fbpx Skip to content

Az új iPhone 6s és iPhone 6s Plus nagy sikerrel mutatkozott be, az induló hétvégén több mint 13 millió darabot adtak el belőle. Az értékesítés 12 országban indult, csak bízni tudtunk abban, hogy Magyarország már a második körben benne lesz. Nos, nem csalódtunk, itthon október 9-én indul az árusítás, a Telenornál is.

iphone6s

A minap kaptuk meg a cég sajtóközleményét, mely szerint:

A Telenor Magyarországnál október 9-től lesz elérhető az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus, az iPhone történetének legforradalmibb készülékei, amelyekre az érdeklődők október 2-tól adhatják le előrendeléseiket.

További információkért kövesse a Telenor honlapját: www.telenor.hu

Tehát aki nem akar sorban állni, már most pénteken le tudja adni a cég honlapján keresztül előrendelését. Aki pedig a sorban állást szocializációs tevékenységnek tekinti, az 9-én várhatóan 0 órától vásárolhatja meg új telefonját. Arról még nem rendelkezünk információval, hogy a tavalyi induláshoz hasonlóan a Telenor rendez-e launch party-t és ha igen, akkor hol, de amint megtudunk valamit, frissítjük cikkünket.

Arról sincs információnk, hogy hány darab készülék, milyen elosztásban lesz elérhető, de az iPhone értékesítésének történetében először nem alakult ki több hetes várakozási idő: úgy látszik, az Apple komoly erőfeszítéseket tett az igények kielégítésére. Ez annak a fényében is nagy eredmény, hogy Kína szerepelt az első körben, amely ország értékesítési darabszámban vetekszik az Egyesült Államokkal. Ráadásul második körben újabb 40 ország kapcsolódik be az árusításba, ami azt sugallja, hogy nem várnak készlethiányt, ki tudják elégíteni a keresletet.

Korábbi cikkünkben feltett szavazásból is látszik, hogy a szavazók többsége tervezi új iPhone vételét, abból is a középső, 64GB-os modellt. Nem véletlen, hiszen a 16GB már nagyon kicsi, és mivel az Apple csúnya módon nem kínál 32GB-os telefont, ezért marad a következő szint, a 64GB-os tárhely. Mindenesetre aki most vesz új készüléket, annak 2-3 évre biztosan nem lesz gondja, hiszen ezek a telefonok simán kibírják addig. Gondos használat mellett még akár tovább is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Baromi nagy dilemma amúgy, mert az emberben ott van a remény, hogy a következő iPhone-ban talán tényleg lesz valami komolyabb előrelépés… Ha meg megveszem az ideit, biztosan beleragadok jópár évre… Persze ez se rossz, főleg nem a 4S-hez képest, csakhát…

  2. #telenorreklám
    Ha 9étől megvásárolható amúgy, akkor miért nem lehet már most előrendelni, mint pl a briteknél lehetett?

  3. Before: 4srol atlepni 6sre olyan lehet mint kozepkorbol az ujkorba :). mindenesetre en is kivancsi vagyok mit fog tudni az i7 de szerintem igazi elorelepes csak dizajnban lesz, foleg annak a tukreben hogy milyen brutal proci van az i6sben 2gb rammal… nem mellesleg gondosan megvalasztott ideju eladassal vetellel nem jarsz igazabol rosszabbul a suru cserevel mint ha mar durvan leamortizalodasig hasznalsz egy keszuleket.

  4. @kchris: hja, én is valami ilyesmire számítok… Mármint váltás ügyben.
    Nekem amúgy pont a dizájn a fő bajom, nagyon csúnya a jelenlegi széria.
    Nem akarom cserélgetni, főleg, amikor teljesen indokolatlan.
    A 4S-em nincs leamortizálva egyébként, csak az iOS8 rombolta le véglegesen…

  5. @Jecy: milyen reklámról beszélsz? egyébként ahogyan a cikkben is szerepel, október 2-től, tehát 1 héttel a megjelenés előttől már előrendelhető. nem értem, mi ebben a probléma. tök mindegy, mikor rendeled elő, nem fogod tőle hamarabb kézbe kapni.

  6. Forever I5s és a 4 coll!!!!:)Remélem jövőre lesznek szivesek 4 colos telót is gyártani!

  7. én szerintem még nem váltok i5s-ről, bár már jóval nagyobb az előrelépés, mint a sima 6-nál..

  8. Én is egyenlőre maradok az 5S-nél és bízom benne, hogy csinalnak kisebb 7-et… Túl nagy a 6 is sajnos… 🙁

  9. Sztem nem nagy pont megfelelo,nekem a plus mar nagy azert maradtam a i6S-nel.

  10. Félek, hogy nem lesz ebből már kisebb soha 🙁 Úgyhogy marad a sima 6s majd valamikor tavasszal 🙁

  11. En maradok az I5 nel. Amire kell tokeletes meg igy ios 9-el is. Bar neha akad de nem veszes.


Add a Comment