyon bosszantó, hogy hetente jönnek frissítések. Ha a rendszer nem lenne ennyire korlátozott és legalább a frissítési értesítést ki lehetne kapcsolni, akkor nem az Apple döntené el, hogy a saját pénzemen, teljes áron megvásárolt, ezáltal tulajdonommá vált készülék frissítéseiről szeretnék-e értesülni, illetve frissíteni!

    A beállítások ikont nem szeretném mappába tenni, mert én akarom eldönteni hol van, ha már ez választás lehet. Egyébként mappába téve is zavaró a piros 1-es, mert akkor a mappa írja ki! Nem kell JB sem, mert zabálja az akkut és egyébként sem buherálom, mint ahogy fentebb írtam, nekem nem dolgom ezt csinálni!

    Leet, hogy az Androidnál is vannak hibák, de Ő nem magasztalja SAJÁT MAGÁT, nem manipulálta az embereket, hogy szerelmesek legyenek egy telefonba.

  56. @Balazs Pali: a hírek szerint javították. de ha kipróbálod, rögtön kiderül, hogy nem sikerül megcsinálni.

  57. Köszönjük APPLE ! -ez már TÉBOLY !!!!! LÉGYSZI, LÉGYSZI NAPONTA FRISSÍTSETEK !!!!

  58. Na király, jövő héten 9.0.3. 😀 Amúgy ezt én sem értem hogy mi a penésznek van kb 5 béta végleges megjelenése előtt, meg a több millió béta tesztelő? Akikből legyen csak egy millió aki hibát visszajelez,az is sok. Persze ehhez az is kell hogy Apple figyelembe vegye a visszajelzéseket. De legalább javítják…utólag.

  59. Hm. I5s-en a 9 jo volt nekem… Most felfrissítettem erre fogja magát és nem érzékeli ha nyomkodom a képernyőt. Restartot igényel… Ez mi a yyyy?

  60. @i86: miért ekkora stressz, hogy frissítettek? jobb lenne, ha megmaradtak volna a kijavított hibák, és lehet azon feszülni, hogy nem javítják ki őket?

    @AppleFan: ha tényleg azért tennék fel sokan, hogy a hibákat vadásszák le benne, akkor valóban lenne értelme a sok bétatesztelőnek, de ameddig sokan csak vagizásból, vagy próbálgatni teszik fel, addig nincs miért pörögni ezen. itt legalább javítja az Apple ezeket a hibákat. ha valakit meg feszélyez az, hogy hetente jön frissítés, akkor érdemes olyan készüléket venni, ahol jobb esetben pár havonta, rosszabb esetben soha sem érkezik frissítés. igaz, akkor a hibákat sem javítják soha. de legalább nem kell stresszelni feleslegesen, hogy frissíteni kell.

  61. @Jadeye:

    Nekem azért probléma, hogy ennyi frissítés van, mert instabil a rendszer, holott hibák nélkül kellett volna kiadniuk.

    Azzal egyetértek, hogy rohadtul nem a tesztelés miatt tesznek fel bétákat és még panaszkodnak is, hogy nem működik:)

  62. Sziasztok!
    Tudom nem teljesen ebbe a topicba vág, de vlaki találkozott már olyannal, hogy Touch ID-s feloldást követően a következő üzenet fogadja: “Jelkódkövetelmény! 60 percen belül módosítania kell az iPhone feloldási jelkódját!”
    Mit jelent ez? Eddig sohasem volt ilyesmire szükség?

  63. @Trakken: lépjünk már túl azon, hogy hibák nélkül kellett volna kiadni. így kellett volna, de ez nem így lett. felesleges ezen keseregni. ez korábban sem volt másképp, hiszen akkor sosem jelent volna meg 1.0.1, 1.0.2, stb. https://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history

    legalább kifejezetten rövid idő alatt kijavítják. miért ekkora stressz ez?

    @Csacsa05: az általad használt jelkód túl könnyen kitalálható. például 0000, 1111, születési év, stb. adj meg egy bonyolultabb jelkódot.

  64. @Jadeye: Köszi az infót. Csak azért nem értem a dolgot mert 2 éve ezt a jelkódot használtam és eddig sohasem zaklatot a rendszer ilyesmivel. :\

  65. @Jadeye:

    Akkor mást írok és oké, részben igazat is adok! Kiadták a 9-et, gyorsan utána a javítást. Abban a javításban miért nem javítottak mindent? Miért kell mindig valamit találni pluszban? Javítsák egyben.

    Továbbá minden frissítés elront valamit valakinél. Oké, én befoghatom a pofám, nálunk nem jelentkeztek hibák, vagy azért, mert nincs, de inkább azért, mert azokat a dolgokat nem használjuk, amiket javítottak, de akkor is bosszantó, hogy nem hagy békén, erőszakosan zaklat, hogy frissítsünk! Rákényszerít, megzsarol! Vagy frissítesz, vagy ott fog világítani az a szaros piros 1-es. Engem ezért zavar.

    Régebben (ma is így csinálom) amikor megjelent az 1-es, akkor töröltem mindent, majd backup és a következő frissítésig nem jelezte, de ez manapság már nagyon gyakori, engem ezért zavar. Én nem vagyok hajlandó 7.1.2-ről frissíteni, asszonyén pedig a 9-et nem fogjuk hetente megcsinálni! Az már az én betegségem, hogy minden frissítést iTunes-szal, DFU móddal teszek fel, de hetente megcsinálni tényleg gáz, nem beszélve asszony hisztijéről, hogy megint mi van. Megadtam neki az Apple számát, hívja fel őket és veszekedjen velük. Őt nem zavarja az 1-es, de nem fog többet frissítéssel szarakodni, szintúgy a barátnője, kolléganője sem és gondolom sokaknál elérik ezt, hogy totál hiteltelenné válik ezután az iOS

  66. @Csacsa05:

    Nekem iPhone 4s-en a 6.1.3-mal volt érdekes esetem, egyszer csak nem fogadta el a jelkódot. Azt a jelkódot, amit szintén évek óta használtam, nem tudtam feloldani a telefont. Szerintem az Apple nyúlt bele valahogy online azért, hogy teljes törléssel, amivel csak frissíteni lehetett szoftvert, feltegyem rá a 7-est. Vannak itt furcsaságok. Én azóta nem használok jelkódot, Nokia-n is csak SIM cserénél volt, tök felesleges

  67. Vegyetek androidos telót,ott nem lessz gond a sok frisítéssel mert nem csinálnak!:D Páromnak szarszung 6 edge van néha olyanokat laggol hogy hűha!Előtte 2évig használt egy S3LTE szarszungot 1x jött rá frissítés közbe a teló ótvar fos lassú volt végig!IAz almánál mikor van ilyen?????Itt legalább foglalkoznak azzal hogy havítsák a hibákat a másikoldalon meg az a lényeg hogy minél többet eladjanak utánna le van szarva!!!!!!!!

  68. @Trakken: oké, mindegy, hagyjuk.

  69. A hey Siri töltés nélkül nekem nem működik, pedig 9.01-nél még jó volt. Nektek működik?

  70. Sziasztok! Olyan probléma, jött nálam elő az iOS 9-el és 9.0.1-el, hogy ha bejövő hívásom van és megnézem ki hív és ezek után visszarakom tokba és utána ismét előveszem akkor elsötétül a kijelző, és rezeg tovább. Effektív bejövő hívásom még mindig él, csak nem tudom felvenni, mivel csak a főképernyőt látom. Tanácstalan vagyok, iOS 8-nál nem volt ilyen.

  71. Nálam i5s minden tokeletesen mukodik. Pedig már 1 éve biztosan nem volt restore, allandoan csak update.
    Nem laggol, kulonosebb hibaval sem talalkoztam…

  72. Molnarp! Igen sikerült köszi a segítséget!

  73. Szívesen!
    Tudna valaki segíteni i6 9.0.2-nél hogy lehet hey Sirit töltés nélkül aktiválni? JB kell hozzá?

  74. Trakken, te beteg vagy!

  75. @molnarp: iPhone 6s funkcionalitás. iOS 8.4-nél újabb rendszerre jelenleg nincs elérhető jailbreak.

  76. Nekem az iMessage probléma nem javult 🙁

  77. @dokk:

    Ha nem lennék az, akkor olyan lennék, mint Te!:) A normális átlagost jelent! Szeretek “beteg” lenni:)

  78. @Jadeye: Értem én ,hogy mire gondolsz, de ez azért összetettebb – énszerintem – még jó hogy csak erről van szó. Ha az autómat kéne ilyen sűrűn vinni matekozni, hívnám a sportszeletes embert…..
    Nekem világom a kütyüzés, de azért ez már kicsit sok. Persze a TV ben sem mindenkinek tetszetős a műsor. Jól élnek belőle a szolgáltatók. Sajnos rég rádöbbentem milyen világban élünk, csak a véleményem írtam le, mert itt van rá lehetőség-

  79. Atya úr isten néhányatoknál tényleg komoly probléma van ha javítanak az a baj, ha nem az a baj… jaaaj megjelent a beállításokon a piros badge és zavar…
    Egy frissítésből amihez kb mára már csak 1 db gombot kell megnyomni (ja de még ezt is megcsinálták az ios9 ben hogy éjszaka frissítsen hogy nehogy zavarjon) és ezek után is ekkora hiszti legyen nem hiszem el…

  80. @seaky77:

    Köszönjük ezt az építő jellegű hozzászólást! 🙂

  81. Az android frissítéseiről csak annyi, hogy nekem kb 3 éve droidos telóim voltak, kb 1,5 hónapja “próbálok” egy kölcsön i5-öst. Nekem pont abból lett elegem az androidon, hogy hazaértem, bekapcsoltam a wi-fit, majd 15 percet vártam arra, hogy az utolsó kis program is letöltse a maga kis frissítését… Folyamatosan minden nap ez ment. Arról nem beszélve, hogy random módon újraindult a keretprogram és csinált egy soft startot a teló…
    Ehhez képest, hogy egy új oprendszernél hetente jön egy-egy frissítés az még kell is.
    Egy fontos kérdést dobnék a közösségnek. Tegnap kifagyott az egyik progi, ami miatt egy főgomb+alvó gomb 10mp-es restartot kellett nyomnom. Érdekes módon, amikor újraindult a teló MINDEN korábban futó alkalmazás a memóriában volt és a SIM kártya nem lett zárolva. Olyan mintha ez az újraindítás is a soft start kategóriába került volna és így gondolom nem sok értelme van. Másnak is volt ilyen?

  82. Sziasztok,
    segítségeteket kérném:
    amióta iOS9 van párom iPad mini2 jén iMessage nem működik, először azt irta h nemtud kapcsolódni a szerverhez. Elkezdtem olvasgatni utána, yeppyep nagy boldogság az uj szoftver (9.0.2) mindent megold,pláne egy RESTORE után.. persze csak papiron,gyakorlatban nem.. 🙁 vmi ötlet???

  83. Próbáld meg a visszaállítás/Az összes beállítás törlését, hátha megoldja.

  84. Nem lehet esetleg visszatenni a 8 legutolsó verzióját mert nagyon merül a 6 plus :((((

  85. Hello! Valaki nem tudja hogy el lehet e tüntetni a keresést ? Alkalmazások után ami van legelső felület!

  86. Köszi

  87. Köszi a választ, elég szomorú hogy nem lehet visszatenni legalább addig amíg ilyen sz*r az új rendszer.

  88. Jah meg f*szán be is laggol azt elfelejtettem.

  89. Ipad Mini, jól mükszik . Egy gondom van, a Kindle bár fel van telepítive nincs benne az alkalmazások listájában.
    Amit nem értek.

  90. A hiba a leírt sorrend után is fennáll! Észrevettem mégegy hibát. Nem fogadott hívás után, a főképernyőn az eltelt idő mindig egy órát mutat, ha 4 órája volt akkor is. Kezd idegesítő lenni hogy az alap funkciókat nem tudom normálisan használni. Apple-nek lehet valahogy jelezni a hibát?

  91. Nem tudom újrarakni mert kódot kér a biztonsági mentésnél az itunes, és már elfelejtettem mit írtam be :((((

  92. heten vajon lesz update?:-) elkene

  93. Hosszú idők óta az IOS nyolcas verziójában végre valóban okostelefonhoz méltó előrelépés történt, a SIRI-n keresztül lehetőség volt utasítást adni, diktálni vagy éppen felolvastatni az IPhone-nal. Ezt példamutatónak érzékeltem, főleg az ezirányú hátrányokkal kűzdő emberek számára volt nagy előny, és azok is nagy haszonnal használhatták, akik csak símán sms-t akartak írni. A 9.0.2.-ből kikerült a magyar nyelv, le sem tudom írni, hány embert sikerült ezzel visszalökni egy szintel lejjebb. Holott a dolog már működött, egészen jól tudott magyarul, szóval ez óriási visszalépés, nem tudom kellőképpen érzékeltetni.

  94. Pontosítás: Első körben angolul beírta, amit diktáltam magyarul. Beállítások között nem fellelhető a magyar nyelv. Viszont újraindítás után hamgüzenetet fogadna csak az sms részben, ismételt újraindítás után azért már diktálható a magyar nyelv meszidzs…., remek. Beállításokban se híre se hamva a magyarnak – mellesleg. Tékozló Homár pozitív.

  95. @András Fésűs: a beállításokban sosem volt külön magyar diktálás, alapértelmezetten elérhető, ha bekapcsoltad a Siri diktálást (Beállítások / Általános / Billentyűzetek / Diktálás engedélyezése), és a magyar billentyűzet az aktív. továbbra is gond nélkül működik.

  96. nem ia ertem mit akar ezzel ez a bandi

  97. Ez a 9.0.2 elb****a az apple pay elohivasat fokepernyon… Az elozo verzioval (9.0.1) tokeletesen mukodott 🙁

  98. Nekem azóta betegeskedik, mióta frissítettem 8.4-ről 9.0.1 később 9.0.2-re ha letöltéskőzben meg állítom az adott appot nem tudom szedi tovább?! Vagy csak nem mutatja rendesen… gyorsabban is merül… a wifi le csatlakozik ha nincs ki kapcsolva az a gyenge wifi… "Gomb" :/ szomorú vagyok. Nem szól a Viber sok esetben és a messenger sem! Tudtok segíteni?
    Üdv.

  99. Üdv! Annak mi lehet az oka,ha rámegyek a szoftverfrissítésre azt irja,hogy “nem ellenőrizhetők a frissítések…”plussz az akku használatnál két-két vonal van az idők helyén..


Add a Comment